Ruch-Podbeskidzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ryjek
Kontakt:

#16 Post autor: Ryjek » 7 lis 2005, o 18:34

malo ... na szczakowiance ich bylo trocha wiencej chyba 200

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: HKSADIK » 7 lis 2005, o 19:17

ku*** to już ostatni szpil w tej rundzie na Cichej--ale ten czas leci :shock: :shock: :wink: Jeszcze tylko 2 kolejki i znów tako dupna przerwa od piłki---ehhh dejcie spokoj!! :wink:

Na koniec gromy z dwoma teoretycznie słabszymi drużynami!!Trzeba stawiać wysokie cele drużynie więc licza na 6 punktów i kończymy runde z dorobkiem 27 punktów w granicach 6 miejsca z całkiem realną szansą na awans--a co.. :wink:
A co do meczu z Podbeskidziem--dla mnie zespół z Bielska jest najwiekszym rozczarowaniem tej rundy.Po tym co widziałem np. w sparingu z Ruchem w lato (3-0 do Podbeskidzia) to stawiałem tą drużyne jako jednego z kandydatów do awansu..A zajmują dopiero 16 miejsce--ku*** normalnie szok!!Myśle że Podbeskidzie nie przyjedzie sie tu bronić i zobaczymy za***isty meczyk(niestety ostatni na Cichej w tym roku :x )!!No a po meczu wszyscy bydemy za***iście szczęśliwi bo Ruch wygro 3-1!! 8)
PS.No i wreszcie pan Bogdan bydzie spikerem---wszyscy w piątek na CICHĄ!!!!!!!!!!!!Do boju Niebiescyyyyyyy 8)

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#18 Post autor: rubin » 7 lis 2005, o 19:26

PePeK pisze:a na forum podbeskidzia widza pełna mobilizacja :o
Pepek szykuj sie bo jo na tym meczu beda :D:D:D
Ci co maja wiedziec wiedza 8)

Awatar użytkownika
Fami
Kontakt:

#19 Post autor: Fami » 7 lis 2005, o 19:40

W piątek muszą być 3 pkt. W składzie nie mamy jakichś wielkich braków także mam nadzieje że nie bedzie powtórki ze szpilu z Mławą tak jak rok temu - niby szpil z drużyną z dna tabeli a wynik w plecy. Fajnie by było żeby na ten ostatni szpil na Cichej zawitało jak najwięcej kibiców bo szykuje sie dobre spotkanie i duża szansa na komplet punktów.

Pepek
Kontakt:

#20 Post autor: Pepek » 7 lis 2005, o 20:12

rubin pisze:
PePeK pisze:a na forum podbeskidzia widza pełna mobilizacja :o
Pepek szykuj sie bo jo na tym meczu beda :D:D:D
Ci co maja wiedziec wiedza 8)
Nareszcie 8)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: spyru » 7 lis 2005, o 20:50

Podbeskidzie to ciekawa drużyna. Pod względem peronalym napewno przynajmniej na środek tabeli.
Wiec ciekawie może być na boisku, po którym będzie sobie chasał Piotr Gierczak :arrow: :rzygi:
Mam nadzieje że ten ch** nikomu już nic nie złamie. Myśle że powinniśmy go "ciepło przywiteć" :twisted: O ile sie nie wykartkuje bo oni jutro puchar grają.

Grzesiek_kmn

#22 Post autor: Grzesiek_kmn » 7 lis 2005, o 21:46

Ja jestem ciekaw czy zarzad pamięta o obietnicy ze zawsze ostatni mecz u siebie kączący runde jest za darmo wstęp. Więc wszyscy na Cichą

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: spyru » 7 lis 2005, o 21:54

To sie tyczy ostatniego meczu sezonu, a nie rundy. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#24 Post autor: Simone » 7 lis 2005, o 22:14

Ten sezon konczymy u siebie meczem derbowym z Polonia Bytom , oby to byl mecz o awans albo juz tylko formalnosc . Jak za free to bylaby sznasa na 15 tys ludzi nawet w takim wypadku .
Zreszta w takiej sytacji jestem za biletem np za symboliczne 2 zl - kazdego stac a Klub bysmy wspomogli .

Troche sie rozmazylem :wink:

BUZEK

#25 Post autor: BUZEK » 7 lis 2005, o 22:47

Jestem Kibicem TS-u i licze na wygraną ( ewentualnie remis ) potrzebujemy punktów więc bez walki sie nie poddamy :!:
PS. Szkoda ze kibice jagi narobili u Was ostatnio "siary" i niemozna wnośic materiałów pirotechnicznych :cry: .... ale coż bez tego postaramy sie stworzyć swietna atmosfere na tym meczu.
Dozobaczenia w Piatek. HEJ HEJ TSP 8)

.... aha w tamtym sezonie jak byliśmy u Was to była mozliwość zakupienia vlepek :!: .. czy na tym meczu też bedzie taka mozliwość :?: :?:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#26 Post autor: wolfik » 7 lis 2005, o 22:59

spyru pisze:To sie tyczy ostatniego meczu sezonu, a nie rundy. Przynajmniej tak mi sie wydaje.
Tak, sezonu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#27 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 23:04

Ja też jestem kibicem TS'u i tez liczę na wygraną od jakichś 20 lot ale nojwyży żech czwórka na dziyn kobiet w zakładach specjalnych trefioł. Już nawet niy pamietom wiela zęch wtedy za to dostoł..

Ale to nic wierza nadal.

a tak na marginesie. Jak tak poczytać wasze forum (Podbeskidzia) to normalnie we wszystkich meczach byliście lepsi o klasa tylko pech wos przesladował :-)... ale spoko skład mocie na liga mistrzów :-)

BUZEK

#28 Post autor: BUZEK » 7 lis 2005, o 23:21

Salvo, ale ty dowcipny jestes, narmalnie marnujesz sie przed tym komputerem :[

slavo
Kontakt:

#29 Post autor: slavo » 7 lis 2005, o 23:24

BUZEK pisze:Salvo, ale ty dowcipny jestes, narmalnie marnujesz sie przed tym komputerem :[
takich dowcipów jakie wy wypisujecie z poważną miną na waszym forum niestety nie jestem w stanie spłodzić !

"... Jaga nie istniała..."- ten jest najlepszy !!

Elmer
Kontakt:

#30 Post autor: Elmer » 7 lis 2005, o 23:27

spyru pisze:Piotr Gierczak(...) Mam nadzieje że ten ch** nikomu już nic nie złamie. Myśle że powinniśmy go "ciepło przywiteć" :twisted: O ile sie nie wykartkuje bo oni jutro puchar grają.
Kartki z pucharu nie liczą się w lidze. Gierczak się może sam "skontuzjować";)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