kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
Pozostali testowani w KSZO: min. Tomasz Kasprzyk (Grunwald Ruda Śląska), ale z tego co pisza to chyba nie wezma go do kszo czy on serio jest taki dobry?????????????mial byc przeciez unas na testach czy oni go bez testow biora!!!!!!!!!!!!!kolejna pomylka w tzw.wzmocnieniach??
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
BAFista - "jo uważom" !! samo w sobie jest już stwierdzeniym - jakbyś napisoł "jo coś czuja że bydzie tak czy owak", "mom nadzieja że niy bydzie tak czy owak", niy było by godki
A jo osobiście uważom że Klimek kupi Frankowskiego - jak to odbierosz ?? :lol: Jo by to debroł tak, że tyn co tak pisze mo jakieś info na tyn temat . Nu ale mniejsza z tym - jo uważom że oba piszymy niy na temat i tela w temacie :lol:

- L.G
- Kontakt:
Niy wiym jak Bafista. Ale jo odbiyrom negatywnie. Myśla, żeby sie niy sprawdzioł (a przeca dużo by kosztowoił), nawet jakby na trynigach prezyntowoł sie dobrze, to pewno niy wokorzystoł by tych wszystkich szans jake by dostoł w 88 minucie, po zasłabnieciu kogoś z wiadomego duetu.Lutz pisze:A jo osobiście uważom że Klimek kupi Frankowskiego - jak to odbierosz ??
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Uważam że Wleciał powinien dla uzdrowienia atmosfery zrezygnować pilnie z Bizaka i Bartosa. Przecięłoby to kręgosłup LNR. Maniek jak wiadomo z różnych przyczyn jest nie do ruszenia ale wydaje mi się że bez tej dwójki byłby już spokojniejszy.
A'propos Bartosa. Jakieś 1,5 m-ca temu, w parku K. miałem problem jak wytłumaczyć mojemu 9 letniemu synowi że piłkarz Ruchu pije piwo i pali papierosy i jak to się ma do tego co im(dzieciakom) opowiada trener na zajęciach...
A'propos Bartosa. Jakieś 1,5 m-ca temu, w parku K. miałem problem jak wytłumaczyć mojemu 9 letniemu synowi że piłkarz Ruchu pije piwo i pali papierosy i jak to się ma do tego co im(dzieciakom) opowiada trener na zajęciach...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
Jestem tego samego zdania - Bartos RAUS !!!
- Bizacki RAUS-niech jedzie do grecji :lol: !!!(nie do
pomyslenia ze kopacz opuszcza klub tak sobie
i jedzie gdzies na testy)
- Franke i Pasnik RAUS-moga sobie pograc w palanta !!!
- Bizacki RAUS-niech jedzie do grecji :lol: !!!(nie do
pomyslenia ze kopacz opuszcza klub tak sobie
i jedzie gdzies na testy)
- Franke i Pasnik RAUS-moga sobie pograc w palanta !!!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: