ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#361 Post autor: KK » 16 lis 2005, o 16:31

Nie chcialem pierwszy komentowac postu Jalbossa. Bo czytajac takie posty, jak i ten ostatni lowcy goroli nie dziwie sie, ze wielu uwaza, ze na tym forum wypowiadaja sie frustraci. Niestety kilka osob potrafi wyrobic zla opinie o calosci...

Esiu.

#362 Post autor: Esiu. » 16 lis 2005, o 17:25

Wczas żeś sie kapnął, że my som frustraty. Jo nim jest od 3 sezonów, a jednym z powodów naszej frustracji jest Twój idol i jego kompania.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#363 Post autor: gerhat » 16 lis 2005, o 17:29

KK nie wrzucałbym do jednego worka tego co napisał jabloss z tym co napisał łowca.
Jeżeli nie potrafisz odróznić poczucia humoru od barku poczucia taktu to srodze się na tobie zawiodłem.
Łowca po nieciekawym debiucie wyrobił sobie na tym forum niezłą markę, jego posty są ciekawe, dowcipne, uszczypliwe ale trafne i na dobrym poziomie.
Wprowadziły wiele ożywienia na tym forum.
Nie powinieneś ich oceniać przez pryzmat poglądów w pewnych tematach, bo jak tak się będzimy oceniać to wszystkie posty pro LNR będa na wysokim poziomie, a te przeciw rodzinie, to żenada, plugastwo i dno. Osobiste poglądy nic tu nie mają do rzeczy.
Dystans i trocha humoru przydałby się jak widac wszystkim.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#364 Post autor: jalboss » 16 lis 2005, o 18:07

Nigdzie nie napisałem, że Mario przejdzie koło meczu. Jedynie chciałem zwrócic uwage na fakt że jest graczem Ruchu a działaczem (członkiem Zarządu) Polonii, działaczem, który np. wiele zrobił aby Polonia uzyskała licencje na gre w II lidze, czyli nie jest tam tylko figurantem.
Mario jest zawodowcem więc powinien pozostać nim równiez w tym meczu, ale moim zdaniem będzie miał konflikt interesów.
Chociaż dla czystości sprawy, po to by nie pojawiały się różne głosy, moim zdaniem Mario nie powinien wystąpic w tym meczu.

Zawsze staram sie pisac posty krótko i na temat. Teraz wiem, że niektórym trzeba pisać dokładnie.

A ci co mnie już od frustratów wyzwali to srodze się zawiodą, bo jak na razie to jestem sfrustrowany jedynie tym co prezentuje nasza drużyna pod względem stylu gry i koncepcji. Ale to już nie zalezy tylko i wyłącznie od graczy ale przede wszystkim od trenera i sztabu szkoleniowego.
Do KK - forum jest po to by wyrażac opinię i własne zdanie. Nudno by było gdyby wszyscy wypowiadali się w tym samym tonie. Orębne zdanie popycha ten świat do przodu. I prosze mnie nie wrzucac do jednego worka z tymi co tylko potrafią je*ac innych, nie dopisując nic nowego do tematu.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

brelok

#365 Post autor: brelok » 16 lis 2005, o 23:44

Z jakąż to wrażliwością, wyłapujesz Krzystofie, w postach Twoich oponentów fragmenty przynoszące ponoć wstyd temu forum, a jednosnie nie przeszkadzają Ci dzięsiątki innych postów opisujących zwięźle, i krótko "kogo wy***ać", "kto jest psem", a które to posty są tutaj na porządku dziennym i jakoś nie twierdzisz, że wyrabiają opinię negatywną
W liberalnym podejściu do chastwa i wulgaryzmów, zresztą niestety forum to wyróznia się z spośród innych forów klubowych. Wszędzie admini próbują ciągnąć poziom w górę lecz jak widać na tym forum ważne są "jedynie słuszne poglądy" styl ma znaczenie drugorzędne. ( Oczywiście jeśli chodzi oponentów styl ma kolosalne znaczenie gdy jest taka potrzeba, gdy trzeba kogoś napiętnować to i zły szyk słów w zdaniu jest dobrym powodem)
Tylko czego oczekiwać, jeśli Administrator "mięso" ma w sygnaturce i ani myśli widzieć w tym coś złego.

