Wleciałowski Trenerem !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#16 Post autor: 19r20 » 25 lis 2005, o 09:15

wg mnie nie będzie zmian więc będzie taka mizeria jaka jest
Wlecial=Fornal=Wyrobek

obym się mylił
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Konrad » 25 lis 2005, o 09:32

Jestem bardzo niezadowolony z tego, że Wleciał został trenerem. Życze mu jednak jak najlepiej i mam nadzieję, że moje obawy okażą się płonne. To, że jest z "niebieskiej rodziny" wcale nie musi okazać się złe - jesli weźmie piłakrzyków za pysk, jeśli skończy sie kolesiostwo, jeśli p. Klimek - tak jak obiecuje - zapewni kadrę, może nie będzie źle.
Tak jak napisałem - jestem sceptycznie nastawiony, ale delikatny kredyt zaufania należy trenerowi przyznać....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: spyru » 25 lis 2005, o 09:53

Beznadzieja. ku*** tu nigdy nie będzie normalnie. Była mała szansa że coś sie ruszy, że odejdą najsłabsi, że sie skończy kolesiostwo. Nic sie nie zmieni. Kaktus mi na rece wyrośnie jak Wleciał tknie tylko B&Ś.
Niebieskiej rodzinki ciąg dalszy

juan21

#19 Post autor: juan21 » 25 lis 2005, o 10:16

Wiadomo jakie jest zdanie wiekszosci ale trza dac chopowi szansa a nie od razu przekreslac. Zoboczymy po pierwszych najwazniejszych meczach w rundzie z czołówką tabeli. Pozdro

volek
Kontakt:

#20 Post autor: volek » 25 lis 2005, o 10:23

Przyznam,ze nie podoba mi sie to rozwiazanie,liczylem na kogos spoza ukladow.
Ale nie przekreslajmy Wleciała zanim rozpocznie prace,ja mu zycze powodzenia.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

JEDI_V
Kontakt:

#21 Post autor: JEDI_V » 25 lis 2005, o 10:23

Zycza Wlecialowi jak nojlepiyj,ale do mnie to jest jak w przyslowiu: zamienil stryjek siekierke na kijek"
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: Raul22 » 25 lis 2005, o 10:24

:shock: a to niespodzianka :shock:
a tak powaznie to jak wszyscy jakos nie jestem przekonany do niego jako trenera, ale pozyjemy zobaczymy jak narazie zycze powodzenia
Ostatnio zmieniony 25 lis 2005, o 10:28 przez Raul22, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#23 Post autor: Grzegorz » 25 lis 2005, o 10:27

Marku Wleciałowski - Szczęść Boże

Bo ino Pon Bóg se jakoś z niebieską rodziną radzi

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: BAFista » 25 lis 2005, o 10:33

ja naprawde liczylem na jablonskiego,wlecialowski znow bedzie promowal respiratorow s&b.w korwiku tez tak bylo tam rzadzili bukalski i lech,pyjter sie nawet nie kryl z tym ze jak mlodzi nie beda sluchac to maja pr***ebane .godol to na lamach prasy .wiec eciki cwielongi fosy strzezcie sie!!!!!!!!!!!!!!!

Cymeria

#25 Post autor: Cymeria » 25 lis 2005, o 10:55

Jak wos ku*** czytom to mie biere chop nie zaczoł a już sie dopierdalajom, a jak słysz "niebieska rodzina" to już kurwicy dostwom, zastanówcie sie niektóre paciuloki patrząc na składy drużyn i obsady trenerow ilu z nich było bądź grało w Ruchu ??
Dupcycie że Lorync mioł być trenerem - spytom sie co on osiągnął po odejściu z Ruchu ?? - może sie warto czasem zastanowić.
ku*** klub tkwił w bagnie kożdy kto prziszoł po lekku z lepszym abo gorszym sktukiem zaczoł pucowąć ta stajnia augiasza, myśla że Markowi udo sie jeszce bardzij jom dopucować, żeby za jakiś czas boł tzw hołchglanc.
Żodyn tryner nie zbuduje zespołu z a 2-3 miesiące w trakcie ligi.
Teroz jest przerwa prawie 4 miesiące jest szansa na dobre przygotowanie zepołu wpojenie zasad, nakreślenie taktyki i innych rzeczy potrzebnych piłkarzom do zrozumienie " co poeta miał na myśli" - czyliu tzw mysli i koncepcji treneskiej.
Zaczekejmy na wyniki sparginów na zmiany w drużynie - mysla że tyn karlus bydzie wiedzioł co jest tromf.

choRz
Kontakt:

#26 Post autor: choRz » 25 lis 2005, o 11:03

Slowa Klimka kilka dni temu w odniesieniu do zawodnikow:

"Jeżeli raz stracę równowagę na śliskim stopniu, to następnym razem omijam go szerokim łukiem."

Jak widac sam sie do nich nie stosuje. Zatrudnil Fornalaka(trener-kolega zawodnikow), skonczylo sie katastrofa i znowu popelnia ten sam blad z Wlacielowskim(trener-kolega). Zastanawiam sie czym on sie kierowal przy tym wyborze?!

Mimo wszystko Panie Marku powodzenia!
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

Panewniki
Kontakt:

#27 Post autor: Panewniki » 25 lis 2005, o 11:07

Godol zech ku*** :evil: Oby bylo lepiej niz z Fornalakiem :x
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#28 Post autor: markomaniak » 25 lis 2005, o 11:11

Cymeria, niy wazne jest co Lorens odniosl po odejsciu z Ruchu- wazne jest co odniosl w Ruchu.
Co do Wlecialowskiego, to zycza mu dobrze- ino ze jako trener i kolega z boiska bydzie miol trudno. moze nawet trudniej jak Fornalak kery mog miec teoretycznie jakis autorytet skluli majstra z 1989 roku, ale kerego jak widac niy miol. niy rozumia tej decyzji: dlaczego niy Lorens kery nawet chciol zostac trenerem, dlaczego niy Jablonski kery jest doswiadczony i jakies male sukcesy w swojej karierze miol...
mimo wszystko powodzenia MaRku

jaru

#29 Post autor: jaru » 25 lis 2005, o 11:15

Nodzieja matką gupich, ale co momy innego ?

Trzeba wierzyć, że Wleciał poradzi sobie z Ruchem, i wyprowadzi nas z marazmu,
Czasu jest dość na odbudowanie drużyny, są sparingi gdzie można sprawdzić założenie trenerskie.
Co do umiejętności trenerskich to nie jest tak najgorzej.

Budzie gut.
[/b]

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: hanys1920 » 25 lis 2005, o 11:22

bardzo dobry wybór, ja sie ciesze że wybór padł na niego a niektórzy na forum potrafią tylko krytykować...powodzenia Marek...będzie dobrze...
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

ODPOWIEDZ