Wleciałowski Trenerem !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: spyru » 25 lis 2005, o 11:29

hanys a jakieś argumenty masz??

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#32 Post autor: vinc84 » 25 lis 2005, o 11:37

moje zdanie jest takie, jesli Wlecial chce dluzej porobic w Ruch-u jako trener to musi cos osiagnac w tym sezonie i on dobrze o tym wie, dlatego watpie zeby kierowol sie kolezenstwem, Fornalak dal mu doskonala lekcje jak nalezy nie trenowac!!
oczywiscie wiem ze moze byc inaczej, ale chyba Klimek by sobie na to nie pozwolil, dlatego poczekajmy z ocena przynajmniej do sparingow, ufam ze bedzie dobrze.
GŮRNY ŚLŮNSK

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: hanys1920 » 25 lis 2005, o 11:41

Marek jak dla mnie głupim zawodnikiem nigdy nie był i takim tez nie jest trenerem (choc te przeście do Górnika nie najlepiej świadczy :) ), facet się chce rozwijać, jeździ na staże, ze słabego ksg cos zrobił, i wstawiając do składu dwóch miernotów w przodzie popełniałby samobójstwo zawodowe.. zobaczymy jak będzie, ja wierze że będzie faktycznie wystawiał najlepszych, gdyz koledzy kolegami, ale on patrzy juz innymi kategoriami, na swoją kariere trenerską..nie napisze ci teraz argumentów na jakie Ty pewnie liczysz, bo takowych nie mam, jednak jestem pewien jeśli by nie zapanował nad szatnią to szybko poda się do dymisji..i jestem pewien że znajdzie robote gdzie indziej, spokojniejszą..ale ja osobiście tego wariantu nie biore pod uwagę, wierze w niego :)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Dave82

#34 Post autor: Dave82 » 25 lis 2005, o 12:22

jako do piłkarza nie miałem do niego przekonania chyba tylko raz jak strzelił na Gks-ie bramka z głowy. Mam nadzieje że zrobi coś z Naszą drużyną a czy to był dobry wybór dowiemy sie po sezonie oby nas zaskoczył. Powodzenia Marek !!!

kolend

#35 Post autor: kolend » 25 lis 2005, o 12:39

markomaniak pisze:Cymeria, niy wazne jest co Lorens odniosl po odejsciu z Ruchu- wazne jest co odniosl w Ruchu.
gratuluje pogladaow - czyli niewazne jakie koles mial ostatnio sukcesy, wazne ze kiedys mu sie udalo????
To moze idac tym tropem powinnismy zmienic teraz Janasa na Piechniczka czy Gmocha (takie absurdalne porownanie -wiem), a jakby lorens chcial, to juz by zdazyl ta ciepla posadke w Ruchu zamienic na lawke trenerska - ale nie chce! Teraz ma dobrze - nie wiadomo co on tam robi - to i nikt go nie bedzie rozliczal - full wypas

salas
Kontakt:

#36 Post autor: salas » 25 lis 2005, o 12:44

jak narazie to wyglada na to ze tylko my kibice chcemy tego awansu nikt poza nami chyba tego nie chce paranoja !!!do 3 razy sztuka a teraz po raz 3 to juz nie beda baraze tylko bezposredni spadek 3 liga nasza przyjajmniej bydom derby z dupselami
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

rkma
Kontakt:

#37 Post autor: rkma » 25 lis 2005, o 12:44

Najlepszy trener na jakiego ruch mogl sobie pozwolic

arcio
Kontakt:

#38 Post autor: arcio » 25 lis 2005, o 12:48

po pierwsze
oceny sobie zostawcie na potem
po drugie
co się będzie działo to się okaże jak zatwierdzi liste zawodników do usunięcia - wtedy już bedzie mniej więcej wiadomo czy ma pomysł
po trzecie
przeważnie jest tak że super zawodnik jest dupiatym trenerem i na odwrót - a że Marek W. nigdy orłem jako zawodnik nie był więc ...
po czwarte
on chce coś osiągniac i nie wierze żeby dał sobie narzucić szatniowy styl
po piate
dba o swój warsztat (np staże) więc wierze że sobie poradzi
po szóste
jak Klimek zapewni to co obiecał to powinien sobie to poukładać

poza tym zwróccie uwagę na jedno - nie ma gadki o tych co przyjdą bo to trener ma decydować kto mu jest potzrebny a to chyba dobrze świadczy o stosunkach góra-trener
lista chętnych i jakieś rozmowy na pewno są prowadzone ale szczegóły bedą wtedy kiedy trener powie: tego chce a tego nie

ktoś dał mu kredyt zaufania ale ktoś też będzie go rozliczał
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#39 Post autor: L.G » 25 lis 2005, o 12:57

