BIESIADNE ANDRZEJKI NIEBIESKICH
JO NA ŻADNE BIESIADY NIE IDA,NIE DLATEGO ŻE JEST ŻECH HAPIK TYLKO POPROSTU NIE BĘDĘ SIEDZIAŁ RAZEM Z KUR...(PSEUDOPIŁKARZE,PSEUDODZIAŁACZE)KTÓRZY HAŃBIĄ NASZ KLUB.PANOWIE(DZIAŁACZE,TRENERZY,ZAWODNICY) NA SZACUNEK TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ!!!KONIEC TEGO DZIADOSTWA JUZ MOM DOŚC ,MIMO ŻE JESTEM OD PONAD 20 LAT WIERNYM FANEM NIEBIESKIEJ ERKI,MOJA NOGA NIE POSTANIE ANI NA ZADNEJ BIESIADZIE ANI NA CICHEJ.SZKODA ZDROWIA AŻ SIE PŁAKAC CHCE JAK SIĘ WIDZI TO CO ONI Z RUCHEM WYPAWIAJĄ 

-
- Kontakt:
Witam Panie Ryszardzie, nie zazdroszczę Panu sytuacji, w której się Pan znalazł, ale brawa za odważną decyzję. Oczywiście najprościej byłoby imprezę odwołać, ale nie zawsze najprostsze wyjście jest najlepsze. Okropnie cieszyłam się na te Andrzejki, ale po ostatnich wynikach zastanawiałam się czy to ma sens, ostatecznie postanowiliśmy, że pójdziemy, choć radość już nie ta. Przyjdę chociażby dlatego, że w zaistniałej sytuacji na pewno będą tam tylko te osoby, którym zależy na Ruchu i jak najlepszej grze w jego barwach, a chętnie się przekonam na własne oczy, kto to jest. Ci, którzy grę olewali, olewają i olewać będą (jeśli w Ruchu zostaną) mają teraz inne zmartwienia, jak znaleźć nowego pracodawcę i dać nogę. Mam nadzieję, że mimo wszystko impreza będzie udana i frekwencja dopisze - do zobaczenia 30 listopada. POWODZENIA. AniaRyszard Sadłoń pisze:Byłem na dzisiejszym meczu i myślałem też o odwałaniu, ale czemu my - czytaj RUCH - nie możemy się zabawić i wierzyć w to ,że przyjdą lepsze czasy. Sądzę również,że ci co olewają nie przyjdą bo nie ma zaproszeń ani obowiązku przyjścia. Przyjdą więc ci pilkarze, którym zależy. Jeszcze raz zapraszam na Andrzejki Niebieskich wszystkich, ktorzy są na dobre i na złe z Ruchem.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Witam,
Popieram to co napisała Ania powyżej. Dla większości z nas RUCH to nie jest sprawa jednego meczu, rundy czy nawet sezonu.
Będziemy z klubem na dobre i na złe, niezależnie od wszystkiego (nawet w 3 lidze Ruchu Chorzów się nie wsydzę).
Ja będę na pewno i w dodatku zabiorę ze sobą ze 2 osoby.
Pozdrawiam
Witek
PS Pseudograjków niekoniecznie chce widzieć na oczy, nie sądzę że maja coś do powiedzenia sensownego. Może z wyjątkiem Mario - ale on zawsze ma coś do powiedzenia, niezależnie od okoliczności a najczęściej sędziom.
Popieram to co napisała Ania powyżej. Dla większości z nas RUCH to nie jest sprawa jednego meczu, rundy czy nawet sezonu.
Będziemy z klubem na dobre i na złe, niezależnie od wszystkiego (nawet w 3 lidze Ruchu Chorzów się nie wsydzę).
Ja będę na pewno i w dodatku zabiorę ze sobą ze 2 osoby.
Pozdrawiam
Witek
PS Pseudograjków niekoniecznie chce widzieć na oczy, nie sądzę że maja coś do powiedzenia sensownego. Może z wyjątkiem Mario - ale on zawsze ma coś do powiedzenia, niezależnie od okoliczności a najczęściej sędziom.
JO WIM JEDNO TA IMPREZA NI MO RZODNEGO SYNSU ROK NAZOT TO LONI Z KUJAWIAKIM I KORONOM WYGRALI W DOBRYM STYLU BOLA FEST NADZIEJA NA LEPSZE JUTRO A TEROZKI CO LONI ROBIOM? Z BELE KIM PRZEGRYWAJOM NOS MAJOM W RZICI TAKO JE PROWDA A W ZYWE LOCY BYDOM FULAC ZE IM ZOLEZY ZE KOCHAJOM RUCH ITD TA IMPREZA BYDZIE MIALA SYNS INO WTEDY JAK NI PRZIDOM BARTOSY PETASZE BIZACKIE I NNNE FORNALAKI TAK NA PROWDA TO INO MARIUSZ SRUTWA MOGE NOM WEJRZEC W SLYPIA BO MIMO KARTEK I NERWOW CO GO PONOSZOM TO LONYMU AKURAT NOJBARZI ZOLEZY MOCIE WSZYSCY RACJA JO TYZ SIE NI WYPRA RUCHU CHOBY GROL NOWET W A KLASIE ALE TAKIM DARMOZJADOM BEZ AMBICJI W SLYPIA WEJRZEC NI MOGA BO SIE PORZIGOM ABO NI SCZIMIA I ..... POZDRAWIOM WSZYSTKICH WIERNYCH KIBICOW RUCHU
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Byłam i nie żałuję, było supeR
. Już teRaz zapisuję się na następną impRezę (chyba, że pRzeszkodzą mi pRzyczyny losowe) bez względu na to czy odbędzie się ona po seRii pięciu zwycięskich meczy czy po pięciu klęskach, czy Ruch będzie w I czy w III, czy w II lidze. Ja nie umiem inaczej, chyba jestem pozytywnie zakRęcona
. Kocham RUCH (to moja dRuga WIELKA miłość) i lubię dobRą zabawę. A te impRezy to połączenie dwóch w jednym. A kto chce może maRudzić, że czas nie ten, miejsce nie to, ludzie nie Ci itp., itd. , zawsze znajdzie się jakiś powód. PozdRawiam wszystkich któRzy byli i tych, któRzy zostali w domach też, bez względu na powód.
PO RAZ KOLEJNY WIELKIE DZIĘKI DLA ORGANIZATORÓW. Ania

PO RAZ KOLEJNY WIELKIE DZIĘKI DLA ORGANIZATORÓW. Ania
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: