slavo pisze: wylazła cało prowda o Srutwie, srednim zaledwie piłkarzu, zawistnym i na chama rękami i nogami trzimającym się składu, kery bez Ruchu byłby niczym. Trzema miec tupet żeby wmawiac że to Ruch potzrebuje Srutwy. To Srutwa potrzebuje RUCHU !!!!. Dość panoszenia się i niszczenia tego klubu. Kto groł w tych wszystkich Szczakowach 0:6, Mławach elwry 0:1, Kujawiakach, Radomskach kto ????. Człowieku tyś wiyncy meczy zdupioł jak zagroł dobrze a jeszcze bezczelnie wymagosz żeby cie na rynkach nosić.. skończ zanim cie wyniesymy i skończ niszczyć atmosfera w ty drużynie, kery to już roz !!!ps. Biza ty tyż sie pakuj !
W morde takiego belkotu to na tym forum juz dawno nie czytalem :lol:
slavo pisze:wiync po ch** gro !!! i sie cisnie mecz z Jagą wyrażnie pokozoł, że niy jest potrzebny !
Zero pojecia o fusbalu. Co mecz z Jaga pokazal? Powiedz mi co?! Po glebszej analizie dostrzeglem, ze Pepe i Ludzinski doszli do podbramkowych sytuacji raz, co najwyzej dwa razy! Tylko dwa razy ten duet mogl sie pokusic o strzelenie bramki, a i tak chlopaki tego nie wykorzystali (co sie oczywiscie zdarza). Mi nie chodzi o rozliczanie z niewykorzystanych sytuacji (to wynika z braku innych argumentow), ale o dochodzenie do sytuacji. Wielu narzeka ze Pepek, Przemek i inni nie dochodza do sytuacji podbramkowych, bo gra Srutwa i Bizacki. Jak ta dwojka nie gra (patrz Jagiellonia) to nasza mlodziez i tak nie potrafi dojsc do okazji. To samo bylo w Gliwicach. Pepek i Ludzinski zamiat wbiegac w pole karne, szukac pojedynkow jeden na jeden z obroncami czekaja na reszte partnerow i po akcji jest dupa. Pepek, Przemek, czy tez Ecik sa swietnie wyszkoleni technicznie, ale coz z tego skoro oni boja sie ryzyka, boja sie zabrac ciezar gry na swoje barki.
W meczu z Jaga gralismy swietnie do 16 metra bramki rywali. Wtedy zaczely sie problemy. Bramki strzelili wiekowi Grzesiu Bonk i Wojciech Myszor. Nasza mlodziez poza robienie wiatru nie potrafila zagrozic bramce Jagi. Czyja w tym wina? Znow trenera i doswiadczonych pilkarzy?
Jesli bedziemy mieli dobrych, klasowych napastnikow, to jestem za tym zeby Mariusz zakonczyl kariere, ale niestety na razie mamy "talenty", ktorych w Chorzowie bylo w ostatnim czasie mnostwo, a ktore potem konczyly w III ligach. Mam nadzieje ze Pepek, Ecik, czy tez Przemek nie podziela ich losu, ale wpierw musza grac z charakterem...
PS. Elmer - podales konkretna argumentacje przeciwko slowom Mariusza. Niestety wiekszosc osob pisze tylko belkotem, w stylu:
slavo pisze:Zagłebie, Polkowice, Slask, Kujawiak, KSZO - zadej sie pytanie czy w tych szpilach twoj idol groł i co wylondowoł na lawie ? dupisz fleki, żeby dupić weź sie zajrzyj do statystyk, do historii tego klubu a potym dupcz o tym czy wstoś jest przidatny czy niy !
HAHAHA. Nowak, Klaczka, Myszor, Bonk, Smarzynski, Bizacki, Srutwa i inni - na ławe! Przegraliscie 6 meczow, WYPAD, sa mlodis i lepsi od Was :twisted: