Radomiak - Ruch
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem po ch** sie mam w tym temacie wpisać bo przecież i tak nic nowego nie napisze!!Ale nie umie sie powstrzymać(seRio)!!!!
Nowak - Bartos, Klaczka, Balul, Bartnik (46' Foszmańczyk) - Myszor, Bonk, Pulkowski, Owczarek (54' Rajman, 71' Janoszka) - Bizacki, Ćwielong---wielkie brawa dla was je***e patałachy!!Mieliście walczyć w każdym meczu o zwycięstwo,o wygraną,walczyć z honorem i ambicją--i znów przeszliście koło meczu!!!Naprawde wstydźcie sie!!! :twisted:
Dla większości z was nie ma miejsca w naszym zespole--i nigdy sie nie pogodze z tym że jesteśmy jakimś tam średniakiem 2 ligowym(lub nawet słabeuszem)!!!RUCH to dla nas znaczy SIŁA,WIARA,WALKA a wy to pi***olicie i znów dajecie dupy!!!
ku*** ZMIANY W CHORZOWIE MUSZĄ BYĆ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nowak - Bartos, Klaczka, Balul, Bartnik (46' Foszmańczyk) - Myszor, Bonk, Pulkowski, Owczarek (54' Rajman, 71' Janoszka) - Bizacki, Ćwielong---wielkie brawa dla was je***e patałachy!!Mieliście walczyć w każdym meczu o zwycięstwo,o wygraną,walczyć z honorem i ambicją--i znów przeszliście koło meczu!!!Naprawde wstydźcie sie!!! :twisted:
Dla większości z was nie ma miejsca w naszym zespole--i nigdy sie nie pogodze z tym że jesteśmy jakimś tam średniakiem 2 ligowym(lub nawet słabeuszem)!!!RUCH to dla nas znaczy SIŁA,WIARA,WALKA a wy to pi***olicie i znów dajecie dupy!!!
ku*** ZMIANY W CHORZOWIE MUSZĄ BYĆ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ruch grał nie gorzej niz Radomiak a mimo to przegral przez piewrsze 15 minut 2 polwy goscie mocno przycisneli i po strzale z dystansu jednego z chorzowskich graczy piłka ląduje na poprzeczce radomskiej bramki-mecz powinien skonczyc sie 0-0 ale blad bramkarza Ruchu pilka doslownie wypadla mu z rak czym wypaczyl mecz-powinnien juz nigdy nie zagrac za taki blad co juniorom nie powinien sie zdarzyc-co do graczy wezcie zrobcie jakis protest-0 dopingu wyjdzie z mlyna czy cos takiego-pozdRRawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
A jo sie pytom po jakiego ciula Rajmana my brali ze Rozwoju jak łon już wtedy mioł kontuzja ?? Kaj zu profesjonalizm , kaj logika ?? Kaj zarząd ?? Zaś bych musioł buceć po Polokach , ale wyboczcie takie cosik to ino w tym kraju je możliwe. Chopa z kontuzjom "kupować" - kaj to tak jest ?? Abo jo kufa żyja w 3 świecie i tego niy poradza spochopić ?? tu niy ma co płakać - to już zaczyno być śmiyszne :lol: :lol: :lol:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JA wiem ze wszyscy tu powoli dochodza do stanu POGORACZKOWEGO nie przed....
albowiem Ruch nic nie gra chlopcy z rajchu (ja tez) sie rzucaja o flage
ale moze juz lepiej spuscmy z tonu o gorolach hanysach slazokach polaczkach niemcykach czy hitlerowcach
proponuje nie okreslac tego typu wyrazami od teraz nikogo choc by nie wiem jak denerwowal to lepiej zbanowac
goscia
Wolnosc slowa rzecz swieta ale tu powoli robi sie taki burdel ze ho ho
a jak by nie patrzec to kilka powodow do nie obrzucania sie blotem jest
ale to juz inny temat
albowiem Ruch nic nie gra chlopcy z rajchu (ja tez) sie rzucaja o flage
ale moze juz lepiej spuscmy z tonu o gorolach hanysach slazokach polaczkach niemcykach czy hitlerowcach
proponuje nie okreslac tego typu wyrazami od teraz nikogo choc by nie wiem jak denerwowal to lepiej zbanowac
goscia
Wolnosc slowa rzecz swieta ale tu powoli robi sie taki burdel ze ho ho
a jak by nie patrzec to kilka powodow do nie obrzucania sie blotem jest
ale to juz inny temat
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
Własnie zech wrócil, bylo widac ze grały dwie najslabsze druzyny... jedyne godne do uwagi byl strzal kogos tam z ok30m moze mneij moze wiecej i pilka laduje na poprzecce. Co do kibicow Nos ok 100 w tym troche Widzewa... Doping sporadyczny, radomiak w pierwszej polowie robi jakis protest, w drugiej polowie zaczynaja równiez doingowac sporadycznie, pod koniec meczu cos tam sie napinaja, leca buteki i to wszystko. Aha radomiak 0 fan my z jedna "Kęty".
Bramki my nie widzieli bo wyszlismy 5min wczesniej zeby zdazyc na pociag.
FCD
Bramki my nie widzieli bo wyszlismy 5min wczesniej zeby zdazyc na pociag.
FCD
Poprawka do wypowiedzi kolegi przede mna:po 1 Radomiak pisze sie z duzej, po 2 nasz doping to nie sporadycznie w 2 polowie tylko ostatnie 15 minut drugiej polowy(powodem byl protest) a po 3 to Wy sie napinaliscie i zaczeliscie na nas pierwsi wrzucac i butelki pierwsze od was polecialy.Doping z waszej strony byl praktycznie zerowy.Gra obydwu druzyn stala na bardzo niskim poziomie.Macie ten sam problem z pilkarzami co my...
je*** PZPN
je*** PZPN
-
- Kontakt:
salas
i powrocilismy do tego co bylo wiosna ku*** niech sie konczy ta jesien tylko ciekawy jestem co bedzie na wiosne znajac zycie i tak nic sie nie poprawi!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
inni protestujom wylazom ze sektorow nie dopinguja przylazom na drugo polowa-a my co NIC,czyli tolerujymy ta padlina bo nic nie robjymy i bez to loni tyz nic nie robjom bo po ch** jak i tak co szpil przylazi 2500 psychicznie chorych ludzi to co tu zmjyniac jak je dobrze czy gromy czy nie czy som wyniki czy ich nie ma
momy tydzien czasu warto pomyslec o jakim protescie
wjycie czymu przegrali bo dostali kara a to som swjyte krowy ich nie wolno ruszac loni trzymia sie razym bo to w koncu niebiesko rodzina i nie dajom sie nawzajym krzywda zrobic,radomiak nie umiol im wdupic tora to nowok im wciep bal prosto pod nogi w lostatni minucie
momy tydzien czasu warto pomyslec o jakim protescie
wjycie czymu przegrali bo dostali kara a to som swjyte krowy ich nie wolno ruszac loni trzymia sie razym bo to w koncu niebiesko rodzina i nie dajom sie nawzajym krzywda zrobic,radomiak nie umiol im wdupic tora to nowok im wciep bal prosto pod nogi w lostatni minucie