Bogas pisze:Petton co ty godosz warzniejsze punkty. I tak juz osiagnelismy swoj cel w tej rundzie.
Mozesz mi rozjasnic - jaki??
Bogas pisze:A duzo zeczy sklado sie na to zeby byla oprawa. A czemu porownujecie Legie goroli do nos ze loni nie wlejzli, oni maja inne sprawy niz my. A tym ze by my nie wlejzli na Ruch to i tak duzo bysmy nie wskurali. I jeszcze jedna rzecz, kiedys byl juz protest , nie mielismy wchodzi i co ile weszlo ludzi na szpil a wiela nie przypomnij sobie.
Czyli wnioskuje, ze nawet jak nastapi taka sytuacja, ze Ruch sie rozpadnie, to nikt nie sprobuje zrobic protestu?? Bo kiedys tam nie wyszlo? Dzisiaj jest Piatek, wczoraj byl czwartek - czas leci do przodu, nie wstecz...
Bogas pisze:pozdRawiam ,choc twoje posty mnie juz smiesza, i jeszzce duzo mogl jo by tu napiscac , ale niemom czasu. I na koniec mom pomysla zastap Zietka i zbuduj konkretny klub.
Co Cie w nich smieszy?? To, ze mam inne stanowisko niz wy akurat w tym momencie?? I nie zmieniam, tak jak reszta. Faktycznie - bardzo zabawne... :roll: Co do "pomysla" - zastanowie sie nad tym mocno, a noz za kilkanascie lat sie uda??
PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...