piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#121 Post autor: gerhat » 6 lis 2005, o 10:31

Kkubicki pisze:
gerhat pisze:tryner robi nom wszystkim chyba na zołość trzymiąc 90 min tych tetryków na bosiku
Zgadzam sie ze Biza powinien zejsc jako pierwszy. Mariusz powinien sobie odpoczac po 70-75 minutach, .....

PS. Biza - na lawe
Mariusz - na 70 minut
Fornalak - na asystenta[/url]
Ciesza się że tyz tak myslisz.
I nie chodzi mi juz o to czy jedyn spacerowoł, czy drugi dychoł rękowami po 60, 75 czy 85 min.
Nawet jakby zaczął dopiero dychać rękowami w 91 min. to juz go nie powinno być na boisku, bo inaczej młodzież nigdy się nie rozegro.
Janoszka, Musiał, Koźmiński, Markiewicz pewnie sa strasznie zmobilizowani i zadowoleni po meczu z Piastem.
Tyn trener robi im, nom i sobie na złość .
Buta i prywta rządzi w Ruchu, ze sportem to mo niewiele wspólnego.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: Raul22 » 6 lis 2005, o 10:34

Elmer pisze:a szkoda, że nie napiszesz nazwisk, chętnie bym poczytał kto na treningach prezentuje się najsłabiej. Za takie opinie tutaj nie biją :wink:
nio ale wiesz nie jestem na kazdym treningu wiec nie bede tu pisal nazwiskami zeby niepotrzebnie kogos oczernic, moze akurat sie dobrze prezentuja na innych treningach co mnie nie ma, w kazdym badz razie napewno nie chodzi o Srutwe bo on w miare sie prezentuje przyzwoicie, pozdro

blumen

#123 Post autor: blumen » 6 lis 2005, o 10:52

NIE BĘDĘ NA NIKOGO NADAWAŁ - a powiem tylko jedno NA CICHĄ CHODZĘ PONAD 36 lat i jeszcze nigdy nie
widziałem żadnego zawodnika który by -niezależnie od swoich umiejętności - tak psuł atmosferę w drużynie jak robi to
ŚRUTWA choć to nie muśi być jego wina - bo po prostu taki jest ALE TU JEST ROLA TRENERA ABY TE KLOCKI DOBRZE POUKŁADAĆ - ale trener jest do niczego !!! :oops: I OBYM BYŁ ZŁŁYM PROROKIEM ALE Z TYM TRENEREM
TO MY O I lidze MOŻEMY POMAŻYĆ :oops:
PS.
Tak tylko dzieje się tylko w RUCHU że gdy ważą się losy trenera - bo są b.słabe wyniki - TO GŁÓWNY
UDZIAŁOWIEC IDZIE DO SZATNII I PYTA SIĘ ZAWODNIKÓW CZY ZMIENIĆ GO CZY NIE ! 8)

KK
Kontakt:

#124 Post autor: KK » 6 lis 2005, o 11:03

blumen pisze:TO GŁÓWNY UDZIAŁOWIEC IDZIE DO SZATNII I PYTA SIĘ ZAWODNIKÓW CZY ZMIENIĆ GO CZY NIE ! 8)
Zla interpretacja pewnych artykulow, a raczej dodawanie swoich teorii. Tak sie potem rodza plotki...

brelok

#125 Post autor: brelok » 6 lis 2005, o 11:14

KK. Z tą kamienicą to byłą metafora taka. (ja oczywiście mieszkam pod mostem w dodatku jest to most Lorensa z tego względu obstaję za zwolnieniem trenerio)

A wracając do artykułu to ogólny wydzwięk jest taki, że to przez sędziego nie wygraliśmy tego meczu.
Reszty argumentów proSrutwowych i antyPepkoŁudzinsko komentował nie bedę podobnie jak nie będę czynił porównań dokonań Warzychy vs Srutwa czy też Peterka vs Srutwa, bo wtedy mogłoby sie narodzić pytanie czemu nie gra Mirek Bąk

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: Goscioo » 6 lis 2005, o 13:15

Blue''White pisze: Srutwa do rezerw :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tego jescze nie napisali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie wiem z czego sie napierdalasz ? przeczytaj w jakim kontekscie to napisalem a potem porownan twoj nastepny post z moim i zauwazysz wiele podobienstw w tym co napisalismy

Blue''White

#127 Post autor: Blue''White » 6 lis 2005, o 13:46

NAPIERDALAM SIE NIE Z CIEBIE TYLKO Z TEGO ZE SRUTWA W REZERWACH JAK BY MIOL GRAC :lol: CIEKAWE JAK BY TO PRZYJA HEHE ZE MA GRAC W REZERWACH NIE WIEM CZEMU SIE WKURWIOSZ NARA

KK
Kontakt:

#128 Post autor: KK » 6 lis 2005, o 14:53

brelok pisze:A wracając do artykułu to ogólny wydzwięk jest taki, że to przez sędziego nie wygraliśmy tego meczu.
Reszty argumentów proSrutwowych i antyPepkoŁudzinsko komentował nie bedę podobnie jak nie będę czynił porównań dokonań Warzychy vs Srutwa czy też Peterka vs Srutwa, bo wtedy mogłoby sie narodzić pytanie czemu nie gra Mirek Bąk
Ja tam nie zamierzam nikogo do niczego przekonywac, ale moze chociaz otworze niektorym oczy. Narx

Nanik
Kontakt:

#129 Post autor: Nanik » 6 lis 2005, o 18:09

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#130 Post autor: Rejon » 6 lis 2005, o 20:35

jak czytom te wypowiedzi to aż dziw biere że Fornalak nie pedzioł że tyn szpil zremisowali skuli za wczas szczelony budy... :roll:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

stan01
Kontakt:

#131 Post autor: stan01 » 6 lis 2005, o 21:22

Rejon pisze:jak czytom te wypowiedzi to aż dziw biere że Fornalak nie pedzioł że tyn szpil zremisowali skuli za wczas szczelony budy... :roll:
Ciekawe, że On na to jeszcze nie wpadł. :D :D :D :D :D

slavo
Kontakt:

#132 Post autor: slavo » 6 lis 2005, o 21:31

Ogólnie to mecze trwają za dugo, bo "najlepsi na tryningach" ))))))) wymagają wcześniejszego podania tlenu i bereł

bluefil
Kontakt:

#133 Post autor: bluefil » 7 lis 2005, o 09:23

KKubicki nie irytuj sie. W Polsce kazdy jest trenerem pikarskim i kazdy wie lepiej jakie zmiany powinien trener zrobic. Wystarczy raz na dwa tygodnie pojsc na mecz i od razu sie wie, kto jest w lepszej, a kto w gorszej formie (jest to ironia jakby niektorzy nie zauwazyli).
Poza tym zgadzam sie, ze Bizacki do zmiany, juz po pierwszej polowie. Bonk i Srutwa najmocniejsze punkty druzyny. A co sie tyczy jebania na mlodych to widzialem jak Pepe zj***l Ludzinskiego w meczu z jaga, gdy tamten mu nie podal na polu karnym.
Teraz najwazniejszy mecz z Podbeskidziem. Musza byc 3 punkty.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

PABLO,S

#134 Post autor: PABLO,S » 7 lis 2005, o 09:37

hu* MIE JUŻ SZCZELO JAK WIDZA DURŚ TO SAMO. WCZEŚNIEJ WYROBEK, TERO FORNAL. PRZECA TO W OCZY KUJE, JAK ON ICH FORUJE. MOŻE ONI MU PŁACĄ GELT /S&B/. PO TAKIM SZPILU Z JAGĄ ŁON ZAS WRACO DO STAREGO USTAWIENIA. I JO WIEM ŻE ŚRUTWA ZAGROŁ DOBRZE /PRZEZ POŁ SZPILU/, ALE CZYMU BIZA GROŁ PRZEZ CAŁY?? hu* MIE MO SZCZELIĆ JAK TO WIDZA I WCALE NIE NALEŻA DO MALKONTENTÓW INO STAROM SIE BYĆ OBIEKTYWNY. JAK POTYM MAJĄ SIE CZUĆ CI MODZI I NOWI JAK MUSZĄ ZADUPIAĆ W REZERWACH /CO NIE DOTYCZY WYBRANYCH/, STARAJĄ SIE A POTYM I TAK SIE NA NICH LEJE, NAPEWNO Z NICH POWIETRZE UCHODZI. ku*** NIECH KTOŚ KUMATY, CO MOŻE ZNO TYCH CHOPCÓW NAPISZE JAK JEST W SZATNI I NA TRENINGACH /CHOCIAŻ WIĘKSZOŚĆ SIE DOMYŚLO KTO MO DESTRUKCYJNY WPŁYW NA DRUŻYNA/. I NIECH MI NIKT NIE DUPI ŻE PRZESADZOM BO TO WIDAĆ NA BOISKU, A ONI SIE ZACHOWUJĄ JAK ku***: JAK NA NIA NAPLUJESZ-TO CI POWIE ŻE DESZCZ LECI. ONI NIE MAJĄ HONORU. JO IM SZCZERZE DZIĘKUJA ZA TO CO ZROBILI DO RUCHU, ALE ICH CZAS POWOLI MIJO I NIE MOGĄ CIĄGLE GROĆ KOŻDEGO SZPILU, A Z NOS KIBICÓW SOBIE KPIĄ I NA NOS LEJĄ. CZY NAPROWDY MUSI DOJŚĆ DO TEGO/CZY TEGO CHCĄ/ ŻEBY MY IM WYWIESILI ODPOWIEDNI TRANSPARENT?? ABO ŚCIEPNEMY SIE NA SĘDZIÓW COBY ICH CO CHWILA KARTKOWALI, I MOŻE TO BYDZIE JEDYNE WYJŚCIE COBY NIE GRALI DURŚ. :lol:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#135 Post autor: 19r20 » 7 lis 2005, o 09:43

ja mam krótkie pytanie
kto wykasował moją wypowiedź w tym temacie?!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