Ruch-Podbeskidzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
JEDI_V
Kontakt:

#196 Post autor: JEDI_V » 12 lis 2005, o 07:08

qr** czowiek gardlo zdziyro na 10,a te ci*** grajki w du*** to majom,jak by mi tak baba lobiod zj***la jak te niybieskie ciulograjki weekend to mo wp***dol i szlaban do menopauzy.FORNALAK wy***rdalaj Z CHORZOWA.Dzisiejszo porazka podejmuja wodkom i piwem.I ku*** do wiosny mom swiynty spokoj z tymi ciulami grajkami,a potym zas na Ruch i nerwowac sie.Jedyn na 10 tak sie cieszol z bramy i skokol,rycol ze zomb straciol,teroz grajki niych mu dyntysty zaplacom.Pyrsk Niebiescy.PS."RadiaroR" TEROZ SIE ku*** CIESZYS ZE NASI zj***li
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#197 Post autor: L_M » 12 lis 2005, o 07:35

Blue''White pisze:Powiem tak fornalak wy***rdalaj z tego klubu dzis juz przegioles!i je*** mnei to jesli zaros ktos mi napisze ze zle pisza na fornalak ale ku*** jestes taki po***anym trenerem ze nei da si etego wytlumaczyc chciolbym ci zadac jedno pytanie po ch** sciagosz Myszora obroncy przy stanie 2:0 do nos i wchodzi na boisko pomocnik? pytom sie po ch** tako zmiana czy tys jes po***rdolony chopie zamiast grac 4 obroncami tak jak w pierwszej polowie i grac z kontry co wiadomo ze w Ruchu zawsz esie gralo copcom dobrze z kontr to ty ku*** robis zjakies zmiany ch*** móje nie wiem po ch** takei zmany czy tys chciol wygrac 5:0 ze wcieples Petasza za Myszora..? szkoda z etego nei przeczytosz ale chciolbym zebys sie zastanowil i pomyslol i dol sobei spokoj bo to co dzisiej zagrali pilkarzyki i ta jedno zmiana to ku*** nei wiadomo co myslec chyba dobiero wejda na stronki Ruchu jak ktos mi powie z placu z enie jestes jzu trenerem bo az serce sie lomie zeby tak przegrywac nie rozumia tego zapewne takjak wieszosc kibicow pozdrawiom wszystkich co chca aby fornal juz poszeld w ch** ..sory za bledy ale wlasnei z piramidy wrocilehc musiolem jakos odreagowac i sie na***rdolic za tyn mecz porazka jak ch** :evil:
od co najmniej 3 meczow Myszor gra jako prawy pomocnik, wiec wszedl za niego (kontuzja) Petasz. Grajacy wczesniej z lewej Smarzyski (niewidoczny) zszedl na prawa, a Petasz wszedl na lewa,

i mniej bluzgow :evil: bez tego post bylby o polowe krotszy

Awatar użytkownika
ch-R

#198 Post autor: ch-R » 12 lis 2005, o 08:15

Chopcy co jo mom teraz pedziec tym ktorych zachecom do lazenia na RUCH ?? co? Ruch to dla mnie narkotyk a te pseudo grajki odbieraja mi moje uzaleznienie. Chyba byda musiol isc na odwyk.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#199 Post autor: radzion » 12 lis 2005, o 08:28

odnosnie wczorajszego meczu ino jedno zdanie,odnosi sie rowneiz ono do waszych opnii:

CZY WCZORAJ FORNALAK ZLE WYSZEDL DO PILKI PRZY 2-1,CZY FORNALAK NIE POROZUMIAL SIE Z NOWAKIEM KTO MA PRZEJAC PILKE, CZY FORNALAK A NIE PETASZ ZAGRAL 2 RAZY TAK EGOISTYCZNIE MAJAC OBOK PUSTEGO BIZACKIEGO, CZY FORNALAK ZACHOWAL SIE JAK TRAMKARZ BALUL PRZY OGRYWANIU GO PRZED ELWRYM???

no chyba raczej nie, do Fornala mozna miec rozne zastzrezenia ale akurat wczoraj to tyn chop jest bogu ducha winny!no powiedzcie mi co faCET MIOL ZROBIC jak my prowadziyli 2-0 i zamaist 3-0 (Petasz wolol som kropnac) dostalimy gupie 2-1, tak sie stalo ze zmiany byly wymuszone przez kontuzje wiec neistety nie mogl za duzo zrobic, to nie Fornalak ino BAlul dol sie obejchac jak dziecko i zamaist dupnac chujaprzed polek karnym, i dostac czerwono kartka to lon wolol w polu karnym,ot co 2 Mlawa, ale waszymzdaniem to tyz Fornalak zjebol ze Nowak nie wiadomo po ch** wylaziol z tora a BArtos mu ryczol moja??no ewidentnie kuzwa wina Fornala,ehhhhh

jedynym zastrzezenim mzoe byc to ze jeszce przy stanie 2-1 nie wpuscil 4 obroncy (Bielsko zagralo wtedy 3 napastnikow),wiem ze byl do wejscia przygotowany Aleks, ale neistety szybciej mydostali 2 tory i bylo po ptokach, musiol wlyz Ludzinski

tyla odnosnie wczorejszego szpilu!

kolon1973

Do "radziona"

#200 Post autor: kolon1973 » 12 lis 2005, o 08:39

Calkowicie zgadzam sie z toba.Nareszcie ktos napisal madre slowa.Otworzcie ludzie oczy i skonczcie cala wine zwalac na trenera.

Borewicz

#201 Post autor: Borewicz » 12 lis 2005, o 08:42

Nynynyny Hehehehe
:D

Awatar użytkownika
ch-R

#202 Post autor: ch-R » 12 lis 2005, o 08:44

to fakt :(

kolon1973

#203 Post autor: kolon1973 » 12 lis 2005, o 08:51

Jak czytam na forum taka wypowiedz niejakiego Lukasa Michalskiego to wstyd mi ze mamy takich kibicow!!!!!!!!! POSLUCHAJ CHLOPIE-WALNALES WYPOWIEDZ PRAWIE NA POL STRONY I JA PO JEJ PRZECZYTANIU ZASTANAWIAM SIE CZY TY JESTES ZROWNOWAZONY PSYCHICZNIE!!!! NA TWOJ DURNOWATY KOMENTARZ ODPOWIEM CI TAK- KONTUZJA!!!!! UWIERZ MI JEST COS TAKIEGO W SPORCIE .I WTEDY MADRY TRENER SCIAGA TAKIEGO ZAWODNIKA Z BOISKA.POLECAM CI ROWNIEZ LEKTURE PRZEROZNYCH SLOWNIKOW TAM TEZ POWINIENES ZNALESC HASLO KONTUZJA!!!MAM NADZIEJE ZE JAK ZAPOZNASZ SIE Z TYM HASLEM TO ZROZUMIESZ DLACZEGO SCIAGNAL Z BOISKA W.MYSZORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#204 Post autor: Goscioo » 12 lis 2005, o 08:55

kolon1973 pisze:Jak czytam na forum taka wypowiedz niejakiego Lukasa Michalskiego to wstyd mi ze mamy takich kibicow!!!!!!!!! POSLUCHAJ CHLOPIE-WALNALES WYPOWIEDZ PRAWIE NA POL STRONY I JA PO JEJ PRZECZYTANIU ZASTANAWIAM SIE CZY TY JESTES ZROWNOWAZONY PSYCHICZNIE!!!! NA TWOJ DURNOWATY KOMENTARZ ODPOWIEM CI TAK- KONTUZJA!!!!! UWIERZ MI JEST COS TAKIEGO W SPORCIE .I WTEDY MADRY TRENER SCIAGA TAKIEGO ZAWODNIKA Z BOISKA.POLECAM CI ROWNIEZ LEKTURE PRZEROZNYCH SLOWNIKOW TAM TEZ POWINIENES ZNALESC HASLO KONTUZJA!!!MAM NADZIEJE ZE JAK ZAPOZNASZ SIE Z TYM HASLEM TO ZROZUMIESZ DLACZEGO SCIAGNAL Z BOISKA W.MYSZORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary wyluzuj ! bo to nie on napisal na pol strony wypowiedz tylko zacytowal kolesia o nicku BlueWhite a potem dodal krotki komentarz co do jego wypowiedzi, wiec zanim cos takiego napiszesz nastepny raz to sie upewniej 2 razy czy to rzeczywiscie ta osoba napisala :lol:

kolon1973

#205 Post autor: kolon1973 » 12 lis 2005, o 09:01

Jesli to naprwde nie on to wielkie SORKI ale do cholery ktos to napisal.I ZTYM POGODZIC SIE NIE MOGE!!!

kolon1973

Do LUKASA MICHALSKIEGO

#206 Post autor: kolon1973 » 12 lis 2005, o 09:02

cholera chlopie bardzo cie przepraszam

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#207 Post autor: KOSTA » 12 lis 2005, o 09:27

ch** nie pilkarze !
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Seba Siemce

#208 Post autor: Seba Siemce » 12 lis 2005, o 09:39

JO jest zadania że byi my świadkami jak kopaczom daleko jeszcze do 1 ligi :!:

P.S. Popierom wypowiedz Radziona.

Blue''White

#209 Post autor: Blue''White » 12 lis 2005, o 09:46

TE LUKAS MICHALSKI WIEM ZE MYSZOR KONTUZJA ALE TO CO CALY CZOS GROMY 3 OBRONCAMI.? PRZECIEZ MYSZOR JET ORONCA 4 I NEI KIEDY WYPAD DO PRZODU MO A PRZY WYNIKI 2:0 TO SIE BRONI TAKIEGO WYNIKU I GRO SIE Z KONTRY AWIEMY DOBRZE ZE UMIEMY GRAC Z KONTRY A NIE ku*** CHCE SIE STRZELIC JESCZE BRAMA TAK SZCZERZE NA ch** TEN PETASZ WLOZL Z MOJI OPINI MOZE I COS GROL ALE OSTATNIE PODANIE TO TAK JAK BY NIE WIEDZIOL KAJ MO ZAGRAC ZRESZTA 1 BRAMA TO PO JEGO BLEDZIE JAK SIE NIE MYLA I JESTECH WKURIONY I je*** MNEI TE BLUZGI BO SIE IM NALEZY SZKODA ZE NIE CZYTAJA TEGO FORNALAK NIECH Z CHORZOWA wy***rdala GOSCIU JAKI PILKARZ BYL DOBRY I KOZDY GO LUBIOL ALE TERAZ TO CO ROBI TO TRACI SZACUNEK W OCZACH CO TO ZA TRENER JO JESTECH CIEKAW JAK ON I MOBILIZUJE DO WALKI 2:0 SA W SZATNI WYCHODZA NA MURAWA I CIUL 3:2 PRZEGRYWOMY JO NEI WIEM OCO TU CHODZI W TYM JAK BYCH MOGL TO BYCH NEI CHODZIOL JZU NA RUCH ALE TYLO DLATEGO ZE JEST FORNAL TRENEREM ALE MI SUMIENIE NEI POZWALO SIEDZIEC W DOMA I NIE ISC BO JAK SIE LAJZILO OD BAJTLA TO TRZEBA TO JEST TAK JAK DO ROBOTY TRZEBA ISC I KONIEC! TYLKO SZKODA ZE MY KIBICE MUSZYMY SIE wk***iac ZA TAKIE GRANIE I SPRZECZAC NA FORUM A TO JEST BEZSESU BO ONI MAJA NOS CHYBA W du*** NARA I POZDRO :evil:

Awatar użytkownika
ch-R

#210 Post autor: ch-R » 12 lis 2005, o 09:50

nie musisz na mnie krzyczec

ODPOWIEDZ