kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Esiu.

#76 Post autor: Esiu. » 16 lis 2005, o 17:57

Bonk, Polkowski, Błażejewski grać potrafią , Owczarek też potrafi. MArio & Biza są zajebiści, obrońców jak słyszałem też mamy dobrych.
No to kurw* jakim cudem my som w środku 2 ligi ???
ch*** nie momy napastników, pomocników, skrzydłowych a obrońców tyż nom brakuje. A jeśli oni sąserio dobrzy to trener jest zjebany bo ni potrafi "dobrych" zawodników poukłodać.
My potrzebujemy chopów na kożdo pozycja i to nie zmienników ino ludzi co bydom grać w pierwszym składzie !!!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#77 Post autor: wolfik » 17 lis 2005, o 00:04

Grzesio Rajman KS Ruch

Jeszcze bedziemy go na rekach nie nosic i to bynajmniej nie z tego powodu ze nie bedzie mogl chodzic o wlasnych silach

Ja uwazam ze powinnismy caly Clearex sciagnac :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

KK
Kontakt:

#78 Post autor: KK » 17 lis 2005, o 00:49

Esiu - jesli wszystkich chopcow mierzysz jedna miara... No to coz, Twoje zdanie. Moim zdaniem nie dziala kilka trybikow, co odbija sie na calym mechanizmie. Zreszta bylo wiele zespolow, ktore wymienily 1-2 zawodnikow i zamiast walczyc o utrzymanie walczyly o awans, czy tez mistrzostwo. To caly urok sportow zespolowych - nie moze byc slabych ogniw...

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Bogdan Kalus » 17 lis 2005, o 11:15

Kto odchodzi? wielu zawodników. Kto przychodzi? Ci którzy mają "niebieską eRkę w sercu" a o nazwiska postarajcie się sami! Ja wiem, ale nie powiem! Zgaduj zgadula! Ale niespodzianki chyba będą!

kolend

#80 Post autor: kolend » 17 lis 2005, o 11:20

Kkubicki pisze:Esiu - jesli wszystkich chopcow mierzysz jedna miara... No to coz, Twoje zdanie. Moim zdaniem nie dziala kilka trybikow, co odbija sie na calym mechanizmie. Zreszta bylo wiele zespolow, ktore wymienily 1-2 zawodnikow i zamiast walczyc o utrzymanie walczyly o awans, czy tez mistrzostwo. To caly urok sportow zespolowych - nie moze byc slabych ogniw...
moze i nie dziala kilka trybikow, ale faktem jest - ze co runde kilka trybikow bylo wymienianych - i jakos ta cala maszyna nie ruszyla z kopyta
wiec moze wymieniamy nie te trybyki co trzeba :)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: spyru » 17 lis 2005, o 11:26

Kto przychodzi? Ci którzy mają "niebieską eRkę w sercu" a o nazwiska postarajcie się sami! Ja wiem, ale nie powiem! Zgaduj zgadula! Ale niespodzianki chyba będą
Gęsior, Pach, Grzyb, Lech?? Ja stawiam na Baszcza :lol:

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: Bogdan Kalus » 17 lis 2005, o 11:36

Spyru! Ciepło, ale nie do końca!

_CHULiGANERiA_

#83 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 17 lis 2005, o 11:50

Gorawski, Kwieciński ?? tyz tak myśla Baszczu wróci :D:D:D ale niy teroz :D:D

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#84 Post autor: spyru » 17 lis 2005, o 11:52

Gorawski i eRka na sercu :roll:

Dziobol

#85 Post autor: Dziobol » 17 lis 2005, o 12:12

Bogdan Kalus pisze:Kto odchodzi? wielu zawodników. Kto przychodzi? Ci którzy mają "niebieską eRkę w sercu" a o nazwiska postarajcie się sami! Ja wiem, ale nie powiem! Zgaduj zgadula! Ale niespodzianki chyba będą!
i TE SLOWA pana Bogdana daja mi nadzieje na lepsze jutro w moim ukochanym RUCHU

brelok

#86 Post autor: brelok » 17 lis 2005, o 12:45

spyru pisze:
Kto przychodzi? Ci którzy mają "niebieską eRkę w sercu" a o nazwiska postarajcie się sami! Ja wiem, ale nie powiem! Zgaduj zgadula! Ale niespodzianki chyba będą
Gęsior, Pach, Grzyb, Lech?? Ja stawiam na Baszcza :lol:
Szacunek dla tych Panów. Dla Gęsiora kapelusz z głowy. Tylko jedno pytanie pojawiłby się w związku z przyjściem tych Panów. Na ile sezonów budujemy drużynę ?? Na sezon ? na jedną rundę ?

Po za tym obawiam się, że pod napuszonym haslem "niebieska eRka w sercu" może się kryć "liga błękitny rodzin", a całe te zmiany mają na celu jedynie zachowanie status quo pewnej grupy ludzi. Oby nie wszyszło tak, że "Liga broni, liga radzi, liga nigdy sie nie zdradzi"
Mój niepokój pogłębia forma tego komunikatu, można by rzec wręcz szablonowa dla Ruchu "wiem ale nie powiem, bo to komunikat dla "lepszych" kibiców". Uczynicie w ten sposób z Ruchu klub garstki snobów, którzy w zamknętym gronie będą sobie kadzić, zaś frekwencja na stadionie osiągnie wielkość przybliżoną do tej jaka jest na meczu rezerw.

BluR
Kontakt:

#87 Post autor: BluR » 17 lis 2005, o 12:58

Kod: Zaznacz cały

moze i nie dziala kilka trybikow, ale faktem jest - ze co runde kilka trybikow bylo wymienianych - i jakos ta cala maszyna nie ruszyla z kopyta 
wiec moze wymieniamy nie te trybyki co trzeba  
pozdrawiam
Moim zdaniem wyczerpały się baterie - czyli Śrutwa (niestety) i Bizacki.
To były dobre baterie, ale technologia poszła do przodu i nie stosuje się już baterii z ołowiem, a takie nogi po 45 minutach szpilu majom oba zawodniki.
Zarząd chyba czeka aż te baterie się wylejom i zepsujom całe "urządzenie".
A to już bydzie ciężko naprawić.
Pozdrowienia dla wytrwałych i kibiców czekających na lepsze jutro i zawodników czekających na swoje 10 minut.

brelok

#88 Post autor: brelok » 17 lis 2005, o 13:34

W Ruchu w ostatnich latach często sięw ymienia trybiki, tyle że nikomu nic nie dało do myślenie, że ciągle wymieniamy te same (w tych samych miejscach), a innych w żaden sposób wymienić się nie zamierza.

ps. baterie rozlały się ze 3, 4 lata temu.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#89 Post autor: gerhat » 17 lis 2005, o 14:29

kto przyjdzie kto dejdzie tej zimy?

jo wiem i wom nawet powiem
napewno przyjdzie Mróz
napewno odejdzie Lato

reszta to ino gdybanie :)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#90 Post autor: MkF » 17 lis 2005, o 15:00

17 listopada "Przegląd Sportowy"

Kończy się okres wypożyczenia Tomasza Owczaraka.Zawodnik powinien na dniach wrócić do Kolportera Kielce.
-Czynimy starania,by u nas jeszcze pozostał - mówi dyrekrot sportowy klubu Mirosław Mosór.

:brawa:

Zablokowany