kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Luke

Moje spekulacje kto odejdzie:

#61 Post autor: Luke » 16 lis 2005, o 13:27

Odchodzą:

- Rafał Franke

- Aleksander Kuczma

- Dariusz Mrózek

- Piotr Petasz

- Michał Pulkowski

- Grzegorz Rajman

- Konrad Koźmiński

- Mateusz Markiewicz

Żeby było jasne:NIE PISZE kto moim zdaniem powinien odejść lecz przypuszczam z kim klub może się pożegnać zimą.Tyle.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

Re: Moje spekulacje kto odejdzie:

#62 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 13:31

Luke pisze:Odchodzą:

lecz przypuszczam z kim klub może się pożegnać zimą.Tyle.
mozna wiedzieć na czym opiyrosz te przipuszczenia ? Jakies przecieki z "blue beton" czy fusy ?

Admin: W CKM Pisalo :twisted: Ludzie opanujcie sie, nawet ktos nie moze napisac spokojnie posta, zeby inni sie nie doczepili :|
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

prezes22

#63 Post autor: prezes22 » 16 lis 2005, o 13:42

łowca goroli pisze:
MkF pisze:nie chce mi sie zas pisac kto to najwiecej goli i najwiecej asyst :wink: ale niech ta młodziez gro i strzelo tak jak Mario a łon som zrezygnuje z grania jak tylko zobaczy sie sa chopcy do grania z niego w "11" bo narazie takich nie ma !
po piyrsze: Najwiyncy goli mo Cieślik, czemu niy gro ?
po drugie: Peterek tyz ponoć jeszcze zyje.
po trzecie: blade mosz pojyncie o fusbalu, abo nazywosz sie Bizacki )
qwa koles ty mosz pojecie za to wielkie nimosz sie czego czepiac to piszesz o ciesliku i peterku:) sam sie osmieszyles stary widza ze lang zyjesz przeszloscia:)

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#64 Post autor: SzaRlin » 16 lis 2005, o 13:45

mumin1920 pisze:Nakata je dobry :!: :lol: synek lod nos :!: jakby niy lon to wiekszosc szpili Grunwald przegrol by :? som umi wygrac szpil :P chciolbych zeby mu sie udalo :lol: NAKATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!:

a i zapomniolch dodac :P jego gra przypomino mi gra MIrka Baka :lol:
Nakat!! Z tego co łaża na Grunwald to on wymiato!! Nareszcie ktoś ze śląska! :lol:

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#65 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 13:53

Admin ale o ło co Ci chodzi ?
Niy można spokojnie zapytać, czy to przeczucia, czy pogłoski ?

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#66 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 13:55

prezes22 pisze:
łowca goroli pisze:
MkF pisze:nie chce mi sie zas pisac kto to najwiecej goli i najwiecej asyst :wink: ale niech ta młodziez gro i strzelo tak jak Mario a łon som zrezygnuje z grania jak tylko zobaczy sie sa chopcy do grania z niego w "11" bo narazie takich nie ma !
po piyrsze: Najwiyncy goli mo Cieślik, czemu niy gro ?
po drugie: Peterek tyz ponoć jeszcze zyje.
po trzecie: blade mosz pojyncie o fusbalu, abo nazywosz sie Bizacki )
qwa koles ty mosz pojecie za to wielkie nimosz sie czego czepiac to piszesz o ciesliku i peterku:) sam sie osmieszyles stary widza ze lang zyjesz przeszloscia:)
suchej Prezes w du*** mom czy w twoi opini, żech sie ośmieszoł czy niy.
Przeszłością, żeyjesz ty bo Bizacki i Srutwa to przeszłość.

"Mario som zrezyguje z grania" )))))) - dowcip roku. Obejrzyj sie dwa łostatnie wywiady z nim a potym wypisuj brednie

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#67 Post autor: Lutz » 16 lis 2005, o 14:28

Niy wiym czy dobrze zrobia pisząc to teroz i w tym temacie , ale powiym wom szczerze i Tobie osobiście Łowsca goroli , że zaczynosz być poleku niesympatyczny . I żeby niy było niyporozumień niy chodzi mi tu o Srutwe , Bizackieco czy Fornalaka (dyć możesz mieć swoje zdanie). Ty na kożdym kroku srosz w te nasze niebieskie gniozdo , kaj sie do i wiela sie do .
Jasne kożdy z nos kiedyś boł w złym humorze , kożdy do tego gniozdka zawsze troszka "narobioił" ( jo tysh ), ale w taki sposób jak ty to robisz je naprowdy poleku prymitywne. Kto troszka uważniyj to forum śledzi to zoboczy , że Twoje posty w 90% dotyczo jebania Srutwy , całego systemu i innych co Ci osobiście niy pasujom. Stajesz sie że tak powiym wrzodym na życi , którego celem ino ino sprowianie bólu , jak przysłowie godo ...............dopisz sie som. Wstrzymywołech sie z napisaniym tego , ale po Twoich ostanich żałosnych popisach niy mom wątpliwości co do tego, że ty nic do powiydzynio niy mosz , nawet niy mosz swojego zadnia - oprócz "Srutwa , Bizacki Fornalak raus" . ledwo sie kajś słowo "Srutwa" pojawi - zaroz żeś je na stanowisku i piszesz te swoje "górnolotne" komyntarze na tyn temat". Niy chodz tylko o tego czlowieka , doczepiosz sie poleku do wszystkiego i wszystkich tak po prostu "tak dla zasady"- takie mom wrażynie i wiym że niy tylko jo.
Niy pisza tego co by sie z Tobom zaś wadzić czy nawet godać bo synsu w tym niy widza , pisza tylko po to co by ludzi uczulić na Ciebie , einfach niy majom na Twoje posty zwrocać uwagi , na Twoje przytaczane cytaty i (Twoim zdaniym )inteligentne aluzje. jak taki Fornalak czyto tego rodzaju posty jak Twoje to sie niy dziwia że nazwoł "nos " - frustratami .
Dom Ci przykład "mojego" Gerhata :lol: - chop mo swoje zadnie , broni go rynkami i nogami ale tysh mo coś wiyncy do powiedzynio i przedewszystkim w inny sposób jak Ty. Godka czy swada z nim to swego rodzaju przyjemność i kożdy z ty rozmowy coś może wynieść . Co my wynieśli od Cia ?? Tela, że czy słońce świeci , czy dyszcz leje , czy je zima czy niy winny je Srutwa , jo , Luke , KK, Lukas itd.........
Forum to niy ma po to co by sam tworzyć "Towarzystwo wzajymnyj adoracji " , ale tyż niy ma po to co by do***rdalać sie do wszystkiego , ino tak do zasady . TROCHA POKORY

Zaroz Ci z góry pisza , że na Twoja ewentualno odpowiedź na tyn post niy dostaniesz z moi strony odpowiedzi - mom nadzieja że sie domyślosz czymu.

Pozdrowił bych Cia , ale niy zrobia tego bo zaś mi coś o nożu naszkryflosz , pozrowia ino wszystkich normalnych i sorry że post troszka niy na temat.

Michalik

#68 Post autor: Michalik » 16 lis 2005, o 14:40

Dave82 pisze:Kasprzyk jest moze i dobry ale raczej nie zbawi nas w walce o awans potrzebni sa ludzie z pierwszoligowa przeszłoscia.Fornalak MUSI ODEJSC , Edek na trenera i wtedy zdaje sie na jego wszystkie ruchy kadrowe bo jestem pewien ze byle kogo do Ruchu nie sciagnie!!!
hmmm no jak tu juz mowa o awansie to podstawa jest duzy kapital a pilkarze to pozniej. coz z tego jesli wywalczymy awans a nie bedzie kapitalu na to aby sciagnac dobrych pilkarzy ktorzy beda w stanie utrzymac sie w pierwszej lidze? Bo na dzien dzisiejszy w przypadku awansu to po roku spadamy... szkoda ze tak jest bo juz nudza mnie mecze z jakimis hekami itp i nawet z nimi nie umiemy wygrac.

Luke

#69 Post autor: Luke » 16 lis 2005, o 14:57

łowca goroli pisze:Admin ale o ło co Ci chodzi ?
To są tylko moje nieśmiałe PRZYPUSZCZENIA(przeczucia) kto może odejść,w plotkach nie gustuja bo mi się łone ze starymi dewotami kojarzą :wink: :wink: .

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#70 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 15:15

Lutz pisze:Niy wiym czy dobrze zrobia pisząc to teroz i w tym temacie , ale powiym wom szczerze i Tobie osobiście Łowsca goroli , że zaczynosz być poleku niesympatyczny . I żeby niy było niyporozumień niy chodzi mi tu o Srutwe , Bizackieco czy Fornalaka (dyć możesz mieć swoje zdanie). Ty na kożdym kroku srosz w te nasze niebieskie gniozdo , kaj sie do i wiela sie do .
Niy wiym co to je te "wasze" ?? niybieskie gniazdo i jak "szerokie grono" łono obejmuje. I czy jebanie publiczne tego czy owego zawodnika w telewizji bez prawa odpowiedzi na zarzuty, to tyż sranie do własnego gniozda czy tyż prawo na podbudowie "wolno mi boch najwiyncy bramek strzeloł" ))) ?

Jasne kożdy z nos kiedyś boł w złym humorze , kożdy do tego gniozdka zawsze troszka "narobioił" ( jo tysh ), ale w taki sposób jak ty to robisz je naprowdy poleku prymitywne. Kto troszka uważniyj to forum śledzi to zoboczy , że Twoje posty w 90% dotyczo jebania Srutwy , całego systemu i innych co Ci osobiście niy pasujom. Stajesz sie że tak powiym wrzodym na życi , którego celem ino ino sprowianie bólu , jak przysłowie godo ...............dopisz sie som. Wstrzymywołech sie z napisaniym tego , ale po Twoich ostanich żałosnych popisach niy mom wątpliwości co do tego, że ty nic do powiydzynio niy mosz , nawet niy mosz swojego zadnia - oprócz "Srutwa , Bizacki Fornalak raus" . ledwo sie kajś słowo "Srutwa" pojawi - zaroz żeś je na stanowisku i piszesz te swoje "górnolotne" komyntarze na tyn temat". Niy chodz tylko o tego czlowieka , doczepiosz sie poleku do wszystkiego i wszystkich tak po prostu "tak dla zasady"- takie mom wrażynie i wiym że niy tylko jo.
Niy pisza tego co by sie z Tobom zaś wadzić czy nawet godać bo synsu w tym niy widza , pisza tylko po to co by ludzi uczulić na Ciebie , einfach niy majom na Twoje posty zwrocać uwagi , na Twoje przytaczane cytaty i (Twoim zdaniym )inteligentne aluzje. jak taki Fornalak czyto tego rodzaju posty jak Twoje to sie niy dziwia że nazwoł "nos " - frustratami .
Dom Ci przykład "mojego" Gerhata :lol: - chop mo swoje zadnie , broni go rynkami i nogami ale tysh mo coś wiyncy do powiedzynio i przedewszystkim w inny sposób jak Ty. Godka czy swada z nim to swego rodzaju przyjemność i kożdy z ty rozmowy coś może wynieść . Co my wynieśli od Cia ?? Tela, że czy słońce świeci , czy dyszcz leje , czy je zima czy niy winny je Srutwa , jo , Luke , KK, Lukas itd

???? No zamiast pisać elaboraty napisz możno w dwóch zdaniach co jest złośliwego w zapytaniu Luke czy to są jego przeczucia, czy tyż opiyro się na innym źródle ? Czy może bezczelnością jest som fakt zapytania kogolwiek z wymienionych przez ciebie ?
Forum to niy ma po to co by sam tworzyć "Towarzystwo wzajymnyj adoracji " , ale tyż niy ma po to co by do***rdalać sie do wszystkiego , ino tak do zasady . TROCHA POKORY

Zaroz Ci z góry pisza , że na Twoja ewentualno odpowiedź na tyn post niy dostaniesz z moi strony odpowiedzi - mom nadzieja że sie domyślosz czymu.

Pozdrowił bych Cia , ale niy zrobia tego bo zaś mi coś o nożu naszkryflosz , pozrowia ino wszystkich normalnych i sorry że post troszka niy na temat.
Co do Panów Srutwa. Bizacki, Fornalak (w roli trenera) - to dwóch ostatnich moj stosunek był negatywny od samego poczatku na tym forum, a w rzeczywistości jeszcze wcześni. Co do Srutwy to na opbecno opinia zarobioł głownie tom tamtą i rundą.

Obecny jest efektym ślepego zadufanego upartego trzimania sie stołkow za wszelko cyna bez liczynia sie z dobrym tego klubu i czym bardzi tym klub topią to ty pewno uważosz, ze moja opinia powinna ulegać złagodzyniu.
Zresztą po co ciebie argumynty ani niy interesuja ani na argumynty nie odpowiadosz i probujesz robić za cenzora wypowiedzi.
Twoja antypatia mi pochlebio.

EDIT ADMIN: Dalsze dyskusje tego typu przeniescie sobie na PW
Ostatnio zmieniony 16 lis 2005, o 15:23 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#71 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 15:16

Luke pisze:
łowca goroli pisze:Admin ale o ło co Ci chodzi ?
To są tylko moje nieśmiałe PRZYPUSZCZENIA(przeczucia) kto może odejść,w plotkach nie gustuja bo mi się łone ze starymi dewotami kojarzą :wink: :wink: .
Dziynki. Mom nadzieja, ze Cie przeczucia mylą

domin11hks
Kontakt:

#72 Post autor: domin11hks » 16 lis 2005, o 16:09

Działacze Ruchu Chorzów szukają piłkarzy, którzy mogliby wzmocnić zespół w przerwie zimowej. Szansę na grę w niebieskiej koszulce ma Tomasz Kasprzyk, pomocnik Grunwaldu Ruda Śląska. 26-letni piłkarz jest w tym sezonie najlepszym piłkarzem IV-ligowej drużyny - strzelił do tej pory 10 bramek, a przy kolejnych 11 golach asystował. Kasprzyk, na którego koledzy mówią "Nakata", jest znany chorzowskim kibicom z gry w Cleareksie (futsal).

Odejście Kasprzyka może mieć związek z kłopotami finansowymi klubu z Rudy Śląskiej. Grunwald, który był nawet liderem grupy II czwartej ligi, przegrał dwa ostatnie mecze z zamykającymi tabelę AKS Mikołów i Unią Racibórz. Nieoficjalnie wiadomo, że piłkarze z Rudy Śląskiej nie podeszli do tych spotkań skoncentrowani na sto procent, licząc, że wymuszą w ten sposób na działaczach wypłatę zaległych pieniędzy. Teodor Wawoczny, prezes klubu, podkreśla jednak, że obniżka formy nie ma związku z finansami klubu.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: spyru » 16 lis 2005, o 16:16

Gratuluje refleksu 8)

P.S. Ciekawy jestem jaki sens ma sprowadzenie takiego zawodnika? Będziemy mieli, o ile wszyscy zostaną 7 czy 8 napastników, a i tak grać będą B&Ś.

KK
Kontakt:

#74 Post autor: KK » 16 lis 2005, o 16:25

Ten Kasprzyk to pomocnik, a mam nadzieje ze skrzydlowy (pytanie do kibicow Grunwaldu?). Bo srodkowych pomocnikow mamy sporo, i chyba wiemy, ze tak Bonk, Blazej, Pulkowski grac potrafia. Do tego dochodzi Wawrzynczok i byc moze Owczarek? Rajmana mimo wszystko bym nie przekreslal i mysle ze dostanie szanse wypelnienia kontraktu (do konca sezonu).

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#75 Post autor: cisiu » 16 lis 2005, o 16:51

Godom wom Nakata je dobry!!! szybki wszyndzie go pełno i umi jebnonć z wolnego!!!!Może niy mo doświaczynia pjyrszoligowego ale drugologowe już mo bo Grunwald 6 lot tymu groł w drugi lidze!!!!Trza go sprawdzić!!!! gro w napadzie

Ale z drugi strony..i tak bydzie groł B&Ś :( :( :(
Ostatnio zmieniony 16 lis 2005, o 18:40 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Zablokowany