kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
Chopy niy ma co gdybac wto lodlezie a wto przydzie,bo jak bydzie taki beztalyncie trynerskie jak jest teroz to czego sie spodziewocie ze kogo sciongnie a kogo wy***ie,dalij bydzie towarzystwo wzajymnej adoracji a i jebania w dupa,to musi byc chop z jajami a niy tako ciota jak jest teroz,pyrsk
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
tu niy chodzi, że sprzedo ale normalne to niy jest. Co innego jak gro zawodnik przeciwko klubowi, w kerego jest wychowankiem, trudno - syntyment raus, profesjonalizm.prezes22 pisze:kazdy ma swoje zdanie:) ja mam swoje i tyle ino nie lubie jak obraza sie zzwodników jak czytam posty typu ono zeby on nie zagral z polonia bo im napewno mecz sprzeda:) wiadomo o kogo chodzi to mnie az w krzyzu boli:)
Tu jednak momy WYRAZNY KONFLIKT INTERESÓW I SPORTOWYCH I MORALNYCH, nikaj na świecie żodyn tryner, żodyn zarząd niy zgodzioł by sie na taki numer.
TO JEST IDIOTYCZNE I CIYŻKO CHORE I INO W POLSCE MOŻLIWE !!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tym sposobem spyru uratowal Fornalaka , Srutwe, Bizackiego i Petasza od wyrzucenia z druzyny oraz H. od odsuniecia od struktur kibicowskich Ruchu KS
sprawa wyjasniona tematy o naszych niepowodzeniach do zamkniecia :lol:
sprawa wyjasniona tematy o naszych niepowodzeniach do zamkniecia :lol:
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja bym tylko wymienił sztab trenerski ( z wyjątkiem pana Edka ).
Po raz kolejny będziemy sprowadzac nowych zawodników i znowu minie runda zanim się zgraja z druzyną. Znowu przyjda nowi i znowu zgrywanie. I tak w kółko.
Maksymalnie moim zdaniem można wymienic to 2, 3 ludzi z boiska. No i oczywiście odstawic emerytów na końcówki na podmęczonego przeciwnika, tak by korzystny wynik dowieźć do końca lub jeszcze powalczyć o zwycięstwo.
Po raz kolejny będziemy sprowadzac nowych zawodników i znowu minie runda zanim się zgraja z druzyną. Znowu przyjda nowi i znowu zgrywanie. I tak w kółko.
Maksymalnie moim zdaniem można wymienic to 2, 3 ludzi z boiska. No i oczywiście odstawic emerytów na końcówki na podmęczonego przeciwnika, tak by korzystny wynik dowieźć do końca lub jeszcze powalczyć o zwycięstwo.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
No na bank do odejscia jest Bizacki. A potrzebny dobry napastnik od ktorego mlodzi beda sie uczyc. Oczywiscie Srutwa niech zostanie ale niech max gra po 45 minut zeby mlodzi tez mogli sie ogrywac bo naprawde maja papiery na granie.A jak ciagle beda widziec ze i tak nie maja szns w skladzie bo trener woli juz doswiadczonych to odejda z klubu i zrobia kariere gdzie indziej. Tak jak juz w innym temacie pisalem pomocnik tez by sie przydal
jo by chciol widziec takie zmiany (ale to ino moje fantazje) 
nap:
+Marcin Folc (Heko Czermno)
pom:
+Grzegorz Pater (Podbeskidzie)
+Sławomir Szeliga (Widzew)
def:
+Tomasz Księżyc ?? (Podbeskidzie)
+Nikołaj Branfiłow (Radomiak)
+Przemysław Wysocki (Świt )
br:
+ ktokolwiek ino nie Franke
-Bartos
-Śrutwa
-Bizacki
-Błażejewski
-Musiał
-Rajman
-Łudziński

nap:
+Marcin Folc (Heko Czermno)
pom:
+Grzegorz Pater (Podbeskidzie)
+Sławomir Szeliga (Widzew)
def:
+Tomasz Księżyc ?? (Podbeskidzie)
+Nikołaj Branfiłow (Radomiak)
+Przemysław Wysocki (Świt )
br:
+ ktokolwiek ino nie Franke

-Bartos
-Śrutwa
-Bizacki
-Błażejewski
-Musiał
-Rajman
-Łudziński
Ostatnio zmieniony 15 lis 2005, o 21:44 przez ucho103, łącznie zmieniany 1 raz.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NO Eagle nie wiem :arrow: http://www.90minut.pl/news.php?id=346699
KK chodziło ci o Pacha? Ten by sie przydał.... ale to raczej marzenia ściętej głowy
KK chodziło ci o Pacha? Ten by sie przydał.... ale to raczej marzenia ściętej głowy
Ja Spyru, ale tam jest gotka o kilku nowych fussbalerach kere bydom testowane, a nie tyn caly cyrk z Castingiem na kery przylazil wto chciol, jak do mie to bola jakos pomylka nie podobno do profesionalnego klubi. Ale oczywiscie moga sie mylic, mozno w jakims klubie sie to praktykuje z dobrym skutkiem. U nos w kazdym razie to bola jakos zbieranina i jak do mie pomylka.
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to mamy juz 1-go kandydata:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3016157.html
Moze ktos wie jak serio gral w Grunwaldzie ? Bo w Clearexie ostatnio gra coraz mniej, ale czasem potrafi cos ladnego zagrac. Kiedys szlo mu lepiej i nawet do kadry dostal powolanie.
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3016157.html
Moze ktos wie jak serio gral w Grunwaldzie ? Bo w Clearexie ostatnio gra coraz mniej, ale czasem potrafi cos ladnego zagrac. Kiedys szlo mu lepiej i nawet do kadry dostal powolanie.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
Nakata je dobry
:lol: synek lod nos
jakby niy lon to wiekszosc szpili Grunwald przegrol by :? som umi wygrac szpil
chciolbych zeby mu sie udalo :lol: NAKATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
a i zapomniolch dodac
jego gra przypomino mi gra MIrka Baka :lol:

a i zapomniolch dodac

Ostatnio zmieniony 15 lis 2005, o 23:52 przez mumin1920, łącznie zmieniany 1 raz.