Polonia Bytom - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Polonia Bytom - Ruch Chorzów
Jakoś nikt nie kwapi się z założeniem tematu, a ostatni mecz tej rundy już za 3 dni. Dzisiaj byłem w okolicach stadionu i akurat był trening piłkarzy. Napastnicy mieli trening strzelecki i z tego co zauważyłem to strasznie pudłowali. Mam nadzieję, że w Bytomiu w niedzielę będą dużo skuteczniejsi, bo jeśli chcemy marzyć o awansie (ja w to mimo wszytsko cały czas wierzę) to na Polonii trzeba koniecznie wygrać.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- fRyta
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tez dziś byłem pod tym stadionem i zauważyłem że wycięli wszystkie drzewa. Zwłaszcza wokół sektora gości jest łyso jak na patelni. Może to oznacza że koniec z wisielczymi nastrojami wśród kibiców gosci. Oby 
A co do otoczki, to mom jeszcze jeden problem. Dla mojej ukochanej najważniejszym klubem jest Polonia i atmosfera w domu gęstnieje
Jeszcze nie wiemy jak usiądziemy, czy na neutralnym terenie, czy w przeciwnych sektorach. Remis by nas pogodził ale obie strony chciałyby zwycięstwa.
Dla urozmaicenia domowych przegaduszek palnuja w sobota wieczorem domowy konkurs piosenek klubowych. Oj, będzie głośno. Na niedziela wieczór mom plan na pogodzenie stron ...

A co do otoczki, to mom jeszcze jeden problem. Dla mojej ukochanej najważniejszym klubem jest Polonia i atmosfera w domu gęstnieje

Jeszcze nie wiemy jak usiądziemy, czy na neutralnym terenie, czy w przeciwnych sektorach. Remis by nas pogodził ale obie strony chciałyby zwycięstwa.
Dla urozmaicenia domowych przegaduszek palnuja w sobota wieczorem domowy konkurs piosenek klubowych. Oj, będzie głośno. Na niedziela wieczór mom plan na pogodzenie stron ...

-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
optymistycznie tutaj wieje jezeli chodzi o wynik a jezeli ta Polonia jest tako slaba to niech graja zawodnicy z drugiej kadry wciepali 8-0 ,to moze loni pokaza coniektorym jak sie gro w bala,jo juz nie tupuja bo niechca sie wk.... jak po ostanim szpilu wiec wygro lepszy a bo ten co bydzie miol wiecej szczescia amen
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: