bydzie chaosTomus pisze:a jo godom ze z bytomia wywiezemy łatwo zdobyte 3 pkt bo w przeciwnym razie mogliby my zakonczyc runda jesienno strefie barażowej a wtedy byłby ogromny chaos w klubie

ku*** wez nie krakej...jo zech tez miol zle przeczucia wiec teroz wogole starom sie tym nie myslec....ale tak jak zech pisol max remis ale po dobrej grze niebieskichspyru pisze:Widze że sami optymiści![]()
Dostaniemy bęcki, coś mi sie tak wydaje. Miałem złe przeczucia przed Podbeskidziem i teraz też mam
max remis po dobrej grze? a co my jakies ogorki? jak nie bedzie zwyciestwa z najslabsza druzyna w lidze to o jakiej dobrej grze moze byc mowa?Michalik pisze:ku*** wez nie krakej...jo zech tez miol zle przeczucia wiec teroz wogole starom sie tym nie myslec....ale tak jak zech pisol max remis ale po dobrej grze niebieskichspyru pisze:Widze że sami optymiści![]()
Dostaniemy bęcki, coś mi sie tak wydaje. Miałem złe przeczucia przed Podbeskidziem i teraz też mam
No to sie przypomniej sie szpil z Drweca albo Radomiakiem. Som my ogorki bo jak nie umiymy wygrac w przewadze z druznami ktore sa gorsze od nos to jak to mozna wytlumaczyc? Albo ostatni szpil z Podbeskidziem... do teroz nie umia znalezc wytlumaczenia dlaczego stalo sie tak a nie inaczej... a jednak to sa derby i napewno pilkarze polonii beda chcieli wygrac bo dawno juz nie bylo takiego szpilu a po drugie wiedza ze jak teroz nie wygraja to raczej poleca nazot do 3 ligi...Lukas Michalski pisze:max remis po dobrej grze? a co my jakies ogorki? jak nie bedzie zwyciestwa z najslabsza druzyna w lidze to o jakiej dobrej grze moze byc mowa?Michalik pisze:ku*** wez nie krakej...jo zech tez miol zle przeczucia wiec teroz wogole starom sie tym nie myslec....ale tak jak zech pisol max remis ale po dobrej grze niebieskichspyru pisze:Widze że sami optymiści![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], uszy i 30 gości