kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Michalik

#46 Post autor: Michalik » 15 lis 2005, o 23:51

hmmm... wlasnie przeczytalem na www.90minut.pl ze ma być testowany napastnik Grunwaldu tomasz Kasprzyk... hmmm cos mi sie wydaje ze nie tedy droga i ze nie bedzie to jakies moega wzmocnienie.... ciagle uwazam ze jest potrzebny napastnik z prawdziwego zdarzenia...

slavo
Kontakt:

#47 Post autor: slavo » 15 lis 2005, o 23:54

_CHULiGANERiA_ pisze:To SEBA NOWAK jes taki ciynki ? :roll:
Niy ! Ale jest conajmi kilku lepszych w drugi lidze, że o piyrwszy niy wspomna.
A ta runda mo raczej marno.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: Raul22 » 16 lis 2005, o 00:45

no mi tez sie wydaje ze nie tedy droga takich napastnikow mamy pelno juz tu trzeba prawdziwego wzmocnienia ataku, ale oodpuszczenie sobie wzmacnianie tej formacji bo z calym szacunkiem ale 4 ligowy pilkarz ani Maria ani Bizaki nie wygryzie ze skladu, jakby tak przyszedl zajalby miejsce chlopcow ktorzy tak naprawde nie dostali zadnych szans (Janoszka, Markiewicz, Kozminski) lub Ludzinskiego czy Cwielonga, a Bizak z Srutwa dalej by grali, jakos jak dla mnie to nie ma sensu no chyba ze rzeczywiscie jest fest dobry ten gosciu, w co raczej watpie. Nie mamy rezerwowego bramkarza, dublerow na inne pozycje a oni sprawdzaja 8 napastnika, po co w takim razie przed sezonem sprowadzali np. Kozminskiego, ktory o ile pamietam ani razu nie byl nawet na lawie podczas meczu ligowego.

kadetx

#49 Post autor: kadetx » 16 lis 2005, o 01:11

Z tego co chodze na clearex to w tamtym sezonie szarpaoł mioł 2 miejsce w strzelcach jak nie pierwsze. Ostatnio mało gro w Clearexie ale to z tego powodu ze gro w Grunwaldzie a podobno i tam szarpie ładnie może byc pożytek jest szybki i ma technike dobrą. I jest zawzietym graczem jak zreszta widac w meczach clearexu. Sam widzi ze traci miejsce w składzie i szarpie jak głupi zeby dostac miejce i udaje mu sie to ostani mecz u siebie bramka strzelono i dwie asysty. Mnie przekonuje za Nim jego Dynamika, SZYBKOŚĆ(czego brakuje duetowi Ś&B) zawzietość i chęć gry. Takiego kogoś nam trzeba w napadzie. A to że gra w Grunwaldzie to ma związek z clearexem nie moze grac w wyzszej klasie rozgrywkowej bo musiał by odejśc z clearexu (max 3 liga a to i tak juz za duzo) poniewaz nie mozna pogodzic treningów itp wiadomo nie przychodzisz na trenig nie grasz a wiadomo czerpanie kasy z dwóch źródeł lepsze chyba ze ktos mu zaoferuje wiecej z 2 ligi wtedy odejdzie z clearexu

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: MkF » 16 lis 2005, o 01:19

moze z Kasprzyka beda ludzie jak godocie ze gro jak Wiluś za dawnych czasów :lol: a co do Kuczmy do wedłuk mnie odejdzie na 90 % ma oferty z Niemiec i Rosji wiec lepi grac w 2 lidze Niemieckiej lub 1 lidze Rosyjskiej niz grac w klasie A w Polsce to chyba wmiare normalne... a tak wogule to na Cichej nie chciałby juz ogladac na wiosna Pulkowskiego,Błażejewskiego,Łudzińskiego reszta sam nie wim aaa i jeszcze kolejna sprawa to Owczarek chłopak jest wypożyczony do Ruchu do 31 grudnia 2005 wiec jego czas sie zbliza do końca :( i teraz huY wi cy Ruch go wykupi,wypożyczy dalej cy po prostu odda... :o

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#51 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 08:56

MkF pisze: a tak wogule to na Cichej nie chciałby juz ogladac na wiosna Pulkowskiego,Błażejewskiego,Łudzińskiego
??????

M - Mariusz ?
K - Krzysiu ?
F - Fornalak ? (raczej powinno być D ))))

a tak do rzeczy to Pulkowski mo zadatki na znacznie lepszego lidera od Bonka, ino musi grać jako tyn lider, niy grać na Bonka.
Zresztą to jakos chorzowsko choroba, Pepe gro na Srutwy, Pulkowski na Bonka... zawsze mody zdolny , na starego wypolonego.

Umisz uzasadnić czymu akurat te młodsze (młodsze od..) zdolne pokolynie chciołbyś wypuścic z Ruchu ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

salas
Kontakt:

#52 Post autor: salas » 16 lis 2005, o 09:07

Bizak cos gadal ze jak dobrze bedzie grol na jesien to juz w grudniu zasiada z Zietkiem do rozmow o przedluzenie kontraktu aby nie zasiodli
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: MkF » 16 lis 2005, o 09:30

nie chce mi sie zas pisac kto to najwiecej goli i najwiecej asyst :wink: ale niech ta młodziez gro i strzelo tak jak Mario a łon som zrezygnuje z grania jak tylko zobaczy sie sa chopcy do grania z niego w "11" bo narazie takich nie ma !

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#54 Post autor: L.G » 16 lis 2005, o 09:37

MkF pisze:nie chce mi sie zas pisac kto to najwiecej goli i najwiecej asyst :wink: ale niech ta młodziez gro i strzelo tak jak Mario a łon som zrezygnuje z grania jak tylko zobaczy sie sa chopcy do grania z niego w "11" bo narazie takich nie ma !
po piyrsze: Najwiyncy goli mo Cieślik, czemu niy gro ?
po drugie: Peterek tyz ponoć jeszcze zyje.
po trzecie: blade mosz pojyncie o fusbalu, abo nazywosz sie Bizacki )
Ostatnio zmieniony 16 lis 2005, o 09:41 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#55 Post autor: mumin1920 » 16 lis 2005, o 09:37

jo wom powiym ino tyla ze Kasprzyk (Nakata) je duzo lepszy lod Gielzy (Gieksa) :] Nakata je wszyndzie :P prawie kozdo ofensywno akcja rozpoczyno sie od niego :]

snajper

#56 Post autor: snajper » 16 lis 2005, o 09:38

jo Nakaty niewidzioł na wielkim boisku ale na chali jest niezły 8)

Miroslaw
Kontakt:

#57 Post autor: Miroslaw » 16 lis 2005, o 10:14

ODEJDA (mazenia):zawodnicy najbardziej zaangazowani tylko na treningach :D
-oprocz zaangazowanych tylko Fornalak (jest wielu ktorym nie dano szansy pokazania sie,lub mieli inne poglady''czytaj mniejsze zaangazowanie'') i Frankie ale to rezerwowy w rezerwach to go nie dotyczy.
PRZYJDA trener i to ma byc pierwszy ruch wykonany po meczu z polonia
-Gesior (marzenia) wiem wiek.... ale nikt mu go nie wylicza bo dobrze gro
-Lech ponoc chce wrocic
-SPONSOR (tylko nie za dwa tygodnie :D )

Michalik

#58 Post autor: Michalik » 16 lis 2005, o 12:22

Dokladnie na huy nom kolejny napastnik!! Momy przeca mlodych i uzdolnionych chopcow ale co nom po tym jak wogole nie graja. Podstawa to rezerwowy bramkarz bo Franke to ew moze chytac w klasie A a czy ja wiem zeby ten Pasnik byl az tak dobry...

Dave82

#59 Post autor: Dave82 » 16 lis 2005, o 12:33

Kasprzyk jest moze i dobry ale raczej nie zbawi nas w walce o awans potrzebni sa ludzie z pierwszoligowa przeszłoscia.Fornalak MUSI ODEJSC , Edek na trenera i wtedy zdaje sie na jego wszystkie ruchy kadrowe bo jestem pewien ze byle kogo do Ruchu nie sciagnie!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: Slawko » 16 lis 2005, o 12:57

Ja mam nadzieje ze na wiosne przyjda kibice...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Zablokowany