Kadrę już mamy. Ale kiedy będziemy mieli trenera ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Po ilu meczach wyleci "trener" F.

zarząd zdąrzy się obudzić jeszcze przed pierwszą kolejką
4
2%
po trzech pierwszych wtopach
14
6%
po pięciu wtopach
20
9%
po przepieprzonej jesieni
83
35%
po spadku do III ligi
26
11%
nigdy
20
9%
jutro kupi go Barca
67
29%

Liczba głosów: 234

Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#196 Post autor: gerhat » 14 lis 2005, o 12:38

Co do relacji z meczu fakt napisoł prowda, natomiast co do typowania nowego trenera, to napewno Fakt nie jest tu opiniotwórczy.
Gdyby jednak miało sie tak stać ze Wlciał obejmie ta drużyna to widza jeden podstawowy problem, to znowu kolega cześci grajków. Z obcymi w Zabrzu dawał sobie długo radę, ale z kolegami to całkiem inna rzecz.
Póki grają w Ruchu jego koledzy z boiska - jestem na NIE.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#197 Post autor: vahanara » 14 lis 2005, o 13:03

Jest w Ruchu trener z "twardą ręką" który napewno nie pozwoli nikomu wejść sobie na głowę. Jan Rudnow.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

BluR
Kontakt:

#198 Post autor: BluR » 14 lis 2005, o 13:42

Czyli jo to rozumia tak: jest Lorens - Hipertrener co nic nie robi i za nic nie odpowiado,
Fornalak - Supertrener - tysz nic nie robi (oprócz wspieranio kolesiów) i jak widać za nic nie odpowiado, i mo być Pseudotrener - Wleciałowski- tysz kolega, no to tysz nie bydzie musioł nic robić - Śrutwa mu załatwi . czwarty do brydża ŚBFW. Wzmacniajom antymłodo koalicja.
Tu jest potrzebny chop z zewnątrz - a nojlepi jak by nie znoł słowa po polsku.

bary

#199 Post autor: bary » 14 lis 2005, o 13:50

A ja bym cały klub oddał w ręce Gucia Warzychy,on by wiedział kogo zostawic i kogo wyrzucic,a na pewno nie pozwolilby okryć hanbą Ruch Chorzów.

AndRe
Kontakt:

#200 Post autor: AndRe » 14 lis 2005, o 13:52

totalny bezsens

40 letni Fornalak nie jest autorytetem dla niektorych grojkow a 35 Wlecial ma nim byc??? :shock:

rownie dobrze druzyne moze poprowadzic Molek
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#201 Post autor: L.G » 14 lis 2005, o 13:59

Tu nie chodzi o wiek a o zalezności koleżeńskie.
Miołech wątpliwo przijemność jako 22 latek zostać przełożym, chopow po 30, 40 i 50 lot.
Ale nic mi niy dali, nic im żech niy zawdziynczoł i byli zy mną na Pan. Bo na piwo my razym niy chodziyli
Mogli mie co najwyży niyciyrpieć tyla, że to mogło miec skutek uboczny, że za chujograjstwo łatwi mi byłoby takego wywalić na zbity ryj. (jeslki jawnie okazywopłby mi niycheć i sabotowoł brygada)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#202 Post autor: L.G » 14 lis 2005, o 14:06

No i na koniec "radosne" wieści z derekcji:

http://chorzow.naszemiasto.pl/wydarzenia/536449.html

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#203 Post autor: L_M » 14 lis 2005, o 14:11

Łowca a czego Ty sie spodziewales? zmiany na juz? wiadomo ze z Polonia zagramy z Darkiem F na lawce, a zapewne w zimie dojdzie do zmian. Ja mam ciagle nadzieje ze nie beda to ludzie tacy jak Wlecial, Fornalik itp. Sugestie Fatku wogole mnie nie przekonuja, a wrecz nie iteresuja.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#204 Post autor: L.G » 14 lis 2005, o 14:28

W sumie mosz racja. Teraz to już tylko krzyk rozpaczy.
Niestety "trenerowi" sprzyjało na nasze niyszczyńscie, pieronowe szczyńscie. Co mu sie koło dupy zaczynało polić. To chopcy wygrali mecz.
Teraz ino sie boja, że "trzeba bydzie dać Fornalakowi jeszcze szansa". Ogólnie żałuje, że potwierdzo sie tyn scenariusz, kery boł zarzewiym powstania tego tematu.
I zaś powtórza. Kadra momy na szpic tabeli (bez "blue family"), ino trzeba dwóch rzeczy pozbycio sie "niebieski kliki" i tego "trenera".

Szymon0070

#205 Post autor: Szymon0070 » 14 lis 2005, o 16:08

Tylko nie Wleciał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: AdiC » 14 lis 2005, o 18:13

Szymon0070 pisze:Tylko nie Wleciał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co mosz do zarzucenio Markowi jako trenerowi?
W Górniku pokozoł że można zrobić coś z niczego. Mając takich zawodników potrafił w I lidze trocha punktów natrzaskać. Jeśli mieliście kiedyś okazja pogodać z Markiem to na pewno zwróciliście uwaga że facet mo otwarto głowa, jest bystry, inteligentny, potrafi się uczyć i wyciągać wnioski, podchodzi do swoich obowiązków profesjonalnie. I tyn jego profesjonalizm jest dla mnie gwarantem tego że sobie po głowie nie pozwoli skokać a przypomna że autorytet zdobywo się niy ino twardą ręką. Jeśli nie może być Lorens ani np. Kaczmarek to niych bydzie Wleciał. Jo jest ZA
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#207 Post autor: Simone » 14 lis 2005, o 18:21

gdybysmy nie byli Ruchem Chorzow to Wlecialowski to dobry kandydat ... ale jest inaczej i szkoda sie rozpisywac na tematy oczywiste

brelok

#208 Post autor: brelok » 14 lis 2005, o 19:05

AdiC pisze:
Szymon0070 pisze:Tylko nie Wleciał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co mosz do zarzucenio Markowi jako trenerowi?
W Górniku pokozoł że można zrobić coś z niczego. Mając takich zawodników potrafił w I lidze trocha punktów natrzaskać. Jeśli mieliście kiedyś okazja pogodać z Markiem to na pewno zwróciliście uwaga że facet mo otwarto głowa, jest bystry, inteligentny, potrafi się uczyć i wyciągać wnioski, podchodzi do swoich obowiązków profesjonalnie. I tyn jego profesjonalizm jest dla mnie gwarantem tego że sobie po głowie nie pozwoli skokać a przypomna że autorytet zdobywo się niy ino twardą ręką. Jeśli nie może być Lorens ani np. Kaczmarek to niych bydzie Wleciał. Jo jest ZA
Adic. Wszystko to racja. Tyle że na "królestwo niebieskie" wg. mnie jest na dzień dzisiejszy za słaby. Zjedli by go żywcem. Niestety. Zgadzam się z opinią, że jest lepszym fachowcem niż Fornalak. Najpierw rzucili go na głeboką wodę (rezygnacja Lorensa) i wszyscy od razu postawili na nim krzyżyk, a facet jednak się nie utopił. Potem (obecna runda) w niesprzyjających warunkach zrobił coś z niczego, to niestety zaczeli mu wyprzedaż drużyny. W zamian dostał jakieś "gwiazdy" po terminie ważności (Wiśniewski) i to go pogrążyło.

Szymon0070

#209 Post autor: Szymon0070 » 14 lis 2005, o 20:26

Ruchu potrzebnu jest rener "z jajami" z twarda reka a jakos nie wydaje mi sie ze Wleciał nim bedzie. Oczywiscie moge sie mylic. W górniku niby cos osiagnał i to z niczego to fakt ale popatrzmy na cała runde na którym miejscujest górnik to tak nawiasem mówiąc.Potrzeba trenera z zewnatrz przynajmniej ja tak mysle

KK
Kontakt:

#210 Post autor: KK » 14 lis 2005, o 22:13

Tylko nie Fornalak, tylko nie Wlecial... Bo tylko z Edkiem zrobimy 15 majstra. Akurat temu Panowi nikt nie wypomina w jakich klubach pracowal. Oczywiscie w porzadku, tak powinno byc. Szkoda, ze niektorzy j..ni sa jeszcze przed startem, tzw. obiektywizm kibicowski...

ODPOWIEDZ