Kadrę już mamy. Ale kiedy będziemy mieli trenera ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Po ilu meczach wyleci "trener" F.

zarząd zdąrzy się obudzić jeszcze przed pierwszą kolejką
4
2%
po trzech pierwszych wtopach
14
6%
po pięciu wtopach
20
9%
po przepieprzonej jesieni
83
35%
po spadku do III ligi
26
11%
nigdy
20
9%
jutro kupi go Barca
67
29%

Liczba głosów: 234

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#211 Post autor: spyru » 14 lis 2005, o 22:18

Bo taki Wleciałowski będzie miał jeszcze mniejszy posłuch wśród starszyzny niż Fornalak.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#212 Post autor: L_M » 14 lis 2005, o 22:40

Kkubicki pisze:Tylko nie Fornalak, tylko nie Wlecial... Bo tylko z Edkiem zrobimy 15 majstra. Akurat temu Panowi nikt nie wypomina w jakich klubach pracowal. Oczywiscie w porzadku, tak powinno byc. Szkoda, ze niektorzy j..ni sa jeszcze przed startem, tzw. obiektywizm kibicowski...
Hmm nie wiem czy tu sie mowi 'tylko o Edku' i 'je***' Wlecialowskiego. Sa tylko sluszne obawy ze Wlecial bedzie to znowu kolega czesci druzyny a nie szkoleniowiec, obawy uzasadnione, ja przynajmniej je podzielam. Dobrych kilka lat w klubie jest marazm (bo generalnie klub jest od tego zeby osiagal sukcesy sportowe a tych brak) i ludzi to irytuje. I nie wiem co ma do tego poziom forum, ale skoro Cie ono tak bulwersuje, jego poziom, czujesz sie lepszy niz polowa tych co bluzgaja, to sie do ich postow nie odnos. No przyznam szczerze ze mnie troche zaskoczyles, bo w wiekszosci jest tu normalna dyskusja, a juz na pewno nikt nie wypomina gdzie pracowal Wlecialowski ;) pozdRawiam i apeluje o spokoj :lol:

KK
Kontakt:

#213 Post autor: KK » 14 lis 2005, o 22:44

Lukas Michalski pisze:Hmm nie wiem czy tu sie mowi 'tylko o Edku' i 'je***' Wlecialowskiego
Nie miolech Wleciala na mysli :wink:
Lukas Michalski pisze:apeluje o spokoj

NIY :P

Michalik

#214 Post autor: Michalik » 14 lis 2005, o 23:11

No zmiana trenera jest potrzebna. Ale takze nie ma co calej winy zwalac na trenera chociaz ma on w tym spory udzial. Najlepiej by bylo jakby przygotowania do rundy poprowadzil juz nowy trener ( najlepiej Lorens :-) ale takze nie ma co ukrywac ze potrzebne sa wzmocnienia. Po pierwsze brakuje nam porzadnego napastnika!! nie jakiegos z V badz tez IV ligi tylko takiego ktory juz gral w II i I lidze a nie wiekszosc czasu spedzil na lawie . Pomocnik dobry tez by sie przydal. A taki pilkarz jak pan Bizacki powinien podziekowac za gre w tym klubie i isc gdzie indziej.

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#215 Post autor: hanys1920 » 14 lis 2005, o 23:37

niech Klimek tu będzie konksekwentny, bo to on jest zwolennikiem Marka....Wleciał głupi nie jest i pracuje przede wszytskim czy w Górniku, czy w Ruchu to na swoje nazwisko i szybko sie przekona że prędzej z młodymi osiągnie sukces niż ze starymi....prędzej by odszedł niż by się pozwolił manipulować...jestem za...
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#216 Post autor: 19r20 » 15 lis 2005, o 09:01

prawda jest taka że być może zatrudnienie Wleciałowskiego pomoże na krótką metę

widać jak na dłoni że przy problemach w Górniku - brak kasy - nie potrafił temu zaradzić, był bezradny...

u nas będzie dokładnie to samo

ku*** czemu ci je***i działacze tak nas nienawidzą/ mają w du***?

wiem wiem Niebieska Rodzina.... ręka rękę myje....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#217 Post autor: L.G » 15 lis 2005, o 09:08

19r20 pisze: widać jak na dłoni że przy problemach w Górniku - brak kasy - nie potrafił temu zaradzić, był bezradny...
To nie brak kasy rozłożył Wleciała, tylko wyprzedaż i rozdawnictwo Koźmińskiego rozłożyło Górnika.
A kery tryner poradzi sobie w takim przypadku. Kery cos osiągnie jak mu sie bydzie nojlepszych grajków wyprzedować.
Może jakeś typy ?

(ps. Po za tym uważom, że wobecny sytuacji Ruchu - LNR. Wleciał nie powiniyny zostać trenerym, bo tu trzeba szeryfa, nie nauczyciela.)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#218 Post autor: Lutz » 15 lis 2005, o 12:57

łowca goroli pisze:
A kery tryner poradzi sobie w takim przypadku. Kery cos osiągnie jak mu sie bydzie nojlepszych grajków wyprzedować.
Może jakeś typy ?
Niy ma problema - typ numero uno : Thomas Schaaf - Werder Bremen :)
:lol: :lol:

KK
Kontakt:

#219 Post autor: KK » 15 lis 2005, o 13:18

Lutz - wiem ze zartujesz, bo Werderu do Gornika nijak nie idzie porownac. Schaaf nie musi z koniecznosci wystawiac do wyjsciowego skladu trzech 17-latkow... Wlecial zrobil kawal dobrej roboty w Gorniku
19r20 pisze:widać jak na dłoni że przy problemach w Górniku - brak kasy - nie potrafił temu zaradzić, był bezradny... u nas będzie dokładnie to samo
Wierze ze u nas do sytuacji podobnej jak w Zabrzu juz nie dojdzie...

BluR
Kontakt:

#220 Post autor: BluR » 15 lis 2005, o 13:35

Kkubicki - z całym szacunkiem ale Niemcy nie wystowiajom z musu 17-latków. Tam sie ich wstawio systemowo - bo to przyszłość (w domyśle) kasa dla klubu. Jakby taki Feyenord nie wstawioł Smolarka jak mioł 19 lot , toby nie boł taki dobry jak teroz.
Proponuja Wdowczyka - choć to gorol, ale w Koronie nie boł sie modych chopców i regularnie szli w góra.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#221 Post autor: gerhat » 15 lis 2005, o 13:48

Lutz, Schaaf NIE :)
Co prawda to nie warszawiok ale inny gorol, a tylko nasze karlusy są mile widziane.
Wleciał, Fornalik x 2, Fornalak, Molek, Mosór, Gawenda - kandydatów jest sporo.
W odwodzie sa jeszcze prawie hanysy Mizia i Jaworski.
Jest naprowda w czym wybierać ;)

to pisoł gerhat
hanys w czwartym pokoleniu
losy dalszych przodków sa mi nieznane, bo sztambuchy były przechowywane w piecu kachloku, a Omie roz było zimno ...

Viro

#222 Post autor: Viro » 15 lis 2005, o 13:59

jezeli mowiy o 17 latkach w 1 druzynie to wystarczy zobaczyc na Banik Ostrava , ktory zbudowal swoja potege na mlodziezy i wychowankach!!! glowny nacisk postawili na szkolenie mlodziezy na tym zbijaja kase i osiagaja wyniki
nastepny przyklad Legia i stopniowe wprowadzanie mlodych
tylko u nas maja do tego jajies opry a nasi wychowankowie sa znani graja w ronych klubach a my pozbywalismy sie ich za grosze lub w dziwnych okolicznosciach

KK
Kontakt:

#223 Post autor: KK » 15 lis 2005, o 14:07

Tylko ze Wdowczyk robi kariere w Legii. Moze ten Kuras? Tylko ze znow odezwia sie glosy ze jest za mlody.

Blur - wiesz ja jestem za systemem szkoleniowym, ktory polega na stopniowym ogrywaniu mlodych chlopakow. Ale granie 17-latkami co mecz moze tym chlopakom przyniesc wiecej szkody niz pozytku. Wszystko trzeba robic z umiarem... Zreszta Niemcy przejrzeli na oczy dopiero kilka lat temu, jak sie obudzili z reka w nocniku, a srednia wieku ich reprezentacji osiagnela 31 lat ;)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#224 Post autor: gerhat » 15 lis 2005, o 14:16

[quote="Kkubicki"]. Moze ten Kuras? Tylko ze znow odezwia sie glosy ze jest za mlody.

/[quote]

Gdzie słyszałeś takie głosy, że ktos jest za młody?
To chyba dorabianie ideologii.
Jeżeli w przypadku Wleciała, to głosy które się odzywają na NIE, są podyktowane tym że mo kamratów wśród zawodników.
I to chyba jedyny powód jaki sie przewinął.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#225 Post autor: L.G » 15 lis 2005, o 14:18

Viro. Okoliczności niy som dziwne - som lepsi w drużynie (wystarczy prziść na tryning i sie łobejżeć)

ogolnie momy najładniejsze treningi w II lidze, i są my niekwestionowanym liderym w treningowej tabeli wszechczasów jak i obecnego sezonu szykuje nom sie awans do treningowej ligi mistrzów. ))))
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

ODPOWIEDZ