WD PZPN: Sześć punktów ujemnych dla Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Odkurzom tyn temat , bo zbiżo sie koniec I rundy , amy dali nic niy wiymy czy długi , zaległości jakie momy wobec tych co je momy
som , spłacane . Niy chca krakać - momy teroz 21 puktów , w nojlepszymy wypadku 24 . Co by niy było tak że ma warcu obudzymy sie z rynkom w nachtopie i bydymy mieć o 6 mniyj, czyli czyli 15 i 15 plac
. Zodyn nic niy godo , i to mie nojbarzi wkurw........ u nos niy ma żodnego co by taj richtig pedzioł jak jest . Pytom sie wiync , czy wtoś z wos wiy jak wyglodo te nasze spłacanie tych zaległości
Niy rozumia czymu nasz rodzinny niebieski zarząd nic na tyn temat nom natryntnym kibicom niy powiy , przeca to je sprawa dotyczonca naszy egzystyncji , a tu ciul - wiymy ino tela że kara je zawieszono - i co dali
To zaś je jedyn z przejawów profesjonalnego podejścia do prowadzynia firmy.
A tak na marginesie .- pytanie do Wos co som na miyjscu czymu żodyn sie tym niy zainteresuje ? Czymu żodyn niy spyto , o to i o tego sponsora co nom Ziyntek obiecoł ( do dwóch tydni) .Dyć momy prawo przynojmni o takich sprawch wiedzić , abo niy ??

Niy rozumia czymu nasz rodzinny niebieski zarząd nic na tyn temat nom natryntnym kibicom niy powiy , przeca to je sprawa dotyczonca naszy egzystyncji , a tu ciul - wiymy ino tela że kara je zawieszono - i co dali

A tak na marginesie .- pytanie do Wos co som na miyjscu czymu żodyn sie tym niy zainteresuje ? Czymu żodyn niy spyto , o to i o tego sponsora co nom Ziyntek obiecoł ( do dwóch tydni) .Dyć momy prawo przynojmni o takich sprawch wiedzić , abo niy ??
- radzion
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
I o to właśnie chodzi , temat do spadku w dół , żodyn nic niy wiy , żodyn nic niy powiy ........hmmmmm . My rynka w nachtop i marcu o 6 punktów mniyj bo sie żodyn niy interesowoł. Ok ... niech temat spado , oby my potym tak o Ruchu niy musieli godać.............. 8)radzion pisze:nikt nic pewnei nie wie,czyli jak zwykle nic sie nie dzieje,temat do spadku w dol:///////
Ostatnio zmieniony 13 lis 2005, o 22:14 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
- L_M
- Kontakt:
Lutz - nikt nie pyta, bo byl sezon i kazdy zyl od kolejki do kolejki, od kontuzji i kartek jednego, do powrotu drugiego na boisko itd. Zylismy wywalaniem Fornalaka i wieszaniem psow na Mariuszu. Mysle ze zbliza sie koniec rundy, bedzie dluga przerwa, i wtedy wiele sie wyjasni. A i wiecej czasu na wyjasnianie tego typu spraw bedzie.Lutz pisze:I o to właśnie chodzi , temat do spadku w dół , żodyn nic niy wiy , żodyn nic niy powiy ........hmmmmm . My rynka w nachtop i marcu o 6 punktów mniyj bo sie żodyn niy interesowoł. Ok ... niech temat spado , oby my potym tak o kulbie niy musieli godać.............. 8)radzion pisze:nikt nic pewnei nie wie,czyli jak zwykle nic sie nie dzieje,temat do spadku w dol:///////
- radzion
- Kontakt:
Lutz ale co to do ze my sie tym zainteresujemy??????bedziemy sie tylko wk***iac a np zarzad nic na to nie poradzi???my tu sobie gadu gadu i zas niepotrzbne zwady a zarzad zrobi swoje!
co z tego mosz i co z tego bydzie ze np teroz jo albo Lukas ci napsizemy ze nic sie niezrobilo w tym kierunku?czy z tego powodu ze my tu odkurzyli ten temat na forum zarzad zacznei efektywneij splacac dlugi?>no chyba nie!@
co z tego mosz i co z tego bydzie ze np teroz jo albo Lukas ci napsizemy ze nic sie niezrobilo w tym kierunku?czy z tego powodu ze my tu odkurzyli ten temat na forum zarzad zacznei efektywneij splacac dlugi?>no chyba nie!@
- L_M
- Kontakt:
radzion z jednej strony masz racje, ale z drugiej to wychodzac z tego zalozenia Lutz nie powinien pytac o wyniki i gre Ruchu bo sie tylko bedzie wk***iac a nic to nie da;) tak jak powiedzialem temat ucichl bo byl sezon, moze np dowiemy sie ze dlugi sa splacone, wszystko jest ok a za dwa tydnie bedzie sponsor :lol: po prostu chop mieszko daleko stad, i chwala i szacune mu za to ze dzien w dzien myslami jest z naszym klubem i chce wiedziec co i jakradzion pisze:Lutz ale co to do ze my sie tym zainteresujemy??????bedziemy sie tylko wk***iac a np zarzad nic na to nie poradzi???my tu sobie gadu gadu i zas niepotrzbne zwady a zarzad zrobi swoje!

- Lutz
- Kontakt:
:lol: :lol: W tyn sposób tysh idzie argumentować - żodyn niy zamiaru sie wadzić - czy jo sie z kimś tukej już wadził ?? :lol:radzion pisze:Lutz ale co to do ze my sie tym zainteresujemy??????bedziemy sie tylko wk***iac a np zarzad nic na to nie poradzi???my tu sobie gadu gadu i zas niepotrzbne zwady a zarzad zrobi swoje!
Ale niy stawianie niewygodnych pytań jest poprostu biernym pozwolyniym na wszystko. Chodzi tylko o to , że o takich sprawchh momy prawo wiedzieć , a nie o przyspieszenie spłacania zaległości.
Ale mosz recht po ciul to odkurzać - zawrzeć w pierony w marcu sie dowiymy czy momy 21 punktów czy 15. pzdR
- radzion
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie, Lutz zadoł bardzo dobre pytanie.
Nie ma się co oburzać że temat był odstawiony, pytanie o to w marcu bedzie bardziej bierne niż teraz.
Autorzy strony internetowej niech nie biorą uwag Lutza do siebie, przecież to nie do nich pytania.
A wogóle to problem jest taki, że kibice nie maja kontaktu z klubem.
Strona internetowa to praktycznie zapowiedź meczu i realcja z meczu. Co jakiś czas "sponsorowany" wywiad z Fornalakiem, Śrutwą i Ziętkiem. Nie ujmujac nic LM czy KK, bo chopcy się staraja, ale jak z drugiej strony nie ma woli na współpracę to sa oni pozostawieni sami sobie. Czy istnieje jakas stała współpraca pomiędzy nimi a Pania Simon? Jej chyba powinno najbardziej zależeć na dobrym przekazie informacji i aktywnej współpracy z administratorami strony.
Swego czasu nieistniejące Stowarzyszenie Kibiców wybrało swojego kandydata do Zarządu KS Ruch Chorzów. Z kolei KS Ruch Chorzów jest mniejszościowym udziałowcem SSA. Udziałowiec mniejszościowy i nie lubiany przez spółkę, ale jednak jest więc amra ma chyba dojscie do obecnych włodarzy. Oficjalnie nic nie słyszałem żeby amra zrzekł się z członkowstawa w zarządzie KS Ruch Chorzów więc uznaję że tkwi tam nadal i mandat kibiców posiada. Jeżeli sie mylę to prosze o sprostowanie.
Ze swej roli amra się nie wywiązał, może go izolowano, może był za słaby żeby się przebić a może poszdł na współpracę i stał się kolejnym Sklepowiczem tego towarzystwa. Nieważne jak jest i jak było, a wazny jest efekt tego członkowstwa amry.
Dla kibiców nie ma żadnego efektu. I nie chodzi mi o to aby amra komentował każdą sytuację lub zamiary w klubie, ale chodzi mi o całkowity brak jego kontaktów, a te które się zdarzyły stały na żenujaco niskim poziomie. Cytaty chyba sa zbędne
Kazda z tych sytuacji pokazuje że klub robi co chce, mówi co chce, a kibice sa mu najmniej potrzebni.
Nie ma się co oburzać że temat był odstawiony, pytanie o to w marcu bedzie bardziej bierne niż teraz.
Autorzy strony internetowej niech nie biorą uwag Lutza do siebie, przecież to nie do nich pytania.
A wogóle to problem jest taki, że kibice nie maja kontaktu z klubem.
Strona internetowa to praktycznie zapowiedź meczu i realcja z meczu. Co jakiś czas "sponsorowany" wywiad z Fornalakiem, Śrutwą i Ziętkiem. Nie ujmujac nic LM czy KK, bo chopcy się staraja, ale jak z drugiej strony nie ma woli na współpracę to sa oni pozostawieni sami sobie. Czy istnieje jakas stała współpraca pomiędzy nimi a Pania Simon? Jej chyba powinno najbardziej zależeć na dobrym przekazie informacji i aktywnej współpracy z administratorami strony.
Swego czasu nieistniejące Stowarzyszenie Kibiców wybrało swojego kandydata do Zarządu KS Ruch Chorzów. Z kolei KS Ruch Chorzów jest mniejszościowym udziałowcem SSA. Udziałowiec mniejszościowy i nie lubiany przez spółkę, ale jednak jest więc amra ma chyba dojscie do obecnych włodarzy. Oficjalnie nic nie słyszałem żeby amra zrzekł się z członkowstawa w zarządzie KS Ruch Chorzów więc uznaję że tkwi tam nadal i mandat kibiców posiada. Jeżeli sie mylę to prosze o sprostowanie.
Ze swej roli amra się nie wywiązał, może go izolowano, może był za słaby żeby się przebić a może poszdł na współpracę i stał się kolejnym Sklepowiczem tego towarzystwa. Nieważne jak jest i jak było, a wazny jest efekt tego członkowstwa amry.
Dla kibiców nie ma żadnego efektu. I nie chodzi mi o to aby amra komentował każdą sytuację lub zamiary w klubie, ale chodzi mi o całkowity brak jego kontaktów, a te które się zdarzyły stały na żenujaco niskim poziomie. Cytaty chyba sa zbędne
Kazda z tych sytuacji pokazuje że klub robi co chce, mówi co chce, a kibice sa mu najmniej potrzebni.
- 19r20
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
Gerhat, mom wrażnie że czytosz ino psty kere cie interesują a jak nic sie nie dzieje to zaczynosz jazda.
Napisołch już downo :
- wystąpiłem ze stowarzyszenia!!! i napisołch o tym na forum
- Stowarzyszenie K.S.Ruch Chorzów - NIE JEST mniejszościowym akcjonariuszem SSA!!!!!!
- nie porównuja cie do nikogo i nie życza sie porównań tak ja ty spamu
,
- efekt mojej ( naszej współpracy) rzeczywiście 0, bilety po 7 zeta, wstęp do chopcow co robiom oprawa, możliwość pobierania opłat z parkingu,
nie lubia sie chwolić i zgrywać geroja przed bajtlami bo nie jest to ino moja zasługa( a jest jeszcze kilka innych rzeczy).
NIe pisza na forum bo mi szkoda klawiyra i nerwów bo za dużo knebli i napinaczy mo do tego dostęp i piszom ciulstwa jak ktoś mo do mnie coś zawsze może napisać na priv a ci co coś potrzebujom - majom moje gg abo maila zawsze odpowiadom.
Ci co sie interesujom i łażom na szpile i chcom sie dowiedzieć to sie dowiadujom.
Temat braku informacji ze strony klubu jest zbyt rozdmuchany, kiedyś (czytej rok nazot) o klubie ino sie czytało z prasy i jak sie ktoś niezadowolony wychylił i "szczeloł z dupy" mom warzęnie że niektórzy chcieli by wiedzieć o keroj fto sie drzistnoł, wielo fto piw wypił czy mo większo szawja od drugiego - po to żeby złaożyć kolejny bezsensowny temat.
A jak czytom forum to widza że som goście lepij niż jo i kilka innych osób zorientowani w klubie - typ kolega kolegi koledze pedzioł więc pisza.
Nie mom ochoty polemizować na forum ogólnym z niektórymi więc nie byda kontynuowoł tematu.
A na koniec powiem krótko - nie odjebała mi palma dzieki temu ze żech wloz w te struktury - ino zajebołch sie kilka mięsięcy w robocie których nie sposób odrobić.
Wszystkiego Niebieskiego 8)
Napisołch już downo :
- wystąpiłem ze stowarzyszenia!!! i napisołch o tym na forum
- Stowarzyszenie K.S.Ruch Chorzów - NIE JEST mniejszościowym akcjonariuszem SSA!!!!!!
- nie porównuja cie do nikogo i nie życza sie porównań tak ja ty spamu

- efekt mojej ( naszej współpracy) rzeczywiście 0, bilety po 7 zeta, wstęp do chopcow co robiom oprawa, możliwość pobierania opłat z parkingu,
nie lubia sie chwolić i zgrywać geroja przed bajtlami bo nie jest to ino moja zasługa( a jest jeszcze kilka innych rzeczy).
NIe pisza na forum bo mi szkoda klawiyra i nerwów bo za dużo knebli i napinaczy mo do tego dostęp i piszom ciulstwa jak ktoś mo do mnie coś zawsze może napisać na priv a ci co coś potrzebujom - majom moje gg abo maila zawsze odpowiadom.
Ci co sie interesujom i łażom na szpile i chcom sie dowiedzieć to sie dowiadujom.
Temat braku informacji ze strony klubu jest zbyt rozdmuchany, kiedyś (czytej rok nazot) o klubie ino sie czytało z prasy i jak sie ktoś niezadowolony wychylił i "szczeloł z dupy" mom warzęnie że niektórzy chcieli by wiedzieć o keroj fto sie drzistnoł, wielo fto piw wypił czy mo większo szawja od drugiego - po to żeby złaożyć kolejny bezsensowny temat.
A jak czytom forum to widza że som goście lepij niż jo i kilka innych osób zorientowani w klubie - typ kolega kolegi koledze pedzioł więc pisza.
Nie mom ochoty polemizować na forum ogólnym z niektórymi więc nie byda kontynuowoł tematu.
A na koniec powiem krótko - nie odjebała mi palma dzieki temu ze żech wloz w te struktury - ino zajebołch sie kilka mięsięcy w robocie których nie sposób odrobić.
Wszystkiego Niebieskiego 8)