Przepraszam, że odezwałem się nie na temat, ale takiej hipokryzji jaka zawarta jest w poście KK to dawno moje oczy nie widziały. Widać tym "co bliżej klubu" łatwiej się zarazić hipokryzją jakiej pełno jeszcze w klubie.
"Jak Kalemu ukraść krowę .......... itd"
Teraz możesz mnie zbanować czy jakoś tak

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#366 Post autor: wolfik » 17 lis 2005, o 00:00

brelok pisze:Z jakąż to wrażliwością, wyłapujesz Krzystofie, w postach Twoich oponentów fragmenty przynoszące ponoć wstyd temu forum, a jednosnie nie przeszkadzają Ci dzięsiątki innych postów opisujących zwięźle, i krótko "kogo wy***ać", "kto jest psem", a które to posty są tutaj na porządku dziennym i jakoś nie twierdzisz, że wyrabiają opinię negatywną
W liberalnym podejściu do chastwa i wulgaryzmów, zresztą niestety forum to wyróznia się z spośród innych forów klubowych. Wszędzie admini próbują ciągnąć poziom w górę lecz jak widać na tym forum ważne są "jedynie słuszne poglądy" styl ma znaczenie drugorzędne. ( Oczywiście jeśli chodzi oponentów styl ma kolosalne znaczenie gdy jest taka potrzeba, gdy trzeba kogoś napiętnować to i zły szyk słów w zdaniu jest dobrym powodem)
Tylko czego oczekiwać, jeśli Administrator "mięso" ma w sygnaturce i ani myśli widzieć w tym coś złego.

Przepraszam, że odezwałem się nie na temat, ale takiej hipokryzji jaka zawarta jest w poście KK to dawno moje oczy nie widziały. Widać tym "co bliżej klubu" łatwiej się zarazić hipokryzją jakiej pełno jeszcze w klubie.
"Jak Kalemu ukraść krowę .......... itd"
Teraz możesz mnie zbanować czy jakoś tak
KK nie jest na tym forum ani adminem ani modem :wink:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

KK
Kontakt:

#367 Post autor: KK » 17 lis 2005, o 01:08

Gerhat oddowej pałeczka, teraz to jo jest wrogiem publicznym numer jeden hehe :P

Jalboss - zgadzam sie ze byloby nudno. Tyle ze ja odrozniam fachowa, konstruktywna krytyke taka jaka stosuje Gerhat, od tej polegajacej na obrzucaniu miesem, kiedy tylko bedzie ku temu okazja... Moze jednak rzeczywiscie omylkowo wrzucilem Cie do jednego worka z innymi osobami...

Pozdrawiam i zycze slodkich snow ;]

brelok

#368 Post autor: brelok » 17 lis 2005, o 10:39

Do Wolfika. Jeśli w składzie pociągu znajduje się wagon Warsu, to mimo tego, że Wars jest odrębną firmą z odrębnym zarządem, wagon ten również podlega pod kierownika pociągu. Podobna relacja istnieje również tej sytuacji. Administratorem i twórcą www.ruch.chorzow.pl jest KK tym samym i phpBB zawierające się w podkatalogu bez jego uczestnictwa raczej by nie istniało i nie jest raczej dla zaglądających na to forum żadną tajemnicą kim jest KK, niezależnie co sobie wpisze w opisie i jak ustawiony zostanie jego status w opcjach konfiguracyjnych forum.

Krzyś - po co ta fanfaronada i demonizowanie swojej osoby ? Zarzucasz innym brak konstruktywności w ich postach a sam stosujesz sztampowaty, fałszywie biczujący się ton.
Może tak odpowiedz, na któreś z mniej lub bardziej bezpośrednich pytań z jakimi zwracają się tak do Ciebie jak i ogółu, Ci którym zarzucasz obniżanie ??? poziomu tego forum. W takim wypadku może wywiąże się jakaś konstruktywna rozmowa (krytyka).

DjMaciar
Kontakt:

#369 Post autor: DjMaciar » 17 lis 2005, o 10:40

A moze Mario po przeczytaniu tego forum wyjdzie na mecz z Poloniom zmobilizowany
i ciulnie samobojczo chyba jeszcze nie mo takij bramki na koncie z tego co sie orientuja
;-):-):-):-):-)
tak na rozluznienie tematu ;-)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#370 Post autor: Bogdan Kalus » 17 lis 2005, o 10:58

19r20 jaki Petasz? Po tym co pokazał podczas meczu z Bielskiem nie powinien nawet siąść na ławce w meczu rezerw! Ja wiem, że jest to utalentowany zawodnik, ale z jego głową nie jest ok. i stąd to wszystko. Niestety kilku kibiców zrobiło z niego gwiazdę po paru meczach i on w to uwierzył. Więc mam prośbę do tych, którzy są skorzy do wypowiadania się na temat zawodników. Weżcie na luz i poczekajcie co potrafią zrobić nasi kopacze nie tylko w jednym meczu, ale przez całą rundę. Jeden czy dwa mecze mogą wyjść każdemu, ale klasę piłkarza poznaje się po tym jak gra przez dłuższy czas. To wszystko. Do zobaczenia 30.11 o 18.00

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#371 Post autor: L_M » 17 lis 2005, o 13:01

brelok pisze:Do Wolfika. Jeśli w składzie pociągu znajduje się wagon Warsu, to mimo tego, że Wars jest odrębną firmą z odrębnym zarządem, wagon ten również podlega pod kierownika pociągu. Podobna relacja istnieje również tej sytuacji. Administratorem i twórcą www.ruch.chorzow.pl jest KK tym samym i phpBB zawierające się w podkatalogu bez jego uczestnictwa raczej by nie istniało i nie jest raczej dla zaglądających na to forum żadną tajemnicą kim jest KK, niezależnie co sobie wpisze w opisie i jak ustawiony zostanie jego status w opcjach konfiguracyjnych forum.

