Wleciałowski Trenerem !!!!
Jakby my byli inkszym klubem to bych sie cieszył z Wlecialowskiego, bo jednak poskłodoł żaboli do kupy
i zrobil z nich niezły zespół (do czasu) poprzełaził kursy, durś sie uczy i wyjeżdża za granica w celu dalszego szkolenia.
Ale po ch** nom to wszystko jak i tak rządzić nie bydzie, bo od tego w szatni są inksi ludzie.
Mimo wszystko życza Mu powodzenia i czimania na smyczy grajków.
i zrobil z nich niezły zespół (do czasu) poprzełaził kursy, durś sie uczy i wyjeżdża za granica w celu dalszego szkolenia.
Ale po ch** nom to wszystko jak i tak rządzić nie bydzie, bo od tego w szatni są inksi ludzie.
Mimo wszystko życza Mu powodzenia i czimania na smyczy grajków.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powiadacie że z Górnika zrobił dobry zespół? z przeciętnych piłkarzy?a my to niby jakich mamy?tu wszystko stoi na glowie żeby to poukładac nie wystarczy chciec,chodzic z piłkarzami na grila itd jak dla mnie ta zmiana to nieporozumienie i scenariusz z poprzednich sezonów murowany i oby nie było gorzej.A wracając do początku wypowiedzi to niby co takiego Wleciałowski z tym Górnikiem zdobył?
Moje zdanie takie że to kontynuacja zatapiania Ruchu.
Moje zdanie takie że to kontynuacja zatapiania Ruchu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobra czas sie chyba wpisać,
jo nie uważom, że Wleciałowski do sie ustawiać skład, bo to on bedzie odpowiadał głównie za wyniki, a on jest jednak póki co na dorobku trenerskim i tako sytuacja nie wpłyneła by dobrze na jego przyszłość, szczególnie, że on jednoznacznie stwierdził, że przyszłość wiążę z trenerka, jo w sumie jestech ciekawy kogo dobierze sobie do sztabu szkoleniowego, czy bedzie to jakiś piłkarz czy ktoś inny. Prawda taka, że część ludzi i tak by była niezadowolono z kożdego wyboru, no wiec cóż wszystkich sie nie zadowoli, pierwsze zdanie na temat trenera to już pewnei bedzie można godac po sparingach, a prawdziwo ocena po kilku pierwszych kolejkach w II lidze, gdzie wiele sie zadecyduje.
osobiście to nie jest dla mnie jakiś wymarzony trener, bo liczyłech na kogoś z zagranicy, ale skoro takiego dokonano wyboru to na pewno ni ebeda jeszcze w sumie nawet przed oficjalnym przejeciem drużyny chopa przekreśloł i już widzioł wizje upadku.
jo nie uważom, że Wleciałowski do sie ustawiać skład, bo to on bedzie odpowiadał głównie za wyniki, a on jest jednak póki co na dorobku trenerskim i tako sytuacja nie wpłyneła by dobrze na jego przyszłość, szczególnie, że on jednoznacznie stwierdził, że przyszłość wiążę z trenerka, jo w sumie jestech ciekawy kogo dobierze sobie do sztabu szkoleniowego, czy bedzie to jakiś piłkarz czy ktoś inny. Prawda taka, że część ludzi i tak by była niezadowolono z kożdego wyboru, no wiec cóż wszystkich sie nie zadowoli, pierwsze zdanie na temat trenera to już pewnei bedzie można godac po sparingach, a prawdziwo ocena po kilku pierwszych kolejkach w II lidze, gdzie wiele sie zadecyduje.
osobiście to nie jest dla mnie jakiś wymarzony trener, bo liczyłech na kogoś z zagranicy, ale skoro takiego dokonano wyboru to na pewno ni ebeda jeszcze w sumie nawet przed oficjalnym przejeciem drużyny chopa przekreśloł i już widzioł wizje upadku.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"miałem przygotowana liste zawodników do wyrzucenia z klubu, ale wobec zaistniałej sytuacji moge ją wrzucic do kosza- powiedział Krzysztof Ziętek- wszyscy piłkarze u nowego trenera zaczynaja od zera"- za dzisiejszym "sportem"
Migu wszytsko fajnie wyjaśnił...ciekawe tylko kto wcześnij ustalił ta liste, śrutwa i fornalak?
Migu wszytsko fajnie wyjaśnił...ciekawe tylko kto wcześnij ustalił ta liste, śrutwa i fornalak?
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wleciałowski jest miłośnikime internetu, wiec napewno czyta i będzie czytał to co piszemy. U mnie ma narazie czyste konto, chociaż tak jak pisałem wcześniej i tak jak większość liczyłem na kogoś z zewnątrz.
Lorens w wywiadzi sam powiedział że w szatni był burdel. Ciekawy jestem w jaki sposób sobie MaRek z tym poradzi
Lorens w wywiadzi sam powiedział że w szatni był burdel. Ciekawy jestem w jaki sposób sobie MaRek z tym poradzi
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Migu wszystko fajnie tylko ze Orest mial (ma) charyzme. To przychodzi z wiekiem.MiG29 pisze:Ten wybór może być dla mnie bardzo dobrym wyborem. Uzasadniajac po koleji:
1. Przez fajnych kilka sezonów był podstawowym zawodnikiem, obojętnie jaki trener i obojętnie kogo sprowadzali. Mimo wszystko coś to o nim świadczy - zawodnikiem był dobrym, ma dzięki temu doświadczenie piłkarskie i to duże.
2. Juz jako piłkarz był jednym z najmądrzejszych ludzi w polskim piłkarstwie. Którzy piłkarze kończą w normalnym trybie studia? Do tego cały czas sie rozwija, kończy kursy, dodatkowe szkolenia, staże trenerskie - na pewno jest człowiekiem mądrym i inteligentnym - co nie mozna powiedzieć o innych trenerach.
3. Z pobytu jego w Górniku zwróciłbym uwagę na kilka spraw: Kilkakrotnie zwróciłem uwagę w prasie sportowej, jak piłkarze Górnika podkreślali, ze Marek jest spokojny, ale konsekwentnie potrafi wymagać od piłkarzy; kolejną rzeczą jest fakt wprowadzenia do zespołu kilka piłkarzy, któzy na stałe sie zadomowili w Górniku. Zresztą uratowanie Górnika, czy nawet początkowa seria zwyciestw Górnika(mimo osłabień kadry) są sukcesami, na które mogłoby niestac niejednego trenera z "pierwszej półki"
Może sie mylę, ale Marka porównalbym do Oresta Lenczyka - spokojny, konsekwentny, bardzo dobry warsztat, niezły "nos trenerski" - Naprawde życze mu sukcesów
Serio jakos trudno mi wyobrazic sobie sytuacje ze Wlecial ryczy na treningu po Srutwie i Bizaku zeby sie bardziej do niego przykladali...
Fakt Marek jest niezwykle inteligentnym czlowiekiem, i w Gorniku sobie moim zdaniem poradzil. Ale na moj gust FOrnalak tez mialby wieksze szanse poradzenia sobie w Gorniku niz u Nas. Przyczyna -->koledzy , niebieska rodzina, cala otoczka
No nic pozyjemy zobaczymy, powodzenia MaRku.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U mnie tak - na poczatku - na gorąco mocne rozczarowanie - tez liczyłem na Chrobaka, ewentualnie Jabłońskiego...
Co do Postaci wielce dla mnie na dziś kontrowersyjnej czyli E. Lorensa - im dłużej jest w Ruchu w dzisiejszych czasach tym coraz bardziej na niekorzyść zmienia się moja opinia o nim...
przecieki do mediów z jego strony (np o sytuacji w szatni), brak jakichkolwiek ruchów czy nawet przymiarek transferowych - no chyba, że są w bardzo wielkij konspizre robione - zero odpowiedzialności za swoją hmm :? pracę....
Wszystko to naprawdę w nie najlepszym świetle Go stawia... Tak sobie myślę, że jakby tylko chciał to już dawno byłby ternerem bez względu czy Go szatnia akceptuje czy nie.... to tak ode mnie co do Lorensa...
A Wleciałowski... pzrecież on jako piłkarz..do czasów kontuzji... był uważany za największy talent na swojej pozycji...
Bardzo inteligentny i potrafiący słuchać, a przez to uczyć się...
Myślę tak... to najlepszy (chyba) kandydat z tzw niebieskiej rodziny...
A czas pokaże czy wykorzysta okazję do wypłynięcia na naprawdę szerokie wody czy też nie....
A swojom drogom pomyslałem sobie dzisiaj, że naprawdę do I ligi to Ruch w obecnych czasach jeszcze nie dorósł... chodzi mi o stadion, sponsorów, funkcjonowanie klubu....marketing... podejmowanie działań wytyczanie celów itd...
Dopóki jasno nie zostanie określony cel: awans dopóty będzie jak jest... i dalej będzie nam sprzedawane to, ze cyt: walczymy o jak najwyższe miejsce...walczymy...
Pozdr...
dzisioj tak po polskiymu bo cza czasym trynowac jynzyk wrogów :lol:
Co do Postaci wielce dla mnie na dziś kontrowersyjnej czyli E. Lorensa - im dłużej jest w Ruchu w dzisiejszych czasach tym coraz bardziej na niekorzyść zmienia się moja opinia o nim...
przecieki do mediów z jego strony (np o sytuacji w szatni), brak jakichkolwiek ruchów czy nawet przymiarek transferowych - no chyba, że są w bardzo wielkij konspizre robione - zero odpowiedzialności za swoją hmm :? pracę....
Wszystko to naprawdę w nie najlepszym świetle Go stawia... Tak sobie myślę, że jakby tylko chciał to już dawno byłby ternerem bez względu czy Go szatnia akceptuje czy nie.... to tak ode mnie co do Lorensa...
A Wleciałowski... pzrecież on jako piłkarz..do czasów kontuzji... był uważany za największy talent na swojej pozycji...
Bardzo inteligentny i potrafiący słuchać, a przez to uczyć się...
Myślę tak... to najlepszy (chyba) kandydat z tzw niebieskiej rodziny...
A czas pokaże czy wykorzysta okazję do wypłynięcia na naprawdę szerokie wody czy też nie....
A swojom drogom pomyslałem sobie dzisiaj, że naprawdę do I ligi to Ruch w obecnych czasach jeszcze nie dorósł... chodzi mi o stadion, sponsorów, funkcjonowanie klubu....marketing... podejmowanie działań wytyczanie celów itd...
Dopóki jasno nie zostanie określony cel: awans dopóty będzie jak jest... i dalej będzie nam sprzedawane to, ze cyt: walczymy o jak najwyższe miejsce...walczymy...
Pozdr...

dzisioj tak po polskiymu bo cza czasym trynowac jynzyk wrogów :lol:
I'm a man who walks alone
- SzaRlin
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt: