Wleciałowski Trenerem !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: gerhat » 25 lis 2005, o 18:53

Trener napewno dobry. Życza mu powodzenia.
Licza że w stosunku do kolegów bedzie bardziej wymagający aniżeli do obcych, a w razie czego głos mu nie zadrży.

Niech do im w piz..., aż im się zapoci, a na gęby floster.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#77 Post autor: vahanara » 25 lis 2005, o 19:01

Nie wiem czy pamiętacie ale Marek był już trenerem Ruchu. Po odejściu Lenczyka drużyne prowadziła Marek Wleciałowski a jego asystentem był... Mariusz Śrutwa. Dostaliśmy wtedy w sparingu klepy bodajże od Cracovii. Nie wiem czy prowadził nas w oficjalnym meczu bo bardzo szybko nastała era Mandrysza...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

SODA

#78 Post autor: SODA » 25 lis 2005, o 19:06

na początek powodzenia........co do działaczy RAUS!!!!!!!!!!

blumen

#79 Post autor: blumen » 25 lis 2005, o 19:49

WSZYSCY PISZĄ ŻE NAJLEPIEJ JAKBY BYŁ TRENER " Z ZEWNĄTRZ " , A JA CHCIAŁEM TRENERA
Z NIEBIESKIM RODOWODEM KTÓRY WRÓCIŁ DO KRAJU - JOACHIM MARX
WIERZCIE MI U NIEGO NIE BYLOBY KOLEŻEŃSTWA :D

CO DO MARKA WLECIAŁOWSKIEGO że na poczatku ze scierwem z zabrza szło mu całkiem dobrze , tak ale
poczatek - przygotowanie i poukładanie drużyny zrobił EDEK LORENS a teraz tez są razem :D

MIMO WSZYSTKO MARKOWI WLECIAŁOWSKIEMU ZYCZĘ POWODZENIA - na rozliczanie przyjdzie czas

adamo_R

#80 Post autor: adamo_R » 25 lis 2005, o 20:12

DUZO BYCH DOŁ ZEBY MU SIE POWIODŁO...ZEBY NOSZYCH CHOPCOW NAZYWANO RYCERZAMI WIOSNY...CO ZA TYM IDZIE AWANS DO PIYRWSZYJ LIGI.TAK CZY TAK ZYCZA MU JAK NOJLEPI.

PM

#81 Post autor: PM » 25 lis 2005, o 20:16

wstrzymaje sie na razie od ocyny nowego trenera
MaRku powodzenia
ps:jak sztania(Ś+B)bedzie toba rządzić to przegrasz
pozdro.

COBRA

#82 Post autor: COBRA » 25 lis 2005, o 20:30

Jo jest ino ciekawy czy Wlecial zostal by trenerem jakby nie jego epizod z Gornikiem.Jak narazie to dla mnie nic nieznaczy ze na poczatku z zabolami wygral pare meczy,ciekawi mnie czym sugerowal sie zarzad.Przecierz z niego taki trener jak i ze mnie.Pojebane to wszystko same uklady i ukladziki.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#83 Post autor: Lutz » 25 lis 2005, o 20:53

Czy ( powiedzmy) przeciyntny trener , praktycznie bez sukcesów , doświadczynio potrafi z jeszcze bardzi przeciętnych grajków zrobić drużyna z harakterym i na awans ?? Niy wiym , ale wątpia. Chyba że we przerwie dostanie kopaczy z ambicjami i umiejętnościami takimi, że niy bydzieich trza ich trenować bo sami bydom szpile wygrywać . Tak jak w Bayernie - po ciul tam trener potrzebny ?? Czy bydzie groł Ballack i inny Deisler różnicy niy widać , a na koniec wygrywo zawsze Bayern :( Coś mi to zaś wyglondo na minimalizm :(

SODA

#84 Post autor: SODA » 25 lis 2005, o 21:01

Lutz pisze:Czy ( powiedzmy) przeciyntny trener , praktycznie bez sukcesów , doświadczynio potrafi z jeszcze bardzi przeciętnych grajków zrobić drużyna z harakterym i na awans ?? Niy wiym , ale wątpia. Chyba że we przerwie dostanie kopaczy z ambicjami i umiejętnościami takimi, że niy bydzieich trza ich trenować bo sami bydom szpile wygrywać . Tak jak w Bayernie - po ciul tam trener potrzebny ?? Czy bydzie groł Ballack i inny Deisler różnicy niy widać , a na koniec wygrywo zawsze Bayern :( Coś mi to zaś wyglondo na minimalizm :(
trocha sie mylisz ,tryner to jak dyrygynd w łorkiestrze .

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#85 Post autor: Lutz » 25 lis 2005, o 21:04

O tym Bayernie napisoł troszka w przenośni - ale faktym je że z takim grajkami jak tam som to nawet Fornalak by zrobił meistra. My takich niy momy bez to tysh powinni my mieć super trenera, jak chcymy myśleć o czymś wiyncy jak baraże.

weRti

#86 Post autor: weRti » 25 lis 2005, o 21:09

Zycza mu powodzenia.
Wszystko okaże się w kilku pierwszych kolejkach.
Zastanawio mnie ino czy odwazy sie sciagnac z boiska niektorych zawodnikow i czy bydzie selekcja rzeczywiscie wedlug formy...

SODA

#87 Post autor: SODA » 25 lis 2005, o 21:13

Lutz pisze:O tym Bayernie napisoł troszka w przenośni - ale faktym je że z takim grajkami jak tam som to nawet Fornalak by zrobił meistra. My takich niy momy bez to tysh powinni my mieć super trenera, jak chcymy myśleć o czymś wiyncy jak baraże.
i kasa ,tymat bez końca pozdro

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: Wilus » 25 lis 2005, o 21:13

Musze sie zgodzic z 85% ludzi, ze wybor akurat Wleciala na trenera Ruchu to kolejny samoboj Klimka. Niby gogo o powaznym wzmocnieniu a tutaj serwuje nam Marka. Fakt, ze Wlecialowski jako czlowiek jest z najwyzszej polki ( sam grywalem z nim w bal na "30" w Batorym ), ale uwazam, ze mimo tego, ze w gorniku sie po0kazal z dobrej strony, to jednak w specyficznym Ruchu sie nie sprawdzi. IMO nam potrzeba kogos spoza Slaska.
Ale mimo tego Marek trzymamy kciuki

Wilus

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#89 Post autor: jalboss » 25 lis 2005, o 22:00

Na początek życza Markowi wszystkiego dobrego, ale ... no cóz albo bydymy mieć spokojno II liga albo w przysżłym roku derby z panienkami z katowic.
Z tym składem nie widze I ligi, ale obym sie mylił... obym się mylił....
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

COBRA

#90 Post autor: COBRA » 26 lis 2005, o 08:15

Slowa Zietka-"Jednocześnie wyklucza się z tego grona osobę Edwarda Lorensa, który ponoć nie zyskał sobie przychylności ze strony zawodników." Profesjonalny klub smiech na sali,od kiedy to zawodnicy wybieraja trenera?A zarzad na to przystaje.
I jeszcze slowo odnosnie Wleciala ,jakos trudno mi sobie wyobrazic jak Wlecial w szatni czy to na treningu ryczy po zawodnikach a niekiedy jest to bardzo potrzebne i motywujace.A w szczegolnosci po B i Ś,to nie ten typ czlowieka on jest za spokojny.

ODPOWIEDZ