Polonia Bytom - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
FAROW
Kontakt:

#166 Post autor: FAROW » 20 lis 2005, o 21:04

Rzeczywiscie było nos sporo! Czy chop mioł eRka wydziarano to nie wiem! Ciekawe co by było jak by my sie spotkali i zaczlibymy dopingowac naszych?! Myslicie ze byłby wp***dol?! Trocha by było ryzykownie! :) Ogolnie Polonia sie nie pokazała z frekfencja jak na taki szpil

Stona
Kontakt:

#167 Post autor: Stona » 20 lis 2005, o 21:10

jeśli chodzi wom o tego chopa co jo widzioł jak go ochrona wyprowadziła...to dlatego musioł opuścic lokal :wink: bo wniosł na stadion wiśniowka i niy chcioł jej oddac i pedzioł że woli wyjść i wypić ja....tyla żech słyszoł w przerwie jak ochroniarze miedzy soba klachali

Marious ...skoncz dupcyc fleki...acha...no i fajnie lizaliscie dupy Arce Gdynia na szpilu.
za Tobą pójde w ogień, wode..

poloniaabytom

#168 Post autor: poloniaabytom » 20 lis 2005, o 21:41

ja tak gwoli refleksji po postach.

Mecz jaki byl taki byl, jakbyscie wygrali z nami u siebie tez byscie sie podneicali, zreszta i POlonia i Ruch maja klopoty pilkarskie - to widac, i zarowno my POLONISCI jak i wy Ruchofani musimy cos zrobic zeby w przyszlym roku nie bylo trojderbow z GKS Katowice.

Juz po meczu, jak wiadomo tak blisko mieszkamy, ze jutro pewnie w robocie polowa z was z polow z nas bedzie razem siedziec i pewnie nie jeden browar sie wypijue. Wiec ublizanie od najgorszych chyba jest bez sensu. Nic nie wnosi do tematu. Byla to taka mala swieta wojna nasza, szkoda ze bez waszych fanow, napenwo i naszych byloby wiecej kibicow wtedy.Na wiosne sobei oidbijemy derby, my przyjedziemy (zalezy od grajkow) moze neizlej liczbie, pewnie ponad 1000, wiec i atmosfera bedzie pewnie ciekawsza.

Mysle ze mogliscie sie ujawnic na meczu, ale zeby bylo bezpiecnie to musialo by byc was w grupie minimum 200. Wtedy policja by zdazyla was zabezpieczyc iu mielibysmy derby lepsze. Ale Bytom i stadion Polonii to nei radzionkow napewnoi wiec raczej cieszylbym sie z faktu na waszym miejscu ze nei bylo zadnych "mysliwych" - bez urazy. Zreszat chyba nikt nei mialby sumienia jescze dokumentow sprawdzac bbo i tak zal was zen ie mogliscie przysjc w ekipie solidnej. CHWDP i CHWDPZPN.

Co do frekwencji to byla nienajgorsza, zwazywszy na wyniki POLONII i brak kibicow gosci - wioadmo gdyby byli to by sie wszystkie menty co nie laza kopsnely na spzil zeby haje robic.

Podsumowujac - w BYTOMIU swietujemy, punkty nam potrzebna niezwykle, w czerwcu beda super derby, ino nie nabrojcie nic zeby nas wpuscili ;)
pozdrawiam.

KROLOWA SLASKA TYLKO POLONIA ONA NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH JEST< NA IWEKI BEDZIE PRZEZ NAS WIELBIONA< DUMA BYTOMIA ONA JEST

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#169 Post autor: THOMY » 20 lis 2005, o 22:28

a fto pedziol ze katowice wlezom ? lone mogom wygrac liga ale potym czekajom ich baraze
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

PF1920

#170 Post autor: PF1920 » 20 lis 2005, o 23:01

KIBIC POLONI(poloniaabytom) MA RACJE I SIE W STU PROCENTACH Z NIM ZGADZAM!!!JO TYŻ BYŁ NA MECZU I NIEMACHOŁECH BALONIKIEM,A SIEDZIOLECH NA KRZESELKACH.MECZ BYŁ NA LIGĘ OKRĘGOWĄ(CHOĆ TAM CZASEM LEPIEJ GRAJĄ) ZERO AMBICJII!!!!->A TO NAS BOLI NAJBARDZIEJ!!!! PAMIĘTAJCIE PANOWIE PSEUDOGRAJKI ->RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!

AndRe
Kontakt:

#171 Post autor: AndRe » 20 lis 2005, o 23:16

Lutz akurat jesli chodzi o Rajmana to takie rzeczy jak kontuzje po transferze sie zdarzaja w najwiekszych klubach

Kanu po przejsciu do Interu , Fadiga tez Inter, u Nas kiedys Wos po tournee po USA...

Ja jeszcze licze na Rajmana bo to dobry gracz tylko o slabej psychice. Spalil sie w Odrze.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

salas
Kontakt:

#172 Post autor: salas » 20 lis 2005, o 23:36

ale ja tu chyba czegos nie kapuja fornal stwierdza ze jezeli bedzie taka potrzeba to on wezmie i poda sie do dymisji to ku.... co musi sie jeszcze zdarzyc aby on wreszcie powiedzial dziekuje i odchodze!!!!!jak tak dalej pojdzie to 3 liga tuz tuz
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Wolta

Znów baraże (jak dobrze pójdzie)

#173 Post autor: Wolta » 21 lis 2005, o 06:59

Czy zna ktoś większych frajerów od Ruchu, co tracą bramki w ostatnich minutach, co przegrywają mecze nie do przegrania bo ja nie. :shock2:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#174 Post autor: heli » 21 lis 2005, o 07:18

długo myślałem co napisać, aby ten post nie ograniczał sie do wy***rdalać i w sumie dalej nie wiem, niby najprostsze rozwiązanie to wywalić 11 sprowadzić 11 tylko co to da, bo jak narazie już dwie takie bardzo duże wymiany nic nie dały. trzeba chyba zostawić to cobardziej wartościowych z tej drużyny, bo jednak były mecze bądź fragmenty, gdzie pokazywali, że umią, kwestia tylko czemu to były tylko fragmenty i czemu nie było czegoś pomiędzy dobrą grą, a grą katastrofalną.

W sumie pewnie jest wiele teorii, czemu tak jest, dla mnie to pierwszą osobą za przygotowanie zespołu, taktyke, aby właśnie nie było tak, że zapierdalamy przez 45, a potem nie ma sił, tylko rozłożyć siły, za przygotowanie kondycyjne jest trener każda drużyna ma prestoje w meczu, ale u nas to one z reguły sie kończą od razu stratą bramki jak nie dwoma czy więcej.

Zakładam, że nowy trener będzie osobą z zewnątrz, bez jakichkolwiek układów i dostanie wolną reke od zarządu i kredyt zaufania od kibiców.
Zmiana musi być jak najszybsza, aby nowy miał czas na przyglądniecie sie tej ekipie i sam wybrał tych co uważa że mu sie przydają, a nei że za niego decyzje podejmie ktoś inny.

To jest pierwszy podstawowy warunek, co do innych to wszystko zależy od pieniedzy i pierwszego warunku, zamiast zmiany 11, to sprowadzenie góra 4-5, ale za to bardzo wartościowych graczy, bo sprowadzenie kolejnych młodych, którzy i tak nie dostaną szansy i zostaną wzmocnieniami rezerw nie ma sensu.

Co do Śrutwy, to jednak w meczu z Polonią co jak co, ale na pewno nie można powiedzieć, że przeszedł obok meczu, a nawet ta czerwono jest jasnym sygnałem, że co jak co, ale Ruch stawio obecnie na pierwszym miejscu. Osobiście już nie roz był poruszany jego temat wiec nie ma sensu tu robić tej dyskusji, jo uważom, że a 45-60 minut to dalej jest najlepszy nasz napastnik, ale jeżeli trener nowy uznał, że Śrutwa sie już jako piłkarz nie przyda, to od razu powinien dostać propozycja wejścia do zarządu, a kto wie czy nie nawet propozycja objęcia prezesury klubu.

To tyle, wiec w sumie tylko jeden warunek zmiana trenera, zostawienie wolnej reki mu, a reszta niech zalezy już od niego, bo nie beda sie tu bawić w trenera i nie beda pisoł, ze takich i takich trzeba wywalić, a takich czy takich zostawić, a jeszcze na te pozycje trzeba kogoś pozyskać, bo to akurat nic nie zmieni, choć swoje zdanie mom. tylko oczywiście trener ten nie może być kolegą piłkarzy, ani nie może być tak, że ktoś wpierdzielo sie w jego kompetencje i na przykład dyktuje kto mo grać

NOWY TRENER = NOWE NADZIEJE
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#175 Post autor: 19r20 » 21 lis 2005, o 09:38

do _MIKOLOW_ to tak jak mówi Goscioo jo robiłech te fotki powinny być za chwile na stronie www.gorny.slask.prv.pl
szkoda że Goscioo żeś nie przyszedł to by my pogadali bo tak to nudno było, a balonikiem nie machałem bo co mam popierać goroli :) a ty machałeś? :lol: (teraz cie zauważyłem na zdjęciach - też ześ nie machoł pieronie!)

co do meczu to podobnie jak w wielu innych przegrywamy mecz na własne życzenie
spalonego Śrutwy nie było ale co tam... w pierwszej połowie powinien być karny za faul na nim
zagraliśmy całkowicie bez ambicji i to jest przyczyna porażki

ogólnie widziałem kilkunastu ludzi którzy po bramkach Poloni nie cieszyli się więc wiadomo o co chodzi
co do ujawnienia się na stadionie- śmiech na sali- nienawiść Poloni do nas jest ogromna- i szybko byśmy opóścili ten stadion

co do dopingu Polonii- żadko się zdarza żeby 1/2 były wrzuty na Ruch- wiele ekip mogło by się od was nauczyć- ja sam wiele z tych przyśpiewek słyszałem 1 raz! gratulacje!!!

na płocie spłoneło ok 5-7 szali Ruchu

z oprawy Polonii - sektorówka w barwach z ogniami wrocławskimi; czerwone race, kilka stroboskopów, flagi na kijach
+ 1 raca po pierwszej bramce na skarpie naprzeciwko

polonia śpiewała także hymn Polski z lekko przerobionymi słowami Polska na Polonia
marsz marsz polonio.....sratatata

zakończył się nudny mecz i nudna runda
oby było lepiej
Ostatnio zmieniony 21 lis 2005, o 10:30 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

PABLO,S

#176 Post autor: PABLO,S » 21 lis 2005, o 09:42

Jo powiem tak:
Kto w Ruchu /wśród/ kibiców zajmuje się ich organizacją. Odpowiedź: nikt
Jednak po tej awanturze z ŁKS-em wszystko sie jebło, kibice podzielili.
W normalnym klubie, kiery mo tyla kibiców co my już dawno kibice by sie zebrali i zrobili pożądek abo z piłkażami abo jakiś protest. A tu hu*. Wszyscy idą w inne strony, i nic z tego nie wyniko ino podziały.
Już dawno mieli my zrobić pożądek z trenerem, bo sie ku*** nie umi odspawać od ławki trenerskiej. Poprostu w klubie kożdy boi sie nowego trenera, bo by zrobił może wiencyj treningów, opierdaloł równo kożdego, dowoł wyłazić na boisko nojlepszym, czasami skomentowoł coś spontanicznie po szpilu, nie był by na "ty" z niekierymi kopaczami.
Smuda przyszoł do Zagłębia i zaroz im sie bilans poprawił, w Legii tyż dostali Wdowczyka i pięć spotkań wygranych, a w Wiśle dostali Kulawika /czyli niedawnego kolegi/ i jak grają?? Nie ma koleżeństwa w zespole
CZAS SKOŃCZYĆ Z MAFIĄ NA CICHEJ, BO PŁAKAĆ MI SIE CHCE JAK WIDZA ŻE KOŻDY JUŻ Z NAMI UMIE WYGROĆ I SIE Z NOS ŚMIEJE. ku***, KAJ TE CZASY KIEDY CZY Z WISŁĄ CZY Z LEGŁĄ CZY Z ŻABOLAMI WYGRYWALI MY .
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry:

Jojo

#177 Post autor: Jojo » 21 lis 2005, o 09:52

Pozdro z Augustowa bedzie dobrze.Na wiosne odbijecie sie.

_MIKOLOW_

#178 Post autor: _MIKOLOW_ » 21 lis 2005, o 09:54

Goscioo pisze:
_MIKOLOW_ pisze: Robson - czy Ty byleś w czapce Schalke 04 i pstyrkałeś fotki :?: Jeśli tak to jesteś głuchy jak zech dwa rzędy nad Tobą Cie wołol 8)

to byl 19R20 ;] zech go tys widziol
widocznie mi sie ksywki pojebaly, no ale napewno był to ktoś z Ruchu :lol:

PozdRo

weRti

#179 Post autor: weRti » 21 lis 2005, o 10:07

Wypowiedź Tomasza Sosny (pomocnika Polonii):
- Jak oceni pan zachowanie Mariusza Śrutwy?
- Mariusz Śrutwa jest znany z ostrych wypowiedzi, także pod adresem sędziów. Proszę jednak go zapytać o to, co powiedział sędziemu gdzieś w połowie drugiej części spotkania i dlaczego nie dostał czerwonej kartki za słowa wypowiedziane pod adresem sędziego. Jestem tym na pewno zdziwiony, bo wiem, że obojętnie który z naszych zawodników powiedziałby coś podobnego pod adresem arbitra, to by wyleciał i to z wielkim hukiem.
To zech sie duzo nie pomylił z tym, ze dostol czerwono za jebanie sędziego...
To sie nazywo profesjonalizm :roll:

bluefil
Kontakt:

#180 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 10:34

A ten koles co z bani dostal to koszulke sciagnal, ze bylo widac eRke na klacie wytatuowana? Ciekawe, bo bylo dosc chlodno. Ja stalem nad 19R20 i jeszcze jakimis chlopakami od nas, ktorzy jakos niechetnie machali balonikami. Jeden to tak ledwo ledwo nadmuchal ten balonik. Az mi sie smiac chcialo:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ODPOWIEDZ