ŚRUTWA
aha..., "mogymy" to w imiyniu moim i tych wszystkich co bez takich jak mario niy chcom lazic na szpile choć Ruch kochajom z calego serca, a uwierz mi, że takich jest calkiym sporo...., a czy cos wnosza do dyskusji czy niy to tyż niy twoja sprawa, po to jest forum żeby wyrożać swoja opinia, a jo mom tako jako mom i malo mie lobchodzi czy lona sie komuś podobo
-
- Kontakt:
Lysy: niestety trzeba się z tym pogodzić. Pokolenie "y" osiągnęło taki wiek, że zaczyna podskakiwać i wydaje im się, że mogą rządzić wszystkimi (oczywiście nie odnosi się to do każdego co ma 18 czy 20 lat). Takie czasy. Jeszcze trochę to u nas będzie tak jak w Turcji w środę :oops:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Juz zech to napisol chyba kiedys ale powtorza - Mario jak najbardziej powinien zostac w RUCHU... ale tylko jako czlonek zarzadu czy prezes. W ten sposob chyba by pomogl Ruchowi wiecej niz gra na boisku, chociaz ta gra nie jest az tak zla jak niektorzy mowia.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
A JO NAPISZA TAK TAK MARIO TO CHOP KERY DO RUCHU ZROBIL DUZO DOBREGO NIGDY NIE OBRAZIL KIBICOW CZYLI NOS ZAWSZE BOL LOJALNY JEGO TRANSFER DO LEGI TYZ DO KONCA NIE JE WYJASNIONE ZE LON TAM NA CHAMA CHCIOL ISC TAKZE OGOLNIE SZACUNEK ALE CHOP JUZ MO SWOJE LATA I ABO SIWE PRZEKWALIFIKUJE NA STOPERA TAK JAK KEJSIK SWIRCZEWSKI W GIEKSIE ABO NIECH ZACZNIE ROBIC JAKO DZIALACZ DOSWIADCZENIE W GRANIU MO MOGLBY POMOC MODYM SIE USTAWIAC A JAK NI CHCE NIECH ZACZNIE DZIALAC DO RADY NA PEWNO OGOLNIE SZACUNEK BO DUZO DO RUCHU ZROBIOL
pan mariusz srutwa musi zostać ! on jest naprawde bardzo dobry i ma dobre warunki fizyczne. kiedys z nim moj tata rozmawiał po meczu. a pan mariusz mi dal autograf na koszulce, niezapomne tego momentu do teraz. brawo panie mariuszu śrutwo, tak dalej zostanie pan jeszcze krolem strzelcow ekstraklasy jeszcze wspomnicie moje slowa. ja sie nigdy nie myle.
moderatouw prosze o to aby nie usuwali tej wiadomosci !
No widzisz z ortografia juz troche lepiej. Moderatorzy prosza jeszcze o uzywanie duzych liter
No widzisz z ortografia juz troche lepiej. Moderatorzy prosza jeszcze o uzywanie duzych liter

-
- Kontakt:
Pitry, Gajtkowski, Plizga, Czerkas, Niedzielan, Korzym, Rasiak ... do Śląskich klubów durś przichodzą modzi, rozwijają się, robią kariery ... i dziynkują Bogu, że niy prziszło im przechodzić weryfikacji p. Srutwy.
Inne klubu ze trzi razy zmiyniyły i sprzedały z zyskiem napastników. Chociazby taki Dospel, zariobiyli na Moskale, Gajtku, Plizdze, a u nos fetyszyzm i zaślepienie. Sama myśl, że jakiś zawodnik mogby być lepszy łod Srutwy to świyntokradzctwo zasługujące na zlinczowanie.
Inne klubu ze trzi razy zmiyniyły i sprzedały z zyskiem napastników. Chociazby taki Dospel, zariobiyli na Moskale, Gajtku, Plizdze, a u nos fetyszyzm i zaślepienie. Sama myśl, że jakiś zawodnik mogby być lepszy łod Srutwy to świyntokradzctwo zasługujące na zlinczowanie.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hehe czuje ze zrobisz kariere na tym forumBolf pisze:pan mariusz srutwa musi zostać ! on jest naprawde bardzo dobry i ma dobre warunki fizyczne. kiedys z nim moj tata rozmawiał po meczu. a pan mariusz mi dal autograf na koszulce, niezapomne tego momentu do teraz. brawo panie mariuszu śrutwo, tak dalej zostanie pan jeszcze krolem strzelcow ekstraklasy jeszcze wspomnicie moje slowa. ja sie nigdy nie myle.

Admin: Juz zrobil

-
- Kontakt:
-
prowokacja!?!?!:)Bolf pisze:pan mariusz srutwa musi zostać ! on jest naprawde bardzo dobry i ma dobre warunki fizyczne. kiedys z nim moj tata rozmawiał po meczu. a pan mariusz mi dal autograf na koszulce, niezapomne tego momentu do teraz. brawo panie mariuszu śrutwo, tak dalej zostanie pan jeszcze krolem strzelcow ekstraklasy jeszcze wspomnicie moje slowa. ja sie nigdy nie myle.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt: