kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
prezes22

#121 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 10:00

wedlug mnie 8-ka zawodników ktorym podziekuje Ruch bedzie wygladac nastepjaco

1 pasnik
2 łudzinski
3 Kozminskii
4 Smarzynski
5 Bartos
6 kutschma
7 Wawrzynczok-wypozyczenie
8 Foszamnczyk-wypozyczenie
9 Markiewicz wypozyczenie

prezes22

#122 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 10:16

Biorąc slowa pana Klimka pod uwage odnosnie wzmocnien to jak maja to byc zawodnicy z pierwszej połki to mozemy sobie pogdbycac

1.Roman Dabrowski 33 lata( mowil ze chce wrocic do kraju a kto jak komu edwardowi Lorensowi nie odmowi)
2 Dariusz Gesior( Nowy treenr w wisle z chorwacji zapewne bedzie chcial sciagac swoich krajanow i miejsca dla Darka zabraknie)
3 Moje marzenie Mamia Jikia( ale to chyba tylko marzenie)
4 Piotr Lech ( zapewne ma juz dośc zawirowan w górniku)
5. Grzyb( jak nie teraz to juz nigdy nie zagra w ruchu)
6 Masternak( w Podbeskidziu nie ma kasy a ruch juz raz do niego sie przymiezal)
7 Pawel Sobczak (podbeskidzie jedna z lepszych postaci w tym klubie)
8 Bajera ( z karta na reku)
9 KOWALCZYK ( W WISLE NIE MA SZANS NA GRE A w ruchu ma szanse na odbudowe swojej pozycji)
10. Magiera ) juz kiedys mial grac w ruchu dobre kontakty z z legia ma zietek-aktualnie maga nigdzie nie gra)
do tego mam nadzieje ruch sprowadzi 3 nowych mlodych do ogrania zawodnikow

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#123 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 10:21

prezes22 pisze:Biorąc slowa pana Klimka pod uwage odnosnie wzmocnien to jak maja to byc zawodnicy z pierwszej połki to mozemy sobie pogdbycac

1.Roman Dabrowski 33 lata( mowil ze chce wrocic do kraju a kto jak komu edwardowi Lorensowi nie odmowi)
2 Dariusz Gesior( Nowy treenr w wisle z chorwacji zapewne bedzie chcial sciagac swoich krajanow i miejsca dla Darka zabraknie)
9 KOWALCZYK ( W WISLE NIE MA SZANS NA GRE A w ruchu ma szanse na odbudowe swojej pozycji)
10. Magiera ) juz kiedys mial grac w ruchu dobre kontakty z z legia ma zietek-aktualnie maga nigdzie nie gra)
11. Geriawit Farmaton

Boże chroń nos przed takimi prezesami. Tyś jest prezes w altysheimie ?? czy jaki ch**
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

prezes22

#124 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 10:28

łowca goroli pisze:
prezes22 pisze:Biorąc slowa pana Klimka pod uwage odnosnie wzmocnien to jak maja to byc zawodnicy z pierwszej połki to mozemy sobie pogdbycac

11. Geriawit Farmaton

Boże chroń nos przed takimi prezesami. Tyś jest prezes w altysheimie ?? czy jaki ch**
qwa odniolech sie do słów klimka ze bedzie sciagol groczy ktorzy poprowadza gra i byda doswiadczonymi zawodnikami:)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#125 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 10:33

:lol: :lol: :lol:
chopie nie wiem wiela ty mosz półek w doma ale ta chyba jest mocno zakurzono,
ta 10 to propzycja dla Orłów Górskiegoi a nie do druzyny co chce wg. prezesa trząś II ligą.
Wiem że doświadczeni i sympatyczni zawodnicy też powinni byc sprowadzeni ale z tego zestawu powinno się wziąść jedno, dwa może trzy nazwiska i uzupełnić graczami rozwojowymi co nie mają 33 lot na karku i nie zmienili już 15 klubów, bo dla nich Ruch będzie tym samym co Pedbeskidzie.
Zientek jak na radzie załatwił nom w Legii Stanfroda :lol: co go w angielskim pubie za flaszka whiski kupili. Lepiej niech juz nic z legii nie załatwio.

prezes22

#126 Post autor: prezes22 » 22 lis 2005, o 10:42

No stary nie godej mi ze Gesior i dąbrowski sie nie nadaja:) i hu* ze starzy 2 lata spokojnie moga pograc masternka mo 29 lot kowalczyk tyz jest mlody Bajera tez nimo 30:) a Lech moze przyjsc bo Pasnik z franke lepiej o nich nie godom:) No chopy abo chcecie awansu abo qwa mlodymi grac-mlodych moga sciagac i wypozyczyc zreszta mysla ze a dwa lata glowne skrzypce w ruchu beda grac ,lodzi janoszka cwielong foszmaczyk do tego znajda se zapewne jakies mlode perelki ino cza je oszlifowac a my qwa nie momy czasu teraz na szlifowanie bo trzeba grac doswiadczeniem podpartym w 3 przypadkach mlodymi

DOBRA TO JAK Tak umicie krytykowac kogos to czekam na wasze propozycje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dave82

#127 Post autor: Dave82 » 22 lis 2005, o 11:23

Odejść muszą :

- Fornalak
-Kołodziejczyk
-Koźmiński
-Łudziński
-Paśnik

Wypożyczyć :

-Wawrzyńczok
-Musiał
-Foszmańczyk

Co do wzmocnień zdaja sie na Edka Lorensa myśla że słabych nie ściągnie !!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#128 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 11:35

prezes przy twojej argumentacji moja wysiado całkowicie
idź do Klimka i mu to zaproponuj ino w całym 10 osobowym składzie, przy okazji poslij info do Burlecitin'u, bedymy mieli sponsora.

Nie momy czasu na szlifowanie perełek?
a kiedy twoim zdaniem bydymy go mieli?
w III lidze?
od prawie 5 lot słysza ta śpiewka, że nie ma czasu na generalno zmiana bo cza się ratować, ponieważ durch my są w bagnie, stawiomy od lot na sprawdoznych, doświadczonych i zaangażowanych, ale w tym bagnie durch my som i jakby trocha bardziej podtopieni. Dwa ostatnie sezony kończyli my jesień z przewagą nad grupą barażową (w ub. sezonie bodajże 5 pkt przewagi), jak kończylismy te sezony wstyd przypominać, taraz zimujemy już w grupie barażowej, a nad spadkową mamy przewaga jednego wygranego meczu. Kaj bydymy w maju?
Klimek drugi sezon obiecuje awans, teraz momy trząś II ligą. Puki co trzęsymy się ze strachu.
Nie byda klaskoł Klimkowi za wypowiedzi ale za czyny i wyniki.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#129 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 11:45

Dave82 pisze:Odejść muszą :

-Koźmiński
-Łudziński
-Paśnik
możesz umotywować ?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#130 Post autor: gerhat » 22 lis 2005, o 11:57

jo Ci to łowca umowtywuja:
- Kożmiński bo strzelił kilkanaście bramek w rezerwach, mimo że nikt go nie sprawdził w pierwszej, jest potencjalnym zagrożeniem, a nóż perełka się oszlifuje
- Łudziński za to że nie wziął tej niesłusznej czerwonej kartki na siebie, przez co Gwiazda winowajcy straciła trocha blasku a w nielicznych swoich wystepach strzelił tor i mioł dwie asysty przy których strzelcy strzelali do pustej bramy
- Paśnik - za to że zagrażo Franke, a rezerwy za wysoko stoja w tabeli, a nuż awansują i czeba będzie zamiast biletu strefowego kupić im miedzystrefowy. Gospodarność przede wszystkim.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#131 Post autor: Lutz » 22 lis 2005, o 12:09

Gerhat , a możesz mi tak na gibko wytłumaczyć o co Co w Twoich postach chodzi ?? Jo dopiyro wstoł bez to może , źle interpretuja to co piszezsz , ale z tego co żech wywnioskowoł to czepiosz sie teroz wszystkiego i niczego. Ty już wiysz kto odejdzie ?? Co mo Klimek zamiar zrobić ?? Wiysz tak dokładnie co było z Petaszem ?? Jak ja to podziel sie z nami tymi informacjami. Ostani Twój wpis z poprzedni strony jak i tyn o "umotywowaniu" jest do mnie niy zrozumiały. Jo tyż w cuda niy wierza , w cudowne uzdrowienie Ruchu na wiosna itd.... ale tyż niy drwia z tego , w twoich postach je tyle ironii i drwiny , że jo przyznom sie szczerze niy rozumia sensu tego coś napisoł. Ale coś czuja że zaroz sie dowia. :lol:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#132 Post autor: spyru » 22 lis 2005, o 12:44

Cieszy mnie ten artykuł. Cieszy, ale każe też do wszystkiego podchodzić z dystansem. Dobrze napisał Lutz że trzeba to gdzieś na twardym zapisać. Co będzie to będzie. Ja wciąż sie łudze żę będzie dobrze.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#133 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 12:56

Lutz ! Gowa do gory , niy je żeś som kery niy rozumi. Po główną na Cichy jest pełno takich co niy rozumiom, a tym forum tyz pełno takich co to pozbyli by sie Koźmińskiego bo szczyloł bramki w rezerwach ))).

Ciekawe do kery ligi slecymy, aż takich jak ty w końcu łoświyci.
Co zrobić, do jednych 56 jak Gomułka zmiynioł Bieruta to już była dupno zmiana, ale som i tacy co uważają, ze zmiana dopiyro była jak Lechu zamienioł Jaruzela.
Tak samo jest i z Ruchym jedni bydą sie upierać, że zmiany to jak sie wyciepnie Petasza, Koźminskiego, Adamskiego, Unierzyskiego, Szyndrowskiego czy Kuczmy... a do innych zmiana bydzie dopiyro jak wtoś wrescie wy***rdoli ta cała niebiesko klika na zbity ryj.

czekom na nastypny post w stylu... niy rozumia )))))

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#134 Post autor: Lutz » 22 lis 2005, o 13:11

Toś sie doczekoł - jo dali niy rozumia :nie_wie: . O co Gerhatowi i Tobie chodzi ? Klimek pedzioł co pedzioł i tela narazie wiymy . Niy było ani słowa w jego wypowiedzi , jakie to wzmocnienia bydom , kto odejdzie ( oprócz Petasza ) i co mo tak richtig zamiar zrobić . A krytykowanie czegoś z góry ino tak do zasady tysh niy mo synsu. Jak już pedziołech - jo som niy wierza w cuda , kredyty zaufanio dowomy już pora lot, puste słowa i obietnice tyż niy som nom obce , ale zaś niy idzie przesadnie krytykować tego czego tak naprowdy niy wiymy. Dowiymy sie z zeitungów jakie bydom zmiany - wtedy bydymy mogli swoje opinie wyrażać , a przede wszystkim ( tak sie to pisze :) ? ) rozliczać cało drużyny , trenera , Klimka , zarząd itd.... na podstawie tego artykułu z "Wyborczy". Dopóki co pozostaje nom jak zwykle - czekać.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#135 Post autor: L.G » 22 lis 2005, o 13:23

A kaj tu krytyka Klimka, krytyka dotyczyła wizji niyjakiego Dave i Prezesa, no chyba że ty wiysz wiyncy i wiysz pod kerym z tych nickow kryje sie Klimek, abo też oberPrezes Mariusz S.

Zablokowany