kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
Bonk, Polkowski, Błażejewski grać potrafią , Owczarek też potrafi. MArio & Biza są zajebiści, obrońców jak słyszałem też mamy dobrych.
No to kurw* jakim cudem my som w środku 2 ligi ???
ch*** nie momy napastników, pomocników, skrzydłowych a obrońców tyż nom brakuje. A jeśli oni sąserio dobrzy to trener jest zjebany bo ni potrafi "dobrych" zawodników poukłodać.
My potrzebujemy chopów na kożdo pozycja i to nie zmienników ino ludzi co bydom grać w pierwszym składzie !!!!
No to kurw* jakim cudem my som w środku 2 ligi ???
ch*** nie momy napastników, pomocników, skrzydłowych a obrońców tyż nom brakuje. A jeśli oni sąserio dobrzy to trener jest zjebany bo ni potrafi "dobrych" zawodników poukłodać.
My potrzebujemy chopów na kożdo pozycja i to nie zmienników ino ludzi co bydom grać w pierwszym składzie !!!!
- wolfik
- Kontakt:
Grzesio Rajman KS Ruch
Jeszcze bedziemy go na rekach nie nosic i to bynajmniej nie z tego powodu ze nie bedzie mogl chodzic o wlasnych silach
Ja uwazam ze powinnismy caly Clearex sciagnac :lol:
Jeszcze bedziemy go na rekach nie nosic i to bynajmniej nie z tego powodu ze nie bedzie mogl chodzic o wlasnych silach
Ja uwazam ze powinnismy caly Clearex sciagnac :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Esiu - jesli wszystkich chopcow mierzysz jedna miara... No to coz, Twoje zdanie. Moim zdaniem nie dziala kilka trybikow, co odbija sie na calym mechanizmie. Zreszta bylo wiele zespolow, ktore wymienily 1-2 zawodnikow i zamiast walczyc o utrzymanie walczyly o awans, czy tez mistrzostwo. To caly urok sportow zespolowych - nie moze byc slabych ogniw...
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
moze i nie dziala kilka trybikow, ale faktem jest - ze co runde kilka trybikow bylo wymienianych - i jakos ta cala maszyna nie ruszyla z kopytaKkubicki pisze:Esiu - jesli wszystkich chopcow mierzysz jedna miara... No to coz, Twoje zdanie. Moim zdaniem nie dziala kilka trybikow, co odbija sie na calym mechanizmie. Zreszta bylo wiele zespolow, ktore wymienily 1-2 zawodnikow i zamiast walczyc o utrzymanie walczyly o awans, czy tez mistrzostwo. To caly urok sportow zespolowych - nie moze byc slabych ogniw...
wiec moze wymieniamy nie te trybyki co trzeba

pozdrawiam
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szacunek dla tych Panów. Dla Gęsiora kapelusz z głowy. Tylko jedno pytanie pojawiłby się w związku z przyjściem tych Panów. Na ile sezonów budujemy drużynę ?? Na sezon ? na jedną rundę ?spyru pisze:Gęsior, Pach, Grzyb, Lech?? Ja stawiam na Baszcza :lol:Kto przychodzi? Ci którzy mają "niebieską eRkę w sercu" a o nazwiska postarajcie się sami! Ja wiem, ale nie powiem! Zgaduj zgadula! Ale niespodzianki chyba będą
Po za tym obawiam się, że pod napuszonym haslem "niebieska eRka w sercu" może się kryć "liga błękitny rodzin", a całe te zmiany mają na celu jedynie zachowanie status quo pewnej grupy ludzi. Oby nie wszyszło tak, że "Liga broni, liga radzi, liga nigdy sie nie zdradzi"
Mój niepokój pogłębia forma tego komunikatu, można by rzec wręcz szablonowa dla Ruchu "wiem ale nie powiem, bo to komunikat dla "lepszych" kibiców". Uczynicie w ten sposób z Ruchu klub garstki snobów, którzy w zamknętym gronie będą sobie kadzić, zaś frekwencja na stadionie osiągnie wielkość przybliżoną do tej jaka jest na meczu rezerw.
-
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
moze i nie dziala kilka trybikow, ale faktem jest - ze co runde kilka trybikow bylo wymienianych - i jakos ta cala maszyna nie ruszyla z kopyta
wiec moze wymieniamy nie te trybyki co trzeba
pozdrawiam
To były dobre baterie, ale technologia poszła do przodu i nie stosuje się już baterii z ołowiem, a takie nogi po 45 minutach szpilu majom oba zawodniki.
Zarząd chyba czeka aż te baterie się wylejom i zepsujom całe "urządzenie".
A to już bydzie ciężko naprawić.
Pozdrowienia dla wytrwałych i kibiców czekających na lepsze jutro i zawodników czekających na swoje 10 minut.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: