chlopie byles w tej szatni? gadales z Ludzinskim? wiesz i odbierasz to tak, jak chcesz odbierac. To co napisal Paton - to nie Srutwa donosi (i to bylo przez Piotrka WYRAZNIE POWIEDZIANE), to nie Srutwa pod szatnia, pod nieobecnosc Petasza, a z reszta druzyny sieje ferment i opowiada gdzie to Petasz sie bawi. Akurat akcja w szatni - to nie powinno miec miejsca, powinien zareagowac trener, ale druga strone tez trzeba zrozumiec. Jak ktos jest na chorobowym, nie gra w meczu, to jego obowiazkiem jest sie leczyc a nie bawic w klubie. I do tego tez Piotrek sie przyznal, tylko zwraca uwage ze jest odbierany jako imprezowicz i pijak, a tak nie jest! to nie jest tak ze jeden jest swiety, a drugi zly. Prawda lezy po srodku.Goscioo pisze:moim zdaniem jedno wyklucza drugie:Luke pisze:Nie wiem po co te złośliwości tym bardziej iż w pewnych sprawach(Śrutwa) stoimi po tej samej stronie.Ja bym z taką samą chęcią widział w pierwszym składzie wiosną Petasza wykonującego fajnie stałe fragmenty gry jak i Maria w ataku - jeden wcale nie wyklucza drugiego!PozdRawiam.Lutz pisze:Do Luke - zrób ze mnom wywiad - tyż zrobia dobre wrażynie.
jak Srutwa po meczu z Polonia pedziol Petaszowi zeby wyszedl z szatni (w ostrych slowach) a nikt nie zareagowal to pewnie tak samo jest z ustalaniem skladu: Srutwa pado ze Petasz nie gra a trener siedzi cicho ! i o to cala prawda o szatni w Ruchu, a wg mnie taki Ludzisnki jakby byl normlany trener to by juz dawno wygryzl Maria z 1 skladu !
PS nie mialem pare dni kompa i nie czytalem poprzednich postow bo jest ich za duzo, pisze tak na sucho co teraz przeczytalem na oficlanej stronie
Wywiad z Petaszem
- L_M
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Co do Aleksa - szkoda chopa. Bardzo w porzadku gosciu. Wirtuozem nie jest, ale taki grajek to skarb - w cholere ambitny, w kryzysowym momencie nigdy nie odpuszcza. Wogole mam nadzieje ze decyzje personalne jakie podejmie nowy trener beda podyktowane jego przemysleniami i tym, kogo bedzie on uwazal za potrzebnego, a nie bedzie sie sugerowal w duzej mierze podpowiedziami innych.
-
- Kontakt:
Petasz niych zamieszko u Srutwy we familoku to bydzie git,bydom go razym ze fornalym po plecach klepac i zodyn go juz ze szatni niy wyciepnie,kufa jak trefia tego bytomskigo ciula S, kajs na miescie a czynsto mi sie to zdarzo bo tam robia to go wkomponuja w wystawa sklepowo
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas nie wiem po co mialbym byc w szatni i gadac z Ludzinskim. Pisze poporstu na podstawie gry na boisku w czasie szpili, i wydaje mi sie ze jakby byl normlany trener to Ludzinski Srutwe by wygryz z skladu, a co do Petasza to wlasnie o to mi chodzilo co napisales: "Akurat akcja w szatni - to nie powinno miec miejsca, powinien zareagowac trener, (ale druga strone tez trzeba zrozumiec)"
Druga strone bym zrozumial jakby zainteresowana osoba nie byla graczem a trenerem albo działaczem to bym umial to zrozumiec a tak to dla mnie jasno z tego wynika kto w tym klubie rzadzi w szatni ! a dopoki tak bydzie to niestety nie ma co liczycz napowrot do 1 ligi
Druga strone bym zrozumial jakby zainteresowana osoba nie byla graczem a trenerem albo działaczem to bym umial to zrozumiec a tak to dla mnie jasno z tego wynika kto w tym klubie rzadzi w szatni ! a dopoki tak bydzie to niestety nie ma co liczycz napowrot do 1 ligi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JEDI nie zebym sie czepial ale Roya Keana.JEDI_V pisze:Slavo::za takie wywiady jakie udzielo S to z MU wy***ali wlasnie Robiego Keana,ktory przez 12 lot tam osionglol wszystko i byl nojwiynkszym fajterym na old traford
Robbie jeszcze gra w Tottenhamie i blokuje droge do jedenastki Rasialdo :mrgreen:
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Lukas. Nawet nie wiesz jak urosłeś w moich oczach. Oby te wywiady z Petaszem i Kuczmą (ten drugi oczywiście Robsona) stały się zaczynem rozwalenia tego chorego układu, który istnieje w tym klubie conajmniej od 2000 roku. A którego przyczynami mieli być kolejno Madej, Jamróż, Rogala, P. Mosór. (jesli kogoś pominąłem przepraszam)
Może zrozumiecie, że bezstronne dziennikarstwo jakie dzięki Lukasowi zaczeło się tu jest naszą zwykłych bywalców trybun na cichej, siłą.
Osobiście mam nadzieję, że i Krzys porzuci swoje uprzedzenia jakim daje wyraz w stopce i ten klub przestanie być ostatnią ostoją tradycji kacykowo-afrykańskich i jak to pieknie ktoś określił na innej stronie skończy się era M. Sitwy i drużyny Mario(netek). Bo to od lat ciągnie ten klub do dna.
A wczoraj w Zabrzu był mecz, w którym młodzi i niedoświadczenii (choć teoretycznie słabsi i zdołowani długą serią bolesnych porażek) bezdyskusyjnie pokonali 'doświadczonych' obieżyswiatów piłkarskich z Łęcznej.
Może zrozumiecie, że bezstronne dziennikarstwo jakie dzięki Lukasowi zaczeło się tu jest naszą zwykłych bywalców trybun na cichej, siłą.
Osobiście mam nadzieję, że i Krzys porzuci swoje uprzedzenia jakim daje wyraz w stopce i ten klub przestanie być ostatnią ostoją tradycji kacykowo-afrykańskich i jak to pieknie ktoś określił na innej stronie skończy się era M. Sitwy i drużyny Mario(netek). Bo to od lat ciągnie ten klub do dna.
A wczoraj w Zabrzu był mecz, w którym młodzi i niedoświadczenii (choć teoretycznie słabsi i zdołowani długą serią bolesnych porażek) bezdyskusyjnie pokonali 'doświadczonych' obieżyswiatów piłkarskich z Łęcznej.
Ciekawe dlaczego nikt nie zwrócił uwagę, że taki młody zawodnik jak P. powinien przede wszystkim zdobyć miejsce w druzynie walką na boisku i ciężką pracą na treningu. Więcej pokory!!! Chyba, że nową świąckę tradycją będzie wypłakiwanie się na ramieniu (npForum) i to będzie sposób np aby wskoczyć do składu!!! bo lud tak chce!!
ciekawe co na to pwoiedziałby na przykład pan Gerard!!
ciekawe co na to pwoiedziałby na przykład pan Gerard!!
Szanowny Gościu(Gościu) czy byłbyś uprzejmy wskazać miejsce w którym rzekomo Piotr Petasz lub też Kuczma wypłakują się na forum.
Jakoś nie razi Cię fakt, iż twoi idole (biorąc pod uwagę treść wszystkich twoich czterech postów; Lorens - be, Wleciałowski - super) a właściwie nadidol wypłakuje się przy kazdej okazji jak tylko przedstawiciel jakichkolwiek mediów znajdzie się w jego zasięgu. I zwyklę czyni to niepytany o te sprawy.
Jeśli ten pogardzany lud czegoś chce to raczej nie Petasza w składzie tylko rzeczywiście tych, którzy są w najlepszej dyspozycji. (a to niestety eliminowałoby przynajmniej kilka spośród ekipy mario(netek) z meczowej 18 ).
Rozumiem twój niepokój wywołany "nową świecką tradycją" w myśl, której dopuszcza się do głosu również innych spoza grona wyznaczonego przez sitwę do wypowiadania się autorytarnie o wszystkich sprawach klubu w tym "atmosfery w drużynie" i wskazywania winnych.
Ogolnie podejrzewam, że jesteś z najbliższego otoczenia (jeśli nie ktorymś z zainteresowanych) ludzi, którym rzetelność dziennikarska psuje szyki.
I bądź uprzejmy p. Gerarda w te machlojki nie mieszać, a tym bardziej wycierać sobie nim pysk.
Jakoś nie razi Cię fakt, iż twoi idole (biorąc pod uwagę treść wszystkich twoich czterech postów; Lorens - be, Wleciałowski - super) a właściwie nadidol wypłakuje się przy kazdej okazji jak tylko przedstawiciel jakichkolwiek mediów znajdzie się w jego zasięgu. I zwyklę czyni to niepytany o te sprawy.
Jeśli ten pogardzany lud czegoś chce to raczej nie Petasza w składzie tylko rzeczywiście tych, którzy są w najlepszej dyspozycji. (a to niestety eliminowałoby przynajmniej kilka spośród ekipy mario(netek) z meczowej 18 ).
Rozumiem twój niepokój wywołany "nową świecką tradycją" w myśl, której dopuszcza się do głosu również innych spoza grona wyznaczonego przez sitwę do wypowiadania się autorytarnie o wszystkich sprawach klubu w tym "atmosfery w drużynie" i wskazywania winnych.
Ogolnie podejrzewam, że jesteś z najbliższego otoczenia (jeśli nie ktorymś z zainteresowanych) ludzi, którym rzetelność dziennikarska psuje szyki.
I bądź uprzejmy p. Gerarda w te machlojki nie mieszać, a tym bardziej wycierać sobie nim pysk.
witam i zadroszczę dobrego samopoczucia jeżeli chodzi o pewnośc osądów. wyraziłem tylko niepokój z tego, że zawodnicy piorą publicznie brudy np na stronie www, jeżeli wyszło, że chodzi o forum to przepraszam nie tak miało być. co do Pana Gerarda i "pyska", moja mama nie nauczyła mnie obrażać ludzi, których nie znam i nie mam zielonego pojęcia kim są. Co do dziennikarzy widuje ich często- głownie w telewizji i czasami na meczu.
życząc dobrego samopoczucia w wygłaszaniu śmiałych tez dziękuję za krytykę przyjmuję ją z pokorą, której i Tobie kolego życzę...
pozdrawiam
życząc dobrego samopoczucia w wygłaszaniu śmiałych tez dziękuję za krytykę przyjmuję ją z pokorą, której i Tobie kolego życzę...
pozdrawiam
Szkoda, że Twój żal dotyczy pewnej grupy zawodników.
Kali i koledzy brudy prać mogą, przeciwnicy Kalego i kolegów - w żadnym wypadku.
A każda Twoja kolejna wypowiedź tylko potwierdza, jak to nazywasz, moją "śmiałą tezę". Tylko nie rozumiem dlaczegóż miałyby dla Ciebie ona być w jakimś stopniu obraźliwa. Czyżby przynależność (nawet jeśli tylko duchowa) do pewnej frakcji, którą to przynależność silnie akcentujesz szczególnie takimi słowy jak np: "jeśli dostanie poparcie zarządu i nowych zawodników będzie nieźle", była dla Ciebie czymś wstydliwym ? Byłbym obłudny gdybym w tym miejscu nie dodał, że Cię rozumiem. Ja bynajmiej przynależności do grupy oponentów Mario(netek) się nie wstydzę i wypierać zamiaru nie mam.
pozdrawiam również.
Kali i koledzy brudy prać mogą, przeciwnicy Kalego i kolegów - w żadnym wypadku.
A każda Twoja kolejna wypowiedź tylko potwierdza, jak to nazywasz, moją "śmiałą tezę". Tylko nie rozumiem dlaczegóż miałyby dla Ciebie ona być w jakimś stopniu obraźliwa. Czyżby przynależność (nawet jeśli tylko duchowa) do pewnej frakcji, którą to przynależność silnie akcentujesz szczególnie takimi słowy jak np: "jeśli dostanie poparcie zarządu i nowych zawodników będzie nieźle", była dla Ciebie czymś wstydliwym ? Byłbym obłudny gdybym w tym miejscu nie dodał, że Cię rozumiem. Ja bynajmiej przynależności do grupy oponentów Mario(netek) się nie wstydzę i wypierać zamiaru nie mam.
pozdrawiam również.
no cóż widać różnice są nie do pokonania. jedyny żal to ma do tego, że przyszło mi po 20 latach oglądać degrengoladę mojego ukochanego klubu i to co się dzieje w związku z tym faktem. nie mam , żadnego ulubieńca w drużynie czy też gurpy (frakcji) itd.
aby nie było żadnych wątpliowści jedyny intere jaki mam i Tutaj go od jakiegoś czasu przedstawiam z większym lub mniejszym powodzeniem to niebieski interes naywa się Ruch.
dziękując za jakże intereującą rozmową życze miłego niedzielnego wieczoru.
aby nie było żadnych wątpliowści jedyny intere jaki mam i Tutaj go od jakiegoś czasu przedstawiam z większym lub mniejszym powodzeniem to niebieski interes naywa się Ruch.
dziękując za jakże intereującą rozmową życze miłego niedzielnego wieczoru.
znalazłęm wywiad z Kuczmą i wiem juz o co chodzi. Jemu akurat braku ambicji nikt w tym i ja nie zarzucę. jednakże w tej rundzie niesety grał zdecydowanie za mało i sądzę, że nie może być wytłumaczeniem jego udział w kadrze narodowej. Sądze jednak, że jeśli Petasz weżme przykłąd ze starszego kolegi to będzie dobrze. ok nie będę się już znęcał nad Panem Piotrem.
co do degrengolady przyznaje rację.
pozdrawiam
co do degrengolady przyznaje rację.
pozdrawiam