czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
Fajnie dupisz te , co mom isc do klubu sie zapytac kiedy majstra zrobimy i kiedy wejdymy do 1 ligi i czy momy jzu sponsora? co poniektorzy ku*** mysla ze zawsze maja racja nie LUTZ kozdy kto sie tu wpisuje mo swoje zdanie i nie musisz go zaros op***dalac wiec sie ku*** idz som do tego klubu i sie spytej bo to juz jest bezsesu bo ku*** jak wygrywomy to ku*** jest cicho i wszyscy heppy a jak zdupimy to zaros je*** trzeba Fornalaka. Czy Ruch gro az tak zle..?bo mi sie wydaje ze nie, wydaje mi sie ze trzeba tylko znales slaby punkt i nie wydaje mi sie ze jest nim Fornalak bo wedlug mnie to tyz trocha szczescia nom brakuje i nie wieza ze jak przyjdzie nowy trener to bydymy wygrywac mecz za meczem zreszta sie okaze bo wiadomo ze jak w kozdym klubie zawsze chodzi o kasa Nara zaros zapewne zas sie kierys odezwie i bydzie jechol pomnie ale wiecie kaj to mom :dupa: pozdro dla normalnych na tym forum :twisted:
EDIT ADMIN: nikt sie nie przyczepi bo jak sam napisales kazdy ma swoje zdanie i racje. Tylko uzywaj przynajmniej o polowe mnie 'ku***' itd, narazie tylko zwracam uwage... :twisted:
EDIT ADMIN: nikt sie nie przyczepi bo jak sam napisales kazdy ma swoje zdanie i racje. Tylko uzywaj przynajmniej o polowe mnie 'ku***' itd, narazie tylko zwracam uwage... :twisted:
- Lutz
- Kontakt:
Po piyrsze jo niy ma ślepy i niy musisz szkryflać kożdego postu na grubo, po drugie , jakie ty mosz zdanie ?? że niy warto takich tematów zakłodać , a jakie warto , twoim zdaniym ?? Niy zmieniej tematu na "jebanie tego czy tamtego"- bo jo nic takiego niy napisoł. Twoje słowa brzmiały że temat o sponsorze jest niepotrzebnie poruszany - to podej mi teroz temat jaki momy poruszać ?? A to że pora postów w tym temacie je napisane z dużom porcjom żartu i ironii to świadczy tylko o tym jak my i klub som traktowane przez możnowładców naszego klubu . Pora lot nom je obiecywane - już teroz , za dziyń za dwa za tydziyń......... i ciul i nic. Takie tematy może właśnie uczulom kogoś na to , może wtoś to poczyto i może kogoś to zaboli.
Tematy o sponsorze , długach, wygranych jak i przegranych szpilach - to wszystko tyczy sie klubu i jego przyszłości - jak sie chcesz o du*** marynie pogodać do odsyłom do "po meczu" - pozdRowiynia.
Tematy o sponsorze , długach, wygranych jak i przegranych szpilach - to wszystko tyczy sie klubu i jego przyszłości - jak sie chcesz o du*** marynie pogodać do odsyłom do "po meczu" - pozdRowiynia.
-
- Kontakt:
temat rzeka
tylko patrząc obiektywnie to powiedzcie mi kto mo tego sponsora szukać jak tu jest tylko jedyn chop od tego co mo kupa innych spraw na głowie - Ziętek
nie ma marketingu, promocji .... nie ma bo nigdy chyba nie było
mam nadzieja że to sie zmieni i za niedługo będziemy powoli, powoli wychodzić z tego dołka
ale na to potrzeba czasu i ... pieniędzy których się ciągle szuka
tylko patrząc obiektywnie to powiedzcie mi kto mo tego sponsora szukać jak tu jest tylko jedyn chop od tego co mo kupa innych spraw na głowie - Ziętek
mam nadzieja że to sie zmieni i za niedługo będziemy powoli, powoli wychodzić z tego dołka
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest taki gość co się nazywo Rudi Assauer, on wyciągnoł niemal w pojedynkę Schalke z bagna drugoligowego, gdzie temu klubowi brakło nawet na papier toaletowy w kiblu, nikt juz nie wierzył i prawie wszyscy się odsuneli od Schalke, ale Rudi zbudowal od nowa potęgę i zaczoł to w pojedynkę.arcio pisze:temat rzeka
Doba Einstaina miała też 24h, jak doba Assauera i Ziętka, tak więc nie widza tu żadnego usprawiedliwienia.
-
- Kontakt:
W morde... Jesli macie zamiar stawiac pytania typu "Czy na pewno Klimkowi zalezy na Ruchu", to wezcie wylaczcie komputery, idzcie sie przewietrzyc, potym wieczerzo i spac.
Nawet bardzo powazny problem jakim jest przecietna gra Ruchu w ciagu ostatnich lat nie powinna byc pretekste do szukania sztucznych problemow, do szukania dziury "w calym". Sa pewne elementy w Ruchu, ktore trzeba wymienic. Jesli chodzi o sama druzyne to np. nie mamy skrzydel, potrzebny nam jest jeszcze jeden w miare wysoki i dobrze zbudowany napastnik.
Rozumiem jesli ktos czepia sie prawdziwego problemu, ale gdy na sile szuka jakis punkt zaczepienia to to jest chore.
gerhat - ciekaw jestem czy Assauer zrobil z Schalke czolowy klub w Niemczech w przeciagu roku? Ja chcialbym tylko przypomniec, ze Ruch dopiero staje na nogi, odzyskuje dobra marke w srodowisku, a my _slusznie_ wymagamy zwyciestw, awansu. Ruch to Ruch, on powinien wygrywac, ale jesli cos nie wychodzi, to tez to trzeba przyjac z pokora. Wierze, ze sytuacja idzie ku dobremu, ze wiosna bedziemy mieli naprawde fajny zespol, ktory da nam sporo radosci, a w kolejnym sezonie bedzie jeszcze lepiej, i lepiej i lepiej i doczekam sie wreszcie walki o puchary i majstra.
Arcio - marketing mowisz?
Nawet bardzo powazny problem jakim jest przecietna gra Ruchu w ciagu ostatnich lat nie powinna byc pretekste do szukania sztucznych problemow, do szukania dziury "w calym". Sa pewne elementy w Ruchu, ktore trzeba wymienic. Jesli chodzi o sama druzyne to np. nie mamy skrzydel, potrzebny nam jest jeszcze jeden w miare wysoki i dobrze zbudowany napastnik.
Rozumiem jesli ktos czepia sie prawdziwego problemu, ale gdy na sile szuka jakis punkt zaczepienia to to jest chore.
gerhat - ciekaw jestem czy Assauer zrobil z Schalke czolowy klub w Niemczech w przeciagu roku? Ja chcialbym tylko przypomniec, ze Ruch dopiero staje na nogi, odzyskuje dobra marke w srodowisku, a my _slusznie_ wymagamy zwyciestw, awansu. Ruch to Ruch, on powinien wygrywac, ale jesli cos nie wychodzi, to tez to trzeba przyjac z pokora. Wierze, ze sytuacja idzie ku dobremu, ze wiosna bedziemy mieli naprawde fajny zespol, ktory da nam sporo radosci, a w kolejnym sezonie bedzie jeszcze lepiej, i lepiej i lepiej i doczekam sie wreszcie walki o puchary i majstra.
Arcio - marketing mowisz?

-
- Kontakt:
- ch-R
tak mioja pewnosc opiera sie na oserwacjach mijanych ludzi a wiesz dlaczego? bo dawno dawno temu jak Klimek miol z Ruchem do czynienia tyle ile jo z parlamentem a sklepy z Reportera swiecily pustkami a dzieki reklamie i rozglosowi co jeden z drugim lazi w jakis ciuchach z tej firmy. a tak piszac to to zastanawiam sie czy zrozumiales dobrze to co napisalem chodzi mi o to ze reklama dzwignia handlu a sport jest do tego najlepszym pzrykladem bo po przez sport a konkretnie pilke wielkie firmy notuja wzrosty sprzedazy, biznes sie kreci. Ja wiem ze w Warszawie malo kto kibicuje Ruchowi ale gdzies w relacjach , gdzies w gazecie przeczyta REPORTER jeden kupi bluza nastepny pujjdzie po czopka i tak to sie kreci . Ino jest jeden problem RUCH musi grac w 1 lidze wtedy media sie bardziej interesuja . pozdro dla ciebiegerhat pisze:chorzowskaR pisze:jeżeli twoja pewność opiera się na opisanych obeserwacjach mijanych ludzi na ulicach, to gratuluja Ci wiary, logiki i poziomu umysłowego.blumen pisze:czy jesteś taki pewien że tak p. Klimkowi zależy na RUCHU ??? -
Tak jestem pewny bo:
jest kibicem Ruchu
ma reklame i chyba cos w tym musi byc bo od kad Klimek wlozl w Ruch to jo kazdego gostka co mijom na ulicy mo cos REPORTERA jo som kupuja w jego sklepie i kazdy z moich znajomych a te ciuszki tanie nie sa wiec kasy musi miec w ch** ino jakby mu ktos jeszcze przyszol do pomocy to napewno dol by se rada .
