Ruch-Podbeskidzie
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ku*** śmiechu warte...Dariusz Fornalak (trener Ruchu):
- Gratuluję trenerowi i zespołowi gości tego zwycięstwa, czegoś co wydawało się niemożliwe, a jednak stało się faktem. Ja jeszcze nie ochłonąłem i myślę, że moi zawodnicy w szatni również. Przegraliśmy dzisiaj bardzo dużo, być może wszystko. W meczu, w którym prowadziliśmy 2:0, mimo to w szatni uczulaliśmy, że spotkanie to nie jest jeszcze wygrane. Sytuacja, w której to my powinniśmy strzelić bramkę na 3:0, wyszliśmy z przewagą, ale daliśmy się skontrować i zaczęło się...
zmiana tReneRa w ChoRzowie zmiana tReneRa
Niebieskie Siemianowice Śląskie
- SzaRlin
- Kontakt:
Śmiechu warte! jest tego kajs wiecej?wacha pisze:ku*** śmiechu warte...Dariusz Fornalak (trener Ruchu):
- Gratuluję trenerowi i zespołowi gości tego zwycięstwa, czegoś co wydawało się niemożliwe, a jednak stało się faktem. Ja jeszcze nie ochłonąłem i myślę, że moi zawodnicy w szatni również. Przegraliśmy dzisiaj bardzo dużo, być może wszystko. W meczu, w którym prowadziliśmy 2:0, mimo to w szatni uczulaliśmy, że spotkanie to nie jest jeszcze wygrane. Sytuacja, w której to my powinniśmy strzelić bramkę na 3:0, wyszliśmy z przewagą, ale daliśmy się skontrować i zaczęło się...
zmiana tReneRa w ChoRzowie zmiana tReneRa
- Lutz
- Kontakt:
Jo trocha z inny beczki i zapytaniym - czymu po szpilu nie czakaliście przed kawiarenkom na grajków, trenera , Klimka ( jego zaś niy boło pra) - niy po to co by im naciulać czy op***dolić - einfach zadać pora pytań podniesionym głosym . Tego jakoś niy rozumia - sorry ale u nos tak je i je przy tym tysh niejdnokrotnie TV . Kożdy potym przyłazi do dom i szkamro sam na forum ( czymu sie niy dziwia), zamiast po szpilu iść pod kawiarenka i jakiego odpowiedzialnego dorwać czy to Ziyntka , Sliwińskiego czy innego Fornalaka. 85% z nos niy mo pojnycio co sie w klubie dzieje tak richtig , od wewnątrz . Boł amra to roz na pół roku jakie info napisoł ale napisoł, stracioł sie amra i wiymy ino tela co Fornalak powiy na konferencji , a to wiadomo - sztuczne i po telewizja.
Po dzisiejszym szpilu wszyscy spuścli gowy kurwowali na cały Chorzów , ale żodyn niy wpod na pomysł co by iść rządać wyjaśnień co czymu i co dali ? ( Abo wtoś boł ??) , niy chodzi sam ino o ta dzisiejszo żenada , chodzi o całość , o ciulanie nos kibiców - choby z tym sponosorym co to niby miały być sfinalizowane rozmowy do dwóch tydni. Wiy keryś z wos coś na tyn temat ?? Jawne oszukiwanie poru tysiyncy ludzi żeby niy powiedzieć kłamstwo.
Wiym ło cym pisza - Ulm wjeboł ostatni szpil u sia 3:0 z jakimiś ciulikami to je 4 liga !!!!!!!! a pod siedzibom klubu była haja jak ciul - trenyr , grajki i prezes stoli jak dzieci z przdszkola na dywaniku u dyrektora ( som żech tam boł). A u nos ? 2:3 wjebane z czereśniakami , a my nic - dupa pod pacha i do dom i kurwowanie na necie. Chcecie co by Fornalak odszoł , co by Klimek sie wzioł za ta banda, Ziyntek nos niy kłamoł itd....
To musicie im to w gymba wyryczeć i to z odległości 3 metrów - forum i te ku*** co sam lecom to łoni majom w życi.
Po dzisiejszym szpilu wszyscy spuścli gowy kurwowali na cały Chorzów , ale żodyn niy wpod na pomysł co by iść rządać wyjaśnień co czymu i co dali ? ( Abo wtoś boł ??) , niy chodzi sam ino o ta dzisiejszo żenada , chodzi o całość , o ciulanie nos kibiców - choby z tym sponosorym co to niby miały być sfinalizowane rozmowy do dwóch tydni. Wiy keryś z wos coś na tyn temat ?? Jawne oszukiwanie poru tysiyncy ludzi żeby niy powiedzieć kłamstwo.
Wiym ło cym pisza - Ulm wjeboł ostatni szpil u sia 3:0 z jakimiś ciulikami to je 4 liga !!!!!!!! a pod siedzibom klubu była haja jak ciul - trenyr , grajki i prezes stoli jak dzieci z przdszkola na dywaniku u dyrektora ( som żech tam boł). A u nos ? 2:3 wjebane z czereśniakami , a my nic - dupa pod pacha i do dom i kurwowanie na necie. Chcecie co by Fornalak odszoł , co by Klimek sie wzioł za ta banda, Ziyntek nos niy kłamoł itd....

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze synek godo oni se nic z tego nie robiaLutz pisze:Jo trocha z inny beczki i zapytaniym - czymu po szpilu nie czakaliście przed kawiarenkom na grajków, trenera , Klimka ( jego zaś niy boło pra) - niy po to co by im naciulać czy op***dolić - einfach zadać pora pytań podniesionym głosym . Tego jakoś niy rozumia - sorry ale u nos tak je i je przy tym tysh niejdnokrotnie TV . Kożdy potym przyłazi do dom i szkamro sam na forum ( czymu sie niy dziwia), zamiast po szpilu iść pod kawiarenka i jakiego odpowiedzialnego dorwać czy to Ziyntka , Sliwińskiego czy innego Fornalaka. 85% z nos niy mo pojnycio co sie w klubie dzieje tak richtig , od wewnątrz . Boł amra to roz na pół roku jakie info napisoł ale napisoł, stracioł sie amra i wiymy ino tela co Fornalak powiy na konferencji , a to wiadomo - sztuczne i po telewizja.
Wiym ło cym pisza - Ulm wjeboł ostatni szpil u sia 3:0 z jakimiś ciulikami to je 4 liga !!!!!!!! a pod siedzibom klubu była haja jak ciul - trenyr , grajki i prezes stoli jak dzieci z przdszkola na dywaniku u dyrektora ( som żech tam boł). A u nos ? 2:3 wjebane z czereśniakami , a my nic - dupa pod pacha i do dom i kurwowanie na necie. Chcecie co by Fornalak odszoł , co by Klimek sie wzioł za ta banda, Ziyntek nos niy kłamoł itd....![]()
To musicie im to w gymba wyryczeć i to z odległości 3 metrów - forum i te ku*** co sam lecom to łoni majom w życi.

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź, zachowanie kilku buraków ma świadczyć o Twoim szacunku dla całej ekipy? Większość osób w Podbeskidziu zna swoje miejsce w szeregu.19r20 pisze:Krzyżowcy czy Krzyżacy mniejsza z tym narwy mi logicznie myśleć nie dają
a te pionki z podbeskidzia prowokowali to się doigrają......
my z sercem na ręce do nich a oni opluli tą rękę....
A kto zaczął krzyczeć "Coście tak cicho (...)"Nieobietywny pisze:19r20 pisze:Krzyżowcy czy Krzyżacy mniejsza z tym narwy mi logicznie myśleć nie dają
a te pionki z podbeskidzia prowokowali to się doigrają......
my z sercem na ręce do nich a oni opluli tą rękę....

Pozatym napinka podczas meczu kilku dzieciaków od was która podeszła blisko sektoru gości :roll:
- L_M
- Kontakt:
Dobila mnie ta porazka jak nigdy. Zepsula mi bardziej humor niz 0:2 z Pruszkowem - wtedy kazdy wynik byl dla mnie porazka. Od pierwszej do 90 minuty gry. Dzisiaj - w 5 minut zalatwili mi wieczor. Zamiast isc opijac zwyciestwo z kibicami stlenilem sie z klubu tak szybko jak tylko moglem zeby zapomniec o ulicy Cichej 6!
Sam mecz - po pierwsze doping - swietny poziom, coraz lepiej, i wole dobry glosny doping od fajerwerkow (optymalna sprawa to polaczyc oba elementy na najwyzszym poziomie
)
Mecz - po pierwszych 20 minutach typowalem sobie 0:0, moze 1:1. Pare akcji Ruchu, nie bylo genialnej gry, ale bylo opanowanie gry, a zagrania Bonka to klasa pierwszoligowa. 1:0, 2:0, druga akcja widac ze przemyslana, nic tylko cieszyc sie na druga polowe i jeszcze 2 gole. Zaczynamy druga polowe, Petasz dynamicznie wychodzi, ale dosrodkowanie zablokowane. Pozniej Petasz praktycznie sam z bramkarzem, ale fuksem pieknie broni ten ich torman. Nastpno akcja, zas Petasz, wychodzimy w przewadze, a nasz gwiazdorek pokazuje co potrafi - pcha sie sam zamiast podac kolegom. Byla jeszcze poprzeczka z rzutu roznego, a potem jakies takie odpuszczenie. Chlopakowi ktory ma 20 lat to chocby nie wiem jaki mial talent trzeba pokazac w takim momencie gdzie jego miejsce! Zaraz po tej kontrze i stracie Petasza zaczelo sie... 1:2. Pozniej bylo kilka okazji do kontr, fajnie Pepe zapierdalal za kazdym balem, ale brakowalo wykonczenia przy naszych dobrych poczatkowo kontrach. Biza powinien z zamknietymi oczami trafic na 3:1. Dalszy przebieg, frajerskie bramki i szokna trybunach najlepiej wogole wymazalbym z pamieci.
Ten mecz udowodnil mi, ze nie mamy w ekipie zawodnika ktory w kryzysowym momencie pociagnie druzyne do przodu. Nie ma zdecydowanego lidera. A lider to dla mnie silny charakter plus duze umiejetnosci, plus madrosc w grze. Nie mamy zawodnika ktory na dzis to laczy. Nasi pilkarze potrafia grac jak sa w gazie, przez 20 minut, pol godziny, ale generalnie nie potrafia podnosic sie z niepowodzen. Dla mnie recepta bylby nowy trener, spoza ukladu. Tu nawet nie chodzi tyle o warsztat trenerski,co do podejscie do szatni. Zjebanie zawodnika kolegi, w nawet najtwardszy sposob (a nieraz ma takie cos miejsce), to mimo wszystkim zjebanie kolegi a nie podwladnego. Dlatego zadanie na zime - wykreowac lidera i niech to zrobi nastepca Darka Fornalaka.
Ps. Pozdrowienia dla Bogdana Kalusa - za tekst przy stanie 1:2, albo nawet 0:2, 'jak sie nie strzela bramki na 3:0 to sie przegrywa 2:3'. Mamy winnego
hehe
Sam mecz - po pierwsze doping - swietny poziom, coraz lepiej, i wole dobry glosny doping od fajerwerkow (optymalna sprawa to polaczyc oba elementy na najwyzszym poziomie

Mecz - po pierwszych 20 minutach typowalem sobie 0:0, moze 1:1. Pare akcji Ruchu, nie bylo genialnej gry, ale bylo opanowanie gry, a zagrania Bonka to klasa pierwszoligowa. 1:0, 2:0, druga akcja widac ze przemyslana, nic tylko cieszyc sie na druga polowe i jeszcze 2 gole. Zaczynamy druga polowe, Petasz dynamicznie wychodzi, ale dosrodkowanie zablokowane. Pozniej Petasz praktycznie sam z bramkarzem, ale fuksem pieknie broni ten ich torman. Nastpno akcja, zas Petasz, wychodzimy w przewadze, a nasz gwiazdorek pokazuje co potrafi - pcha sie sam zamiast podac kolegom. Byla jeszcze poprzeczka z rzutu roznego, a potem jakies takie odpuszczenie. Chlopakowi ktory ma 20 lat to chocby nie wiem jaki mial talent trzeba pokazac w takim momencie gdzie jego miejsce! Zaraz po tej kontrze i stracie Petasza zaczelo sie... 1:2. Pozniej bylo kilka okazji do kontr, fajnie Pepe zapierdalal za kazdym balem, ale brakowalo wykonczenia przy naszych dobrych poczatkowo kontrach. Biza powinien z zamknietymi oczami trafic na 3:1. Dalszy przebieg, frajerskie bramki i szokna trybunach najlepiej wogole wymazalbym z pamieci.
Ten mecz udowodnil mi, ze nie mamy w ekipie zawodnika ktory w kryzysowym momencie pociagnie druzyne do przodu. Nie ma zdecydowanego lidera. A lider to dla mnie silny charakter plus duze umiejetnosci, plus madrosc w grze. Nie mamy zawodnika ktory na dzis to laczy. Nasi pilkarze potrafia grac jak sa w gazie, przez 20 minut, pol godziny, ale generalnie nie potrafia podnosic sie z niepowodzen. Dla mnie recepta bylby nowy trener, spoza ukladu. Tu nawet nie chodzi tyle o warsztat trenerski,co do podejscie do szatni. Zjebanie zawodnika kolegi, w nawet najtwardszy sposob (a nieraz ma takie cos miejsce), to mimo wszystkim zjebanie kolegi a nie podwladnego. Dlatego zadanie na zime - wykreowac lidera i niech to zrobi nastepca Darka Fornalaka.
Ps. Pozdrowienia dla Bogdana Kalusa - za tekst przy stanie 1:2, albo nawet 0:2, 'jak sie nie strzela bramki na 3:0 to sie przegrywa 2:3'. Mamy winnego

Ostatnio zmieniony 12 lis 2005, o 01:30 przez L_M, łącznie zmieniany 1 raz.
Ha,ha,ha....
Dejcie se spokoj, szkoda nerwow. Sam ktoś wyżyj napisol, że grojki nic sie niy robiom z tego co sam pisze i cza im to pedzieć prosto w ryj. Jo sie w tamtym sezonie tyż tak myślol i pora razy zech tak zrobiyl i zech sie lod pilkarzykow dowiedziol, że kibice sie niy znajom na fusbalu, a oni grajom dobrze i wogole niewiadomo o co nom wszystkim idzie..., lostatnio w tako godka zech sie dol z nimi zaroz po barażu ze Zniczym i lod tego czasu rzadko lajża na Cicho, a jak gro biza abo mario to wogole mom to w du***.
Ida sie napic, pi***ola to wszystko.
Pozdro do niybieskich!
Dejcie se spokoj, szkoda nerwow. Sam ktoś wyżyj napisol, że grojki nic sie niy robiom z tego co sam pisze i cza im to pedzieć prosto w ryj. Jo sie w tamtym sezonie tyż tak myślol i pora razy zech tak zrobiyl i zech sie lod pilkarzykow dowiedziol, że kibice sie niy znajom na fusbalu, a oni grajom dobrze i wogole niewiadomo o co nom wszystkim idzie..., lostatnio w tako godka zech sie dol z nimi zaroz po barażu ze Zniczym i lod tego czasu rzadko lajża na Cicho, a jak gro biza abo mario to wogole mom to w du***.
Ida sie napic, pi***ola to wszystko.
Pozdro do niybieskich!
Jeszcze jedno, na poprzednij stronie ktoś napisol, że siedziol kolo srutwy a tyn przeciyrol oczy bo downo taki padliny niy widziol...
To miol być żart?
On zdaje sie downo niy loglondol żodnego szpilu w kerym grol, bo wtedy dopiyro jest PADLINA!
Chciolbych sie jeszcze zapytać czy we szpilu z poloniom srutwa zagro u nos czy u nich w skladzie?!
EDIT ADMIN
Dyskusja na temat Srutwy juz jest :arrow: http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=5266
w tym temacie mowimy o meczu z Podbeskidziem, nie poprzednich, i nie z Polonia. Mariusz dzisiaj nie gral, wiec takie pytania zadawac w podlinkowanym przeze mnie temacie. Kazdy kolejny tego typu post w tym temacie bedzie kasowany
To miol być żart?
On zdaje sie downo niy loglondol żodnego szpilu w kerym grol, bo wtedy dopiyro jest PADLINA!
Chciolbych sie jeszcze zapytać czy we szpilu z poloniom srutwa zagro u nos czy u nich w skladzie?!
EDIT ADMIN
Dyskusja na temat Srutwy juz jest :arrow: http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=5266
w tym temacie mowimy o meczu z Podbeskidziem, nie poprzednich, i nie z Polonia. Mariusz dzisiaj nie gral, wiec takie pytania zadawac w podlinkowanym przeze mnie temacie. Kazdy kolejny tego typu post w tym temacie bedzie kasowany
- Lutz
- Kontakt:
Powiem tak fornalak wy***rdalaj z tego klubu dzis juz przegioles!i je*** mnei to jesli zaros ktos mi napisze ze zle pisza na fornalak ale ku*** jestes taki po***anym trenerem ze nei da si etego wytlumaczyc chciolbym ci zadac jedno pytanie po ch** sciagosz Myszora obroncy przy stanie 2:0 do nos i wchodzi na boisko pomocnik? pytom sie po ch** tako zmiana czy tys jes po***rdolony chopie zamiast grac 4 obroncami tak jak w pierwszej polowie i grac z kontry co wiadomo ze w Ruchu zawsz esie gralo copcom dobrze z kontr to ty ku*** robis zjakies zmiany ch*** móje nie wiem po ch** takei zmany czy tys chciol wygrac 5:0 ze wcieples Petasza za Myszora..? szkoda z etego nei przeczytosz ale chciolbym zebys sie zastanowil i pomyslol i dol sobei spokoj bo to co dzisiej zagrali pilkarzyki i ta jedno zmiana to ku*** nei wiadomo co myslec chyba dobiero wejda na stronki Ruchu jak ktos mi powie z placu z enie jestes jzu trenerem bo az serce sie lomie zeby tak przegrywac nie rozumia tego zapewne takjak wieszosc kibicow pozdrawiom wszystkich co chca aby fornal juz poszeld w ch** ..sory za bledy ale wlasnei z piramidy wrocilehc musiolem jakos odreagowac i sie na***rdolic za tyn mecz porazka jak ch**