Oświadczenie NU!!! czytac!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ruby z kaliny

#46 Post autor: ruby z kaliny » 27 paź 2005, o 19:59

Patton pisze:Decyzja zapadla - nie ugniemy sie pod zadna presja!! Nie ma zadnej czesciowej oprawy itd. Ci dla ktorych dobro klubu jest najwazniejsze zrozumieja to. Szczerze, to powiem wam, ze dla mnie to bedzie maly "sprawdzian" z kibicowania na Ruchu - jak sie nie uda, bedzie to oznaczalo poprostu, ze jako kibice nie doroslismy do tego klubu i nigdy juz nie bedzie w nim dobrze. Jezeli my nie potrafimy czegos zrobic dla dobra, to kto to ma uczynic?? PozdRawiam!!
czyzby my nie dorosli? :cry:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#47 Post autor: Patton » 27 paź 2005, o 20:13

Widzisz ruby - wazniejsze sa punkty w TMK... Szkoda slow i tyla!! PozdRawiom!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: HKSADIK » 27 paź 2005, o 20:20

to co oprawa bedzie??ehhh to gorole z legi mogą zaprotestować--widzieliście ilu ich wczoraj weszło na stadion??a my muszemy sie pokozać...no trudno--życze wam udanej oprawy :? pozdRawiam

Stona
Kontakt:

#49 Post autor: Stona » 27 paź 2005, o 20:58

chodź nawet bylibysmy jednogłośni w stosunku co do tego...to i tak momy gówno do godki w tych sprawach!!
za Tobą pójde w ogień, wode..

Eagle

#50 Post autor: Eagle » 27 paź 2005, o 22:12

Chopcy nie ma co wynokwiac, mozno sie nom to nie podobac, ale to jest ich sprawa, kozdy z nos moze sie wybrac indywidualno forma protestu. PozdRowiom.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#51 Post autor: radzion » 27 paź 2005, o 22:26

Lysy pisze:W tej sytuacji pozostaja przy swoim prywatnym strakju i nie przyjeżdżom na trzeci szpil u nos.
tyz bych tak chciol,ale neistety nie umia!

tak na marginesie, jo wiem cemu my ostatnie 2 szpile u siebie przegrali,

bo nie bolo Lysego i nie miol kto pilkarzy op***dolic z trybuny!!!

tak wiec, LYSY na szpil!!!!!

Ryjek
Kontakt:

#52 Post autor: Ryjek » 27 paź 2005, o 22:47

nie ma co sie obrazac trzeba isc na szpil .....

Gość

#53 Post autor: Gość » 28 paź 2005, o 08:48

oprawa bedzie i tyle ekipa zadecydowala ze ma byc ...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#54 Post autor: 19r20 » 28 paź 2005, o 08:55

radzion to naprawde nic trudnego
musisz tylko tego chcieć
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Bogas
Kontakt:

#55 Post autor: Bogas » 28 paź 2005, o 10:06

Petton co ty godosz warzniejsze punkty. I tak juz osiagnelismy swoj cel w tej rundzie. A duzo zeczy sklado sie na to zeby byla oprawa. A czemu porownujecie Legie goroli do nos ze loni nie wlejzli, oni maja inne sprawy niz my. A tym ze by my nie wlejzli na Ruch to i tak duzo bysmy nie wskurali. I jeszcze jedna rzecz, kiedys byl juz protest , nie mielismy wchodzi i co ile weszlo ludzi na szpil a wiela nie przypomnij sobie. pozdRawiam ,choc twoje posty mnie juz smiesza, i jeszzce duzo mogl jo by tu napiscac , ale niemom czasu. I na koniec mom pomysla zastap Zietka i zbuduj konkretny klub.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#56 Post autor: Patton » 28 paź 2005, o 12:03

Bogas pisze:Petton co ty godosz warzniejsze punkty. I tak juz osiagnelismy swoj cel w tej rundzie.

Mozesz mi rozjasnic - jaki??
Bogas pisze:A duzo zeczy sklado sie na to zeby byla oprawa. A czemu porownujecie Legie goroli do nos ze loni nie wlejzli, oni maja inne sprawy niz my. A tym ze by my nie wlejzli na Ruch to i tak duzo bysmy nie wskurali. I jeszcze jedna rzecz, kiedys byl juz protest , nie mielismy wchodzi i co ile weszlo ludzi na szpil a wiela nie przypomnij sobie.

Czyli wnioskuje, ze nawet jak nastapi taka sytuacja, ze Ruch sie rozpadnie, to nikt nie sprobuje zrobic protestu?? Bo kiedys tam nie wyszlo? Dzisiaj jest Piatek, wczoraj byl czwartek - czas leci do przodu, nie wstecz...
Bogas pisze:pozdRawiam ,choc twoje posty mnie juz smiesza, i jeszzce duzo mogl jo by tu napiscac , ale niemom czasu. I na koniec mom pomysla zastap Zietka i zbuduj konkretny klub.
Co Cie w nich smieszy?? To, ze mam inne stanowisko niz wy akurat w tym momencie?? I nie zmieniam, tak jak reszta. Faktycznie - bardzo zabawne... :roll: Co do "pomysla" - zastanowie sie nad tym mocno, a noz za kilkanascie lat sie uda??

PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Hassan

#57 Post autor: Hassan » 28 paź 2005, o 13:54

No i widac ze nie tylko w zarządzie jest syf.

volek
Kontakt:

#58 Post autor: volek » 28 paź 2005, o 15:00

Zle sie dzieje na Cichej... :?
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Ryjek
Kontakt:

#59 Post autor: Ryjek » 28 paź 2005, o 15:28

kto sie chce wadzi to jego sprawa jest postanowione jednym to pasuje drugim nie... tak samo by było gdyby byl ino protest też by sie ktoś wadził ...dla mnie to jest daremne ...

snajper

#60 Post autor: snajper » 28 paź 2005, o 15:50

Ryjek pisze:kto sie chce wadzi to jego sprawa jest postanowione jednym to pasuje drugim nie... tak samo by było gdyby byl ino protest też by sie ktoś wadził ...dla mnie to jest daremne ...
a do mnie tys je darymny :lol: obadomy co jutro bydzie

ODPOWIEDZ