kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Michalik

#196 Post autor: Michalik » 23 lis 2005, o 23:28

[quote="Marek Nowak"]pozbyc by sie trzeba kogos z dwojki Franke - Pasnik , najlepiej tego pierwszego pajaca i sciagnac dobrego konkurenta do Seby - bo ten nie majac konkurencji stanal w miejscu , a po za tym jest podatny na kontuzje i co sezon pare miesiecy gramy bez bramkarza .

no jo tez jest zeby raczej twgo pierwszego. Niech łon sie chyto w rezerwach a niech przyjdzie jakis godny nastepca ktory w razie potrzeby ne bedzie oslabieniem. A co do Kutschmy to uwazam ze w tej rundzie dano mu za mało szans na pokazanie sie pomimo tego ze go wiecej nie bylo. Ale warto przypomniec ze w tamtym sezonie byl jednym z najlepszych pilkarzy niebieskich. Ale teroz to go raczej nie zatrzymiemy bo zaczal grac w reprezentacjii i nawet brama strzelil i watpia zeby satysfakcjonowal go siedzenie na lawie w 2 ligowym klubie skoro ma oferty z 1 ligi rosyjskiej a wiadomo ze tam sa wieksze pieniadze niz w Ruchu

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#197 Post autor: heli » 24 lis 2005, o 06:07

Bartnik, Klaczka -----> ci powinni być podporą przyszłego składu

Pepe, Myszor, Bonk, Śrutwa, , Nowak ----> ci myślam, że też mogli by zostać, a czy bedą sie łapać zależy od kogo sprowadzemy.

Owczarek, Mrozek, Rajman ----> osobno kategoria dla kontuzjowanych, wszyscy powinni zostać o ile będą w pełni sprawni na wiosna

no i jest jeszcze grupa zawodników do których ciężko sie przyczepić, ale też raczej nie grali na swoim poziomie, solidni, ale bez takiego błysku, : Błażejewski, Smarzyński, Kustchma, Balul, Pulkowski, chyba tu również podobnie jak w drugiej grupie tylko tu nie czy bedą grali tylko czy powinni zostać bedzie decydować kogo sie sprowadzi,

Łudziński, Musiał, Janoszka, Wawrzyńczok, Foszmańczyk, Markiewicz, Koźmiński ----> o młodych ciężko coś powiedzieć, jak nowy trener bedzie na któryś stawiać, to ci powinni zostać, reszte wypożyczyć, bądź dalej do rezerw

ci według mnie odejśc powinni bezwzględnie: Bizacki, Bartos, Petasz,

choć ciężko oceniać kto powinnien odejśc po sezonie co były takie wahania nie tylko w rundzie, ale nawet w pojedynczym meczu, bo na co patrzeć, że pokazał przez 45 min, że ma potencjał czy, ze zrobił jakiś błąd i czy nie miał sił latać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#198 Post autor: gerhat » 24 lis 2005, o 09:21

Bogdan Kalus, przeciez napisałem że nie wiem czy Toborek jeszcze gro w Ruchu, wiec nikogo w bład tu nie wprowadzom a tym bardziej nie fandzola,
wprost przeciwnie przyznaja sie do swoej słabości że nie wiem co robi i kiedy odszedł 26 zawodnik w kadrze, którego nawet imienia nie pamietom, nie wiem też kto gro w mazowieckiej mlekovicie czy innym serojogurcie.
kadra mlekowvity interesuje mnie mniej więcej tak samo jak wpływ miesiączkowania pingwinów na rozwój motoryzacji w afganistanie.
To że Ty to wiesz nie poczytuja Ci za złe, więc nie poczytuj mi Ty, że jo tego nie wiem, bo to żadna ujma, zwłaszcza że oficjalnie się do niej przyznaja.
Jak juz na siła chcesz wykazac że fandzola gupoty, to poszukej mniej banalnych pretekstów.

Witek
Kontakt:

#199 Post autor: Witek » 24 lis 2005, o 10:50

A mnie martwi pozycja trenera najbardziej. Pisze się już na poważnie o Wleciale. Jest to trener na dorobku, mo skończone kursy, jeździ po świecie, również ambicja - to będą jego atuty. Co mnie niepokoi to fakt, że pochodzi z "niebieskiej rodzinki" to raz a dwa to jak sam powiedział Klimek, jego kumpel ze Stadionu Śląskiego. Oprócz tego kumpel Mario, Bizaka i pewnie jeszcze kilku innych. Pytanie czy Marek ma taki twardy charakter żeby zostawić na boku wszystkie układy, zasłużenia dla klubu, sympatie itp i dobierać skład drużyny tylko na podstawie sportowych umiejętności? Uważam, że Lorens, pomimo, że też jest z rodzinki spełnia takie wymagania. Można powiedzieć, że należałoby dać szansę trenerowi, tylko czy Ruch stać na dawanie szans w sytuacji w jakiej jesteśmy?

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#200 Post autor: grzej » 24 lis 2005, o 11:24

A Pepe podpisał nowy kontrakt?> Bo o ile pamietam obecny konczy sie w czerwcu 2006 roku

Odejdą skrzydła bo rzeczywiscie byly najslabsze + Błażej któremu chyba środowisko przestało służyć

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: BAFista » 24 lis 2005, o 11:40

jo uwazom tak klimek zas sciagnie 8 kopaczy z czego 5 bydzie grac w rezerwach a klub bedzie im placil.jo by wolol 3-5 ale z nazwiskami do pierwszego skladu.biza bartos raus.prezesura lorensa bylaby nadzieja dla ruchu.moze gonska wroci

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: BAFista » 24 lis 2005, o 11:44

a moze my zrobiemy selekcja zamiast nowego trenera to by bylo ciekawe.kto kumaty ten pamieto piast -RUCH wiosna 05

BluR
Kontakt:

#203 Post autor: BluR » 24 lis 2005, o 11:55

A mnie sie widzi , że te wszystkie nasze gdybania som o żyć roztrzaś.
I tak zrobiom po swojemu. Ciekaw jestem tylko czy Klimek robi interesy z kolegami, czy z biznesmenami które sie znajom na swej robocie.
Bo jak na razie to jeden kolega był trenerem, drugi może być trenerem, jeszcze kilku gro.
Trza załatwić kolegę do sędziowanio meczów Ruchu - ze stadionu śląskiego jest Herian.
Nie momo nic do Klimka, bo to jedyny gość co chce dobrze, i no źle sie dobiero partnerów.
Z wypowiedzi Mario śadza że odejdom wszyscy, co mu sie postawili i co mu bali nie podajom.
Jedno co Mario godo dobrze to dyscyplina musi być - tyle że od dyscypliny nie jest piłkarz (nawet kapitan) a trener.
Michniewicz nie wpuścioł na trening (notoryczne spóźnienia) "Mega (dupno) gwiazde" Świerczewskiego, i sie go nie przestraszył.
Zgadzam sie ze zdaniem, że Ruch to już cień tej marki sprzed lat i nikt z pierwszych stron Piłki Nożnej nie przydzie do nos grać, chyba że zaś emeryci (patrz Kulawik, Sibik).

Stary kibic

#204 Post autor: Stary kibic » 24 lis 2005, o 12:11

Fajnie wszystko. Kupic nowych,(czasem emeryta lub z kontuzja) itd. A dlaczego nie mozemy postawic na naszych juniorow? Tam moze troche zainwestowac i miec z tej inwestycji zyski. Bo co jak co nie mozemy sie za nich wstydzic. Mozna wziac paru pod lupie i indywidualnie z nimi popracowac. Moze pokaze sie nowy Warzycha? Mlody gracz z zaangazowaniem, z przywiazaniem do barw klubowych. Moze mazenie to jest? A moze i rzeczywistosc? Kto wie w kim co siedzi? Moze mamy dobrego chlopca, tylko jego nikt nie widzi? Chlopak z rodem z Chorzowa , zylaca legenda Polskiej pilki noznej-Gerhart Cieslik. Moze jest zastepca legendy na naszym Chorzowskim zapleczu.
No juniorzy - do dziela chlopcy. Liga na Was czeka!

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#205 Post autor: BAFista » 24 lis 2005, o 12:29

z juniorami to dobry pomysl ale znam jednego juniora jakies 14 lat ma i jezdzi rowniez na niektore wyjazdy z nim to ino pogodosz o Ruchu.jo by na takich stawiol,ale sa tez inni co juz w wieku 16 lat poobwieszani zlotem z odpustu szcewiki do grania musi miec biole,jemu zalezy w przyszlosci na kasie i mediach a nie na eRce i kibicach

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#206 Post autor: Lutz » 24 lis 2005, o 12:49

BAFista pisze:jo uwazom tak klimek zas sciagnie 8 kopaczy z czego 5 bydzie grac w rezerwach a klub bedzie im placil.jo by wolol 3-5 ale z nazwiskami do pierwszego skladu.biza bartos raus.prezesura lorensa bylaby nadzieja dla ruchu.moze gonska wroci
Niy żebych sie czepioł - ale nazwy własne ( w tym Nazwiska) pisze sie w polskim jyznyku z tego co pamiyntom z duży litery , Ty uważosz tzn. że już wiysz kogo Klimek ściągnie i kaj bydom grać ?? BAFista _ Nostredamus :lol:

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#207 Post autor: Bogdan Kalus » 24 lis 2005, o 14:52

Gerhat Sorry "imienniku"!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: gerhat » 24 lis 2005, o 19:15

Nooooo! (to z Dyzmy)
żeby mi to było ostatni roz :wink:

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#209 Post autor: rubin » 24 lis 2005, o 19:32

kto ma przyjsc kto odejść jest temat więc moje zdanie jest takie : Balcerowicz musi odejść :!:

ENDZA
Kontakt:

#210 Post autor: ENDZA » 24 lis 2005, o 20:55

[quote="rubin"]kto ma przyjsc kto odejść jest temat więc moje zdanie jest takie : Balcerowicz musi odejść :!:[/quote
Juz podobno nie..... :D

Zablokowany