RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
19r20 pisze:o dokładnie do tego chciałem się odnieść:
Fornalak na ciebie szkoda już słów - bo słowo honor to dla ciebie obce słowo, lecimy jak lawina w dół a ty widzisz pozytywne aspekty ku*** meczu w Radomiu, ja pi***ole
a co do tych kopaczy to niech wypierdalają z tego klubu bo widać że mają nas tylko w du***
nie przychodźcie na ten mecz - zaprotestujcie w ten sposób
innego wyjścia nie ma niestety
moglbys nie namawiać innych do zlego

burdel
Jo mom pytanie jedno: bydzie ta oprawa i doping czy go ku*** nie bydzie?? Czy w tym klubie nie ma już ludzi co by mogli ustawiać wszystko normalnie?? Jo po przeanalizowaniu tego wszystkiego widza że burdel momy nie ino w zarządzie i drużynie ale tyż wśród nos. Jedyn godo robimy super oprawa drugi że nie, zaś z innej strony je haja o fany. Coś tu je nie tak. Kto woda mąci?? Jo musza sie przyznać że zmieniłech zdanie co do dopingu i oprawy, bo faktycznie nie mogemy sie wyżyć na modych chopcach, co mało co grali i są bogu ducha winni, a po szpilu można wyrazić niezadowolenie trenerowi i zarządowi. A na szpilu mo być fajer. ku***, pokożmy że somy czegoś warte a nie ino sflustrowanymi malkontentami. Nojpierw doping i super oprawa a potem obadomy. W SOBOTA WSZYSCY NA CICHO, CHYBA ŻE KIBICE NIEBIESKICH SIE DOSTOSOWALI DO DRUŻYNY.
- radzion
- Kontakt:
bydzie!lepiej?nie zmienia to faktu ze protest i tak ebdzie!!!w kazdym badz razie wszyscy maja isc do mlyna!!!
a na pocieszenie wom napisza ze w meczu z jaga nie zagraja ani Bizacki ani Srutwa! (ot teraz jest wreszcie szansa na pokazanie sie dublerom i to w dodatku z samym liderem ktory jest na fali!!
ciekaw wiec ejstem pomeczowych wpisow Gerhata i reszty!ciekaw jestem co zagraja mlodzi!
a na pocieszenie wom napisza ze w meczu z jaga nie zagraja ani Bizacki ani Srutwa! (ot teraz jest wreszcie szansa na pokazanie sie dublerom i to w dodatku z samym liderem ktory jest na fali!!
ciekaw wiec ejstem pomeczowych wpisow Gerhata i reszty!ciekaw jestem co zagraja mlodzi!
-
- Kontakt:
dziwnym jest że jednym daje się nieskończony limit zaufania, kolejny rok szansy, jeszcze sezon na przełamanie, a jak przychodzi moment, że z MUSU !!! wystawia się młody i NIEOGRANYCH w dodatku w meczu z liderem od razu budzą się MĄDRALE zacierający ręce w nadziei, że ci młodzi sobie nie poradzom.radzion pisze:bydzie!lepiej?nie zmienia to faktu ze protest i tak ebdzie!!!w kazdym badz razie wszyscy maja isc do mlyna!!!
Po za tym wyjście w sobotę Cwielonga w podstawowym składzie nie będzie rewolucją tylko raczej nieporozumieniem biorąc pod uwagę jego dotychczasową grę i epizody w rezerwach.
- radzion
- Kontakt:
kto twierdzi ze mlodzi sobie nie poradza!jo nic takiego nie napisol!poprostu jestem ciekaw jak sie zaprezentuja na tle bardzo dobrego zespolu!i zycza im zeby wylazlo im to jaknajlepiej!i zeby ta szansa wykorzystali!tym bardziej ze po ostatnich meczach przeszolch na strona racji Gerhata i jemu podobnych!!!smiem tylko twierdzic ze patzrac realnie na to co sie dzieje w tym klubie to raczej ci chlopcy niestety swojej szansy nie wykorzystaja i w kolejnych meczach dalej bedziemy ogladac w linii ataku duet ŚB, ja poprostu patzre na to realnie a nie optymistycznie!bo faktem jest ze tylko glupiec moze byc optymista przed tym spotkaniem
Nie sami zawodnicy decyduja o zwycienstwie. Tu wlasnie tez gra rola taktyka, ustawienia zespolu. Wyszkolenie poszczegolnych formacji. Czy tez zgranie pomocy z atakiem i rowniez tez z obrona. Juz nie piszac o rozgryzienie przeciwnika, czyli znalesc recepte na przeciwnika. Chcialbym aby Ruch pokazal swoje sie jak najlepiej , aby zwyciezyl . Uwazam ze jezeli trener bierze cala wine na siebie, to cos w tym musi byc. Moze on wie ze tylko zwycienstwo wchodzi w rachube tej stawki.
tu: http://www.butik.home.pl/jagiellonia/fo ... php?t=3252 masz sznurek do tematu na naszym forum, zapytaj moze organizatorzy cos Ci powiedza.Panewniki pisze:Ani nie.....Patton pisze:Z buta - z dworca masz 5 min. na stadion. PozdRawiam!!![]()
![]()
![]()
DO KIBICOW Z JAGI.....wiecie moze o kerej bydziecie w ChoRzowie![]()
![]()
pozdRo
powodzenia zycze
ziuk_NYC
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: