Wywiad z Petaszem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
orbiter
Kontakt:

#61 Post autor: orbiter » 26 lis 2005, o 13:26

Nie zmienia to faktu (mimo przeprosin) , że na grę zawodników w znacznym stopniu ma "starszyzna" piłkarska.Wleciałowski - nie da im rady.Zaś sie będziemy bujać. :evil:

Pavlique
Kontakt:

#62 Post autor: Pavlique » 26 lis 2005, o 14:04

Nie zmienia to faktu (mimo przeprosin) , że na grę zawodników w znacznym stopniu ma "starszyzna" piłkarska.Wleciałowski - nie da im rady.Zaś sie będziemy bujać.
Tak sie myśla, że wiynkszość sam tych postów opiyro się na doświadczyniu z Fornalakiym a pryndzyj brrrrr z Mandryszem...
To się nazywo złe nastawiyni... jasne lepij dmuchać na zimne niźli sie łobudzić z rynkom w nachtopie ....
A drugi to, to że póki co to pora stron my napisali postów na podstawie pzrecieku... kontriolowanego pana Lorynsa... możno poczekejmy do poniedziałku bo mogymy sie ździwić....
I'm a man who walks alone

orbiter
Kontakt:

#63 Post autor: orbiter » 26 lis 2005, o 14:19

Pavlique - ciagle myslimy o pierwszej lidze, a w ostateczności bronimy sie przed trzecią :?

Pavlique
Kontakt:

#64 Post autor: Pavlique » 26 lis 2005, o 14:25

Powiym Ci że jo niy poradza sie już doczkać szpilów w piyrszyj lidze..... nawet niy mosz pojyncio jak bardzo!!!!!
I'm a man who walks alone

Luke

#65 Post autor: Luke » 26 lis 2005, o 15:37

Lutz pisze:Do Luke - zrób ze mnom wywiad - tyż zrobia dobre wrażynie.
Nie wiem po co te złośliwości tym bardziej iż w pewnych sprawach(Śrutwa) stoimi po tej samej stronie.Ja bym z taką samą chęcią widział w pierwszym składzie wiosną Petasza wykonującego fajnie stałe fragmenty gry jak i Maria w ataku - jeden wcale nie wyklucza drugiego!PozdRawiam.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: Goscioo » 26 lis 2005, o 16:15

Luke pisze:
Lutz pisze:Do Luke - zrób ze mnom wywiad - tyż zrobia dobre wrażynie.
Nie wiem po co te złośliwości tym bardziej iż w pewnych sprawach(Śrutwa) stoimi po tej samej stronie.Ja bym z taką samą chęcią widział w pierwszym składzie wiosną Petasza wykonującego fajnie stałe fragmenty gry jak i Maria w ataku - jeden wcale nie wyklucza drugiego!PozdRawiam.
moim zdaniem jedno wyklucza drugie:
jak Srutwa po meczu z Polonia pedziol Petaszowi zeby wyszedl z szatni (w ostrych slowach) a nikt nie zareagowal to pewnie tak samo jest z ustalaniem skladu: Srutwa pado ze Petasz nie gra a trener siedzi cicho ! i o to cala prawda o szatni w Ruchu, a wg mnie taki Ludzisnki jakby byl normlany trener to by juz dawno wygryzl Maria z 1 skladu !

PS nie mialem pare dni kompa i nie czytalem poprzednich postow bo jest ich za duzo, pisze tak na sucho co teraz przeczytalem na oficlanej stronie

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#67 Post autor: Patton » 26 lis 2005, o 16:55

Pytanie za flaszke Jim Beam ( dla mnie :D ) - gdzie Petasz balowal i kto go widzial o tej porze, badz sprawdzal? :P Mysle, ze w tej sprawie Mariusz ma duzo mniejsze znaczenie. PozdRawiam

P.S. Jak juz byc szczerym, to do bolu...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Stona
Kontakt:

#68 Post autor: Stona » 26 lis 2005, o 17:11

http://www.ruch.chorzow-online.pl/

wywiad z Kutschma...cała prawda o niebieskiej rodzince ;)
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#69 Post autor: vahanara » 26 lis 2005, o 17:33

Kutschma: "Jest 2-3 ludzi i potem mniejsze grupki"

grupki mniejsze niż dwóch ludzi??? :shock:

LoLo

#70 Post autor: LoLo » 26 lis 2005, o 17:46

zadko kiedy pisza na forum ,ale jak cos mie wkur...to nie umia sie opanowac!a tak jest tym razym!chodzi mi o Petasza szkoda synka bo zas te barany znalazły sie ofiara!i robia z synka pijoka itp!a wystarczy wspomniec jak to bartos i smarzynski przesiaduja w zielonej dolinie przy piwku nie jednym,juz o szufladzie nie wspomne!!Petasza widziałem tylko raz w knajpie ale przy jakims soku,był sam!takze niech sie te barany wezma do roboty a nie znacaja sie na nim!bo jak dlamnie był on dosyc wyrózniajaca postacia w druzynie Ruchu!!!!oby zostoł i jeszcze pokozoł wszystko na co go stac!!!Piotrek trzymaj sie i nie daj sie tej bandzie!!!!!przypadkowych "piłkarzyków"pozdro!

slavo
Kontakt:

#71 Post autor: slavo » 26 lis 2005, o 19:27

vahanara pisze:Kutschma: "Jest 2-3 ludzi i potem mniejsze grupki"

niy zapomnij że to jest Kazach, niy Miodek.

No ale może coś w koncu w tym klubie sie zmiyni, może w końcu skonczy sie monopol na dostymp do mediów ino przez kolegów i kolegow kolegow.

salas
Kontakt:

#72 Post autor: salas » 26 lis 2005, o 20:49

heli jak ci odpowiada taki stan rzeczy to powodzonka bo jak nrazie to tylko klubt traci na tym kibicow!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

SODA

#73 Post autor: SODA » 26 lis 2005, o 20:58

Patton pisze:Pytanie za flaszke Jim Beam ( dla mnie :D ) - gdzie Petasz balowal i kto go widzial o tej porze, badz sprawdzal? :P Mysle, ze w tej sprawie Mariusz ma duzo mniejsze znaczenie. PozdRawiam

P.S. Jak juz byc szczerym, to do bolu...
no pił Finlandia na Hugonie w krzokach ....Patton niy chca łyskacza styknie polsko. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#74 Post autor: Lutz » 26 lis 2005, o 21:43

Luke - jo niy mioł nic złośliwego na myśli - chciołech ino przez to napisać że jak byda chcioł to w wywiadzie pokoża sie z jak nojlepszy strony - tak że mie niy poznosz :lol:

Robson
Kontakt:

#75 Post autor: Robson » 26 lis 2005, o 22:39

vahanara pisze:Kutschma: "Jest 2-3 ludzi i potem mniejsze grupki"

Niestety tak Alex to ujął, a nie będę dopisywał tego co on miał na myśli :wink:

A co miał na mysli, to chyba nie trzeba tłumaczyć.

ODPOWIEDZ