RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
snajper

#271 Post autor: snajper » 30 paź 2005, o 09:12

Eagle pisze:
spyru pisze:Jeszcze raz napisze. Poparliśmy protest legii dla SIEBIE.
Oni mnie gówno obchodzą. Jakby nie było zagrożenia że to samo może stać sie u nas to napewno takiego transparentu by nie było. Wiedz już skończcie z hasłami typu: legia ważniejsza od Górnośląskiej tradycji; bo nie to było naszym zamiarem.
Synek... sciongajonc fana Oberschlesien i w jej miejsce wieszajac szmata :!: daliscie wyraz braku szacunku do Gornoslonskiej tradycji a jak dali tego nie widzisz tos jest przydupas goroli... :!:

Jeszcze jedno :!: RUCH to jest Slonski klub na kerym zawsze tolerowalo sie goroli ale widza ze jak bola kejs okazja wy***ac H to trza to bylo zrobic :!:
Fana Oberschlesien nie była sciagnieta z kuli tego transparentu :!: :!: :!: ile razy wom to godac :roll:
ten transparent moglismy równie dobrze powiesic tam gdzie kiedys wisiał pozdrowienia dla więzienia :!:

nudziarz

#272 Post autor: nudziarz » 30 paź 2005, o 09:15

czyli powiedzcie to wreszcie ku*** jasno i wyraznie sciagnelismy ja bo ... jestesmy polakami ... jestesmy przeciwni czemus tam ... wtedy bedzie jasno sytuacja

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#273 Post autor: Lutz » 30 paź 2005, o 09:15

snajper pisze: ten transparent moglismy równie dobrze powiesic tam gdzie kiedys wisiał pozdrowienia dla więzienia :!:
to poczamu żeście tam niy powiesili ?? hehehehe :lol:

snajper

#274 Post autor: snajper » 30 paź 2005, o 09:17

idzcie sie zapytac pana H. czemu :roll:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#275 Post autor: Lutz » 30 paź 2005, o 09:19

snajper pisze:idzcie sie zapytac pana H. czemu :roll:
Jo :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nosz czas już minył jak żeście już sam napisali . Łod czego wyście kurfa som :?: :?: :?:
Ale łostowmy to niy tyn temat - scheiss egal Ruch wygroł i je cacy :!: :!:
Ostatnio zmieniony 30 paź 2005, o 09:30 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

nudziarz

#276 Post autor: nudziarz » 30 paź 2005, o 09:20

a wy co barany jestescie ze robicie co h kaze jak kaze ci hymn Polski zaspiewac przed szpilem ruchu tyz zaspiewosz? moze i ja bo pewnie hymnu ruchu nie znosz

snajper

#277 Post autor: snajper » 30 paź 2005, o 09:21

sory ale w podug H jo mom gówno do godki tako je prowda :oops:

nudziarz

#278 Post autor: nudziarz » 30 paź 2005, o 09:23

to wezcie se te cale nucleo ultra wsadzie do zici bo mnie by bylo wstyd brac w tym udzial

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#279 Post autor: Patton » 30 paź 2005, o 09:27

Stona - wow, zadziwiasz mnie :-)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

slavo
Kontakt:

#280 Post autor: slavo » 30 paź 2005, o 09:34

Nie możecie dupić na tematy tekstylne w dziale kibice ?
Tu tylko rozmywocie temat.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#281 Post autor: radzion » 30 paź 2005, o 09:40

nudziarz pisze:to wezcie se te cale nucleo ultra wsadzie do zici bo mnie by bylo wstyd brac w tym udzial
spierdalaj! ch*** wiesz o co lazi i sapiesz!

ci co byli na lechii cos ustalali, ch** ze moim zdaniem jak i wiekszosci jest to po***rdolone!
ale to nie my to ustalilismy, to nie my zadecydowalismy o sciagnieciu tej fany, bo jakby tak bylo to bysmy jej wogole nie wywiesili

A KOZDY KTO MYSLI ZE FANA OS ZOSTALA SCIAGNIETA PRZEZ TO ZEBY POWIESIC TAM TRANSPARENT TO JEST po***any!!!!!!!!!

A JUZ ku*** JAZDA PO NOS TO WOGOLE MNIE ro***erdala! ALE ch** W WS WBIJAM, ch*** WIECIE, DLA MNIE OSOBY JEZDACE PO NAS SA BANDA DEBILI!!!BO MY ku*** JESTESMY OD INNYCH RZECZY A NIE OD TEGO ZEBY DECYDOWAC O KILKA SPRAWACH

A TY ku*** NUDZIARZ I INNI MU PODOBNI SIE ODPIERDOLCIE,A JAK SIE COS NIE PODOBO TO wy***rdalac DO HETMANA I JEMU SIE ZALIC!A NIE ku*** JEZDZIS PO SYNKACH CO za***rdalali TYL czasu zeby zrobic cos fajnego a potym i tak przez takich CIULI jak wy nie maja z tego powodu satysfakcji!

bez pozdrowien!

Ryjek
Kontakt:

#282 Post autor: Ryjek » 30 paź 2005, o 09:46

za***isty szpil 8) :twisted:

nie wadzić sie sa swieta :P

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#283 Post autor: Patton » 30 paź 2005, o 09:48

Zluzuj radzion - kazy ma prawo do swojego zdania.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

nudziarz

#284 Post autor: nudziarz » 30 paź 2005, o 09:51

radzion prawda jest taka ze odbija sie pewna zgoda ktorej chcieliscie min wy skoro o niczymnie decydujecie i sie z tym nie zgadzacie to sie pod tym nie podpisujcie(vide oprawa) bo jak myslisz w innych czesciach kraju ktos rozroznia miedzy grupa h miedzy grupa nu imiedzy 10 widza nas jako calosc a ostatnie widzenie jest ch***we juz roz taka rewolucja ktos przeprowadzol na ruchu i nie chca mowic kto bo wiekszosc z was by sie zdziwila teraz jest parcie znowu gorzej ze som my slabi i moze sie to udac a byc pewien jak sie udo to koniec nigdy juz nie bedzie na ruchu dobrze bo niestety wiekszosc sie obroci plecami ... zostana tylko fani pilki ktorzy i tak oleja ten klub jezeli nie wygrzebie sie z marazmu w jaki popadl tego chcesz??? wtedy to wygra pzpn a nie jak udupi ktos legie ktora zreszta ma problem o wiele mniejszy problem niz zamkniecie naszego stadionu niz punkty ktore nam odebrano ale oni mieli to w ciuli

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#285 Post autor: radzion » 30 paź 2005, o 09:58

Patton pisze:Zluzuj radzion - kazy ma prawo do swojego zdania.
kozdy mo prawo do swojego zdnaia ale ku*** czy kozdy musi w nos wbijac?????je*** mnie tacy ludzie i ch** im za to w dupe!niech maja swoje chore urojone wizje!
nudiarz: wlasnei widza nas jako calosc, ale czemu ku*** maja nas widziec tak jak wy chcecie!

nastepnym razem w podbnej sytuacji przydzcie i sami powiedzcie to niekotrym osobom, co ku*** nozki bola?czy boicie sie ze naszym estadio ktos pos podsiadzie i bydziecie musieli stoc!czemu sami ku*** nie przyjdziecie zalatwic kilku spraw, tylko jak zawsze lamentujecie w doma przed netem!wkurzaja mnie tacy ludzie ktorzy nie potrafia nic powiedziec osobiscie tylko w doma przed monitorem!

koniec tematu tej fany!bo ku*** zamiast sie cieszyc wygrana z liderem i fajna oprawa to trza sie wadzic bo ktos zas chyba miol okres i cosik mu sie nie podobalo

ODPOWIEDZ