kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#151 Post autor: Goscioo » 22 lis 2005, o 17:06

jo by Ludzinskiego nie przekreslol - jak to niektorzy robia, chop widac jak wlazi to gra na maxa i nie wazne czy on straci czy ktos inny ale za***rdala na maxa i takich ludzi potrzebujemy a jak ktos napisal ze Ludzinski blokuje miejsce Pepe tfuuuuuuu ja by to inaczej napisal bo wq mnei to BiS blokuja miejsce takiemu Ludzinskiemu

Luke

#152 Post autor: Luke » 22 lis 2005, o 17:13

Gdyby Łudziński był rihtih taki dobry to by go nie wywalili/puścili w świat z Amica II Wronki ino by się go wzięła Wisła,Legia albo inny Groclin.Więc wcale sie nie dziwia że blokuje komuś miejsce w składzie.Wolałbym zeby "odpalili" Łudzińskiego niż Petasza szczeże mówiąc.

salas
Kontakt:

#153 Post autor: salas » 22 lis 2005, o 17:40

teraz tylko dobry trener kilku pilkarzom powiemy dowidzenia ,dobrze przerobic okres przygotoawczy i nie powinno byc zle tylko reali sa zawsze takie same -baraże
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

juan21

#154 Post autor: juan21 » 22 lis 2005, o 17:40

Z tego co wiem to odejdzie Musiał ( ma dosc wyoki kontrakt) do tego Franke znalazł sobie klub w 3 lidze nad morzem i mozliwe ze sie tam przeniesie. Reszta to gdybania ale mysla ze kutchmy, Petasza, Pasnika, Bartosa? nie zoboczymy . No ale jak bydzi to sie dowiemy nieskoro. pozdro

salas
Kontakt:

#155 Post autor: salas » 22 lis 2005, o 17:41

akurat frankiego nie jest szkoda chop sie nie nadaje na bramkarza ,a pasnik chyba zostanie bo kto zastapi Sebe jakby nie daj mu sie cos stalo!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

AndRe
Kontakt:

#156 Post autor: AndRe » 22 lis 2005, o 18:04

a mnie zastanawia fakt ze znow ktos sie dobrze zapowiadal i znow nic nie wyszlo

chodzi o Musiala.

wczesniej Lindner, Loch, Krajanowski, Pach a moze Fosa i Wawrzynczok.

Cos jest chyba u Nas nie tak z wprowadzaniem mlodziezy do 1 skladu

Boje sie o Markiewicza i Babiarza. Wielka talenty i znow pozostane talentami??/
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: spyru » 22 lis 2005, o 18:23

AndRe tylko że oprócz Pacha nikt nie zaistniał nawet w 2 lidze. Gdzie teraz ci zawodnicy są? A Fosa jeszcze nie jest w stanie grać w 1 składzie, już nie wspominając o Wawrzyńczoku, który jakoś od początku mnie nie przekonuje. Wg mnie wypożyczanie ich do niższych lig jest słuszne. Nie mówie tu o panu Franke, bo ten już nigdy w Ruchu nie powinien zagrać.

KK
Kontakt:

#158 Post autor: KK » 22 lis 2005, o 18:32

Andre - no cos z tym wprowadzaniem juniorow jest na pewno nie tak. Co do takiego Musiala, to chlopak sie nie wyroznial ani troche na boiskach drugoligowych. A troche szans za Wyrobka dostal. Markiewicz? Ponoc ma wreszcie dostac szanse na wiosne. Babiarz? Chlopak ma 16 lat, wiec spokojnie, jeszcze rok, dwa (pewnie dostane opr, bo przeciez Rooney gral w reprezentacji w wieku 17-lat...)

Niestety. Najbardziej utalentowani juniorzy maja duze problemy z przebiciem sie do pierwszego skladu. A Wawrzynczok, czy tez Foszmanczyk dostali tych szans naprawde wiele. Glownie za sprawa fatalnej sytuacji organizacyjn-finansowej Ruchu. I co? Wawrzynczok na lawie, a Foszmanczyk kazda centre posyla w plecy obroncy. Zero postepu. Nielicznym wyjatkiem jest Pepek, ktory moim zdaniem robi male kroczki do przodu. Inna sprawa, ze ma potencjal aby juz teraz byc pierwszoplanowa postacia.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 19:34

Lutz pisze:Gerhat , a możesz mi tak na gibko wytłumaczyć o co Co w Twoich postach chodzi ?? Jo dopiyro wstoł bez to może , źle interpretuja to co piszezsz , ale z tego co żech wywnioskowoł to czepiosz sie teroz wszystkiego i niczego. Ty już wiysz kto odejdzie ?? Co mo Klimek zamiar zrobić ?? Wiysz tak dokładnie co było z Petaszem ?? Jak ja to podziel sie z nami tymi informacjami. Ostani Twój wpis z poprzedni strony jak i tyn o "umotywowaniu" jest do mnie niy zrozumiały. Jo tyż w cuda niy wierza , w cudowne uzdrowienie Ruchu na wiosna itd.... ale tyż niy drwia z tego , w twoich postach je tyle ironii i drwiny , że jo przyznom sie szczerze niy rozumia sensu tego coś napisoł. Ale coś czuja że zaroz sie dowia. :lol:
Lutzek, coś ty k.. wczoraj pił. Po godzinie wpisu widza żeś pospoł długo więc chyba Ci się percepcja pogorszyła :lol:
ale na szczęście łowca i kk Ci wytłumaczyli,
ten z dołu poprzedniej strony odnosi się do wypowiedzi prezesa, bo on nie rozumi po 8 dniach czymu z Bielskiem groł Petasz, a jo wiedzioł że bydzie groł już przed meczem, jo się dziwia czemu prezes nie wie takich rzeczy, widac bywoł w Chinach. Do kogo trener te pretensje kieruje, do Petasza? chyba że wtym klubie już jest tak, że kożdy zawodnik se som wyznaczo plac na boisku.
A w tym drugim poście nie odnosza się do Klimka, tylko do jakiegoś vinca, co pisze gupoty. Jak bych mioł takie uprawnienai to bych go zbanowoł, nie mom , więc żech go skomentowoł :wink:

Tomus
Kontakt:

#160 Post autor: Tomus » 22 lis 2005, o 20:59

prawie na 100% odchodzi Petasz Owczarek tez juz w Ruchu kariery nie zrobi
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#161 Post autor: Lutz » 22 lis 2005, o 21:18

gerhat pisze:
Powiem tylko tyle, że zaskoczyła mnie obecność Piotra Petasza [wcześniej został przesunięty do rezerw - przyp. red.] w spotkaniu z Podbeskidziem.
Panie Klimek, wystarczyło poczytać gazety lub forum przed tym meczem. Petasz był awizowany w składzie, trener chcioł mu dać szansa, a na boisko wszedł przez kontuzja Myszora.
Nie ma się czemu dziwić, tylko zamiast czytać chińskie gazety czeba poczytać nasze i bywać na meczach.
To że Petasz groł w tym meczu to chyba nie jego wina. Ten chop napewno nie mo abonamentu na boisku jak co poniektórzy. To jak groł, to juz zupełnie inna sprawa.
Od kapitana się dowiadujemy że Petasz jest winny bo nie groł z Polonią, od prezesa z kolei sie można dowiedzić że Petasz jest winny bo groł z Podbeskidziem.
Wydupccie już tego Petasza z Ruchu, bo mi sie ten kozioł ofiarny już znudził i dla bezpieczeństwa własnego sprowdzcie sobie kolejnego gorola, na którego wrazie czego wszystko zwalicie.
Petasz nie zagroł bodajże w połowie meczy, cza było wtedy gryźć trowa i zdobywac punkty, niestety czy z Petaszem czy bez, czy z Sibiekiem czy bez, czy z Mosórem czy bez Ruch jest w strefie barażowej.
Ale żyj, Panie Klimku dalej w tym przekonaniu, twoje pieniądze, twoja strata. Jo straca co najwyzej cena biletu i kupa nerwów, Ty znacznie więcej.
Życza powodzenia

Gerhat z całym szacunkiym jo sam ale niy widza nikaj jakiegoś związku z poprzednimi postami czy to Vinca prezesa czy kogo innego . Co widza to post sygnowany Twoim nickiem i zwierający pełno niepotrzebnych aluzji i drwin.
jo Ci to łowca umowtywuja:
- Kożmiński bo strzelił kilkanaście bramek w rezerwach, mimo że nikt go nie sprawdził w pierwszej, jest potencjalnym zagrożeniem, a nóż perełka się oszlifuje
- Łudziński za to że nie wziął tej niesłusznej czerwonej kartki na siebie, przez co Gwiazda winowajcy straciła trocha blasku a w nielicznych swoich wystepach strzelił tor i mioł dwie asysty przy których strzelcy strzelali do pustej bramy
- Paśnik - za to że zagrażo Franke, a rezerwy za wysoko stoja w tabeli, a nuż awansują i czeba będzie zamiast biletu strefowego kupić im miedzystrefowy. Gospodarność przede wszystkim.
.......i podobnie w tym , nu ale moga sie mylić ........może i zaszło nieporozumiynie , ale tego czymu groł Petasz nie wie nawet Klimek .

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#162 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 21:20

przede wszystkim powinni my się pozbyc Bartosa, Bizy i Frankego - w ich przypadku uzasadnienie jest chyba zbyteczne,
jo bych rowniez w końcu zrezygnowoł ze Smarzyka, bo mnie nie przekonuje, jakos tak gro bez jaj, choć umiejetności mo
nie wiem czy jest jeszcze Toborek, jak jest to go cza puścic, niech se chop pogro kaj indziej.
Fosa, Musiał niech idą na wypożyczenie bo kajś cza się ogrywać.
Kutschma - nie wystąpił ani razu, jak tak mo byc dali to cza mu dac wolno reka, szkoda kasy na oplacanie jego wizy
Petasz - o ile przeprosiny nie zostały przez kapitana przyjęte, nie ma sensu kopać się z koniem
Błażej - trocha za miałki

Reszta mo za***rdalać na treningach i gryźć trowa.
Za przegrane mecze wypłacać im trową, może wtedy nauczą się ją gryźć. Z głodu.

ps
powyższa lista może być powiększono, nie wiem ile mo pieniedzy do wydania Klimek
jak tyla co na cygara wydaje Abramowicz, to niech wypierdalają wszyscy, jak jedyn;)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#163 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 21:26

KU..... LUTZ, weź se alka selzer, abo łyknij jegermajstra

pierwszy naiwązuje do załaczonego cytatu prezesa KLIMKA z dzisjeszej GW (nie mylic z prezesem22)
czy prezes Klimek pisze tu jakies posty ??? :shock: :shock: :shock:
w drugim pisza do łowcy, bo prosił tego vinca o umotywowanie. Lista vinca była tak bzdurno, że postanowiłem podac te motywy

jeden z drugim nie mają nic wspólnego, w tym drugim nie odnosza się do Klimka, bo on nikaj nie pwoiedzioł, kogo chce wy***rdolić

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#164 Post autor: Lutz » 22 lis 2005, o 21:35

:lol: :lol: Nu dyć o to mi chodzi - trzeba było czytać polskie gazety a nie chińskie - uważosz że ta aluzja je potrzebno ?? Co do drugiego - komytarz o Łudzińskim , Koźmińskim , Paśniku i Franke tyż chyba trza włożyć do szufladki z napisem drwina i ironia , pytom sie ino po co ? Ale ok ...łostowmy to bo to niy ma nasze prywatne forum co by sie sam o w sumie drobnostki wadzić . A jaegermeistra niy pija i jesz żech jeszcze przy zdrowych zmysłach :lol:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#165 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 21:43

Chyba nie rozumiesz aluzji.
Klimka nie ma na co drugim meczu bo jest w ... Chinach.
Jakbyś czytoł polskie zaitungi to przed meczem by już wiedzioł że Petasz mo grać i mógl reagować.
Zdanie z gazetami jest tak potrzebne jak jego zdziwienie w wywiadzie, co tym zdziwieniem chcioł wyrazić, to nie wiem, czy to uwaga do Petasza, czy tego co go wystawił, czy tego co się doł sfaulowac zeby Petasz wszedł.
To tak jak z tymi rowerami co je rozdają w Leningradzie :)

ps
jo Ci powiem Lutz w tajemnicy
Petasz groł w tym meczu bo gerhat go wystawił, ino nie godej nikomu;)

Zablokowany