kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wleciał zasłynął z tego że w Zabrzu potrafił zrobić druzyna z niczego, groł dwoma nazwiskami a reszta to młodzież na dorobku. Z tego co widza u nos chce sie mu dać duzo grupa ligwych wyjadaczy rówiesników. Czy Wleciał do sobie rada w takim środkowisku? Do takich ludzi cza miec całkowicie inne metody i podejscie, nie mówiąc już o nikłych szansach że oni tak młodego trenera będa słuchać. Wystarczą dwie porażki aby tak silna grupa wyjadaczy zaczęła życ włsnym życiem.
Jeżeli władze klubu zdecyduja się nie na budowanie druzyny perspektywicznej tylko doraźnej, na zasadzie "awans za wszelka cenę" to powinny dobrać sobie silnego i odpowiedniego trenera do takiej wizji. Tych panów, o których mowa wyżej Wleciał niczego nie nauczy a obawiom się że również nie utrzymie w cuglach.
Paradoksalnie w Ruchu widza tylko jedna osoba która coprawda tez ich nie nauczy, ale mogłaby im narzucić swoją wolę.
Niestety, ta rybka nie zajmije się już akwarium.
Jeżeli władze klubu zdecyduja się nie na budowanie druzyny perspektywicznej tylko doraźnej, na zasadzie "awans za wszelka cenę" to powinny dobrać sobie silnego i odpowiedniego trenera do takiej wizji. Tych panów, o których mowa wyżej Wleciał niczego nie nauczy a obawiom się że również nie utrzymie w cuglach.
Paradoksalnie w Ruchu widza tylko jedna osoba która coprawda tez ich nie nauczy, ale mogłaby im narzucić swoją wolę.
Niestety, ta rybka nie zajmije się już akwarium.
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
a ja wierze w sile zdolnej mlodziezy i narazie najbardziej mnie cieszy ze jutro bedzie testowany Maciej Malkowski z Gornika Jastrzebie
Cieszy rowniez to ze podobno zainteresowany byl nim tez Piast i okreslili go mianem " nie do wyjecia "
Moze idzie lepsze ?
Aha to podobno bardzo zdolny 20 letni lewoskrzydlowy jakby ktos pytal , na wlasne oczy jednak go nie widzialem
W temacie o sparingach chyba byl ktos z Jastrzebia moze by sie wypowiedzial ?
Cieszy rowniez to ze podobno zainteresowany byl nim tez Piast i okreslili go mianem " nie do wyjecia "
Moze idzie lepsze ?
Aha to podobno bardzo zdolny 20 letni lewoskrzydlowy jakby ktos pytal , na wlasne oczy jednak go nie widzialem
W temacie o sparingach chyba byl ktos z Jastrzebia moze by sie wypowiedzial ?
-
- Kontakt:
Tu jest ten tekst ze "Sportu"
http://www.sport.info.pl/index.php?p=ar ... komentarze
http://www.sport.info.pl/index.php?p=ar ... komentarze
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
A ja ogladalem na TVP3 i bronil calkiem dobrze, a staro tez nie wygladalkolend pisze: co do Lecha, to ogladajac skroty na tvn-ie, nie jestem pewny czy to bedzie najlepszy pomysl, po pierwsze jest raczej niepewny i ma duzo dziwnych interwencji, a po drugie to juz jest ewidentnie stary

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
1liga na tvp3 - ciekawePiotruś pisze:A ja ogladalem na TVP3 i bronil calkiem dobrze, a staro tez nie wygladalkolend pisze: co do Lecha, to ogladajac skroty na tvn-ie, nie jestem pewny czy to bedzie najlepszy pomysl, po pierwsze jest raczej niepewny i ma duzo dziwnych interwencji, a po drugie to juz jest ewidentnie stary

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja go widzialem w letnim sparingu Ruch-Jastrzebie i jak sie nie myle, to ten chlopak byl jednym z najlepszych na boisku. Niewysoki, ale szybki drybler, dobry technicznie... 8)Simone pisze:a ja wierze w sile zdolnej mlodziezy i narazie najbardziej mnie cieszy ze jutro bedzie testowany Maciej Malkowski z Gornika Jastrzebie Aha to podobno bardzo zdolny 20 letni lewoskrzydlowy jakby ktos pytal , na wlasne oczy jednak go nie widzialem
ku*** żabska świnia prasnal na CICHEJ
TO CHYBA JAKIES KOSMICZNE NIEPOROZUMIENIE !!!!!!!!!!!
przecież - w czasie jak spadaliśmy (wówczas jeszcze bylismy zagrożeni ) gdy spytali się go jaki zespół chciałby aby spadł
bez wachania powiedział że RUCH a teraz chce przyjść do tego samego RUCHU :shock: wyjątkowy ....................
...........................................................................................................................................................................
...........................................................................................................................................................................
miejsca wykropkowane miejsce na wyzwiska dla niego -bo jednym nie można go scharakteryzować

przecież - w czasie jak spadaliśmy (wówczas jeszcze bylismy zagrożeni ) gdy spytali się go jaki zespół chciałby aby spadł
bez wachania powiedział że RUCH a teraz chce przyjść do tego samego RUCHU :shock: wyjątkowy ....................
miejsca wykropkowane miejsce na wyzwiska dla niego -bo jednym nie można go scharakteryzować

- Simone
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:shock: :shock:spyru pisze:W Sporcie piszą że Ruch przymierza sie do: Lecha, Prasnala, Prokopa, Patera i Kubicy
Brakuje jeszcze Tomasza Sokolowskiego, Sylwestra Czerewskiego, Tomasza Iwana, Wojciecha Kowalczyka....
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Simone
- Kontakt: