Mozna byc kibicem ale realia som inne obym sie mylił pozdroheli pisze:nie żeby sie czepiać, ale to samo pisaliście, przed sezonem, że po rundzie wiosennej będziemy na ostatnim miejscu, bez jakichkolwiek szans na utrzymanie, potem po kilku kolejkach część już widziała nas w pierwszej lidze, teraz zaś wracamy jak widze do spadkuHassan pisze:A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
może nie popadajmy ze skrajności w skrajność, prawda taka, że póki co to jesteśmy zwykłym średniakiem drugiej ligi, gdyby nie to, że pół ligi ma szanse na spadek to pewnie gralibyśmy o nic, a tak być może baraże, ale jak widze takie teksty ludzi co sie uważają za kibiców to dziękuje.
JA też jestem zawiedziony postawą drużyny, ale na jakiej postawie ktoś już nas widzi w III lidze i to kibic od nas to nie rozumia, skoro teraz niby było tak źle, bo było: trener nie panujący nad drużyną, zawodnik rządzi w szatni, konflikty między piłkarzami, a mimo to, dalej jesteśmy w miare w środku, wiec, gdy znajdzie sie ktoś kto bedzie umiał to poukładać, bedzie umiał wpłynąć na postawe wszystkich piłkarzy, wszyscy będą ciągnąć w jedną strone pewnie spokojnie się utrzymiemy czy coś wyżej trudno ocenić, jeżeli będzie tak jak dotychczas to pewnie znów walka o utrzymanie do końca, ale jak ktoś już nas widzi w trzeciej lidze to z tego taki kibic jak z koziej dupy trąbka.
Wleciałowski Trenerem !!!!
Nawet w 5 lidze ja Ruch-u sie nie wstydze a jak tak dobrze zyczycie Górnikowi to juz wasza sprawa.Jak już nie można zagrać z Górnikiem w 2 lidze to moze Puchar jakis :lol:kolend pisze:i co fajnie by bylo, jakby gornik spadl? bo bylyby derby? a moze ku*** fajniejsze derby bylyby jakby zamiast spadku gornika mysmy awansowali? jasne - najlepiej niech wszystkie slaskie spadna nizej, opanujemy 2 i 3 lige, a slaski futbol znowu bedzie potega....Hassan pisze:A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
zyczmy wszystkim jak najgorzej - jak pies ogrodnika, sami w 1 lidze nie gramy, to niech przynajmniej gornik i reszta spadnie
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to juz do innego tematu. Wracając do tego mam nadzieje, ze Wlecialowski nie da se w kasze dmuchac i wreszcie uporzadkuje ten burdel i grac beda ci, ktorzy sa w najlepszej formie a nie ci ktorzy kiedys robili cos po to zeby teraz sie ociagac! Jezeli bedzie potrafil realizowac zalozenia to moze byc niezle, jezeli da se wejsc w parade to bedzie to co przez ostatnie lata i tyle...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"