Wywiad z Petaszem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
weRti

#31 Post autor: weRti » 25 lis 2005, o 21:02

snajper pisze:jak dlo mnie to Peti powinien zostac a jesli chodzi o tych starsz co maja dalej do niego jakies ale to wydaje mi sie ze chodzi o Bartosa i Bizackiego :evil:
No w sumie racja... przeciez im nikt nie wytyko, ze 90 minut ch*** graja i "dzieki" Bartosowi(bardziej bezposrednio niz dzieki Petaszowi brama z Podbeskidziem)stracili my 4 bramy...

slavo
Kontakt:

#32 Post autor: slavo » 25 lis 2005, o 21:06

weRti pisze:
snajper pisze:jak dlo mnie to Peti powinien zostac a jesli chodzi o tych starsz co maja dalej do niego jakies ale to wydaje mi sie ze chodzi o Bartosa i Bizackiego :evil:
No w sumie racja... przeciez im nikt nie wytyko, ze 90 minut ch*** graja i "dzieki" Bartosowi(bardziej bezposrednio niz dzieki Petaszowi brama z Podbeskidziem)stracili my 4 bramy...
dodej 5-to w rezerwach z REZERWAMI Wawla. To boł ku*** majstersztyk. W nagroda dostoł sie do piyrwszego składu.

wojtek panczo

petasz jest ok!

#33 Post autor: wojtek panczo » 25 lis 2005, o 21:40

a moim skromnym zdaniem srutwa odwraco kota łogonym,bo broni cienkiego bizackiego i bartosa a sie dopierdoloł do petasza.
W ruchu czas na zmiany,niech grają mode ;wawrzynczok,foszmanczyk janoszka,petasz!a leniwcom i dziadom mowimy won.

ps.rok temu przed rundą wiosenną jak ruch jechoł do wisły to kaj pojechoł jebus bizacki?do grecji!spakowoł manele i zodnymy nic nie pedziol,poznij przyszol bo go tam niechcieli.Juz wdedy mieli go wydupic yno napewno srutwa go przygarnol.
teraz to na PETASZU psy wieszają, a chop jest szybki dobry technicznie,o wiele lepszy od tercetu bizacki srutwa bartos!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: jalboss » 25 lis 2005, o 21:55

Śruti - czekom co ty powiesz ???

Za czasów Oresta wyrzucenie jednego gracza przez drugiego z szatni było nie do pomyślenia, teraz widać że od dawna my nie mieli trenera z jajami.

A tak swoją drogą to ciekawe czy ten wywiad Petasza nie nakręci jeszcze bardziej tej spirali wzajemnej nienawiści wśród starych i młodych grajków. Uderz w stół a nożyce się odezwą. :roll:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

slavo
Kontakt:

#35 Post autor: slavo » 25 lis 2005, o 22:01

jalboss pisze:
A tak swoją drogą to ciekawe czy ten wywiad Petasza nie nakręci jeszcze bardziej tej spirali wzajemnej nienawiści wśród starych i młodych grajków. Uderz w stół a nożyce się odezwą. :roll:
Może rzeczywiście trzeba burzy żeby w końcu wypłukać tyn stos gnoju jaki gromadzioł sie w ty szatni przez lata.

slavo
Kontakt:

#36 Post autor: slavo » 25 lis 2005, o 22:03

Lysy pisze:Teroz tylko trzeba czekać jak napiszecie kto i kaj sie zesroł i kaj mo lipsta.
:?: :?: :?: :?: Można wiedzieć do czego pijesz :?: :?:

wybacz ciemnota mie nieswiadomymu[/i]

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: Bogdan Kalus » 25 lis 2005, o 22:22

Odpisuję głównie Gerhatowi, bo mnie do tego "zmusił" :) Moje zdanie na temat Piotr Petasza jest następujące: grajek z niego przedni, choć spierdzielił co nieco w meczu z Podbeskidziem to uważam, że gdyby po jego rogu piłka zamiast w poprzeczkę trafiła do siatki nikt do niego nie miałby pretensji. Po drugie rozumiem, że on swoją godność ma i to szanuję, ale nie można się obrażać na to, że trzeba nosić sprzęty na treningu, bo tak było jest i będzie we wszystkich klubach, nie tylko w Polsce! Po trzecie co do sodówki, to usłyszałem taką wersję od zródeł podobno wiarygodnych i tej wersji się trzymałem, oczywiście czasami rozumiem młodych ludzi, którym wychodzi kilka spotkań i może się wydawać im, że są wielcy, ale Drodzy kibice też powinniście być troszkę wstrzemięźliwi w swoich ocenach. Chodzi mi o napisy jakie wielu z Was miało pod swoimi postami po meczu ze Świtem, które brzmiały PIOTR PETASZ - PRZYSZŁA GWIAZDA RUCHU! Może i tak, ale nie tak szybko. Póki co życzę Piotrkowi, aby został z nami do końca kontraktu przynajmniej, bo uważam iż kilku innych zawodników bardziej zasłużyło na pożegnanie z Cichą, poza tym jak napisałem na wstępie ten chłopak ma talent i możliwości! To tyle pozdrawiam.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: gerhat » 25 lis 2005, o 22:26

Dzięki Bogdan,
mało prowokacja nigdy nie zaszkodzi, w pozytywnym słowa tego znaczeniu.
Dzieki że to zrozumiałeś, bo obawiałem że dostana zje...
Bardzoi fajna wypowiedź

kuba fans

#39 Post autor: kuba fans » 25 lis 2005, o 22:27

niech ci starzy najpierw zaczna grac a potem moga rzadzic petasz na boisko a tremer powinien pomagac wszystkim za a nie trzymac z jednymi a drugich ubijac.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#40 Post autor: wolfik » 26 lis 2005, o 00:05

Zaraz zaraz, wsyszyscy tu zapominaja o jednej sprawie, czemu Śrutwa wyjebal Petasza z szatni. Petasz nie trenowal i mial nie zagrac w meczu ze wzgledu na chorobe, a w tym czasie sie bawil na dyskotece. W kazdym profesjonalnym klubie za cos takiego kary sa surowe, conajmniej wyrzucenie do rezerw
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

kamil1985

wywiad z petaszem

#41 Post autor: kamil1985 » 26 lis 2005, o 00:09

najgorsze jest t ze widac to wszystko golym okiem co sie dzieje w "druzynie" na ktora chodzimy.... czy jest snieg czy pada deszcze czy wiej konmi czy gramy we wroclawiu czy jedzie do rzeszowa!!!Od czasu kiedy jestesmy w drugiej lidze nie dzieje sie tam nic dobrego!!Moim zdaniem nie ma co sie wypowiadac glebiej na ten temat to jest poprostu smieszne!!Bylem na meczu w Bytomiu i widzialem jak wyglada ta "druzyna"dno i ganba lwowiaki sie smiali z tego co sie dzialo!!Nie ma moim zdaniem miejsca dla tych ktorzy czekaja na emeryture bo rownie dobrze moga czekac na nia gdzie indziej np.bizaki gks tychy tam moze biegac sobie w takim tepie jak on biega!!tetno nie przekracza 120 uderzen na minute!!Bardziej zmeczeni jestemy my jak wchodzimy pod schody na sektor!!!pozdRo mam nadzioeje ze szybko nadejdzie wiosna!!! nas ce ch*** walka to powinnno cechowac naszych pilkarzy!!!!!fan club RUCH manhattan

slavo
Kontakt:

#42 Post autor: slavo » 26 lis 2005, o 00:33

wolfik pisze:Zaraz zaraz, wsyszyscy tu zapominaja o jednej sprawie, czemu Śrutwa wyjebal Petasza z szatni. Petasz nie trenowal i mial nie zagrac w meczu ze wzgledu na chorobe, a w tym czasie sie bawil na dyskotece. W kazdym profesjonalnym klubie za cos takiego kary sa surowe, conajmniej wyrzucenie do rezerw
i pewnie zawsze te kary ustanawiaja kapitanowie druzyn w sposób równie wylewny.
I zdaje sie w profesjonalnych klubach na kery sie tak powołujesz odbywo sie te nałożynie kary w inny sposób i przez kogoś innego, na wniosek jeszcze kogoś innego.
A niy sądzisz, że jednak mimo wszystko ktoś sie na te wolne w sobota mu zgodzioł. Czy naprowdy mom uwierzyć, że Fornalak na 10 minut przed meczym myśloł jeszcze że mu banka numer 7 citła i liczoł na to, że go wystawi ??

"W czwartek i piątek czułem się już dobrze, ale - szczególnie pamiętając mecz z Podbeskidziem, czułem że nie pomogę drużynie. Nie chciałem jej zatem przeszkadzać".

Ale co tam. Co robią w profesjonalnych klubach za takie "wywiady" jakich udzielo Mario ?
Tyn profesjonalizm mo dotyczyć wszyskich czy ino wybranych ?

AndRe
Kontakt:

#43 Post autor: AndRe » 26 lis 2005, o 00:33

wolfik pisze:Zaraz zaraz, wsyszyscy tu zapominaja o jednej sprawie, czemu Śrutwa wyjebal Petasza z szatni. Petasz nie trenowal i mial nie zagrac w meczu ze wzgledu na chorobe, a w tym czasie sie bawil na dyskotece. W kazdym profesjonalnym klubie za cos takiego kary sa surowe, conajmniej wyrzucenie do rezerw
Tylko wolfik od tego jest prezes , trener a nie gracz.

W klubie musi byc jakis normalny podzial rol.
A jesli nie i pilkarz decyduje kto moze byc w szatni a kto nie
to ja jako kibic chce decydowac o skladzie i w jakich koszulkach maja grac
Jak ma byc nienormalnie to niech wszyscy na tym skorzystaja :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#44 Post autor: Simone » 26 lis 2005, o 01:16

Najsmieszniejsze jest to ze jakby w tym klubie decydowali kibice , przynajmniej czesc z nas ... to jestem zdania ze juz dawno byloby normnalnie

Luke

#45 Post autor: Luke » 26 lis 2005, o 07:34

Moje zdanie jest takie iż klub powinien zostawić Petasza bez dwóch zdań po przeczytaniu wywiadu z nim.Ten wywiad zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie ponieważ "studiując" go nie odczułem żeby Piotrek jakoś się wywyższał albo robił z siebie gwiazdora!Doszedłem do wniosku iż ten gość jest na prawdę OK.A jeśli chodzi o Maria to dejcie już mu spokój bo Piotrek powiedził że się pogodzili i jest OK!

ODPOWIEDZ