Wleciałowski Trenerem !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
OLSZA
Kontakt:

#106 Post autor: OLSZA » 26 lis 2005, o 23:25

zgadzom sie w 100% :evil: :!:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#107 Post autor: L_M » 26 lis 2005, o 23:48

Goscioo pisze:ja mam taka propozycje ze jak oficialnie podaja nowego trenera w pon to umowic sie kiedys na spotkanie z nim np w nastepny weekend jakas zbiorka kibicow i jasno mu dac do zrozumienia ze jak ma dac soba rzadzic w szatni i patrzec na kolezenskie uklady, albo jak ma tolerowac wybryki i zachcianki pana S to niech lepiej do tej szatni w ogole nei wchodzi bo my kibice to wuczujemy a potem zmiluj nie bydzie ...
ehh... pewnie jako pierwszy pokazesz ze 'nie ma zmiluj sie'. Ludzie opanujcie sie! Dejcie chopu popracowac, a nie zarzucajcie mu rzeczy ktorych jeszcze nie zrobil. Zreszta mysle ze Wlecial z charakteru to czlowiek, ktory wie ze sam dziala na swoja szkole jak da komus dac wejsc na glowe. A jak nie bedzie sobie potrafil poradzic, to mysle ze szybko sam poda sie do dymisji. Takie moje przypuszczenia, choc przede wszystkim mam nadzieje ze do niczego takiego nie dojdzie, a na wiosne beda wyniki (bo ze bedzie je***y to akurat wiem juz teraz bez wzgledu na wyniki)

KK
Kontakt:

#108 Post autor: KK » 27 lis 2005, o 00:12

Lukas Michalski pisze:bo ze bedzie je***y to akurat wiem juz teraz bez wzgledu na wyniki...
...bo nawet jak nas wprowadzi do I ligi, to i tak trener z niego żaden... :wink: (dorabiam ideologie, na zasadzie porownywania Wleciala do Fornala)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: jajo » 27 lis 2005, o 00:33

Wydaje mi sie, ze coniektorzy od poczatku jego pracy beda na sile starali sie znalezc cos co w tej chwili zarzucaja Fornalakowi...Dajmy mu szanse...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#110 Post autor: Lutz » 27 lis 2005, o 00:41

To niy ma tak....Krzychu , Lukas . Klepiymy ta biyda już pora ( noście lot) , ale jo sie chca ino wymiynić łostatnich 3 trenerów - mandrysz ( bez komyntarza) , Wyrobek , Fornalak i teroz 4 z tzw. rodziyny niebieskiej :) Wleciałowski . Napewno , kożdy z nos wiąże jakieś tam nadzieje ( takowe były również wiązane z Wyrobkiym i Fornalakiym) , za kożdym razy robiyni my byli za ciula ( patrz zero wyników) . Z Wleciałowskim sytuacjo sie niyjako powtarzo - "członek rodziny" , niy ma sie tyż czymu dziwić że reakcje som takie jakie właśnie som. Jasne jest że żodyn trener niy gwarantuje awansu czy pucharów , ale były obietnice "walczymy o I lga " na czym sie skończyło to mogom nojlepi w Pruszkowie powiedzieć , trenerym w tym czasie był "duet Wyrobek - Fornalak" . Założa sie że żodyn nic do nich niy mo , zostawili do Ruchu kupa zdrowio tak na boisku jak i na ławce , ale im niy wyszło - jednymu bo mioł ciulatych kopaczy , drugiymu bo chyba niy mioł harakteru tak potrzebnego w naszym profi klubie. Wleciałowski kojarzy się niestety z tym drugim i moim zdaniym krytyczne opinie na tyn temat niy som dziwne. Jo swoje zdanie na tyn temat napisoł - pomijając jego przynależność do rodzinki to co mi sie w oczy ciepie - chop mo do dyspozycji baaaaaaaaaardzo przeciętnych grajków , som tysh niy ma trenyr z nowyszy półki - i jak w takich okolicznościach stworzyć drużyna, kolektyw , z ambicjami do walki o piyrszo liga ?? do mie to je zagadka ??

arcio
Kontakt:

#111 Post autor: arcio » 27 lis 2005, o 00:44

jestem za tym aby w tym tygodniu zorganizować spotkanie z trenerami i zawodnikami (może nie wszystkimi ale z tymi "konkretnymi")
i sobie przedyskutować
poza tym fajnie by było rozpocząć taki cykl spotkań - teraz brakuje takich spotkań
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: jajo » 27 lis 2005, o 00:49

Lutz wcale nie uwazam, ze na poziom na 2ligowy nasi zawdonicy sa tak przecietni. Tu raczej trzeba z nich zrobic druzyne, skoncetrowana na 100% przez caly mecz
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: Goscioo » 27 lis 2005, o 09:03

Lukas ja mu nic nie zarzucam. Czy ja napisalem ze mamy sie spotkac i go od razu zje*** na maraz ? Poporstu fajnie byloby sie spotkac i powiedziec co NIEKTORZY (bo nie wszyscy maja takie zdanie) mysla o szatni i przedstawic mu swoje oczekiwania.

Hassan

#114 Post autor: Hassan » 27 lis 2005, o 12:41

A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą

Pavlique
Kontakt:

#115 Post autor: Pavlique » 27 lis 2005, o 12:55

A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
barzij by mi pasiło derby z żabolami we piyrszyj lidze, a nojlepij zaro tak piyrszy szpil
I'm a man who walks alone

Panewniki
Kontakt:

#116 Post autor: Panewniki » 27 lis 2005, o 12:57

A moze tak na razie to by zrobic sparing z Żabolami :roll:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: heli » 27 lis 2005, o 13:05

Hassan pisze:A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
nie żeby sie czepiać, ale to samo pisaliście, przed sezonem, że po rundzie wiosennej będziemy na ostatnim miejscu, bez jakichkolwiek szans na utrzymanie, potem po kilku kolejkach część już widziała nas w pierwszej lidze, teraz zaś wracamy jak widze do spadku

może nie popadajmy ze skrajności w skrajność, prawda taka, że póki co to jesteśmy zwykłym średniakiem drugiej ligi, gdyby nie to, że pół ligi ma szanse na spadek to pewnie gralibyśmy o nic, a tak być może baraże, ale jak widze takie teksty ludzi co sie uważają za kibiców to dziękuje.

JA też jestem zawiedziony postawą drużyny, ale na jakiej postawie ktoś już nas widzi w III lidze i to kibic od nas to nie rozumia, skoro teraz niby było tak źle, bo było: trener nie panujący nad drużyną, zawodnik rządzi w szatni, konflikty między piłkarzami, a mimo to, dalej jesteśmy w miare w środku, wiec, gdy znajdzie sie ktoś kto bedzie umiał to poukładać, bedzie umiał wpłynąć na postawe wszystkich piłkarzy, wszyscy będą ciągnąć w jedną strone pewnie spokojnie się utrzymiemy czy coś wyżej trudno ocenić, jeżeli będzie tak jak dotychczas to pewnie znów walka o utrzymanie do końca, ale jak ktoś już nas widzi w trzeciej lidze to z tego taki kibic jak z koziej dupy trąbka.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

KK
Kontakt:

#118 Post autor: KK » 27 lis 2005, o 14:13

Panewniki pisze:A moze tak na razie to by zrobic sparing z Żabolami :roll:
Wiem, ze juz kilka razy do tego mialo dojsc, ale problemem jest utajnienie takiego meczu, bo moglby byc on pretekstem do innych pojedynkow...

kolend

#119 Post autor: kolend » 27 lis 2005, o 14:21

Hassan pisze:A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
i co fajnie by bylo, jakby gornik spadl? bo bylyby derby? a moze ku*** fajniejsze derby bylyby jakby zamiast spadku gornika mysmy awansowali? jasne - najlepiej niech wszystkie slaskie spadna nizej, opanujemy 2 i 3 lige, a slaski futbol znowu bedzie potega....
zyczmy wszystkim jak najgorzej - jak pies ogrodnika, sami w 1 lidze nie gramy, to niech przynajmniej gornik i reszta spadnie

KK
Kontakt:

#120 Post autor: KK » 27 lis 2005, o 14:49

Brawo Kolend. Na szczescie niektorzy jeszcze rozumieja hasla o Gornym Slasku, ktore wykrzykuja na meczach.

PS. Choc mi sie marzyly baraze z Gornikiem, emocje do samego konca, awans... A potem przywrocenie Gornika do I ligi, bo jakas Amica zniknela z pilkarskiej mapy Polski ;)

ODPOWIEDZ