RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005
- L.G
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
baaaaardzo pozytywnie
jestem zwolennikiem składu bez Ś i B
młodzi zagrali 2 razy wiekszymi ambicjami i wolą walki niż stare pryki, a i technika i nich nie jest najgorsza.
Jescze pewnie nie mają sił na 90 ale powinni to być zawodnicy którzy grają w każdym meczu, dzisiaj nie miał kto po nich ryczeć bez sensu że nie podali piłki gwiazdorowi który nic nie potrafi tylko czeka na podanie...
pozdro dla tych którzy byli bo patrząc na liczbe ludzi dzisiaj i na wczesniejszych meczach to i tak było mało, rozumię że pogoda taka a nie inna itp. ale mimo wszytsko...
Z Janoszki będzie kiedyś pozytek jak niewiem, koleś czuje gre, technicznie jest baardzo dobry, jeszcze pokaże na co go stać !
jestem zwolennikiem składu bez Ś i B
młodzi zagrali 2 razy wiekszymi ambicjami i wolą walki niż stare pryki, a i technika i nich nie jest najgorsza.
Jescze pewnie nie mają sił na 90 ale powinni to być zawodnicy którzy grają w każdym meczu, dzisiaj nie miał kto po nich ryczeć bez sensu że nie podali piłki gwiazdorowi który nic nie potrafi tylko czeka na podanie...
pozdro dla tych którzy byli bo patrząc na liczbe ludzi dzisiaj i na wczesniejszych meczach to i tak było mało, rozumię że pogoda taka a nie inna itp. ale mimo wszytsko...
Z Janoszki będzie kiedyś pozytek jak niewiem, koleś czuje gre, technicznie jest baardzo dobry, jeszcze pokaże na co go stać !

no meczyk elegancki szkoda tylko że Ruch nie potrafi wykożystać gry w przewadze
co do piłkarzy to duży plus dla Bartosa podobało mi sie jak grał.wprowadził troche takiego niebieskiego charakteru i zaciętości do gry niebieskich.
Pulkowski Pepe Smarzyk nawet Ecik to wogóle inne chopy jak grają bez emerytów
jestem pozytywnie nastawiony bo w drużynie jest potęcjał,jedyny negatyw to TRENER fornolinio który po 5 ciu spierdolonych kolejkach zdejmuje Bize i daje pograć innym
Bóg jest niebieski i to dzięki niemu pan Ś i pan B musieli przymusowo pałzować
TYLKO RUCH
pozdRo
co do piłkarzy to duży plus dla Bartosa podobało mi sie jak grał.wprowadził troche takiego niebieskiego charakteru i zaciętości do gry niebieskich.
Pulkowski Pepe Smarzyk nawet Ecik to wogóle inne chopy jak grają bez emerytów
jestem pozytywnie nastawiony bo w drużynie jest potęcjał,jedyny negatyw to TRENER fornolinio który po 5 ciu spierdolonych kolejkach zdejmuje Bize i daje pograć innym
Bóg jest niebieski i to dzięki niemu pan Ś i pan B musieli przymusowo pałzować
TYLKO RUCH
pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gra pilkarzy super
i oprawa tez zajebisto
a i transparent nasz do Legii rozumia i + dla tych kierych go wywiesili bo nawet Lech w piatek na Dyskobolii wywiesil transparent popierajacy kibicow legii ale niy rozumia jechania po niej to po jaki ch** wywieszomy tyn transparent jak 2 minuty pozniej bluzgamy na Legie ?! a i transparent Jagi to samo Zygo frajerze wroga nam nikt nie odbierze i pora minut pozniyj spiewali z nami ta nasza przyspiewka ehhh pozatym wszystko SUPER
pozdRo NU
EDIT
jeszcze jedno moze Ci co byli blizej sektora jagi mi pedza co to za zamieszanie bylo na poczatku szpilu tam na sektorze jagi bo jo tak z dalyka niy za bardzo wiym co sie tam dzialo ? pozdRo JAGA + za oflagowanie ultras i LICZBE ! kolo 250 glow

EDIT
jeszcze jedno moze Ci co byli blizej sektora jagi mi pedza co to za zamieszanie bylo na poczatku szpilu tam na sektorze jagi bo jo tak z dalyka niy za bardzo wiym co sie tam dzialo ? pozdRo JAGA + za oflagowanie ultras i LICZBE ! kolo 250 glow
Ostatnio zmieniony 29 paź 2005, o 22:00 przez D_CH, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre CHłopaki!
- rubin
- Kontakt:
O nas pisać nie będę bo zawsze stać nas na więcej 8) . Ale wypowiem się na temat gości.
Duży plus dla Jagi za:
- doping (za***isty),
- liczbę (jak na drugi koniec Polski bardzo dobra),
- oflagowanie i pokaz ultras (konkretos),
Mimo zimna wart było przyjść na stadion. Ci co nie byli mają czego żałować.
Duży plus dla Jagi za:
- doping (za***isty),
- liczbę (jak na drugi koniec Polski bardzo dobra),
- oflagowanie i pokaz ultras (konkretos),
Mimo zimna wart było przyjść na stadion. Ci co nie byli mają czego żałować.
-
- Kontakt:
Fajnie by było gdyby nie jeszcze odszedł Fornalak, bo taktyki i wyczucia sytuacji to on nie ma. Gramy w 11 na 10 i się bronimy. Ale co tam, ważn są dzisiaj 3 punkty i nadzieja, że Ś i B w następnym szpilu będą na ławce. Napastnicy wreszcie grali, a nie chodzili. Był pressing od 1 do 90 minuty, a przy grze panów Ś i B pressing (3 razy mniej skuteczny niż dzisiaj)jest jak oni mają siły i im się chce. A co do młodych: Błażejewski i Pulkowski bardzo mi się podobali. Zagrali dobry mecz, bo wreszcie nikt ich nie o.... ł i mogli spokojnie grać to co chcą (bez stresu, że jak nie wyjdzie to dostaną opieprz). No i wszystkie piłki nie musiały być kierowane do B i Ś.
Gdyby się jeszcze znalazł trener, który by ich jakoś poukładał...
Aha. Bramka Bonka była (właśnie widziałem na TVP 3)
Gdyby się jeszcze znalazł trener, który by ich jakoś poukładał...
Aha. Bramka Bonka była (właśnie widziałem na TVP 3)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gratulacje dla całej drużyny!!! Dla mnie osobiście największe wrażenie robił Pulkowski i jego podania co do centymetra...
No i ten wybuch radości na środku boiska aż miło było popatrzeć, nawet nie mogę sobie wyobrazić co się działo w szatni...
A sędzia liniowy to ma kłopoty ze wzrokiem//żeby mu nie powiedziec ze jest slepy jak kret, bo bym obrazil te zwierzatka.
No i ten wybuch radości na środku boiska aż miło było popatrzeć, nawet nie mogę sobie wyobrazić co się działo w szatni...
A sędzia liniowy to ma kłopoty ze wzrokiem//żeby mu nie powiedziec ze jest slepy jak kret, bo bym obrazil te zwierzatka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: salas
cos mi sie zdaje ze sie niepołapoł i znow bydzie powtorka z rozrywki za tydzien i klub emeryta bydzie groł w napadzie!zgrozasalas pisze:ciekwae czy fornal sie juz kapl ze przyszloscia tego klubu sa modziki??!!!!!!a nie srutwa i biza

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]