Ruch-Podbeskidzie
- L_M
- Kontakt:
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
MEGOWIEC :twisted: SIEDZA NA DZIESIONIE I NIe MUSZA GODAC CI JAKI KLIMAT PANUJE TAM WIEC SIE NIE MARTW :twisted: JAK PRZYLAJAZA DO DOM TO ZAWSZ EMNEI GARDLO NAPIERDALO ALE WTEDY TRZEBA SI EBROWCA NAPIC DZIS 3 PKT. MUSZ BYC !!!!! Górny Śląsk! CIEKAWE CZY BYDA DZIS FANY WISIEC OBERSCHLEISEN I Górny Śląsk CZY KTOS ZAS ZADECYDUJE ZEBY SCIAGNAC JE
NARA :twisted: :flaga: :twisted:

-
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
No dzis wszycy jakso tak sa pewnei ze bedzie zwyciestwo - i ja w sumie tez, dlatego amm nadzieje ze nie bedzie rozczarowania i niebiescy zgarna cala pule dzis ! TEN MECZ MUSIMY WYGRAC ! - WYGRAMY<WYGRAMY<WYGRAMY...
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Katowice KS Ruch :lol:jalboss pisze:sędzia: Marek Kowal (Katowice).![]()
![]()
![]()
Ciekawe komu bydzie ten pan kibicowoł![]()
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt: