A dla mnie standard z czołówką zwycięstwa, z dołem tabeli w plecy Jeśli to się nie zmieni, to o dobrym miejscu możemy zapomnieć. A za tydzień znów dół. Choć miałam obawy przed tym meczem nie rozumiem co się stało, już dodałam 3 punkty to tabeli, za wcześnie. Po pierwszej połowie żałowałam, że musiałam zostać w domu, po końcowym gwizdku, no cóż, może dobrze się stało
I w ten oto sposób powoli ale konsekwentnie zbliżamy sie do baraży. Młodzi czy starzy, z Mariuszem czy bez, skoro nie momy trenera to nie ma sie łudzić że coś sie w naszym Ruchu zmieni.
brawo niebiescy !!!! Tylko wy tak potraficie !!!! Mam nadzieje, ze z bytomskimi uda wam sie przynajmniej zremisowac :roll:
ale w to watpie
Brawa dla nas czyli kibicow, jestesmy z pewnoscia duma chorzowa :twisted:
Widac nasze miejsce jest juz ustalone 2 liga i nic wiecej a zreszta z ta gra, ambicjami i fornalakiem na nic innego nas nie bedzie stac :roll:
DNO DNO DNO!!! Jedyne co warte napiasanio (aż mi ciary przeszły) to doping od ok 30 minuty jak cały stadion śpjywoł...to chyba było słychać na tauzynie....a co do gry szkoda czasu wogóle coś komyntować...
Ostatnio zmieniony 11 lis 2005, o 20:36 przez cisiu, łącznie zmieniany 2 razy.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
kolejny mecz zjebany w drugiej połowie, po prostych błędach w obroniepo ch przy tej trzeciej bramie faulowoł. ogólnie szkoda słów naprawde, ciesza sie że pzerwa blisko i si epodreperuja moje nerwy.
a jeszcze tak od siebie to trzeba powiedzieć, że kibice podbeskidzia to naprawde wsioki, przynajmniej taki wniosek wyciągom po tych co byli.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. jak idzie taki szpil zj***c? to je ino wina trenera!! zas kozol im bronic wyniku:[ niy mom slow!!