pamietejcie na calym swiecie futbol + reklama = zysk i u nos to tyz musi kiedys zaprocentowac ino te sponsory boja sie inwestowac w takich klubach kaj nie jest jasno sytuacja ( komuchy siedzace na solkach) bo niestety tak jest do tej pory i pewnie jeszcze to trocha potrwo
Jakbyś wyjechoł poza miasto Chorzów to bys zobaczył że Reporter mo sklepy na Pomorzu w Warszawie, Krakowie w Zakopanem i kilkunastu innych maistach w Polsce. Jeżeli górale chodzą w kierpcach ala Reporter z miłości do Ruchu,albo zauważyli ta firmę dzieki Ruchowi i poszli kupić tam copka, kurtka i ciupaga to nie będa Cię wyprowadzał z błędu. Śpij spokojnie.
aha a czy watpisz w to ze Klimkowi zalezy na RUCHU?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
KK - oczywiscie nie w jeden rok a w kilka lat, a mój post dotyczył szukania na siłe usprawiedliwenia Zietka, dlatego że sam nic nie zrobi, napisałem że byli tacy co zrobili cos sami, co nie jest równoznaczne z tym że ja wymagam od niego potegi Schalke w ciagu kilku miesięcy
ChorzowskaR- jedno jest pewne, ta reklama działa na ... Ciebie.
Ja znałem sklepy Reportera przed wejsciem w Ruch, równiez wtedy było tam pełno ciuchów i na ulicach widywałem ludzi ubranych w te ciuchy. Nigdy ich nie liczyłem bo mam inne wazniejsze sprawy na głowie, ale jeżeli tobie sprawia to przyjemność, to nie ma sprawy.
Ciesze się że Ruch ma przynajmniej takiego sponsora jak Reporter. Co do oceny samego Klimka, to bez komentarza.
ChorzowskaR- jedno jest pewne, ta reklama działa na ... Ciebie.
Ja znałem sklepy Reportera przed wejsciem w Ruch, równiez wtedy było tam pełno ciuchów i na ulicach widywałem ludzi ubranych w te ciuchy. Nigdy ich nie liczyłem bo mam inne wazniejsze sprawy na głowie, ale jeżeli tobie sprawia to przyjemność, to nie ma sprawy.
Ciesze się że Ruch ma przynajmniej takiego sponsora jak Reporter. Co do oceny samego Klimka, to bez komentarza.
- L.G
- Kontakt:
No i wydało się 
Z ostaniej chwili, oto strategiczny sponsor ... przyszłośc jest jasna.

przepraszam wszystkich, których wkurzyło, że marny ze mnie webminister, teraz już powinno być jasniej :-)

przepraszam wszystkich, których wkurzyło, że marny ze mnie webminister, teraz już powinno być jasniej :-)
Ostatnio zmieniony 15 lis 2005, o 13:34 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- radzion
- Kontakt:
jak juz cos robisz to zrob to porZadnie a nie wklejej jakis ciulstw co nie widacłowca goroli pisze:No i wydało się
http://www.joemonster.org/mg/displayima ... at=0&pos=9
- ch-R
widywałem ludzi ubranych w te ciuchy. Nigdy ich nie liczyłem bo mam inne wazniejsze sprawy na głowie, ale jeżeli tobie sprawia to przyjemność, to nie ma sprawy.
to do GERHAT-A
Widze ze ty strasznie lubisz dopinac i łapac za słowa ale ja cie tez zlapalem sam napisales ze widziales ludzi w ciuchach z reportera tzn. ze zwracales na nich uwage no to o co ci chodzi? A ja nie jestem pi***olniety zeby liczyc tych ludzi którzy chodza w tych ciuchach tak jak zasugerowales
to do GERHAT-A
Widze ze ty strasznie lubisz dopinac i łapac za słowa ale ja cie tez zlapalem sam napisales ze widziales ludzi w ciuchach z reportera tzn. ze zwracales na nich uwage no to o co ci chodzi? A ja nie jestem pi***olniety zeby liczyc tych ludzi którzy chodza w tych ciuchach tak jak zasugerowales
-
- Kontakt:
W odzież firmy Reporter ubieram sie od około 4-5 lat. I na pewno nie ubieram się w Reporterze ze względu na Ruch... Po prostu leży mi styl tych ubrań i w miarę przystępna cena(w porównaniu do americanosa, big stara, levisa itp) Owszem - często jąknę coś, że wspieram Ruch itp. ale to nic nie ma wspólnego - gdyby była akcja "Z każdej koszulki 5 zł idzie na dofinansowywanie KS Ruchu Chorzów" - wtedy bysmy mogli kupowanie odzieży Reportera podpinać pod Ruch... Bo promocja tej marki wg. mnie jest zbędna - Kibice innych drużyn moga właśnie bojkotować te ciuchy(patrz kibice Lecha - bojkot Kampanii Piwowarskiej, bo więcej kasy na wisłe dali)...chorzowskaR pisze:gerhat pisze:tak mioja pewnosc opiera sie na oserwacjach mijanych ludzi a wiesz dlaczego? bo dawno dawno temu jak Klimek miol z Ruchem do czynienia tyle ile jo z parlamentem a sklepy z Reportera swiecily pustkami a dzieki reklamie i rozglosowi co jeden z drugim lazi w jakis ciuchach z tej firmy. a tak piszac to to zastanawiam sie czy zrozumiales dobrze to co napisalem chodzi mi o to ze reklama dzwignia handlu a sport jest do tego najlepszym pzrykladem bo po przez sport a konkretnie pilke wielkie firmy notuja wzrosty sprzedazy, biznes sie kreci. Ja wiem ze w Warszawie malo kto kibicuje Ruchowi ale gdzies w relacjach , gdzies w gazecie przeczyta REPORTER jeden kupi bluza nastepny pujjdzie po czopka i tak to sie kreci . Ino jest jeden problem RUCH musi grac w 1 lidze wtedy media sie bardziej interesuja . pozdro dla ciebiechorzowskaR pisze:jeżeli twoja pewność opiera się na opisanych obeserwacjach mijanych ludzi na ulicach, to gratuluja Ci wiary, logiki i poziomu umysłowego.blumen pisze:czy jesteś taki pewien że tak p. Klimkowi zależy na RUCHU ??? -
Tak jestem pewny bo:
jest kibicem Ruchu
ma reklame i chyba cos w tym musi byc bo od kad Klimek wlozl w Ruch to jo kazdego gostka co mijom na ulicy mo cos REPORTERA jo som kupuja w jego sklepie i kazdy z moich znajomych a te ciuszki tanie nie sa wiec kasy musi miec w ch** ino jakby mu ktos jeszcze przyszol do pomocy to napewno dol by se rada .
pamietejcie na calym swiecie futbol + reklama = zysk i u nos to tyz musi kiedys zaprocentowac ino te sponsory boja sie inwestowac w takich klubach kaj nie jest jasno sytuacja ( komuchy siedzace na solkach) bo niestety tak jest do tej pory i pewnie jeszcze to trocha potrwo
Jakbyś wyjechoł poza miasto Chorzów to bys zobaczył że Reporter mo sklepy na Pomorzu w Warszawie, Krakowie w Zakopanem i kilkunastu innych maistach w Polsce. Jeżeli górale chodzą w kierpcach ala Reporter z miłości do Ruchu,albo zauważyli ta firmę dzieki Ruchowi i poszli kupić tam copka, kurtka i ciupaga to nie będa Cię wyprowadzał z błędu. Śpij spokojnie.
aha a czy watpisz w to ze Klimkowi zalezy na RUCHU?
A Pan Klimek i tak zarabia na Rprt i tak... Owszem - im więcej osób kupuje w Reporterze tym Klimek ma więcej kasy, ale nie jest pewne, że da tą kase akurat na Ruch. Jeśli(niedaj Boże) Klimek wycofałby sie z Ruchu to co? Byłaby akcja palenia na stosie ubrań Reportera, bo nie są z Ruchem związane? Chyba nie

Wracając do tematu ubrań - coraz więcej osób zamienia Reportera na Off The Lip oraz House'a i np. Diverse'a... Ubrania to tylko moda, która się zmienia...
pozdro