podsumowanie rundy
- L.G
- Kontakt:
Niy chca zaczynać kolejnego tymatu, a tyn jest o podsymowaniu rundy, tak moje pytanie powinno sie zawiyrać w jego ramach.
Pytanie jest do KK albo Lukasa. Czy keryś z wos próbowoł rozmawiać we wszystkim znany sprawie z Petaszem.
A jeśli ja. To co z tego wynikło ? Jak keryś z wos odpowiy to wyjaśnia czymu akurat o to pytom.
Pytanie jest do KK albo Lukasa. Czy keryś z wos próbowoł rozmawiać we wszystkim znany sprawie z Petaszem.
A jeśli ja. To co z tego wynikło ? Jak keryś z wos odpowiy to wyjaśnia czymu akurat o to pytom.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Lutz
- Kontakt:
A jo dali byda twierdził , że to co teroz momy i co mieli ym 2,3,4 i 5 lot tymu to je nic innego jak brak profesjonalnego pdejście do zawodu czy to piłkarza , trenera czy działacza. Jak wiadomo Niymcy niy należom do tych super potentatów w europejskich pucharach , ale tu tako przeciyntno drużyna ze IV ligi je bardzi zawodowo ( profesjonalno) jak niy jedna w I lidze Polski niy wsponijaąc już o drugi. I niy mom sam na myśli tylko kondycji finansowej drużyny. Mom na myśli sopsób w jaki zawodnicy, trener działacze wykonujom swój zawód - jo czytom sam fora VfB , VfL, S04, SSV1846 i inne ale nikaj niy było ani słowy wspomniane że ktoś tam kiedyś przeszoł kole szpilu. Mioł słabszy dzyiń, pecha, itd...to ja, ale żyby ktoś sam przechodził koło meczu ??????? Tego niy ma !! Takie morale jak majom chopcy ze IV niemiecki ligi - w Ruchu i momy terozki conajmni 12 punktów wiyncy . Bo u nos sie czyto że Petaszowi sie niy chce , że Bartos przeszoł kole szpilu , a monyj Nowak coś tam w profesjonale postawioł i bez to tor w Radomiu puścił itd....... . Tak apropos jak sie czyto o tych wszystkich aferach w Polsce to sie czowiek dziwi , że jednak som tacy optymiści ja Wy ( szanowni kibice :lol: ) co jeszcze chodzom na szpile.
Reasumując - troszka wiyncy rzetelnego podejścia do wykonywanego zawodu i komyntarze w tym temacie byłyby z goła inne. - tego nom brakuje - PROFESJONALIZMU
Reasumując - troszka wiyncy rzetelnego podejścia do wykonywanego zawodu i komyntarze w tym temacie byłyby z goła inne. - tego nom brakuje - PROFESJONALIZMU

- L_M
- Kontakt:
lowca, do tej pory o ile dobrze pamietam na lamach strony byla jedna rozmowa z Petaszem, po mecuz ze Szczakowianka. Na temat obecnego problemu przyznaje - nie bylo. Ale postaram sie zeby byla, najlepiej jak najszybciej - pytanie tylko czy Peti bedzie chcial rozmawiac... ale sprobowac zawsze warto.łowca goroli pisze:Niy chca zaczynać kolejnego tymatu, a tyn jest o podsymowaniu rundy, tak moje pytanie powinno sie zawiyrać w jego ramach.
Od razu zaznaczam, ze nie jest to tak ze Mariusz mial mozliwosc powiedzenia swojego, Petasz nie. W trakcie sezonu, przynajmniej na naszej stronie, nie padlo na ten temat ani jedno pytanie do Srutwy. Po prostu, runda sie skonczyla, bierzemy sie do dziela, postaramy sie powyjasniac pare tematow. To teroz napisz co takiego podchytliwego w Twoim pytaniu bylo

- L.G
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedź. Trafiyłżeś w sedno, nojbardzi mie interesowało czy Petasz chcioł, chce, bydzie chcioł na tyn tymat rozmawiac.
A pytołech bo chciołech się wyrobić osąd na tymat ty wypowiedzi. (poniży)
comentować niy mom zamiaru
tego że (jeśli jest oryginalna, a wg. istnieją w ty sytuacji pewne słabe bo słabe ale przesłanki że tako jest) prezentuje subiektywny pogląd na sprawa, niy musisz mi uswiadamiać. Tak, samo jak subiektywne są wypowiedzi Srutwy.Piotr P. pisze: Miałem nic nie mówić ale nie mogę zostawić tego samemu sobie. Otórz atmosfera w szatni jest tragiczna głównie za sprawą panów Śrutwy i Bizackiego, którzy dosłownie ustalają skład i ustawiają tz.młodych po kątach. Przyjście trenera Lorensa bardzo pogmatwałoby ich sytuację bo nie czarujmy się najlepsze lata mają już za sobą. Dlatego ten brak akceptacji dla jego osoby.A teraz dwa słowa o mnie - to nie prawda, że prowadzę niechigieniczny tryb życia, chodzę po pabach czy upijam się do nieprzytomności. Od początku mojej przygody z Ruchem pragnąłem rzetelnie wypełniać swoje obowiązki i gwarantuję, że dalej będę tak czynił ale nie pozwolę sobie na pomiatanie przez kogokolwiek nawet pana Śrutwę bo mam swą godność. PS. Pozdrawiam wszystkich kibiców niebieskich.
Piotr P. 23.11.2005, 20:19
http://www.ruch.chorzow-online.pl/index ... all&no=252
- L_M
- Kontakt:
Lowca nic nie chca uswiadamiac ani podwazac tej wypowiedzi, bo doskonale wiem ze kazdy reprezentuje swoj poglad. Ja chcialbym byc w nim neutralny, calkowicie obiektywny, ale chcac nie chcac 'badajac' jakas sprawe jakistam poglad czlowiek sobie wyrabia. Dlatego tak jak powiedzialem, bede chcial poprosic o przedstawienie swoich racji i druga strone konfliktu!łowca goroli pisze:Dzięki za odpowiedź. Trafiyłżeś w sedno, nojbardzi mie interesowało czy Petasz chcioł, chce, bydzie chcioł na tyn tymat rozmawiac.
tego że (jeśli jest oryginalna, a wg. istnieją w ty sytuacji pewne słabe bo słabe ale przesłanki że tako jest) prezentuje subiektywny pogląd na sprawa, niy musisz mi uswiadamiać. Tak, samo jak subiektywne są wypowiedzi Srutwy.Piotr P. pisze: Miałem nic nie mówić ale nie mogę zostawić tego samemu sobie. Otórz atmosfera w szatni jest tragiczna głównie za sprawą panów Śrutwy i Bizackiego, którzy dosłownie ustalają skład i ustawiają tz.młodych po kątach. Przyjście trenera Lorensa bardzo pogmatwałoby ich sytuację bo nie czarujmy się najlepsze lata mają już za sobą. Dlatego ten brak akceptacji dla jego osoby.A teraz dwa słowa o mnie - to nie prawda, że prowadzę niechigieniczny tryb życia, chodzę po pabach czy upijam się do nieprzytomności. Od początku mojej przygody z Ruchem pragnąłem rzetelnie wypełniać swoje obowiązki i gwarantuję, że dalej będę tak czynił ale nie pozwolę sobie na pomiatanie przez kogokolwiek nawet pana Śrutwę bo mam swą godność. PS. Pozdrawiam wszystkich kibiców niebieskich.
Piotr P. 23.11.2005, 20:19
http://www.ruch.chorzow-online.pl/index ... all&no=252
- L.G
- Kontakt:
W sumie szłoby ta Runda podsumować kRótko-KOLEJNY ROZ RUCH DOŁ DUPY!!!! i niestety zaś je wiencyj negatywow jak pozytywow ale jak już mi neRwy przeszły to powiem że jakeś światełko w tunelu jest...
Jedne co mie dRażnieło w tyj Rundzie to postawa naszego zaRządu a wszczególności konsekwentno walka o utrzymanie przez pana FORNALAKA posady tReneRa dawanie jakis tam śmiesznych KREDYTÓW ZAUFANIA któRe nie pRzyniosły żodnych koRzyści a pRzedewszyskim widocznych efektów(PATRZ MIEJSCE W TABELI).I z całym szacunkiem do pana FORNALAKA uważom że bydzie z pana kiedyś tReneR ale niestety to jeszcze nie ten czas A PRZEDEWSZYSKIM NIE TE MIEJSCE.DRugi błąd naszego zaRządu-BRAK WYTYCZONEGO CELU nie śmie tak być wII-ligowym klubie że zaczynosz RozgRywki i nie wiesz ło co gRosz.Jakby boły jakieś założenia to po 10 kolejce już by leciały gowy a tak NIE MA CELU=NIE MA WINY=NIE MA KARY!!!!!!!!!!-dobRy chwyt ino żodnyj stRonie nie wylos na dobRe
Co do piłkaRzyków-maRtwi mie to że momy dRużyna na jedna połowa i nie umioł żodyn im przipomnieć że szpil tRwo 90 minut i składo sie z 2 połówek!!!!A to co pokozali w łostatnich 3 kolejkach to woło o pomsta do nieba!!!!Ale myśla że wiekszość z nich powinna zostać bo jeszcze z nich cosik bydzie.