Kolend. Wybacz ale gupoty godosz.
Lorens po piyrwszym odejsciu z Ruchu, kejby niy niejaki Redziński to by z Górnikiem 15go majstra zrobioł. Potym mioł całkiem udany mariaż z Polonią, Potym z Ruchem III miejsce, choć na jesień otwiyrali my tabela.

wiync Kolynd, jak niy wioysz to sie nie osmiyszej.

co do ostatniego zdania zgodziołbych sie kejby niy to, że 'zespol go niy akceptuje' - to jest problym numer jedyn - niy nazwisko wpisywane do protokołu meczowego w rubryce trener. Problemem jest to co sie nazywa 'zespól', a właściwe powinno grupa trzymająca władze.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Marc_MC
Kontakt:

#40 Post autor: Marc_MC » 25 lis 2005, o 12:57

Poprawjymy sie z papucia na lać. Obych nie mioł racyji.

Marek ale mosz na poczontek zaliczka zaufania u mnie.
Ino bydzie od razu cienszko : Ruch - Widzew na start, potym Łódzki KS i Altreich.
Potym mogymy go rozliczać, bo w przypadku niepowodzen, nie ma awansu na bank !
Ruch Chorzów - Legende ohne Ende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pjyrszo zajta Ruchu 1998-2004:
http://www.Ruch-Chorzow.soccer.com.pl, http://www.Ruch-Chorzow.de

Pjyrszy roz na Ruchu: 09.03.1978 (Ruch - ŁKS 2:2)

ObrazekObrazek

kolend

#41 Post autor: kolend » 25 lis 2005, o 13:19

łowca goroli pisze:Kolend. Wybacz ale gupoty godosz.
Lorens po piyrwszym odejsciu z Ruchu, kejby niy niejaki Redziński to by z Górnikiem 15go majstra zrobioł. Potym mioł całkiem udany mariaż z Polonią, Potym z Ruchem III miejsce, choć na jesień otwiyrali my tabela.

co do ostatniego zdania zgodziołbych sie kejby niy to, że 'zespol go niy akceptuje' - to jest problym numer jedyn - niy nazwisko wpisywane do protokołu meczowego w rubryce trener. Problemem jest to co sie nazywa 'zespól', a właściwe powinno grupa trzymająca władze.

a czy wielkim zwolennikom pana Lorensa mowi cos nazwa cementarnica skopje (czy jak to sie tam nazywalo)?? fajnie jest wspominac te przyjemne sprawy...

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#42 Post autor: markomaniak » 25 lis 2005, o 13:21

Kolend- chodzi o to ze Lorens jak sie w Ruchu czegos chycil to od razu miol jakies tam sukcesy, bo widocznie do tego klubu pasuje! i tak jak lowca goroli godo: w Gorniku czy Polonii colkiym dobrze sie radzil.

Mateusz 16

#43 Post autor: Mateusz 16 » 25 lis 2005, o 13:21

nie wiem jak wy ale mnie sie to nie podoba skonczymy jak górnik mam nadzieje ze sie myle
RUCH < Widzew >FOREVER

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#44 Post autor: L.G » 25 lis 2005, o 13:30

kolend pisze:
łowca goroli pisze:Kolend. Wybacz ale gupoty godosz.

a czy wielkim zwolennikom pana Lorensa mowi cos nazwa cementarnica skopje (czy jak to sie tam nazywalo)?? fajnie jest wspominac te przyjemne sprawy...
A godo ci coś "wywiad Dziurowicza". Ty dali wierzysz w sukces Żurka z dospelami czy jak łoni sie nazywaja ??
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

choRz
Kontakt:

#45 Post autor: choRz » 25 lis 2005, o 13:31

markomaniak mosz recht!

Z Kolendem sie nie zgadzom. W Ruchu Lorens dobrze sie radzil, mo znajomosci, warsztat, silno reka i znajomosci.
Wlecialowski nie mo "nic" poza kilkoma dobrymi meczami w Gorniku i wyksztalceniem (podobnie jak Fornalak). Nie byda godol ze Fornalak miol tez pora dobrych meczy w Ruchu na poczatku tego sezonu (szczakowianka, lechia, swit). I co z tego wyszlo?

Fornalak, Wlecialowski, Mandrysz - to ta samo polka trenersko.

Fornalakowi i Mandryszowi sie nie udalo - godo sie do 3 razy sztuka...
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

ODPOWIEDZ