Polonia Bytom - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ruby z kaliny

#16 Post autor: ruby z kaliny » 17 lis 2005, o 17:37

Tomus pisze:a jo godom ze z bytomia wywiezemy łatwo zdobyte 3 pkt bo w przeciwnym razie mogliby my zakonczyc runda jesienno strefie barażowej a wtedy byłby ogromny chaos w klubie
bydzie chaos :evil:

adamo_R

#17 Post autor: adamo_R » 17 lis 2005, o 19:12

BYDZIE 0-0

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: heli » 17 lis 2005, o 19:51

pewnie jakiegos tora strzelemy, bele ino nie stracili my w końcówce tyle samo czy o jednego więcej.

ponieważ my sie dostosuwujemy poziomem gry pod przeciwnika im słabszy tym my słabiej gromy, to wyniki naszego teamu są nie przewidywalne. Mom nadzieja, że powracający do składu ludzie staną się jego wzmocnieniem. Jak wygląda sprawa tych co zeszli z podbeskidziem z powodu kontuzji :? będą mogli grać czy nie bo jakoś nikaj(na stronce) nie jest napisane co z nimi, Śrutwa za Bizackiego, Bartnik za pauzującego Balula. Może jeszcze zmiana za Bartosa, reszta skłądu raczej tako jak z podbeskidziem, bele gra i skuteczność była ta z pierwszej połowy, a nie z końcówki meczu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Michalik

#19 Post autor: Michalik » 17 lis 2005, o 23:55

spyru pisze:Widze że sami optymiści :!:
Dostaniemy bęcki, coś mi sie tak wydaje. Miałem złe przeczucia przed Podbeskidziem i teraz też mam :(
ku*** wez nie krakej...jo zech tez miol zle przeczucia wiec teroz wogole starom sie tym nie myslec....ale tak jak zech pisol max remis ale po dobrej grze niebieskich

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: MkF » 18 lis 2005, o 00:04

som nie wiem co godać ale może te 0-1 wycisnemy :lol:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#21 Post autor: L_M » 18 lis 2005, o 00:35

Michalik pisze:
Dostaniemy bęcki, coś mi sie tak wydaje. Miałem złe przeczucia przed Podbeskidziem i teraz też mam :(
ku*** wez nie krakej...jo zech tez miol zle przeczucia wiec teroz wogole starom sie tym nie myslec....ale tak jak zech pisol max remis ale po dobrej grze niebieskich
max remis po dobrej grze? a co my jakies ogorki? jak nie bedzie zwyciestwa z najslabsza druzyna w lidze to o jakiej dobrej grze moze byc mowa?

Stary kibic

#22 Post autor: Stary kibic » 18 lis 2005, o 01:01

A no ogorki! Bo jak mozna wytlumaczyc w ostatnim BLMAZU. Prowadzic z dwoma golami i w krutkim czasie zaprzepascic wszystko. Caly dorobek meczu. W ciagu w ilu minutach? A ten mecz ma pare obliczy. Tak wiec nic nie wiadomo. Ja stawiam na 2:1 a w najlepszym wypadku 1:1.

COBRA

#23 Post autor: COBRA » 18 lis 2005, o 06:37

1-0 do Poloni jak bedzie remis to sukces.

FAROW
Kontakt:

#24 Post autor: FAROW » 18 lis 2005, o 08:20

A jak z kibicami? Jadom wszyscy na własno reka po cichu na sektory polonii abo kombinujecie jeszcze coś żeby sie zgodac wiekszą grupa i wlazic normalnie?!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#25 Post autor: 19r20 » 18 lis 2005, o 08:48

ku*** łatwe zwycięstwo - aż strach tego czytać!!!!
czy wy byliście na jakimś meczu ostatnio?

bo tak się składa że ci piłkarze z tym trenerem ch*** potrafia grać ale za to potrafią przegrać wygrane mecze- to im wychodzi najlepiej.

popatrzcie na ich mecze na wyjeżdzie:
1 zwycięstwo - z beznadziejnie grającą w tamtym czasie Lechią (która grała w 10)
3 remisy z "potentatami": (miejsce 11. Heko Czermno; 14. Piast Gliwice; 18. Drwęca Nowe Miasto Lubawskie)
i wiele porażek z drużynami którym poprostu się chciało

podsumowując: piłkarze mają nas bardzo głęboko w du*** a tym bardziej Bizacki- jak czyłem dziś jego wypowiedź przedmeczową, gdzie opowiada o wielkiej mobilizacji przed Polonią to ku*** bym go pobił
kłamanie w żywe oczy

po meczu będzie wymówka: wynik taki a nie zwycięstwo bo bojsko beznadziejne no i zima
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Michalik

#26 Post autor: Michalik » 18 lis 2005, o 12:13

Lukas Michalski pisze:
Michalik pisze:
max remis po dobrej grze? a co my jakies ogorki? jak nie bedzie zwyciestwa z najslabsza druzyna w lidze to o jakiej dobrej grze moze byc mowa?
No to sie przypomniej sie szpil z Drweca albo Radomiakiem. Som my ogorki bo jak nie umiymy wygrac w przewadze z druznami ktore sa gorsze od nos to jak to mozna wytlumaczyc? Albo ostatni szpil z Podbeskidziem... do teroz nie umia znalezc wytlumaczenia dlaczego stalo sie tak a nie inaczej... a jednak to sa derby i napewno pilkarze polonii beda chcieli wygrac bo dawno juz nie bylo takiego szpilu a po drugie wiedza ze jak teroz nie wygraja to raczej poleca nazot do 3 ligi...

Blue''White

#27 Post autor: Blue''White » 18 lis 2005, o 13:28

OSTATNIO ROZMAWIOLEM Z GALEJA I POWIEDZIOL ZE W POLONI JEST SZPITAL NO ALE JAK BYDZIE TO SIE OKAZE MYSLA ZE 3PKT PRZYJADA DO CHORZOWA A JAKI BYDZIE WYNIK NIE WAZNE WAZNE ZEBY WYGRALI ! SZKODA ZE NIE MA WYJAZDU....FAJNIE BY BYLO NP. ZAGRAC TAKI SZPIL NA SLASKIM HEHE NO ALE TO TYLKO MARZENIE PAMIETOM PUCHAR NA SLASKIM RUCH REZERWY CHORZOW - GIEKSA FAJNIE BYLO ...POZDRO

Blue''White

#28 Post autor: Blue''White » 18 lis 2005, o 13:28

ALBO Z INTEREM za***iscie BYLO.... :twisted:

simi1988
Kontakt:

#29 Post autor: simi1988 » 18 lis 2005, o 14:18

:>
Ostatnio zmieniony 19 lis 2005, o 12:53 przez simi1988, łącznie zmieniany 1 raz.

Wala

#30 Post autor: Wala » 18 lis 2005, o 16:39

Ej panowie co jest z WYJAZDEM na olimpijską organizujemy jakąś ZBIORKE albo cos w tym stylu bo nie wiem czekom na odpowiedz dzienx

ODPOWIEDZ