Radomiak - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#121 Post autor: 19r20 » 24 paź 2005, o 10:59

powiem wam jedno już w sobote byłem gotowy jechać ale w ostatniej chwili zrezygnowałem

jak na telegazecie oglądałem wynik i ciągle 0:0 to se myśle tak sie to nie skończy no i 90 minuta i przegrali
a jak pozniej oglagałem ta relacje gdzie pisali że radomiak grał w 9 to myslałem że pozabijam tych chuji
i to taka moja myśl pobić ich żeby chodzić nei mogli może wtedy by im się zachciało biegać i grać
rozmowy z nimi nic nie dają -kurwiarze je***e

aby zaoszczędzić sobie nerwów nie pójdę na Jagę, choć czekałem długo na ten mecz i chciałem się zerwać z wesela na którym będę w przyszłą sobotę

ogólnie chyba nie przyjde na Cichą do czasu zmiany tego sk***ysyna Fornalaka

żygać mi się chce
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

bluefil
Kontakt:

#122 Post autor: bluefil » 24 paź 2005, o 11:07

Ostre slowa 19r20. Tka jak bylo napisane, zmiana trenera jest konieczna, ale oszczedzmy sobie moze takich wyzwisk w kierunku tego pana......
Ja na Jage ide, ale moze to byc moj ostatni mecz......
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

weRti

#123 Post autor: weRti » 24 paź 2005, o 16:33

I jak zawsze...
zoboczcie se na comtv.pl
"Bylismy lepsi, ale przegralismy bo mielismy pecha"

A co do Fornalaka to po nim nie byda jechać bo to jest bez celu, a juz takiego jechania wcale nie rozumia...!
Nie jego wina, że nikt nie zauważa tego, że trenerem najlepszym nie jest...
Ale nie wierza w to, że jakby trenerem zostoł Lorens to nagle zaczęli by my wszystko wygrywac, do tego potrzebno jest jeszcze druzyna...

slavo
Kontakt:

#124 Post autor: slavo » 24 paź 2005, o 20:06

weRti pisze:I jak zawsze...
zoboczcie se na comtv.pl
"Bylismy lepsi, ale przegralismy bo mielismy pecha"
A co do Fornalaka to po nim nie byda jechać bo to jest bez celu, a juz takiego jechania wcale nie rozumia...!
niy wiym czy dobrze, żech zrozumioł ale czy ty uważosz, że tako jest prowda - gromy super ino zawsze abo syndzia, abo pech, abo pech i syndzia razem :shock: :shock: :shock: :!: :!:

ODPOWIEDZ