Pozytywem w minionej Rundzie zResztom jak zawsze byli KIBICE!!!! i choć nie ma nos tyla wiela by sie kożdy życzoł to CI co pRziłażom dlo nich wielkie :brawa: wReszcie łodżyła 10 a nojbaRdzij mie cieszy że te blank STARSZE kibice tyż pRziłażom chwała im za to!!!!! no i nie śmia zapomnieć że coRoz wiencyj je na szpilach PCI PIENKNEJ :lol:
A NA KONIEC POWIEM INO TYLA
PANIE KLIMEK-TO CO PAN POWIEDZIOŁ PRZECZYTALA CAŁO Polska WSZYSCY KIBICE FANI I PSYCHFANI CZIMIEMY PANA ZA SŁOWO I MOMY NADZIEJA ŻE NIE ROBI PAN NIEPOCZEBNEGO AUWLAŁFU ABO ZE TAK POWIEM (Z GYMBY DUPY)
I ZYCZA SOBIE JAK I PANU I WSZYSKIM KIBICOM RUCHU ŻEBY TO CO JE NASZYM MARZENIEM WY MOGLIŚCIE NA WIOSNA POWIEDZIEĆ GŁOŚNO I Z CAŁOM ODPOWIEDZIALNOŚCIOM
WALCZYMY O EKSTRAKLASA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedne co mie dRażnieło w tyj Rundzie to postawa naszego zaRządu a wszczególności konsekwentno walka o utrzymanie przez pana FORNALAKA posady tReneRa dawanie jakis tam śmiesznych KREDYTÓW ZAUFANIA któRe nie pRzyniosły żodnych koRzyści a pRzedewszyskim widocznych efektów(PATRZ MIEJSCE W TABELI).I z całym szacunkiem do pana FORNALAKA uważom że bydzie z pana kiedyś tReneR ale niestety to jeszcze nie ten czas A PRZEDEWSZYSKIM NIE TE MIEJSCE.DRugi błąd naszego zaRządu-BRAK WYTYCZONEGO CELU nie śmie tak być wII-ligowym klubie że zaczynosz RozgRywki i nie wiesz ło co gRosz.Jakby boły jakieś założenia to po 10 kolejce już by leciały gowy a tak NIE MA CELU=NIE MA WINY=NIE MA KARY!!!!!!!!!!-dobRy chwyt ino żodnyj stRonie nie wylos na dobRe
Co do piłkaRzyków-maRtwi mie to że momy dRużyna na jedna połowa i nie umioł żodyn im przipomnieć że szpil tRwo 90 minut i składo sie z 2 połówek!!!!A to co pokozali w łostatnich 3 kolejkach to woło o pomsta do nieba!!!!Ale myśla że wiekszość z nich powinna zostać bo jeszcze z nich cosik bydzie.
Pozytywem w minionej Rundzie zResztom jak zawsze byli KIBICE!!!! i choć nie ma nos tyla wiela by sie kożdy życzoł to CI co pRziłażom dlo nich wielkie :brawa: wReszcie łodżyła 10 a nojbaRdzij mie cieszy że te blank STARSZE kibice tyż pRziłażom chwała im za to!!!!! no i nie śmia zapomnieć że coRoz wiencyj je na szpilach PCI PIENKNEJ :lol:
A NA KONIEC POWIEM INO TYLA
PANIE KLIMEK-TO CO PAN POWIEDZIOŁ PRZECZYTALA CAŁO Polska WSZYSCY KIBICE FANI I PSYCHFANI CZIMIEMY PANA ZA SŁOWO I MOMY NADZIEJA ŻE NIE ROBI PAN NIEPOCZEBNEGO AUWLAŁFU ABO ZE TAK POWIEM (Z GYMBY DUPY)
I ZYCZA SOBIE JAK I PANU I WSZYSKIM KIBICOM RUCHU ŻEBY TO CO JE NASZYM MARZENIEM WY MOGLIŚCIE NA WIOSNA POWIEDZIEĆ GŁOŚNO I Z CAŁOM ODPOWIEDZIALNOŚCIOM
WALCZYMY O EKSTRAKLASA!!!!!!!!!!!!!!!!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
heh, szzerze to tylko przeczytalem to co wkleil lowca, i nie otworzylem tego linka. Bylem pewny ze to jest fragment jakiegos artykulu ze strony Neo i Robsona. W takim razie rzeczywiscie w gruncie rzeczy anonimowy komentarz nie jest chyba zadnym waznym glosem w tym konflikcie. Ale tym bardziej warto Piotrka o wypowiedz poprosic.jajo pisze:Mysle, ze wywiad by dal duzo wiecej, bo kazdy moze sie podpisac jako Piotr P, chyba ze Łowca ma jakies inne przesłanki, ze to własnie Peti
- L.G
- Kontakt:
Oczywiście, że wywiad dołby dużo wiyncy. A o przesłankach napisołech, że są słabe ale niy chodzi mi o som podpis.jajo pisze:Mysle, ze wywiad by dal duzo wiecej, bo kazdy moze sie podpisac jako Piotr P, chyba ze Łowca ma jakies inne przesłanki, ze to własnie Peti
Lukas. A chyba z Neo i Robsonem sie znocie, to mosz wiyksze możliwości oceny prawdziwości tego wpisu.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt: