czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja ino tak nie idzie patrzeć bo to by było, to jest zamknięte koło:
nie ma sponsora - nie ma pieniędzy - nie ma gry - nie ma sponsora
po to chyba jest zarząd, by właśnei znaleźć kilku choćby najpierw dobnych sponsorów, co by utrzymywali choćby po dwóch dobrych graczy, a potem szukać sponsora strategicznego, a oni czekają jakby na gwiazdka z nieba, to trocha tak jak jo szukom w wakacje robota, niby chca robić, ale że ni emusza to jakoś specjalnie z atym nie łaża czekom, aż przyda do mnie
ino problem polego na tym, ze jo narazie sie moga na to pozwolić, a czy Ruch może sie na takie coś pozwolić to nie wiem.
nie ma sponsora - nie ma pieniędzy - nie ma gry - nie ma sponsora
po to chyba jest zarząd, by właśnei znaleźć kilku choćby najpierw dobnych sponsorów, co by utrzymywali choćby po dwóch dobrych graczy, a potem szukać sponsora strategicznego, a oni czekają jakby na gwiazdka z nieba, to trocha tak jak jo szukom w wakacje robota, niby chca robić, ale że ni emusza to jakoś specjalnie z atym nie łaża czekom, aż przyda do mnie

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Lutz
- Kontakt:
z calym szacunkym do wos RUCH kiedys a teraz to co innego , i zol mi wos Super kibicow z niymiec ze mocie nadziejaLutz pisze:To już nawet niy chodzi o tego sponsora , czy bydzie czy niy - ważniejsze jest to że nos kibiców robi taki jedyn z drugim za ciula , a my cepy sie dowomy i to jż niy piyrszy rok. Jak już napisołech banda amotorów - jak jedyn wszyscy . Podkreślom wszyscy
na lepsze jutro ,ale my zyjymy tu i widzymy co sie dzieje i wierzcie mi ze wiela zdzialac niy mogymy.
ja ale moze lon jest z Kielc abo z regionu cufal , w polsce cufal rzadzi i wyniki ,region ,niy wiym co .Eagle pisze:Jo nie wiym.. taki Kolporter umiol zainwestowac w III ligowo druzyna bez wiynkszych sukcesow i zrobic z niyj I ligowca a u nos do solidnyj marki (nie godom o klubie) nie idzie znalesc inwestora, trudno mi to pochytac. Jedno co mi nie nasuwo do gowy to zlo wola zarzondu.
-
- Kontakt:
Eagle pisze:Jo nie wiym.. taki Kolporter umiol zainwestowac w III ligowo druzyna bez wiynkszych sukcesow i zrobic z niyj I ligowca a u nos do solidnyj marki (nie godom o klubie) nie idzie znalesc inwestora, trudno mi to pochytac. Jedno co mi nie nasuwo do gowy to zlo wola zarzondu.
bo lepij zainwestowac w III logowy klub ustabilizowany itd!a unos widac jak jest od pewnego czasu i nikt niechce zwionzac swoj nazwy firmy z wizerunkiem tego haosu co panuje unos od pewnego czasu!my najpierw musimy se poradzic sami z sobom!cza tu modych ludzi i zdrowych zasad!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po pierwsze to jest jakis gorol milioner i lon sie uprze ze sie zrobi liga w dziurze kaj sie wychowol przyklady - leczna , polkowice, wronki - znom je ino z tego ze tam jest najwieksze wienzynie- grodzisk no i szczakowianka. A po drugie przydzie jaki sponsor i powie ze on nie chce nazwy RUCH CHORZOW ino eeeee..... np RUCH TESCO abo co tam CHORZOW i co teraz abo kompletnie wyciepnie RUCH brac pieniadze czy tradycja wazniejsza proste cale zycie byl gks potem zrobili dospel. NIe godom nie sponsor potrzebny ale na konkretnych warunkach. PozdRo !
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No niestety nici z Gucia:http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3006665.html
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: