Kadrę już mamy. Ale kiedy będziemy mieli trenera ???
-
- Kontakt:
Jo nie godom, ze to mo być Lorens, łon sie moze być nawet prezesem, czemu go nie chcą nie wiem , moze dlatego ze potrafi pedzieć w oczy prowda każdemu.
Sam mo prziść chop spoza kliki, jo by był za Wleciałem jakby łon nie groł razem z Bizackim, Bartosem I Śrutwą przez pora lot i nie był ich kolegą.
Lukas jo sie zgadzą z Twoimi obawami ino moje są 10razy mocniejsze
A jak sam wszyscy co są dosć blisko klubu godają, że Lorensa nie bydzie to mogemy już chyba wypić zdrowie
nowego trenera pana Wleciałowskiego
Oby my pili z radosci po sezonie, choć jo w to nie wierza
Sam mo prziść chop spoza kliki, jo by był za Wleciałem jakby łon nie groł razem z Bizackim, Bartosem I Śrutwą przez pora lot i nie był ich kolegą.
Lukas jo sie zgadzą z Twoimi obawami ino moje są 10razy mocniejsze

A jak sam wszyscy co są dosć blisko klubu godają, że Lorensa nie bydzie to mogemy już chyba wypić zdrowie
nowego trenera pana Wleciałowskiego

Oby my pili z radosci po sezonie, choć jo w to nie wierza

-
- Kontakt:
ino nie Wleciałowski!!!!!!!!!!!!1 te same roczniki,te same kolezki i przyjaciele z boiska a to oznacza ze sie nic nie zmieni i bydzie dalej grana kaszana NOM TRZEBA TRENERA KIERY SE NIE DO W KASZA DMUCHAC A WSZYSTKICH ZA RYJA CHYCI W SZATNI-Edek bier ich za pyski !!!!!!!!!zodnych wakacji ino juz teroz za***rdalac ile wlezie!!!!!!!!!
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- L.G
- Kontakt:
uważom podobnie. tako sama ściema jak ze sponsorem za dwa tygodnie :-)))COBRA pisze:Czyli na 99% Lorens odpada a szkoda,no ale jak chop mo inne stanowiskona w gowie jego sprawa ach te stolki i stolki.Mnie ciekawia inni kandydaci podobno prowadza rozmowy z 3 no ale cos godac muszą.Moim zdaniem Wlecial juz jest przesadzony.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedyś chciałem żeby to był Lorens, ale to widać, słychać i czuć - że nim nie chce być i nie będzie (ostatnie ruchy Ruchu wskazują że będzie Prezesem...). Wleciał, cóż jak dla mnie przylepiona jest do niego łatka 5 meczów wygranych, 5 przegranych, teraz już sam nie wiem, może dać mu szansę, choć obawiam się, że jego dobre kontakty z niektorymi graczami raczej będą mu przeszkadzać niż pomagać. Trudno skreslac kogos od razu...
Nikt z zewnątrz nie przyjdzie do Ruchu...jak nie Wleciał - to kto ktos kto juz nie gra w Ruchu, ale trenuje lub sie do tego przymierza...
Nikt z zewnątrz nie przyjdzie do Ruchu...jak nie Wleciał - to kto ktos kto juz nie gra w Ruchu, ale trenuje lub sie do tego przymierza...
- L_M
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
mysle ze predzej czy pozniej w prasie pojawi sie to nazwisko a nie chce wychozic przed szereg i pisac na forum, bo nie wiem czy byloby to z korzyscia dla nas. Poza tym najlepiej nie zapeszac. Napisalem tyle ile uwazam ze moge. Trzymanie w niepewnosci innych nie przynosi mi satysfakcji (to gdyby ktos chcial mi to zarzucic kiedysbluefil pisze:Lukas potrzyma nas w niepewnosci:)
Oby cos z tego bylo...