piast-RUCH
Ale kto powiedział ze my go nieszanujemy :roll: Pewnie ze go szanujemy za to co zrobił do Ruchu chociaz jest z Bytomia.Szanujemy go za to że naszczelał nam w ku*** bramek w przeszłości.Ale jego czas sie powoli kończy i on sie z tym nie umie pogodzic.Trzeba dawac szanse powoli młodym.Owszem niech pogra jeszcze z nimi jakis czas jako doświadczony zawodnik ale niech nie op***dala ich za nieudane akcje lub nie podanie piłki za każdym razem to młodym piłkarzom nie pomaga.Bluefil ofszem nie widziałem tego meczu przepraszam jesli cie uraziłem moim wczesniejszym postem ale ja sie nie sugeruje tylko tym meczem ale i innymi.I wadzmy sie na tym forum jak na jakims gorolskim.Pozdro.
JO MOM PRAWO SIE Z TYM NIE ZGADZAĆ, A NIE UWAŻOM SIE ZA WYBITNEGO KRETYNA I PROSTAKA. ALE NIE BEDA SIE ZNIŻOŁ DO POZIOMU TWOJEJ GODKI. INO PRZYPOMNIJ SIE JAK TWÓJ ULUBIENIEC SZOŁ WNIEBOWZIĘTY DO LEGII, TEJ SZMATY I PRZYSZOŁ SPOWROTEM INO DLATEGO ŻE MU TAM NIE WYSZŁO. AHA, I JESZCZE JEDNO: Z KIM RUCH SPADOŁ DO DRUGIEJ LIGI I Z KIM TKWI DALI W TYM GÓWNIE? TO ZA TO MOM MU DZIĘKOWAĆ I BIZAKOWI ŻE MOGLI BY W TAMTYM SEZONIE STRZELIĆ PO JEDNEJ BRAMIE WIENCYJ, A MAŚCILI W CIUL SYTUACJI I SOMY TU KAJ SOMY. pi***ola TAKI INTERES.radzion pisze:no w sumie tu ale mo racja, a jak ktos sie z tym nie zgadzo to jest wybitnym kretynem i prostakiem!Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany",
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hassan to nie byl atak bezposrednio na ciebie. Chcialem tylko zaznaczyc, zebysmy wszyscy troszeczke przystopowali. Zobacz pozniej komentuj! Ja tez czasami nie dam rady pojechac na mecz, ale wtedy siedze cicho:)
Co sie tyczy Lutza i innych wspomnianych, to ja ogladalem mecz, oni nie, ale chyba to nie przeszkadza w niczym zeby sie z nimi zgadzac.
Panowie doszlismy do jednego wniosku. MS nalezy sie szacunek. Takie nasze wyzywanie go nic nie pomoze, a on sam zrozumie, ze czas odejsc jesli rzeczywiscie bedzie slabszy od mlodziezy. Ja bylem w Gliwicach i Mario zagral dobrze. Gdyby nie kartki to bym go na miejscu Fornala wystawil w nastepnym meczu, ale nie mnie o tym decydowac. Panowie skonczmy klotnie.
ps
Hassan nie uraziles mnie, spoko:)
Co sie tyczy Lutza i innych wspomnianych, to ja ogladalem mecz, oni nie, ale chyba to nie przeszkadza w niczym zeby sie z nimi zgadzac.
Panowie doszlismy do jednego wniosku. MS nalezy sie szacunek. Takie nasze wyzywanie go nic nie pomoze, a on sam zrozumie, ze czas odejsc jesli rzeczywiscie bedzie slabszy od mlodziezy. Ja bylem w Gliwicach i Mario zagral dobrze. Gdyby nie kartki to bym go na miejscu Fornala wystawil w nastepnym meczu, ale nie mnie o tym decydowac. Panowie skonczmy klotnie.
ps
Hassan nie uraziles mnie, spoko:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- vahanara
- Kontakt:
Nie jestem fanem Mańka (jako piłkarza) ale czytanie takich demagogii doprowadza mnie do szału. Śrutwa odchodził do Legii ale za te pieniądze Ruch żył przynajmniej rok. Z tego co wiem to odchodził nie dlatego że chciał i napewno nie wniebowzięty...PABLO,S pisze:JO MOM PRAWO SIE Z TYM NIE ZGADZAĆ, A NIE UWAŻOM SIE ZA WYBITNEGO KRETYNA I PROSTAKA. ALE NIE BEDA SIE ZNIŻOŁ DO POZIOMU TWOJEJ GODKI. INO PRZYPOMNIJ SIE JAK TWÓJ ULUBIENIEC SZOŁ WNIEBOWZIĘTY DO LEGII, TEJ SZMATY I PRZYSZOŁ SPOWROTEM INO DLATEGO ŻE MU TAM NIE WYSZŁO. AHA, I JESZCZE JEDNO: Z KIM RUCH SPADOŁ DO DRUGIEJ LIGI I Z KIM TKWI DALI W TYM GÓWNIE? TO ZA TO MOM MU DZIĘKOWAĆ I BIZAKOWI ŻE MOGLI BY W TAMTYM SEZONIE STRZELIĆ PO JEDNEJ BRAMIE WIENCYJ, A MAŚCILI W CIUL SYTUACJI I SOMY TU KAJ SOMY. pi***ola TAKI INTERES.
Jedyne co jest do zaakceptowania z tych Twoich wypocin to ostatnie słowa. Tu masz racje, pi***ol to. I więcej nie wrzescz głupot...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lowca ja sie na nikogo nie powoluje, tylko stwierdzilem, ze sie z nimi zgadzam, a to jednak cos innego.....łowca goroli pisze:No dobra Bluefil. Hassan napisoł swoj komentarz po przeczytaniu relacji i czynisz mu z tego zarzut.
Natomiast osoby na kere sie Ty powołujesz tyż meczu niy widziały a im niy odmawiosz obiektywności.
Dziwne trocha, niy uważosz ?
Poza tym ani Lutz ani Bogdan nie komentowali wystepu Srutwy, tylko jego calosciowy wklad w KS Ruch Chorzow.......
W piatek na Podbeskidzie. Lutz bierz wolne w robocie i przyjedz rozwiesic fana FCD (taki krotki urlop swiateczno-wypoczynkowy na Cichej:), wciepnij tez jakies ojro "H" do koszyczka i bedzie po zwadzie:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz pisze::brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:radzion pisze:no w sumie tu ale mo racja, a jak ktos sie z tym nie zgadzo to jest wybitnym kretynem i prostakiem!Cytat" ja nie znam chyba innego piłkarza w polsce co by tyle zrobił do klubu a był tak traktowany",![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()