godziny spotkań rezerw
Dziwne bo mi się wydawało, że na początku I połowy Kozmiński strzelił głową po rogu Petasza na 1:0snajper pisze:jak sie zakonczył mecz bo do 60 min było 0-0
Skończyło się na 2:0 (również Kozminski)
z pierwszej oprócz niego chyba Fosa i Wawrzynczok (szkoda, że szansy nie dostali panowie Srutwa z Bizackim)
No i Petasz ... ale jego gra to kpina.... wie ktoś o co chodzi ?
-
- Kontakt:
Śrutwa i Bizacki nie mogli grać za kartki (pauza w I drużynie przekłada się na pauzę w rezerwach). Co do Petasza to coś mi śmierdzi, że gościu będzie chciał zima odejsć. Przecież on jest z okolic Warszawy, a działacze Legii na pewno widzieli jak się prezentował na początku sezonu. Bo gościu naprawdę potrafi grać w piłkę (może ma "dobrego" i zaradnego menadżera)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W tym szpilu z Rozwojem II grali jeszcze Musiał i Markiewicz, który pokozoł sie tym razem jako dobry rozgrywający. Fest bala nagroł na 2:0, a poza tym chop nie boi sie gry 1 na 1 i robi to nieźle. Po mojemu na nim powinien być elwer, ale sędzia doł ino wolny ze 16 metrów.
Cało drużyna grała dobrze, brakowało trocha szczęścia i było by przinajmniyj 5 goli.
Cało drużyna grała dobrze, brakowało trocha szczęścia i było by przinajmniyj 5 goli.
Ruch II grał w sobotę 12.11.2005r. o godz.11. Wynik 8:0 dla Ruchu.
Worek bramek otwarł Markiewicz piekną główką po podaniu Bartnika.
Potem równie ładne bramki : 4 x Wawrzyńczok , Musiał , Kożmiński i Łudziński.
Z I-szej grali też Foszmańczyk, Paśnik i Kuczma.
Dobry mecz chłopcy zagrali - miło było popatrzeć.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hmm przeca kozminskiego juz nie ma a musial wypozyczony do walki?? chyba ze sie mylewodorost pisze:Ruch II grał w sobotę 12.11.2005r. o godz.11. Wynik 8:0 dla Ruchu.