Krzyś - po co ta fanfaronada i demonizowanie swojej osoby ? Zarzucasz innym brak konstruktywności w ich postach a sam stosujesz sztampowaty, fałszywie biczujący się ton.
Może tak odpowiedz, na któreś z mniej lub bardziej bezpośrednich pytań z jakimi zwracają się tak do Ciebie jak i ogółu, Ci którym zarzucasz obniżanie ??? poziomu tego forum. W takim wypadku może wywiąże się jakaś konstruktywna rozmowa (krytyka).
Temat jest troche inny, ale tylko tak dla wyjesnienia - forum nie jest wagonem Warsu, a KK juz dawno zrezygnowal z funkcji na nim i obecnie nie ma ZADNEGO wplywu na jego dzialanie. ale niektorzy wiedza lepiej. I prosze wrocic do tematu bo gadacie o poziomie forum, samemu rozmywajac tematy. pozdRawiam

brelok

#372 Post autor: brelok » 17 lis 2005, o 13:30

Lukas Michalski pisze: Temat jest troche inny, ale tylko tak dla wyjesnienia - forum nie jest wagonem Warsu, a KK juz dawno zrezygnowal z funkcji na nim i obecnie nie ma ZADNEGO wplywu na jego dzialanie. ale niektorzy wiedza lepiej. I prosze wrocic do tematu bo gadacie o poziomie forum, samemu rozmywajac tematy. pozdRawiam
Przepraszam z tym Warsem to była metafora taka... trudne słowo
A forum, jakby nie było, podstroną www.ruch.chorzow.pl jest.
A to czy jest czy nie jest, w żadnym stopniu nie zmienia faktu stosowania "moralności Kalego" w nawoływaniu do trzymania poziomu z jednoczesnym tolerowaniem u "stronników" i samego siebie prymitywnych odzywek. Hipokryzja nie jest zależna od zajmowanego stanowiska tylko od tego czy własne slogany znajdują odzwierciedlenie w czynach.

pozdrawiam całą GTW tego forum. I tych jawnych i tych tajnych .....

EDIT: To jest ostatni post na temat forum. Nie ma tajnych moderatorow ani adminow i nie ma nikogo oprocz adminow i modow kto ma wplyw na to forum. To ostatni slowo w tym temacie nastepne beda kasowane. PozdRawiam wszystkich detektwywow z tego forum ;)

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#373 Post autor: vahanara » 17 lis 2005, o 14:48

Bogdan Kalus pisze:Weżcie na luz i poczekajcie co potrafią zrobić nasi kopacze nie tylko w jednym meczu, ale przez całą rundę. Jeden czy dwa mecze mogą wyjść każdemu, ale klasę piłkarza poznaje się po tym jak gra przez dłuższy czas. To wszystko. Do zobaczenia 30.11 o 18.00
No właśnie znam paru takich co od dłuższego czasu nic nie grają i są. Byli, są i będą...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Michalik

#374 Post autor: Michalik » 18 lis 2005, o 00:00

Wg mnie Srutwa zasluguje na szacunek bo juz trocha zdrowia posiwecil dla tego klubu , poza tym nie kazdy mialby taki gest zeby grac w klubie za darmo :) a jakby chciol to by jeszcze pogrol za przyzwoite pieniadze w jakims 3 badz tez 2 ligowym klubie :) Potrafi zaprowadzic porxzadek w szatni i zj***c co poniektorych zqwodnikow wiec sieme twierdzic ze gdyby jeszcze w tym sezonie jak my lecieli z 1 ligi byl w skladzie to moze by my nie spadli bo zjebol by jednego i drugiego i woncu by zaczeli grac...a co do mlodziezy to mysla ze moga sie jeszcze od niego sporo nauczyc chociaz lepiej niech niektorych rzeczy sie nie ucza :)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#375 Post autor: MkF » 18 lis 2005, o 00:02

Michalik pisze:Wg mnie Srutwa zasluguje na szacunek bo juz trocha zdrowia posiwecil dla tego klubu , poza tym nie kazdy mialby taki gest zeby grac w klubie za darmo :) a jakby chciol to by jeszcze pogrol za przyzwoite pieniadze w jakims 3 badz tez 2 ligowym klubie :) Potrafi zaprowadzic porxzadek w szatni i zj***c co poniektorych zqwodnikow wiec sieme twierdzic ze gdyby jeszcze w tym sezonie jak my lecieli z 1 ligi byl w skladzie to moze by my nie spadli bo zjebol by jednego i drugiego i woncu by zaczeli grac...a co do mlodziezy to mysla ze moga sie jeszcze od niego sporo nauczyc chociaz lepiej niech niektorych rzeczy sie nie ucza :)
dobrze godo polać mu... :piwo:

Zablokowany