ŚRUTWA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przekrecasz wszystko .... nie mo nos w zyci ino sie probuje tymi obelgami nie przejmowac i robic swoje drugie nie powiedziol ze bydzie grac do 50 ino ze na pewno NIE BEDZIE GRAC DO 40 czy 50 TRZECIE nie powiedziol ze sciagnie emerytow ani nic wogole wszystko zes podupil ze som sie w tym traca po ch** takie posty w ktorych jest nul prowdy :twisted: :twisted: :twisted: .... .... reszta mojego zdania na temat srutwy drugi post wyzejMiroslaw pisze:Czy nie widzicie ze srutwa wszystkim rzadzi,obejzyjcie wywiad po piescie.On mo nos wszystkich w zyci,i ze sciagnie nastepnych emerytow,ze bydzie grol do 50.A jak wtos bydzie gipszy i bardzi przebojowy to wydupi do rezerw.
-
- Kontakt:
MOIM ZDANIEM JESTESCIE NIESPRAWIEDLIWI... MARIO ROBI BARDZO DUZO DLA KLUBU I ZWROCMY UWAGE ZE ZE TO ON MA NAJWIECEJ BRAMEK STRZELONYCH... ZARAZ KTOS PPOWIE ZE MA NAJWIECEJ ALE ILE ZMARNOWAL SYTUACJI TYLKO ZAUWAZMY ZE ABY MOC ZMARNOWAC SYTUACJE TO TRZEBA JA MIEC A JAK JAKOS MARIO NIE GRA TO TYCH SYTUACJI RUCH NI EMA ZA DUZO... TAK SAMO NIE ROZUMIEM NAJAZDOW NA TRENERA I INNYCH PILKARZOW.. PANOWIE MY POWINNISMY BYC Z NIMI I ICH WSPIERAC W NAJTRUDNIEJSZYCH CHWILACH ZAWSZE SPIOEWAMY ZE RUCH MA NAJLEPSZYCH KIBICOW NA SWIECIE ALE JAKOS OSTATNIO TO CHYBA DO NAS NIE PASUJE BO TACY KIBICE NIE OBRAZAJA SWOICH ZAWODNIKOW I SWOJEJ DRUZYNY... PRZEMYSLMY TO I NAPRAWDE POKARZMY IM ZE ZAWSZE MOGA NA NAS LICZYC
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie podoba mi się to co Śrutwa powiedział o Petaszu. Wynika z tego, że on był zazdrosny o to że synkowi na początku rundy dobrze szło, a że teraz mu odbiło to trzeba go zgnoić. Kapitan drużyny nie powinienh takich rzeczy mówić publicznie. I nie wiem czy on specjalnie powiedział PETARZ zamiast PETASZ czy nie wie jak sie kolega z zespołu nazywa.
Załamało mnie to, że on chce grać w Ruchu do 40 albo 50 roku życia

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Jezu ale bełkot !aniol148 pisze:MOIM ZDANIEM JESTESCIE NIESPRAWIEDLIWI... MARIO ROBI BARDZO DUZO DLA KLUBU I ZWROCMY UWAGE ZE ZE TO ON MA NAJWIECEJ BRAMEK STRZELONYCH... ZARAZ KTOS PPOWIE ZE MA NAJWIECEJ ALE ILE ZMARNOWAL SYTUACJI TYLKO ZAUWAZMY ZE ABY MOC ZMARNOWAC SYTUACJE TO TRZEBA JA MIEC A JAK JAKOS MARIO NIE GRA TO TYCH SYTUACJI RUCH NI EMA ZA DUZO... TAK SAMO NIE ROZUMIEM NAJAZDOW NA TRENERA I INNYCH PILKARZOW.. PANOWIE MY POWINNISMY BYC Z NIMI I ICH WSPIERAC W NAJTRUDNIEJSZYCH CHWILACH ZAWSZE SPIOEWAMY ZE RUCH MA NAJLEPSZYCH KIBICOW NA SWIECIE ALE JAKOS OSTATNIO TO CHYBA DO NAS NIE PASUJE BO TACY KIBICE NIE OBRAZAJA SWOICH ZAWODNIKOW I SWOJEJ DRUZYNY... PRZEMYSLMY TO I NAPRAWDE POKARZMY IM ZE ZAWSZE MOGA NA NAS LICZYC
Zeby mieć sytuacje trza być na boisku a niy na ławie.
Reaktywować Krystiana Szustera i Eugeniusza Fabera
-
- Kontakt:
i wylazła cało prowda o Srutwie, srednim zaledwie piłkarzu, zawistnym i na chama rękami i nogami trzimającym się składu, kery bez Ruchu byłby niczym.Elmer pisze:Nie podoba mi się to co Śrutwa powiedział o Petaszu. Wynika z tego, że on był zazdrosny o to że synkowi na początku rundy dobrze szło, a że teraz mu odbiło to trzeba go zgnoić. Kapitan drużyny nie powinienh takich rzeczy mówić publicznie. I nie wiem czy on specjalnie powiedział PETARZ zamiast PETASZ czy nie wie jak sie kolega z zespołu nazywa.
Trzema miec tupet żeby wmawiac że to Ruch potzrebuje Srutwy.
To Srutwa potrzebuje RUCHU !!!!. Dość panoszenia się i niszczenia tego klubu.
Kto groł w tych wszystkich Szczakowach 0:6, Mławach elwry 0:1, Kujawiakach, Radomskach kto ????. Człowieku tyś wiyncy meczy zdupioł jak zagroł dobrze a jeszcze bezczelnie wymagosz żeby cie na rynkach nosić.. skończ zanim cie wyniesymy
i skończ niszczyć atmosfera w ty drużynie, kery to już roz !!!
ps. Biza ty tyż sie pakuj !
-
- Kontakt:
slavo pisze:i wylazła cało prowda o Srutwie, srednim zaledwie piłkarzu, zawistnym i na chama rękami i nogami trzimającym się składu, kery bez Ruchu byłby niczym.Elmer pisze:Nie podoba mi się to co Śrutwa powiedział o Petaszu. Wynika z tego, że on był zazdrosny o to że synkowi na początku rundy dobrze szło, a że teraz mu odbiło to trzeba go zgnoić. Kapitan drużyny nie powinienh takich rzeczy mówić publicznie. I nie wiem czy on specjalnie powiedział PETARZ zamiast PETASZ czy nie wie jak sie kolega z zespołu nazywa.
Trzema miec tupet żeby wmawiac że to Ruch potzrebuje Srutwy.
To Srutwa potrzebuje RUCHU !!!!. Dość panoszenia się i niszczenia tego klubu.
Kto groł w tych wszystkich Szczakowach 0:6, Mławach elwry 0:1, Kujawiakach, Radomskach kto ????. Człowieku tyś wiyncy meczy zdupioł jak zagroł dobrze a jeszcze bezczelnie wymagosz żeby cie na rynkach nosić.. skończ zanim cie wyniesymy
i skończ niszczyć atmosfera w ty drużynie, kery to już roz !!!
ps. Biza ty tyż sie pakuj !
powiedz mi jak moze on potrzebować Ruchu skoro on gro za darmo dla KLUBU :shock: ..... i czemu jak jebiesz Maria na tym forum to musisz to pisać zaraz jebitnymi literami zeby kozdy widziol ..... zawiść przez ciebie przemawia ....
- rubin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no trocha nikiere przesadzajom... to tak jak je*** na Nowaka bo tora zawinil...
Nie pasi Ci Srutwa?trudno! mie nie pasi ze prezydyntym jest kaczka
to samo z rogalikiem bylo jak kozdy jebol bo to przez niego
potem przyszol mleczko i zas na niego
a teraz za pilkarzy trza sie zabrac... czy Mario som gro ? czy caly zespol a to ze gro za darmo to tyz daje wiele do myslenia idzcie do roboty na szychta jebejcie caly dzien za darmo
ciekawe co powiecie ?
Nie pasi Ci Srutwa?trudno! mie nie pasi ze prezydyntym jest kaczka

to samo z rogalikiem bylo jak kozdy jebol bo to przez niego
potem przyszol mleczko i zas na niego
a teraz za pilkarzy trza sie zabrac... czy Mario som gro ? czy caly zespol a to ze gro za darmo to tyz daje wiele do myslenia idzcie do roboty na szychta jebejcie caly dzien za darmo

-
- Kontakt:
Teraz kilka faktów, dla tych którzy wierzą we wszystko co Śrutwa mówi:
W wywiadzie dla Comtv powiedział, że jak miał 20 lat, to się cieszył, że grał po 10 minut. Sprawdziłem. Mario przyszedł do klubu w 1991 roku i: 1 kolejka - 90 minut na boisku, 2 - 90 (1 gol w lidze), 3 - 87, 4 - 33, 5-63, 6 - nie grał, itd. Łącznie w tamtym sezonie pojawił się na boisku 18 razy, z czego częściej grał jesienią. Tak więc po przyjściu do klubu dostawał SZANSĘ na grę. W rundzie jesiennej zdobył 2 gole, a na wiosnę popisał się hat trickiem w meczu z Pegrotourem. W tym samym casie imponował skutecznością w rozgrywkach Pucharu Poolski w barwach rezerw Ruchu. W następnym sezonie, gdy w ataku Ruchu brylowali Dąbrowski (wtedy 20 lat) i Gilewicz (wtedy 21 lat) Śrutwa zagrał w 18 meczach zdobywając 5 bramek. Tylko w kilku meczach, w których był na boisku zagrał krócej niż 10 minut.
Wnioski nasuwaja się same. Mimo, że wielu bramek nie strzelał, to często występował na boisku. Podobnie było 2 lata później z Bizackim.
P.S. Ja do Śrutwy i Bizackiego nic nie mam. Chodzi mi tylko o to żeby nie grali po 90 minut i dali szansę młodszym. Śrutwa niech w chodzi na boisko w 60, 70 minucie, a Bizacki niech gra jak będzie w formie i będzie mu się chciało.
W wywiadzie dla Comtv powiedział, że jak miał 20 lat, to się cieszył, że grał po 10 minut. Sprawdziłem. Mario przyszedł do klubu w 1991 roku i: 1 kolejka - 90 minut na boisku, 2 - 90 (1 gol w lidze), 3 - 87, 4 - 33, 5-63, 6 - nie grał, itd. Łącznie w tamtym sezonie pojawił się na boisku 18 razy, z czego częściej grał jesienią. Tak więc po przyjściu do klubu dostawał SZANSĘ na grę. W rundzie jesiennej zdobył 2 gole, a na wiosnę popisał się hat trickiem w meczu z Pegrotourem. W tym samym casie imponował skutecznością w rozgrywkach Pucharu Poolski w barwach rezerw Ruchu. W następnym sezonie, gdy w ataku Ruchu brylowali Dąbrowski (wtedy 20 lat) i Gilewicz (wtedy 21 lat) Śrutwa zagrał w 18 meczach zdobywając 5 bramek. Tylko w kilku meczach, w których był na boisku zagrał krócej niż 10 minut.
Wnioski nasuwaja się same. Mimo, że wielu bramek nie strzelał, to często występował na boisku. Podobnie było 2 lata później z Bizackim.
P.S. Ja do Śrutwy i Bizackiego nic nie mam. Chodzi mi tylko o to żeby nie grali po 90 minut i dali szansę młodszym. Śrutwa niech w chodzi na boisko w 60, 70 minucie, a Bizacki niech gra jak będzie w formie i będzie mu się chciało.
Ostatnio zmieniony 7 lis 2005, o 18:27 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
ja, i srutwa tyz tak mysli jak ty ze pojda sie na Ruch a zeby sie pogracslavo pisze:A kto powiedzioł, że łon potrzebuje Ruchu, zeby zarobić !!!!
ku*** jo tyz pogrołbych sie w Ruchu... nawet za darmo... bo lubia sie pograć w bal...
przeze mnie niy przemawio żodno zawiśc ino ku***ca. A prowda w oczy kole !

Ps. nie mam nic przeciwko modym zawodnikom ..... ino tyz jestech tego zdania co Fornalak ze tyc co sa w najwyzszej formie to trzeba na nich stawiać ... jak Srutwa zdupi szpil np nie strzeli tora to na nastepny szpil jakis inny zawodnik a Mario na lawa ..... musi byc walka o ta 11