RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Ryjek
Kontakt:

#241 Post autor: Ryjek » 29 paź 2005, o 22:58

Ryjek pisze:juz nie moga sie doczekac tego szpilu ..... Ruch - Jaga 1-0 :twisted:

mozecie mi godać prorok 8)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#242 Post autor: radzion » 29 paź 2005, o 22:59

Esiu. pisze:Co do transparentu o legii, to bardziej chujowo wyjść nie mogło.
Popierom transparent, ino mega chujowo wyszło że naprzód powiesili fana Oberschlesien (nawet som żech ja wieszoł) a potem kazali ja ściągnąć i dać to ciulstwo o legii. Jakby nie szło wcześniej pomyśleć o tym że jak domy fany na całe płoty to placu nie bydzie na transparent.
Szkoda, bo przez takie niedopatrzenia sie wadzymy i zrażomy Sami do Siebie.
tu wcale nie chodzilo o to zeby sciagnac flaga OS z pwoodu transaprentu, bo ten transparent mogl wisiec rowniez w innym keiscu! czemu fana OS byla zdjeta!spyetj sie HEtmana, bo chyba lon jedyn to wie!

Damiano
Kontakt:

#243 Post autor: Damiano » 29 paź 2005, o 23:05

radzion pisze: tu wcale nie chodzilo o to zeby sciagnac flaga OS z pwoodu transaprentu, bo ten transparent mogl wisiec rowniez w innym keiscu! czemu fana OS byla zdjeta!spyetj sie HEtmana, bo chyba lon jedyn to wie!
Precz z gorolami na RUCHU
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

slavo
Kontakt:

#244 Post autor: slavo » 29 paź 2005, o 23:05

Esiu. pisze:Nie wiem czy czytali żeście ta wypowiedź Fornalaka (Z oficjalnej)

"Chciałbym jedynie, by po sobotnim meczu okazało się, że to ja się myliłem, do tej pory nie wystawiając do wyjściowego składu tych graczy" - mówi Fornalak.

Mylił sie pan i może pan iść w pi***.
i krzyż na droga

snajper

#245 Post autor: snajper » 29 paź 2005, o 23:45

mecz za***isty atmesfera całkiem zajebisto !! oby tak dajej jeszcze momy 3 me3cze 3 ztwyciestwa czyli 9 pkt i som my w górze tabeli !!
Do boju Niebiescy !!!

Panteros
Kontakt:

#246 Post autor: Panteros » 29 paź 2005, o 23:54

W ostatnim czasie mozna zauważyc, ze u nos na sektorach zaczeła sie stopniowo polonizacja :evil: Mnie osobiscie ta cała legia je***. Jo juz widza te liczne transparenty jakby my mieli takie zakazy. Nasza społecznosc kibicowska zawsze miał swoje poglądy na rózne sprawy. Nie powinno sie to zmieniac, a to co sie teroz u nos dzieje woła o pomsta do nieba. Proponuja zebyscie spalili wszyskie nasze narodowe Śląskie falgi i wywieszali kolejne transparenty zeby sie przypodobac tym ku*** warszafskim :evil: Naszczęcie jeden sektor jest wierny naszym ideałą. - DZIESIONA !!
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

fuhr
Kontakt:

#247 Post autor: fuhr » 29 paź 2005, o 23:58

nienwidze Legii...

ale nie mam ochoty zeby mi jakis frajer jak to napisala Jaga zabeiral WROGA!
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#248 Post autor: radzion » 30 paź 2005, o 00:00

fuhr pisze:nienwidze Legii...

ale nie mam ochoty zeby mi jakis frajer jak to napisala Jaga zabeiral WROGA!
jedne madry!dzieki, reszta myslec myslec i jeszcze roz myslec! nie zycza wom zle ale jakby jeden z drugim dostali dozywotni zakaz za takie ciusltwo, to by sie w tym mozgownicach pouklodalo!

Ryjek
Kontakt:

#249 Post autor: Ryjek » 30 paź 2005, o 00:08

atomic pisze:Kurde, nie gadajcie, ze sie zanosi sztama/zgoda z legja... ???
:lol:

fuhr
Kontakt:

#250 Post autor: fuhr » 30 paź 2005, o 00:33

juz pono byla....

nie za moich czasow ale byla....

wyobraz sobie jak jakis palant chce ci zabrac klub......
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#251 Post autor: wolfik » 30 paź 2005, o 00:46

Nareszcie jakies chwile radosci na Cichej, tez uwazam ze po tym meczu zwycieskiego skladu zmieniac nie powinnismy, a mam nadzieje, ze Bizak i Śrutwa w najblizszym meczy nie zagraja...

Bardzo fajna ta piosenka Hey Ruch Chorzów aeja eja ooo, mam nadzieje, ze zostanie naszym "znakiem firmowym" 8)

A protest Legii ch** mnie obchodzi, popieram ich bo pilka nozna jest dla kibicow, ale co przecietny kibic Legii mysli o Ruchu, pi***olone hanysy albo je***e szwaby, zreszta mamy i nie tylko my swoje problemy, kto nas popieral jak wojeowda bezpodstawnie zamykal nasz stadion, jak pzpn dojebalo sie do fany Oberschlesien? Bo przeciez nie Legia. Jak tak bardzo chcemy popierac rozne protesty, to prosze bardzo popieram ZLNŚ walczacy z polskimi sadami o uznanie narodowosci śląskiej. To mnie i wiekszosc kibiców Ruchu interesuje duzo bardziej niz jakas tam legia. Ato, ze zostala zdjeta fana Oberschlesien, zeby na jej miejscu powiesic cos o jakiejs Legii jest policzkiem dla mnie Ślonzoka, kibica Ruchu. Tak więc brawa dla DZIESIONY

Oberschlesien KS RUCH :!:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

KK
Kontakt:

#252 Post autor: KK » 30 paź 2005, o 01:14

Przecieralem oczy ze zdumienia. Oni ku*** jednak umieja grac :) Brawo dla mlodych. Wielkie brawa dla Pepka, moim zdaniem czolowa postac meczu, odwalil kawal dobrej roboty, szukal gry, rozgrywal.
Bonka chwalilem na poczatku sezonu, ostatnio mi podpadl, ale dzis znow zagral dobrze. Fakt nie biega tyle co inni, ale te dwa strzaly i kilka kapitalnych podan mowia same za siebie.
Pochwale jako pierwszy Tomka Balula. Nasz chop, a nikt jego roboty nie dostrzego? Ten odbior pilki, ruszenie z nia, 2 wslizgi i ponowne wywalczenie pilki - walka na maxa - O TO CHODZI!

Po tym meczu przekonalem sie, ze Mariusz i Biza owszem, ale jako zmiennicy!
Co do protestu Legii, jak juz to zrobic to z jajem, tak jak to zrobila Jaga.

bolecs

mozna zamowic relacje sms z meczow ruchu?

#253 Post autor: bolecs » 30 paź 2005, o 02:37

jak tak to podajcie co trzeba wyslac?

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#254 Post autor: Radvan » 30 paź 2005, o 02:53

kuRwa no za***isty szpil jakby łoni by tak gRali za koRzdym Razym to momy lideRa jak ch** ino cza tRocha anbiciii :twisted: :twisted: to nastempny szpil juzajs widza 3 ptk :niebiescy: :flaga:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#255 Post autor: heli » 30 paź 2005, o 03:43

kobrrra pisze:Na TVP 3 bedzie teraz relacja z meczu!!!

teraz, czyli o 22:00
nie nagroł może ktoś (Osik :wink: ) tego i by nie wcipnoł na jakiś serwer.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