godziny spotkań rezerw

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ines

#16 Post autor: Ines » 6 paź 2005, o 20:43

A wie ktoś może kiedy mają treningi pierwsza drużyna i rezerwy?

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#17 Post autor: L.G » 7 paź 2005, o 21:30

Ines pisze:A wie ktoś może kiedy mają treningi pierwsza drużyna i rezerwy?
a propos Rezerw - grały tydzień temu, wygrały 7:2, czy na oficjalnej stronie nie mogłaby się znaleźć chociaż krótka notka, (słady strzelcy bramek)
Tak na wszelki wypadek - przepraszam, ze nie byłem na tym wyjeździe !
ale miałem żałobę po KSZO
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Ines

#18 Post autor: Ines » 8 paź 2005, o 07:22

no to fakt że nikaj nie ma wyników.

brelok

#19 Post autor: brelok » 16 paź 2005, o 13:33

Dziś o 11 dwójka grała na rezerwowym "boisku" (hasioku) Wawelu Wirek z ich rezerwami.
Mecz drętwy ale nie da się zaprzeczyć, że "murawa" a w zasadzie jej brak premiował miejscowych.
Z pierwszej grali Bartos, Cwielong, Koźmiński, Kuczma i Markiewicz.
Wynik 2:1 dla Ruchu (szczęśliwy) bramki pierwszej nie widziałem, druga chyba Markiewicz.
Opinia.
Katastrofa meczowa - Dawid Bartos - dno i trzy metry mułu. Rezerwowi Wawelu wkręcali go w piach jak ośmiolatka, jeden strzał z wolnego - bez komentarza. Podanie celne do przodu - ponad jego siły
nieporozumienie meczu - Pepe (pięknie nabrał nawyków opierdalania, tracenia piłek, krycia się za obrońcą i gry w zwolnionym tempie)
pozostali z pierwszej czyli Kuczma, Markiewicz, Koźminski niespecjalnie - sfrustrowani smietniskiem na jakim przyszło im grać.
Dziwne, (zresztą czy ja wiem czy dziwne) że najwiekszą chałę grali ci co wyszli spod ręki Fornalaka.

Najprostrzy sposób na frustrację - awansować

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#20 Post autor: m-p » 16 paź 2005, o 14:06

Z pierwszego składu grał jeszcze Smarzyński. Na boisku trowy by
trzeba z lupom szukać! Trocha dziwne ze dzialacze wawla nie zrobili meczu
na stadionie na Wirku.
Jak patrzylem na poczynania jakby nie bylo potencjalnych zmiennikow
dla panow Ś i B to niestety ale w tym klubie ich nie ma!
Jak sie gra z rezerwami takiej drzyny jak wawel to wypada sie
zaprezentowac i na tle teoretycznie slabszego rywala pokazac swoje umiejetnosci
W pierwszej polowie z tzw "gwiazd" dobrze zagral Pepek i Smarzynski.
Ponizej krytyki Bartos slaby Kuczma (zastanawiam sie po co nam ten
zawodnik potrzebny?)
Wszystkich ktorzy mysla ze gracze rezerw moga zastapic naszych
weteranow niech sie przejdą na ich mecz . Po dzisiejszym dniu
przekonalem sie ze w dzisiejszej kadrze Ruchu takich piłkarzy NIE MA!

brelok

#21 Post autor: brelok » 16 paź 2005, o 16:08

Sorry za pominiecie Smarzyka.
Nie wysuwałbym tak daleko idących wniosków. Taka "murawa" nie sprzyja ofensywie (stąd tez pewnie Wawel nie zdecydował się na grę na stadionie.
W ubiegłym tygodniu na trawie zupełnie inaczej to wyglądało.
Mnie tylko martwią objawy "choroby Bizackiego" pojawiające się u Cwielonga i mająca zbyt wielki wpływ na innych osobowośc Bartosa, który jak obaj stwierdziliśmy wyróżniał się na tle wszystkich in minus.
Zaś od jakichś dwóch lat grać lepiej od duetu SiB, naprawde nie jest jakimś wielkim dokonaniem.

Smog
Kontakt:

#22 Post autor: Smog » 16 paź 2005, o 22:31

wsumie w tym szpilu gralo 10 z pierwszej
franke
kutschma - bartos
musial - smarzynski - wawrzynczok - rajman
markiewicz - kozminski - cwielong

ps.jedyny chop w tym szpilu ktoremu nie mozna nic zarzucic to franke (przy bramie bez szans, bylo som na som...pozatym wszystko poprawnie plus kapitalna interwencja pod koniec szpilu, kiedy broni som na som a pochwili wybija bal z lini...ci co byli wiedza o co mi chodzi)... to jest moje skromne zdanie...

brelok

#23 Post autor: brelok » 16 paź 2005, o 22:54

Smog pisze:wsumie w tym szpilu gralo 10 z pierwszej
franke
kutschma - bartos
musial - smarzynski - wawrzynczok - rajman
markiewicz - kozminski - cwielong

ps.jedyny chop w tym szpilu ktoremu nie mozna nic zarzucic to franke (przy bramie bez szans, bylo som na som...pozatym wszystko poprawnie plus kapitalna interwencja pod koniec szpilu, kiedy broni som na som a pochwili wybija bal z lini...ci co byli wiedza o co mi chodzi)... to jest moje skromne zdanie...
Sytuacja identyko jak w meczu z KSZO. (to jeśli chodzi o obronę Franke), a z przodu było nerwowo bo stoper był żenujący. Resztę zrobiło "boisko". Może się powtarzam ale przy takiej nawierzchni rzeczywisty obraz może być rozmyty. (Jednak nerwowych gestów i porykiwania po innych (a w tym przodowali Bortos i Cwielong) nawierzchnia nie rozmyje)

BluR
Kontakt:

#24 Post autor: BluR » 17 paź 2005, o 07:22

chciałbym zobaczyć duet Ś$B na takich hasiach. To by była obraza majestatu... A coś mi się widzi, że Wawel wszystkich rywali wywozi na te hałdy dla postrachu. Zobaczcie na www.90minut - wszystkie mecze ich rezerw cieniutko - jedną bramką. Dobrze, że wygrali. Jak Wawel przyjedzie na trawa, to dostaną 8 torów. Tyla o szpilu, bo samej gry nie widziałem. No ale Markiewicz zaś brama. Razem z Koźmińskim strzelają regularnie + Janoszka . Może by wypróbować ten duet zamiast Nerwusa Mario i krzykacza Bizy. Choć musza przyznać, że Biza zagrał dość dobry mecz z Kujawiakiem.

downar10

dzisiaj

#25 Post autor: downar10 » 21 paź 2005, o 18:57

dzis :roll: :roll: :flaga: iaj graja o 19 30jakoś tak

Kod: Zaznacz cały

[list][list=][img][/img][url][/url][/list][/list]

DJ ZYCHA

#26 Post autor: DJ ZYCHA » 23 paź 2005, o 18:53

Wie ktoś jak grały rezerwy w Mysłowicach????

Smog
Kontakt:

#27 Post autor: Smog » 24 paź 2005, o 17:28

niestety przegrali 3:0, ale to Ruch powinien wygrac ten szpil (chyba jeden z lepszych szpili jaki widzialem w tym sezonie wykonaniu rezerw)... I polowa to totalna dominacja niebieskich, gornik robi jedna przypadkowa akcje i strzal zycia, pasnik bez szans, wczesniej kutschma dostaje czerwona kartke (dwie zolte) i Ruch gra w 10... II polowa gra sie juz troche wyrownuje,ale to Ruch jest zespolem przewazajacym...gornik tylko kontratakuje i strzela tak 2 i 3 brame...
grali: pasnik, kutschma, molek, smarzynski, markiewicz, musial, kozminski

slavo
Kontakt:

#28 Post autor: slavo » 29 paź 2005, o 20:12

Czy ktoś wie o której i gdzie jutro grają rezerwy z Rozwojem ?

ansztajn

#29 Post autor: ansztajn » 30 paź 2005, o 09:35

chyba o 11

snajper

#30 Post autor: snajper » 30 paź 2005, o 13:17

jak sie zakonczył mecz bo do 60 min było 0-0

ODPOWIEDZ