z tą grą bedzie cięzko :?manolo_PB pisze:Jeśli chcecie coś znaczyć w tej lidze, to musicie pogonić tych pseudograjków. Co do nieuznanej bramki Śrutwy, to stałem na wysokości bramki i według mnie spalony był. Życzę utrzymania się w lidze. Pozdro.
Polonia Bytom - Ruch Chorzów
- rubin
- Kontakt:
Re: ...
-
- Kontakt:
Dlaczego mecz zjebany?
Bo Polonia nie grała tu o punkty, oni
grali o honor a to dla nich jest ważniejsze
niż jakaś tam ekstraklasa.
Być może wejdziecie do ekstraklasy ale
cała Polska bedzie sie pulała z was
żeście przegrali z 3 ligą
Do zobaczenia za ileś tam lat
Przez jeb*ny PZPN nie mogło być kicibów Ruchu na olimpijskiej, szkoda
bo musielimy śpiewać do powietrza
Wielkie dzięki dla KIBICÓW RUCHU za to że tak wspaniale
machali balonikami i dopingowali naszych i z równie wspaniałym entuzjazmem
jak nasi, śpiewali na chorzow
Bo Polonia nie grała tu o punkty, oni
grali o honor a to dla nich jest ważniejsze
niż jakaś tam ekstraklasa.
Być może wejdziecie do ekstraklasy ale
cała Polska bedzie sie pulała z was
żeście przegrali z 3 ligą
Do zobaczenia za ileś tam lat
Przez jeb*ny PZPN nie mogło być kicibów Ruchu na olimpijskiej, szkoda
bo musielimy śpiewać do powietrza
Wielkie dzięki dla KIBICÓW RUCHU za to że tak wspaniale
machali balonikami i dopingowali naszych i z równie wspaniałym entuzjazmem
jak nasi, śpiewali na chorzow
Ostatnio zmieniony 20 lis 2005, o 16:38 przez MaRious, łącznie zmieniany 1 raz.
no to nom zalatwili pilkarzyki spokojno zima nie bol;ech na szpilu ale jak Mario strzelil tor jednego mu nie uznali i zas sie wadzil i szturchol z rywalami to znaczy ze tymu chopu zalezy szkoda bo ostatnie dwa szpile mialo byc 6 ptk a jest gowno i nerwowka panie Klimek przejrzyj na slypia bo to ze ty chopie lubisz Draka Fornalaka to twoja sprawa ale skoro lon robi do ciebie jako tryner to musisz go rozliczyc i mosz do tego pelne prawo panie Darku do widzenia bo dzinkowac ni ma za co wszyscy to wimy ze sam na Ruch musi przisc tryner spoza Ruchowski rodziny choby Bobo Kaczmarek chop z jajami nie uwionzany w rzodne uklady ale boja sie ze nominacja Marka Wlecialowskiego je juz przesondzono i mimo szacunku do Marka to pomkozol co umi w Gorniku kaj chopow miol podobnych a wyniki bardzo slabe chopy muszymy wierzyc bo my som gupie i miec nadzieja ze bydzie lepi oby
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co do spalonego Śrutwy ...nie było...w ciagu dwóch minut szczelił dwie prawidłowe bramki....zagrol swoje maRio, widac że duza presja działa na niego bardzo dobrze! jeden z niewielu ludzi na boisku co mozna pedzieć zagrol wykorzustując swoje umiejętności. Co do kartki czerwonej?? No walka w poietrzu...w końcu derby? Nie wiem czy powinna być czerwona? Co do reszty piłkarzy to pojedyńcze zrywy, chaos :roll: zagrali tak jakby mieli nasrane w galotach...Biza...totalna klapa...ach jego zwody na boisku :oops: Obrona...Bartnik bardzo dobrze...mimo drobnej kontuzji na poczatku walczył do końca....no ale błedy i mu się zdażały...
Bramki Polonii...to ewidentne błedy w kryciu jeden na jednego...Galeja bardzo dobze zagrał w barwach Polonii
tak poza tym nie ma o czym pisac...to nie była pilka nożna ...
doping Polonii :roll: podbudowuje mnie że u nas nie jest tak żle...ultrasowo - poziom IV ligi.
derby? ile tam było ludzi 1,5tys? w tym chyba co trzeci chorzowski 8) pozdRo!
Bramki Polonii...to ewidentne błedy w kryciu jeden na jednego...Galeja bardzo dobze zagrał w barwach Polonii
tak poza tym nie ma o czym pisac...to nie była pilka nożna ...
doping Polonii :roll: podbudowuje mnie że u nas nie jest tak żle...ultrasowo - poziom IV ligi.
derby? ile tam było ludzi 1,5tys? w tym chyba co trzeci chorzowski 8) pozdRo!
za Tobą pójde w ogień, wode..
...
Wiem, że nam grozi spadek. Ale wygraliśmy najważniejszy dla nas mecz w sezonie. I na dzień dzisiejszy to się liczy. Niemniej jednak życzę Wam utrzymania. Jesteście klubem z historią i co najważniejsze jesteście ze Śląska. A mnie sie marzą takie czasy, w których śląskie kluby będą znowu liczącą się siłą w polskiej piłce. Pozdro.Ch pisze:Manolo z miechów sam patrz tam bo jak narazie to wam spadek grozi
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ale wyobrazcie sie chopy ten szpil, ostatnio kolejka ruch potrzebuje 3 pkt do awansu, przyjezdzo Polonia z kibicami my im dup 3 tory i I liga naszo
Jo wiym ze zaroz zaczniecie marudzic ze nie ma szans na awans ale co tam?! Mom łazic i sie załamywac?!
A Manolo kogos ty widzioł z Niebieskich spiewajacego na Ruch? Ci co jo ich widzioł to gemby trzimali na kłódka!
A balonik to som zech mioł i mom w aucie na pamiatka :lol:
Acha... I wasze grajki takie same gówno pokozali ino wiecej szczescia mieli
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A Manolo kogos ty widzioł z Niebieskich spiewajacego na Ruch? Ci co jo ich widzioł to gemby trzimali na kłódka!
Przeciez ja nie pisałem, że kogoś śpiewającego na Ruch widziałem!!!FAROW pisze:Ale wyobrazcie sie chopy ten szpil, ostatnio kolejka ruch potrzebuje 3 pkt do awansu, przyjezdzo Polonia z kibicami my im dup 3 tory i I liga naszoJo wiym ze zaroz zaczniecie marudzic ze nie ma szans na awans ale co tam?! Mom łazic i sie załamywac?!
-
- Kontakt:
wyjebało mei z temat KTO BYŁ, więc pisza tu
Wchodzać na stadion a potem na sektoR, pierwszo osoba co zobaczyłech to był nasz "dziadek" -hasło wierny po życia kres, to mało powiedziane w jego odniesieniu
Potem jeszcze kilka znajomych twarzy zauważyłech ALE głosno nie było sensu się odzywać
Robson - czy Ty byleś w czapce Schalke 04 i pstyrkałeś fotki
Jeśli tak to jesteś głuchy jak zech dwa rzędy nad Tobą Cie wołol 8) (jak nie Ty znaczy zech wczoraj za fest........... pozdRo Dziadek i PiotRowice z Kostom na czele 8) )
PozdRo co byli
P.S hasło kiere mie rozjebało je*** RUCHA KARALUCHA :oops: - NAWET GOROLE Z SOSNOWCA JUŻ POPRAWIE NAUCZYLI SIE ODMIENIAĆ

Wchodzać na stadion a potem na sektoR, pierwszo osoba co zobaczyłech to był nasz "dziadek" -hasło wierny po życia kres, to mało powiedziane w jego odniesieniu

Robson - czy Ty byleś w czapce Schalke 04 i pstyrkałeś fotki

PozdRo co byli

P.S hasło kiere mie rozjebało je*** RUCHA KARALUCHA :oops: - NAWET GOROLE Z SOSNOWCA JUŻ POPRAWIE NAUCZYLI SIE ODMIENIAĆ